Operatie geslaagd! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Dave Akker - WaarBenJij.nu Operatie geslaagd! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Dave Akker - WaarBenJij.nu

Operatie geslaagd!

Door: dave

Blijf op de hoogte en volg Dave

21 November 2008 | Nederland, Amsterdam

Hallo lieve allemaal!
Ik kan van alles gaan schrijven over vandaag maar er is maar 1 belangrijk ding, DE OPERATIE. De operatie is achter de rug en volgens de chirurg zonder complicaties verlopen! De drain in mijn hoofd is geplaatst. Ik heb een wond op mijn hoofd (en een tulband vanverband) en een klein wondje in mijn hals en in mijn buik.
Ik was heel rustig vanmorgen en niet zo zenuwachtig als vorige week toen ik die drain in mijn rug kreeg. Mijn moeder ging mee toen ik de narcose kreeg en mijn vader was bij me toen ik wakker werd. Nu lig ik weer op mijn eigen kamer maar ik lig te slapen want ik ben nog erg duf.
Mijn hoofd moet nu weer wennen aan de "gewone" druk.
Tot zover even over vandaag.
Groetjes namens Dave,
Joke

• 21 November 2008 - 16:24

Willy:

Hoi Dave

Super dat de operatie goed is geslaagd. Een geweldige opluchting voor jou en je familie!
    Rust nu maar lekker uit en hoop dat het morgen weer beter met je gaat.

Groetjes Willy

• 21 November 2008 - 16:34

Papa:

Hey Dave,

Je ligt weer op je eigen ziekenhuiskamer, ik zit naast je bed, je bent nog heel duf en vind alles te veel, slaap lekker man.

Ik hou van je, een super dikke knuffel van je vader.

• 21 November 2008 - 16:35

Juf Heleen:

Ha Dave,
    Fijn dat de operatie achter de rug is! Dat was vast een tegenvaller voor je dat het gisteren niet doorging? Slaap maar lekker je roesje uit,stoere vent!!

Knuf van Juf Heleen;)

• 21 November 2008 - 16:39

Jan&Martine:

Tsjonge Dave, wat zijn wij blij voor je dat het achter de rug is en dat er geen complicaties zijn. Rust maar lekker uit zodat het herstel voorspoedig zal verlopen! We zijn trots op je, superneef!
    Dikke kus,
    Ome Jan-tante Martine-Janienke-Marije-Floris-Quirine

• 21 November 2008 - 16:42

Fam. Stolk:

Hoi Dave,

Fijn om te horen dat de operatie geslaagd is. Rust eerst maar eens lekker uit. Morgen voel je je vast veel beter als nu! Voor je ouders zal het ook een hele opluchting zijn dat dit achter de rug is.

Adrie, Nelly, Nadine, Arthur en Gerriëtte

• 21 November 2008 - 16:47

Sem ******:

hey dave! jammer dat je weg bent in de klas.....
    maar wij[de klas]hopen je weer snel te zien
    mazzllllllllll
    !Sem!

• 21 November 2008 - 16:57

Daan(ondo):

hey dave,

fijn dat de operatie goed is gegaan!!!nu tuurlijk lekker uitrusten! doei groetjes van daan en de rest van de familie

• 21 November 2008 - 17:09

Lex V Bergenhenegouw:

Hoi Dave,
    blij dat de operatie voorbij is. Leuke foto's op jouw site. Ik hoop dat je weer snel beter bent Groetjes van Lex

• 21 November 2008 - 17:21

Martin Vellinga:

Hey Dave,

Ik ben erg blij dat de operatie achter de rug is. We leven allemaal met je mee man!

Groetjes van de vader van Maurice

• 21 November 2008 - 17:47

Irenka (ONDO):

Hoi Dave,

Goed om te lezen dat de operatie goed gelukt is!
    Vind wel stoer van je dat je minder zenuwachtig was dan de vorige keer met die prik in je rug! Ga nog even lekker slapen, want dat is toch het beste geneesmiddel..Veel rusten en slapen...
    Sterkte!!!

Veel liefs
    Irenka

• 21 November 2008 - 18:19

Fam Kruithof:

Hallo Dave,

Wat een opluchting dat het voorbij is en vooral dat het goed is gegaan.Heel bijzonder dat je vanochtend rustig was, dat kan geen toeval zijn!!!
    We vinden je ontzettend stoer.Rust eerst maar goed uit en daarna heel snel beter worden, de volgende keer willen we aan de 's Gravenzandsweg langskomen!!
    Doe de groeten aan je vader en moeder zij zullen ook zeker blij zijn dat het goed is gegaan.

tot laterz,
    Han, Corine,Nadine,Annemijn en Marente.

• 21 November 2008 - 18:36

Fam. Den Hoed:

Hoi Dave,

Hartstikke fijn dat de operatie is geslaagd. Hoop dat je snel weer wat beter voelt. Rust maar lekker uit. Leuk dat er nu ook foto's zijn.
    Groetjes, Ivo, Job, Cindy en Peter

• 21 November 2008 - 18:40

Nico (uit De D1):

heey,
    Echt super dat het is geslaagd!!!
    gaat het al weer een beetje beter??
    nog maals beterschap!
    Nico

• 21 November 2008 - 18:54

Gijs:

Hoi Dave,

fantastisch om te lezen dat de operatie geslaagd is. Rust lekker uit. Het is erg leuk om iedere dag je berichtjes te kunnen lezen.

• 21 November 2008 - 18:56

Evelien Kurpershoek:

Hoi Dave!
    Waarschijnlijk ben je nu nog steeds aan het bijkomen van de narcose.
    Fijn dat de drain nu hopelijk op de juiste plek zit en nu maar hopen dat de druk in je hoofd wegblijft.
    Veel beterschap en hopelijk knap je nu heel snel weer op!

Groetjes van Pascal, Joelle, Jan & Evelien.

• 21 November 2008 - 19:15

Julia Van Der Tang:

gelukkig is het goed gegaan . ik (dus julia)
    werd er helemaal blij van .

julia!!!

• 21 November 2008 - 19:56

Jessica:

hoi dave,
    wat fijn om te lezen dat de operatie goed is gegaan! leuk om nu ook foto's te kunnen zien! ik hoop dat je nu snel beter wordt en weer lekker naar huis kunt!

veel liefs, juf jessica

• 21 November 2008 - 20:21

Tante Joke:

Lieve neef,
    Fijn dat de operatie nu echt achter de rug is.'t Is echt toppie hoe jij je deze weken door alles heen hebt geslagen. En ook papa, mama en je broers. Wij denken veel aan je en bidden elke dag voor je/jullie. Zijn ook heel dankbaar dat je door de operatie heen mocht komen, zonder complicaties. Hopelijk mag je van dit alles heel erg opknappen en mag je weer snel bij paps en mams en je broers aan de 's-Gravenzandseweg zijn. Vannacht zal jij nog wel een beetje duf zijn daarom dit keer maar een knuffel voor je vader.
    Welterusten allebei!!Liefs van mij.

• 21 November 2008 - 20:31

Mama:

Lieve Dave,
    Dit is mijn eerste reactie op jouw site omdat ik hoop dat papa deze aan jou voorleest. Ik hoor dat je erg aan het spugen bent en veel pijn hebt aan de wond in je buik. Ik hoop dat de medicijnen snel gaan werken en je toch lekker kan gaan slapen vannacht. Morgen kom ik weer snel naar je toe. Een hele dikke knuffel van mij.xxxxxx

• 21 November 2008 - 20:39

Bo En Jaap:

Jij bent echt zo'n waanzinnige kanjer. We hopen dat het een lekker nachtje slapen wordt en we hebben de zusters even gebeld dat ze je morgenochtend lekker moeten laten liggen en vooral niet wakker mogen maken. Ook je ontbijtje voor zondag is geregeld, eitje erbij, gelijk ook even doorgegeven....zijn ze helemaal een haartje betoet...daar!!
    Beetje zo'n knappe stoere vent afschepen met een bruine boterham.... en dat op zondag!!!
    We kunnen dit natuurlijk helemaal niet voor je regelen maar wel weer zo'n superlekkere maasdijkse knuffel!!!
    asjeblief...pak an!
    hep ie 'm weer?

• 21 November 2008 - 20:40

Kees En Suze:

Heerlijk joh, dat de operatie achter de rug is.
    Nu kun je je weer wat beter voelen en kunnen ze verder zoeken naar de oorzaak.
    We vinden je een kanjer dat je zo rustig bent.
    Gelukkig kunnen papa of mama altijd bij je zijn.
    Nu maar even lekker bijkomen.
    Welterusten.

Kees en Suze

• 21 November 2008 - 20:46

Rick&Frank Noordam:

Hoi Dave,

Fijn dat de operatie geslaagd is. We hopen dat je snel opknapt.

Groetjes Leo, Anja, Rick en Frank Noordam

• 21 November 2008 - 20:48

Fam Ramdas:

hey dave,

heel fijn dat je operatie geslaagt is.

groetjes van ashley

• 21 November 2008 - 21:28

Fam. Sinke:

Hoi Dave,
    Ook wij zijn erg blij dat de operatie goed is verlopen. Hopelijk helpen de medicijnen en kun je lekker slapen vannacht.
    Hier in het 'verre Donten' lezen we iedere dag je bericht en leven met je mee. En natuurlijk ook met je papa, mama en broers.

Hartelijke groetjes van André, Rianne en Anna

• 21 November 2008 - 21:41

Lenie Valstar:

Hoi dave, en natuurlijk je ouders

Fijn dat de operatie vandaag goed verlopen is, Ik wens jullie nu even rust toe.
    Dave ik hoop voor je dat je nu geen pijn meer hebt. Slaap je roes nu maar lekker uit,
    Hopelijk zien we elkaar gauw.

groetjes lenie Valstar

• 21 November 2008 - 21:44

Fam Van Spronsen:

hoi dave, fijn dat de operatie goed gegaan is hopelijk heb je er gemak van in je hoofd als de druk wat minder is, voor straks welterusten samen met papa en sterkte de komende dagen.
    groetjes jochem,wilma,joanne en gerjan.

• 21 November 2008 - 21:51

Rick Dekker +fam:

Hoi Dave,

Fijn te horen dat de operatie geslaagd is. We hopen dat je een goede nacht zult hebben en dat je je morgen een stuk beter voelt. Hou je taai.
    Groetjes
    jan, francis,rick en eva

• 21 November 2008 - 21:59

Cathy:

Hoi Dave, fijn dat de operatie achter de rug is. Hopelijk knap je snel op en zien we je thuis! Lekker slapen vannacht!

• 21 November 2008 - 22:16

Diane:

Hai Dave,

Als het goed is lig je lekker te slapen! Fijn om te lezen dat de operatie is gelukt. Groetjes voor jullie allemaal. Eric, Diane, Frank, Lisanne en Joost

• 22 November 2008 - 00:07

Hanny Quist:

Ha die Dave,
    Ik zit in de nachtdienst en heb even tijd om jou verhaal van vandaag te lezen.....je bent een echte bikkel hoor!!Fijn dat de operatie nu écht achter de rug is! Fijn voor je dat je door iedereen zo verwend wordt, dat mag ook wel!!
    Doe je vader en moeder de groeten, ik ga weer gauw wat doen, want er is een heel klein babytje van 1100 gram wat nodig eten moet hebben :) Groetjes

• 22 November 2008 - 02:42

Opa En Oma:

Goedemorgen lieve Dave,
    Als je dit leest is het al ochtend. Ook wij zijn met jou verschrikkelijk blij en dankbaar dat je geholpen bent en dat alles goed is gegaan. Je hebt het knapp gedaan hoor, en zijn dan ook apetrots op zo'n grote kleinzoon!! Ik hoop dat je een beetje hebt kunnen slapen en de zusters je wat gegeven hebben tegen de pijn. Wij hopen vandaag even langs te komen. Dag lieverd, hou je taai, je kunt nu de dagen af gaan tellen hoor tot je naar huis mag! Big kiss opa en oma

• 22 November 2008 - 06:28

Neline:

goedemorgen kanjer

zo de nacht is voorbij heb je nog een beetje geslapen of heb je nog pijn?
    Als dat zo is moeten de zusters je maar snel er wat voor geven
    Nu maar hopen dat alles goed mag blijven gaan en je weer snel in je eigen bedje kan slapen, is voor je vader ook wel goed denk ik !
    Nou knul het allerbeste weer toegewenst ik zal nu nog maar weer even een [welkom thuis]
    kaartje gaan kopen want de 100 is gelukt nu maar op naar de 200!!!!
    Een hele dikke knuffel van ons allemaal!!!

• 22 November 2008 - 06:38

Fam. Van Spronsen:

Hoi grote kanjer,

We hopen dat je een beetje hebt kunnen slapen en dat je niet veel pijn meer hebt aan de je wond in je buik!Wat goed van je dat je de kubus goed hebt gekregen! We gaan nu snel stoppen, want de voetbal gaat toch gewoon door met dit weer! BRRRR!
    Lieve groetjes en misschien tot vanavond, Richard en Dinande Sophie en Marc

• 22 November 2008 - 08:23

Gertine:

Hey Dave,

Fijn dat je operatie geslaagd is! Helaas zag ik al dat je je nu niet altijd even lekker voelt(las je moeders stukje). Hopelijk voel je je snel weer wat beter. Ik zal je nog wel even smsen over de uitslag van vandaag. Heel veel sterkte. Toy,toy,toy.

Kuz Gertine

• 22 November 2008 - 09:05

Madelon:

hoi dave,

heb net je bericht gelezen, super dat alles nu achter de rug is, rust lekker uit, ik ben lekker thuis en blijf je site bekijken oke, als je msn thuis hebt kan ik met je blijven babbelen lijkt me gezellie, doe ook de groetjes van mijn mama aan die van jou. dikke knuffel en hou je goed.
    madelon en familie

• 22 November 2008 - 09:12

Lisa Krikken:

hoi dave ik ben blij dat het weer een beetje beter met je gaat en hoop dat je snel weer op school komt groetjes lisa groep 7

• 22 November 2008 - 20:53

Ron En Jacq:

Lieve buurtjes,

fijn dat de operatie achter de rug is. Nu op naar volledig herstel en weer allemaal bijelkaar zijn.
    Geeft dave een knuffel,
    kus van ons allemaal