Vrijdag 25 februari, vakantie enzo.. - Reisverslag uit Monster, Nederland van Dave Akker - WaarBenJij.nu Vrijdag 25 februari, vakantie enzo.. - Reisverslag uit Monster, Nederland van Dave Akker - WaarBenJij.nu

Vrijdag 25 februari, vakantie enzo..

Door: Eric & Joke

Blijf op de hoogte en volg Dave

25 Februari 2011 | Nederland, Monster

Lieve lezer,

Nog een paar uurtjes en de voorjaarsvakantie begint. We hebben het plan weer opgevat om een paar dagen naar Friesland te gaan en dit te combineren met het uitje naar Plopsaland dat al maanden op de planning staat. Voor het eerst zullen we verblijven in een RonaldMcDonald vakantiehuis, best spannend hoe we dat gaan ervaren. We beginnen echter niet zo goed. Dave is vanmorgen opgestaan met keelpijn en Eric is direct met hem naar de dokter geweest want we willen zo graag van deze vakantie GENIETEN! Helaas heeft hij keelontsteking dus krijgt hij een antibiotica-kuur in de hoop dat deze helpt en dat het geen virus is... Voorlopig slaapt hij.

De afgelopen week verliep niet zo lekker in huize Akker. De voortdurende spanningen, zorgen en vermoeidheid die de ziekte van Dave met zich meebrengt in het gezin, eisen hun tol. Dit keer is het Eric die het niet gemakkelijk heeft. We hopen zo dat een beetje afleiding en een andere omgeving hem en ons alle goed zal goed doen.....

Gisteren was er bij Emiel en Donald op school kijkavond. Het thema ging over dieren en bij Donald kwamen we in een ware jungle terecht. Hij was er maar wat trots op! Straks komt de beestenboel mee naar huis dus dat wordt leuk!

Wij wensen iedereen die vakantie heeft een fijne week!

Lieve groet,
Eric & Joke en de jongens

• 25 Februari 2011 - 11:04

Fam Van Der Ven:

he
    we hopen dat jullie vakantie door kan gaan en dat jullie er een beetje van kunnen genieten
    onze vakantie zit er al bijna weer op wij hadden deze week vrij
    eric als ik er bij kon gaf ik je een dikke knuffel maar helaas nu moet je het doen
    met de groeten van ons allemaal
    dikke kus van ons allen

• 25 Februari 2011 - 11:10

Marco,esther,bo,jaap:

Probeer maar te genieten!
    Dikke knuffel voor jullie.
    Groetjes!

• 25 Februari 2011 - 11:58

Diane Van Lier:

Lieve allemaal,

Hopenlijk kunnen jullie genieten van een welverdiende vakantie....

liefs van ons 5.

• 25 Februari 2011 - 12:52

Rina:

Hallo luitjes,

Net zoals bij fam. van der Ven zit de schoolvakantie er hier ook bijna op.
    En ook ik hoop van harte dat jullie er een paar daagjes tussenuit kunnen, en er ook van kunnen genieten.
    Beterschap, sterkte en veel liefs.

• 25 Februari 2011 - 21:18

Familie Post:

We hopen dat Dave weer snel mag opknappen, zodat de vakantie toch nog door kan gaan. En jullie even kunnen genieten. Heel veel sterkte allemaal!

Hartelijke groet,
    De Postjes

• 26 Februari 2011 - 17:46

Fam Heijneman:

We hopen dat jullie kunnen genieten van een welverdiende vakantie!!!
    Sterkte met alles!

Gr. van Frank, Annette en Gaby

• 26 Februari 2011 - 18:08

Tiebolt:

Een hele fijne vakantie. Stuur die keelpijn maar op, die stop ik hier wel in de vuilnisbak ;) Geniet er van en rust vooral even lekker uit met z'n alle.

• 28 Februari 2011 - 11:58

Mariska V Eendenburg:

Hey lieve familie vd Akker

Wat een zorgen moeten jullie doorstaan zeg. Maar wat een kanjers zijn jullie. Wij hopen dat de antibiotica gauw mag helpen en dat jullie toch nog een paar fijne dagen mogen hebben.
    En dat jullie je een beetje kunnen ontspannen.

Sterkte en heel veel liefs
    de Eendenburgjes

• 01 Maart 2011 - 07:06

Juf Gera:

Hallo lieve vd Akkertjes,

Ik hoop dat Dave opgeknapt is en dat jullie kunnen genieten van een welverdiend uitje!!! Wat was de Kindermarkt fantastisch georganiseerd!!! Nogmaals mijn complimenten!! Leuk om Daves juf daar te ontmoeten.

Groetjes Gera

• 01 Maart 2011 - 12:12

Boersies :

Lieve familie,

Had ik het wel gehoord van de jongens, maar toch helemaal vergeten!
    Ook dit reisverslag wat meestal direkt bij ons binnenkomt, gemist!
    Maar...we misten jullie zondag bij oma en toen hoorden we het: dat jullie er lekker een paar dagen tussenuit zijn.
    Hopelijk allemaal weer opgeknapt?
    En...al in Plopsaland geweest?
    In de hoop dat jullie internet op je mobiel hebben, stuur ik dit berichtje: Geniet er nog even van ook deze laatste dagen;-).
    Liefs van de Kersenlaan.