Vrijdag 17 april NAAR HUIS!
Door: Joke/Eric
Blijf op de hoogte en volg Dave
17 April 2009 | Nederland, Amsterdam
Beste supporters,
Allemaal weer wakker? Nou ik wel, ik heb aardig geslapen en mijn pa heeft heerlijk geslapen. Gisteravond heeft mijn pa geen kipnuggets kunnen scoren maar het is een kipkorn geworden, ook heel lekker natuurlijk.
Vanmorgen werd ik weer wakker met de nodige krampen en pijn in mijjjjn lijjjf(kom nou eenmaal uit het westland) Na de nodige bezoekjes aan de wc is dit weer gezakt. Maar helaas daarna begon de zenuwpijn in mijn schouder en zij weer. Van het infuus ben ik af, nu dus alle pillen slikken, dit gaat best aardig ik vind het nog wel lastig maar gaat steeds beter. Als dit goed gaat lukken, zou het misschien wel eens kunnen zijn dat ik binnenkort naar huis mag. Vandaag is mijn oma jarig en wat denk je, gisteren kreeg ze al de eerste kaartjes en vertelde tegen mama dat ze allemaal kaarten krijgt van mensen die ze helemaal niet kent of van mensen die haar nooit een kaartje sturen. Super leuk voor haar. Onwijs bedankt dat jullie gehoor hebben gegeven aan deze oproep.
Straks ga ik proberen om even via msn kontakt te krijgen met mijn klas. Jullie zien zeker wel dat ik ineens heel hard vooruit ga. Hopelijk blijft de stijgende lijn die vanaf dinsdag ingezet is doorzetten, dan kan ik hopelijk snel weer in mijn eigen bedje met broertjes en m'n pa en ma om me heen.
Ik zal eind van de dag weer even schrijven hoe de rest van de dag verlopen is, ennneee..... natuurlijk even melden hoeveel kaartjes mijn oma gekregen heeft.
Nou doei en tot latersz
Dave en m'n pa
10.00 uur
GROOT NIEUWS!
IK MAG NAAR HUIS!
Het pillen slikken ging in 1 keer goed. Mama kwam ons ophalen. Om 12.00 uur was ik weer op de 's Gravenzandseweg. De vlag hing uit, het huis was schoon en de slingers hangen op! Gewoon feest!
Toen kwam de postbode..... je begrijpt het al, dat is het voordeel van tegenover je oma wonen... Het grote aantal kaarten kon niet door de brievenbus dus belde de postbode aan. Oma schrok zich naar. "Voor mij????" zagen wij haar zeggen.
Toen ze van de schrik was bekomen kwam ze met tranen in haar ogen naar mij toe. Ze was zo ontzettend verrast en vond het zo'n lief gebaar van iedereen dat ze er emotioneel van werd. Dus lieve mensen die een kaartje aan oma hebben gestuurd... heel hartelijk bedankt. Het waren er zeker een stuk of 100, maar oma is nog niet klaar met tellen en lezen.
Zo, nu ben ik moe alleen wil Donald niet gaan slapen dus blijft het een beetje druk in huis, ik ga lekker op mijn bed in de kamer liggen.
Wie weet tot latersz of tot ziens!
Dave
Nou doei en tot latersz
Dave en m'n pa
10.00 uur
GROOT NIEUWS!
IK MAG NAAR HUIS!
Wie weet tot latersz of tot ziens!
Dave
17 April 2009 - 07:07
Marrie:
Goeiemorge!
Weetje wat echt handig is, ik krijgt elke keer een mail als jij een berichtje hebt achtergelaten.. zo blijf ik heel snel op de hoogte!
Wat fijn dat het zo goed met je gaat, als je thuis bent kan ik je een keer opzoeken in het ziekenhuis natuurlijk niet.
Vandaag hebben we met de korfbal schoolkorfbaltoernooitraining, alleen is het wel heel vies weer. Volgens mij doet jouw school ook mee...
Nou succes vandaag maar weer en hopelijk tot snel!
( ps: wij hebben oma ook een kaarjte gestuurd hoor! )
Mazzzell.. ( op zn westlands;)) xx -
17 April 2009 - 07:37
Fam. Nelis:
ha Dave,
wat fijn om zulke positieve berichten van jou te lezen!We hopen voor je dat die stijgende lijn door blijft gaan.Enne... we zijn echt benieuwd hoeveel kaartjes je oma krijgt. groetjes van ons allemaal. -
17 April 2009 - 07:43
Luc En Léagnès:
Goede morgen Dave en papa,Top man dat het zo goed met je gaat daar zal oma heel erg blij mee zijn vandaag op haar verjaardag!Het mooiste kado wat ze vandaag kan krijgen.Ik ben ook zo benieuwd hoeveel kaarten de postbode door de brievenbus moet gooien en of het een beetje te tillen is.Wij horen van je.En uiteraard gefeliciteerd met je oma.Een fijne dag vandaag -
17 April 2009 - 07:51
Arianne:
Hoi Dave!
Wat een fijn bericht dat je van het infuus af bent. Ga zo door met de pillen. Ik hoop dat de pijn draagelijk blijft.
Spannend wel van al die kaartjes voor oma Boers.
Gefeliciteerd trouwens met oma!
groetjes -
17 April 2009 - 08:11
Fam Van Geest:
Goedemorgen Dave, wat heerlijk om te lezen dat het wat beter met je gaat.We hopen dat de stijgende lijn doorzet.
Gefeliciteerd met de verjaardag van oma.De groetjes aan je ouders en broetjes.
Ben,Corlene Gerrike Marinda Anne en Leendert -
17 April 2009 - 08:14
Jacqueline Jonker:
Hey Dave, heerlijk zeg dat je je beter voelt!!
Gefeliciteerd met je oma hoor, dat zal wel gebak worden vandaag...en straks even op msn met de klas, ook leuk. Nou we hopen met jullie mee dat de stijgende lijn zich voortzet!groetjes aan iedereen daar, Jacqueline -
17 April 2009 - 08:16
Victor Groep 6a:
gelukkig gaat het goed met je.wij gaan vandag zwemmen weet je nog
en dit is heel lang gelede dat we naar Ron Molemakaar.je moet een keer op zijn zijt kijken
en ik zit in een band ik ben de drummer
met:lotte,laudy,maud,sem,noah,michael en ik.leuk he na ik ga naar buiten
groetjes van victor
latersz -
17 April 2009 - 08:19
Fam. Berger:
Hey Dave,
Dit zijn berichten waar we allemaal van opknappen! Maar het belangrijkste hierin is, hoe jij je voelt natuurlijk! Ga zo door!
Ronald, Thera, Anouk, Wouter en Fieke -
17 April 2009 - 08:22
De Tangetjes:
Hoi Dave,
lekker dat je zo verwend wordt met al die kippendingen..mmm....! Rot dat je nog wel pijn hebt, maar we zijn wel blij dat je humor weer heerlijk de overhand heeft in je verhaal! wij zijn wel heeeeeeeeel benieuwd hoeveel kaarten je oma krijgt...wat zal ze raar opkijken?!?!?!
houd je taai vandaag ennuh....jij natuurlijk heel hartelijk gefeliciteerd met je oma ( bijna vergeten....;-)
grtz
Gijs,Nicoline, Julia, Lars en Jesse -
17 April 2009 - 08:26
Fred En Nelly:
Hoi Dave Eric,
Wat fijn dat je dat jij je wat beter voelt en ook weer wat beter kan slapen. Beter voor je dat het infuus eruit is, maar het is wel een hele klus om al die tabletten te slikken !!Gefeliciteerd met je oma, wat lief van je om haar adres te geven zodat iedereen haar een kaartje kan sturen! Wij blijven bidden voor je en weet dat de Heere heel dichtbij je is.
Wat veel supporters heb jij Dave!!
Lieve groeten,
Fred,Nelly,Tobias,Jasper, Job en Sophie -
17 April 2009 - 09:00
Fam. Stolk:
Hoi Dave,
Ik lees een heleboel goede berichten vandaag! Fijn hoor, en hou vol hè, met pillen slikken. Het zou geweldig zijn als je naar huis zou kunnen! Gefeliciteerd met de verjaardag van oma. Ik ben heel benieuwd hoeveel kaarten zij krijgt. Groeten van ons allemaal.
Adrie, Nelly, Nadine, Arthur en Gerriëtte -
17 April 2009 - 09:09
Sophia:
Hoi Dave,
gefeliciteerd met je oma! Enne...lekker veel eten als het lukt, knap je lekker snel verder op!
Groetjes van Michiel & Sophia, Koen, Iris en Loïs Overduin -
17 April 2009 - 09:32
Karen:
Daveee!
Goed man dat je al je pillen slikt nu:)! Vind t stoer van je!
Gefeleciteerd met je oma he!! Ons kaartje ligt er ook als het goed is;)
Hopelijk zakt de pijn een beetje en gaat de stijgende lijn steeds steiler!
Liefs Karen -
17 April 2009 - 09:32
Annemarie :
Lieve Dave, wat fijn dat het beter met je gaat. Ik kijk iedere dag even op de site om te kijken hoe het met je is. Ik hoop dat je gauw naar huis mag. Groetjes, ook aan je vader en moeder en de rest -
17 April 2009 - 10:00
Wim En Sareke:
Ha Dave gef met je oma en fijn dat het wat beter gaat.geweldig dat je je pillen weg slikt heeeeeel knap.groet en sterkte doei -
17 April 2009 - 10:29
Eliseee:
heee davie neefie,
dat is super goed joh dat je die pillen zo slikken kan!
en geen kipnuggets....heeft je pa nooit van de mc donalds gehoord ;-)?!
gefeliciteerd met oma!
veel liefs,
elise -
17 April 2009 - 10:37
Nico:
Heey Dave,
Super dat het zo goed gaat met je. Ik heb trouwens gezien dat er ook een chatbox is dan kan je mischien in een berichtje zetten dat je bijvoorbeeld om 12:15 in die chatbox ben dat je met een paar kan chatten.
Groetjes van Nico -
xxxjessie -
17 April 2009 - 11:16
Juf Jessica:
Ha Dave,
Echt geweldig dat het zo goed blijft gaan! Het zou toch fantastisch zijn als je snel naar huis mag. Kun je weer lekker met je broertjes spelen en knuffelen. Zal voor hen ook erg fijn zijn. En gefeliciteerd met je oma he? Ik ben toch zo benieuwd hoeveel kaarten ze heeft gekregen. Jij bent ook wel een grote schat dat je dat voor oma hebt geregeld. Dat vergeet ze nooit meer!
Knuffel van juf Jessica -
17 April 2009 - 11:30
Mario En Monique:
lieve dave en fam,
wat geweldig dat je van die vreselijke hoofdpijn en duizelingen af bent.
hoop dat het zo blijft dave.
als eerste gefeliciteerd met je oma
en nu maar hopen dat je snel naar huis kan dat is toch wel veel gezelliger als in het ziekenhuis,en wat zullen je broers blij zijn!
nou lieve jongen wij bidden voor je dat alles goed mag komen.
heel veel gr en liefs van mario,monique,esme,sanna en semmie
17 April 2009 - 11:34
Dinande:
Heey lieverd,
Je bent thuis!! Dit is het allermooiste kado wat oma maar kon wensen! Ik hoorde dat de postbode zelfs moest aanbellen om de kaarten af te geven, geweldig!!
Misschien zien we elkaar vanavond even :D
Dikke kus,
Dinande -
17 April 2009 - 12:01
Juf Jessica:
Wat is dit nu ineens voor verrassing?! Je bent thuis!! Heb ik net nog een berichtje gestuurd en dan nu dit geweldige nieuws!!
Geniet ervan lieverd!
Wat SUPER TE GEK -
17 April 2009 - 12:08
Mirthe En Inge:
Hoi Dave,
Hier ben ik weer, het ging even fout!
Wat SUPER, TE GEK!!dat je weer thuis bent.
We zijn erg blij voor jullie. Ik denk dat dit voor oma nog de grootste verassing is. Wat leuk voor haar dat ze zoveel kaarten heeft gekregen. Groetjes van ons allemaal.
Peter, Sjoukje, Inge en Mirthe van Staalduinen. -
17 April 2009 - 12:10
Ivo En Job:
Ha Dave,
Heerlijk dat je weer thuis bent. Geniet lekker samen met papa, mama en je broertjes. Wat een geweldige verjaardag heeft oma vandaag, jij bent thuis en oma krijgt heel veel verjaardagspost allemaal dank zij jou! Lekker aansterken de komende dagen.
Groetjes Ivo, Job, Fleur Cindy en Peter -
17 April 2009 - 12:12
Juf Jolanda En Groep:
Jipie, hoewoe...Jamshid is zelfs aan het springen en dansen in de klas!!! Wij zijn zo ontzettend blij dat je naar huis mocht...wat een geweldig mooi cadeau voor je oma (naast al de kaarten die ze kreeg, dankzij jou). Lieve kanjer, geniet van je eigen bed en je ouders en broertjes om je heen. Heel veel liefs van ons allemaal!!! -
17 April 2009 - 12:40
Pieter En Jolanda:
Hoi Dave,
Gefeliciteerd met je oma! En supergefeliciteerd, want je bent thuis, man! Geniet er dubbel en dwars van en laat je lekker verwennen!
Heb je je hand vergeleken met Louises handje op de tekening? Kleine ukkepukkie he! Maar ze heeft echt haar best gedaan op de tekening en heeft 'm zelf in de brievenbus gegooid:"Voor Dave he mama", zei ze toen.
Groetjes van Pieter en Jolanda
Dikke kusjes van de zusjes Louise & Anneroos
DoeiiKoeii -
17 April 2009 - 13:01
Richard En Dinande:
Ha grote kanjer,
Wat een geweldig nieuws,
dat je weer thuis bent bij papa en mama, Emiel en Donald! Super!!
Van Harte Gefeliciteerd met je oma en haar mooiste cadeau is natuurlijk dat je thuis bent gekomen!
Dave, zet hem op en veel sterkte met de pillen slikken!
Rust nu maar lekker uit van alle indrukken en we blijven natuurlijk aan je denken en voor je bidden!
Lieve groetjes van Dinande en Richard, Sophie en Marc -
17 April 2009 - 13:03
Anita Beukers:
Hoi Dave,
Wat een fantastisch nieuws, een mooier kado kon je voor je oma niet verzinnen.
De kaarten zijn al zo'n leuk idee van jou, Kjell brengt vanmiddag ook nog een kaart.
Geniet ervan om weer thuis te zijn samen met papa, mama, en je broertjes.
Groetjes van Kjell, Lotte, Peter, Anita, Nils en Bjorn. -
17 April 2009 - 13:27
AnitaRamdas:
Wat een GIGA goed nieuws zeg een bijzondere dag vandaag!!geniet ervan en goed aansterken groetjes aan paps en mams en je broertjes,van de Ramdasjes -
17 April 2009 - 13:28
Luc En Leagnes:
Wat een geweldig nieuws Dave!Heerlijk thuis bij iedereen die je lief is.Weer een dag met een gouden randje.Wat gaaf zeg dat je zelf de postbode heb zien komen,dus je plan is helemaal super geslaagd!Wij zijn allemaal(luc léagnès Daniëlle Leonard Matthijs)super blij voor je (jullie). -
17 April 2009 - 14:00
De Van Gaalens:
Lieve kanjer,ja dat is goed nieuws,heerlijk thuis,papa en mama ook weer samen thuis met hun jongens,super,fijn dat het lukt met de pillen,
ja die oma is overvallen met haar kaarten,leuk hoor,top idee,nou een fijn week-end en lieve
groeten van ons allebij!!!! -
17 April 2009 - 14:48
Annelise:
Ha Dave!
Super zeg dat je vandaag naar huis mag! En dat op de verjaardag van je oma! Gefeliciteerd met haar verjaardag trouwens. Dubbel feest dus vandaag! Geniet er maar lekker van! Succes met het slikken van de pillen.
Groetjes van
Annelise (van de club The rock weet je nog) -
17 April 2009 - 14:54
Fam .Heijneman:
Wat super dat je weer thuis bent Dave. Je zult wel weer wat beter slapen in je eigen bed.
Gr. van Gaby en fam. -
17 April 2009 - 15:00
Arianne:
Hoi Dave
Wat een mooi nieuws!
Geniet van je eigen bed en ik hoop dat je een beetje kunt uitrusten een aansterken.
Houd je ons de komende week via de website ook nog een beetje op de hoogte hoe het thuis met je gaat?
Groeten aan papa, mama, Emiel en Donald! -
17 April 2009 - 15:24
Wilna En Econ:
Hoi Dave,
Super om te lezen dat je weer thuis bent. Jullie zullen er allemaal wel van genieten. Wat een verrassingen voor oma.
Groeten aan jullie allemaal -
17 April 2009 - 15:24
Koos En Marieke Bos:
Ha Dave,
Wat geweldig fijn dat je weer thuis bent!
Natuurlijk allemaal gefeliciteerd met oma Boers.Leuk hoor van die kaarten!!Goed bedacht van jou zeg!Heel veel sterkte met alles en we blijven voor je bidden.
17 April 2009 - 15:49
Heleen Drost:
JOEPIE, je bent thuis!!
Top, Dave.
Dat is reuze goed nieuws!
Lekker je eigen bedje, je eigen spullen en je eigen familie om je heen.
Gefeliciteerd met je thuiskomst en met de verjaardag van oma.
Ik ga zo nog een kaartje door de brievenbus gooien bij haar.
Dat heb je mooi geregeld, Dave.
Erg lief van je.
Nou, lieve knul, geniet maar lekker van het thuis zijn. Je broers zullen dit ook wel gezellig vinden.
O, ja wil je tegen Emiel zeggen dat ik een Herbie heb voor hem!!
Groetjes van juf Heleen ;) -
17 April 2009 - 16:17
Lex V Bergenhenegouw:
Ha Dave,
Fijn dat je weer thuis bent. Dat is wel heel goed nieuws.
mzzl Lex -
17 April 2009 - 17:00
Bemjamin:
wat super leuk dat je weer thuis bent.Ik ga nu snel een kaart bij je oma brengen en nog gefeliciteerd.
veel sterkte en lekker slapen
benjamin en de rest -
17 April 2009 - 17:15
De Mon3aantjes:
Hoi Dave,
Super dat je thuis bent en zelf kon zien hoe verrast je oma was met al de post! Het mooiste kado was natuurlijk jou thuiskomst!
Diretha en Dini -
17 April 2009 - 17:15
Fam.Born:
Dag Dave
Wat een geweldig nieuws.Oma wilde geen feest en nu gaat het dubbelop.Jij thuis en zij jarig. We blijven je volgen in het verdere traject. Groeten aan je ouders en je broers.
We danken de Heere God en dat zullen er best veel zijn samen met jou en allen die bij je horen,
fam.Born, Rijswijk -
17 April 2009 - 17:41
Joanne Van Spronsen:
hoi dave ik ben blij dat je weer thuis bent op je oma's verjaardag groetjes van joanne en fam -
17 April 2009 - 17:58
Cora Sta:
Wat fijn dat nu zo snel ineens weer thuis bent! Voor jullie allemaal weer heerlijk om als gezinnetje samen te zijn. Nu weer lekker op kracht komen, en even genieten van de rust. Enne, wat oma betreft.. die heeft het meer dan verdient! Gefeliciteerd hoor, goed idee geweest Dave! -
17 April 2009 - 18:03
Corine En Co:
Hoi Dave,
Vanochtend dacht ik zomaar "wat zou het fijn zijn als Dave vandaag naar huis mag komen",en jawel hoor, het is nog echt waar ook.Wat heerlijk voor jou en papa en mama en je broers,die heb je zo gemist de afgelopen tijd.
Het zal ook best wel even wennen zijn om weer alles om je heen je hebben, we hopen dat je weer aan mag sterken.Laat je maar lekker verwennen.Dat oma blij verrast was met jou plannetje dat is wel duidelijk, echt super tof!!! Ook al ben je weer thuis, we blijven in gedachten en gebed met jullie verbonden.
Alvast een hele goede nachtrust toegewenst en doe de groeten aan de rest!!!
Groetjes Han,Corine,Nadine,Annemijn en Marente. -
17 April 2009 - 19:12
Frank (post):
hoi dave,
wat fijn dat je weer thuis bent!!
ik hoop dat het zo met je door gaat... (wat een feest)
ik hoop dat je vanavond lekker kan slapen.(ga ik ook doen)
tot latersz
frank -
17 April 2009 - 19:16
Frank(post):
hoi dave,
gefeliciteerd met je oma!
leuk dat je je oma zo hebt laten verrassen met zoveel kaarten.
je grote fan en supporter frank. -
17 April 2009 - 19:21
H. Palland:
Beste Dave
Geweldig dat je weer zover bent opgeknapt dat je thuis mocht komen.
Wat is de Heere toch goed hé, dat Hij het weer zover heeft laten komen.
Wees er maar dankbaar voor hoor.
Veel sterkte en doe de groeten aan je vader/moeder en broers
17 April 2009 - 19:28
Familie Post:
Wat heerlijk voor je Dave dat je weer thuis mag zijn!!! En ook voor papa en mama en je broertjes!! En niet te vergeten voor oma! Wat een fijne dag. We gunnen jullie het van harte! We hopen dat je lekker tot rust mag komen en mag aansterken. Heerlijk om weer bij elkaar te zijn en allemaal weer in je eigen bed te slapen. We blijven met jullie meeleven en voor jullie bidden voor alles wat nog komen gaat.
Liefdevolle groeten voor allemaal,
Hessel en Conny Post, Frank, Simone, Eline en Martine -
17 April 2009 - 20:50
Fam Ouwendijk:
Ik kom net uit mn werk,even kijken hoe t met Dave is.....Hij is thuis??? Wow. Wat heerlijk voor je zeg! Weer lekker in je eigen bed. Fijn voor je vader en moeder en je broertjes.En dat op oma s verjaardag.Wat een verrassing!!Reden voor dankbaarheid.
Groetjes Leen,Miranda, Gina, Tessa en Rhode' Ouwendijk.