Woensdag 16 november, uitslag MRI is goed! - Reisverslag uit Monster, Nederland van Dave Akker - WaarBenJij.nu Woensdag 16 november, uitslag MRI is goed! - Reisverslag uit Monster, Nederland van Dave Akker - WaarBenJij.nu

Woensdag 16 november, uitslag MRI is goed!

Door: Eric & Joke

Blijf op de hoogte en volg Dave

16 November 2011 | Nederland, Monster

Lieve lezer,

Vanmorgen was het zover...onze afspraak met de neuroloog voor de uitslag van de MRI. We waren best een beetje gespannen want je weet het toch maar nooit? Gelukkig had ze goed nieuws! De tumor in het midden van Dave zijn hoofd is bijna niet meer te zien! De tumor rondom zijn hersenvlies is inmiddels geslonken tot een dun vliesje en de tumor rondom zijn ruggenmerg is ook dunner geworden. Goede berichten dus!

Ons gevoel erbij is een beetje dubbel. Enerzijds zijn wij heel blij dat de tumor niet is gegroeid en zelfs is afgenomen. Anderzijds verandert deze uitslag niets aan Dave zijn dagelijks leven en de zorg van alle dag. Doordat de bestralingen hun werk goed doen en het tumorweefsel nog steeds afbreekt, breken helaas ook de goede cellen nog steeds af, met alle gevolgen van dien. Een beetje dubbel dus. Maar de uitslag had ook negatief kunnen zijn dus zijn wij blij met dit moment!

Afgelopen week is ons gezin aardig uitgebreid. Emiel heeft woensdag 12 vissen gekregen en deze zijn inmiddels al aan het jongen, we hebben er nu dus al 19. Verder is Tommie, het hondje van vrienden, bij ons te logeren geweest. Dolle pret voor alle jongens en ook voor ons (heb je Eric 's avonds laat niet zien lopen?). We vonden het allemaal leuk, zo'n lease-hond.

Zaterdag hebben we de Sint in Scheveningen op de boot binnengehaald. Een leuke belevenis! Op zaterdag mogen de jongens altijd hun schoen zetten, maar Dave had gevraagd als hij vandaag goede uitslagen zou krijgen, of ze dan vanavond ook hun schoen mochten zetten (Dave is dan wel 13, maar toch...). Vanavond staan er dus weer een aantal schoentjes bij de voordeur waar "Sint" vast graag iets in wil doen.

Tot zover even het laatste nieuws.

Eric & Joke en de mannen

• 16 November 2011 - 16:00

Jessica:

Lieve Akkertjes,

Wat een goed nieuws!! En die dubbele gevoelens zijn heel goed te begrijpen.

De hond is zeker een succes, ook Max heeft er van genoten. Die kwam thuis met verhalen over de lease-hond van Donald, Haha!

Ik weet zeker dat de "Sint" vannacht de schoentjes komt vullen. Dat hebben ze toch verdiend!

Liefs, Jessica

• 16 November 2011 - 16:09

Els Tanke:

Gefeliciteerd met de goede uitslag.
    Dat dubbele gevoel is wel te begrijpen want er verandert niet veel.
    Maar vandaag toch maar blij zijn en hopen dat Sint iets leuks in de schoenen doet.
    Groetjes Els

• 16 November 2011 - 16:32

Diane Van Lier:

Lieve allemaal,

Veel aan jullie gedacht. Wat fijn om te horen dat de RT zijn werk doet. Moeilijk blijft het......

Het beste voor jullie allemaal!!

groetjes van ons 5

• 21 November 2011 - 14:01

MariskavanEendenburg:

Wat goed dat de tumoren toch zo geslonken zijn....ondanks dat er niets aan de huidige situatie verandert.
    We denken veel aan jullie en hopen dat jullie enigszins verlichting mogen krijgen door alle hulp van anderen.....

Pff ik kan me niet voorstellen dat Sinterklaas en zijn Pieten de schoenen niet zal vullen.......anders stuur ik hem persoonlijk op jullie af....

xxx Mariska, Edward