Zondag 23 augustus, een topdag! - Reisverslag uit Monster, Nederland van Dave Akker - WaarBenJij.nu Zondag 23 augustus, een topdag! - Reisverslag uit Monster, Nederland van Dave Akker - WaarBenJij.nu

Zondag 23 augustus, een topdag!

Door: Joke

Blijf op de hoogte en volg Dave

23 Augustus 2009 | Nederland, Monster

Lieve allemaal,
Dave heeft een paar leuke dagen achter de rug (en wij ook). Hij is bij de viswedstrijd wezen kijken waaraan Emiel deelnam (en 6 vissen ving), hij heeft met Kjell vrijdag lekker een film gekeken, zaterdag paste tante Neline op en heeft hij zich ook vermaakt maar vandaag was echt de TOPdag.
Na een langzame start (na het ontbijt ging hij nog 2 uur terug om bij te slapen) zijn we met z'n allen bij opa en oma op de koffie geweest. Heerlijk, zo met z'n vijven weg. Het was gezellig. Daarna ging hij lekker in de tuin zitten, gevolgd door een bezoekje aan het boothuis met papa en een loopje naar de strandopgang. Toen hij terug kwam vroeg ik of er iemand zin had om met mij mee naar de kerkdienst te gaan en wat denk je.... Dave zei "laat ik dat maar eens proberen"!!! Nou, mijn mond viel open (dat liet ik maar niet merken). We waren zeer verbaasd. Misschien red ik maar een halve dienst... nou, dan gaan we toch gewoon naar huis. Maar niets minder waar... in de kerk stond iedereen verbaasd te kijken, sommigen maakten een praatje. Dave vond het leuk. Hij bleef de hele dienst en was niet moe. Echt.... het is onbeschrijfelijk hoe blij wij zijn.... Dit belooft wat voor de komende (eerste) schoolweek!

Allemaal veel succes op school en werk deze week!
Eric & Joke
en de jongens

• 23 Augustus 2009 - 18:08

Cora Sta:

Wat een heerlijk bericht! Fijn om zulke positieve dingen te lezen, je bent een kanjer Dave.. en waar kun je uiteindelijk nou beter zijn dan in de kerk he? Gaaf hoor! We wensen jullie een super goed nieuw schooljaar toe! groetjes van marcel, cora, jari en luca

• 23 Augustus 2009 - 18:26

Peter En Greta:

Beste Dave,

Wat fijn joh, dat het de afgelopen dagen en vooral vandaag zo goed met je gaat. Dan gaat het met de rest van de family ook beter/goed!!!
    Als je van de week naar school gaat......veel plezier en wij hopen voor jullie nog vele van die TOPdagen!!! Ook Emiel veel plezier en succes op school!

De groetjes uit Klaaswaal

• 23 Augustus 2009 - 18:57

Fam.Heijneman:

Wat fijn om te lezen dat jullie zulke fijne dagen hebben gehad. Heel veel succes met het nieuwe schooljaar!!

Gr. van Frank, Annette en Gaby

• 23 Augustus 2009 - 19:03

Juf Jessica:

Lieve Dave,

Wat een super bericht is dit zeg! Fijn om te lezen dat het wat beter met je gaat en wat geweldig dat je vandaag zo'n Topdag had!
    Ik hoop voor jou op een Topweek en hopelijk zie ik je weer op school! Na zeven maanden verlof ga ik ook weer beginnen en heb er heel erg veel zin in! Tot gauw!

Veel liefs, juf Jessica

• 23 Augustus 2009 - 19:24

Frank Post:

hoi Dave,
    wat fijn dat je naar de kerk kon en dat het de hele dienst goed ging! wat heerlijk dat het de laatste dagen zo goed gaat!! veel succes met school. heb je er zin in? ik eerst niet, want onze klas wordt gesplitst in 6/7a en 7b/8 en nu zit ik niet meer bij Marco, maar hopelijk wordt het toch leuk. het allerbeste met je. we blijven voor je bidden.

groetjes,
    Frank + familie

• 23 Augustus 2009 - 19:35

Fam. De Jong:

Hallo allemaal,
    Wat heerlijk om te lezen day jullie zo'n fijne dag hebben gehad. Misschien lukt het ook voor een paar uurtjes op school Dave. Veel succes!!
    Groetjes, Edwin, Karin Tessa, Mariska en Kim

• 23 Augustus 2009 - 21:12

Cindy:

Wat fijn dat jullie zo hebben genoten met elkaar. Deze dagen pakken ze niet meer van jullie af! Hoop dat het elke dag een beetje beter blijft gaan. Heel veel plezier en succes op school en hoop dat we je steeds vaker gaan zien.

Groetjes Ivo, Job, Fleur, Peter en Cindy

• 24 Augustus 2009 - 08:44

Rina:

Wat doet het me goed om dit te lezen.
    Kan ik gewoon kort over zijn.

Liefs van Rina.

Leoni

• 24 Augustus 2009 - 09:27

Diane Van Lier:

Hallo allemaal,

Fijn om te lezen dat jullie de vakantie zo gezellig hebben afgesloten. Hou dat fijne gevoel vast!

groetjes Diane

• 24 Augustus 2009 - 13:35

Fam. Berger:

Hoi allemaal,

Wat worden we hier blij van met jullie! Heerlijk!
    Dave, veel succes met wat schoolwerk wat nu weer om de hoek komt kijken!
    Ronald, Thera, Anouk, Wouter en Fieke

• 24 Augustus 2009 - 17:53

Fam. Stolk:

Nou Dave, dat zijn allemaal prachtige berichten. Veel succes als de school weer gaat beginnen. We hopen dat het dan ook zo goed mag gaan. Groeten aan iedereen thuis.
    Adrie, Nelly, Nadine, Arthur en Gerriëtte

• 24 Augustus 2009 - 18:36

De Tangetjes:

heerlijk; wat een goede berichten! fijn Dave en ook dapper om iedereen weer te zien en mee te praten! super! en kon je de hele dienst uitzitten???? ben benieuwd hoe het met je contact in je klas gegaan is ( vandaag al?).
    liefs van ons..

• 25 Augustus 2009 - 19:27

Rianne Wassens:

Hoe kostbaar!
    Mensen kunnen niet beseffen hoe bijzonder het is om dit te mogen meemaken. Voor ons is het ook 3 maanden geleden dat we voor het laatst met zijn vieren in de kerk geweest zijn. Ik kijk uit naar de dag dat dit weer kan.
    Voor jullie is dit een moment van zegen geweest waar je weer heel dankbaar voor bent.
    Dit biedt hoop!