Woensdag 15 april 2009, 2e bericht - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Dave Akker - WaarBenJij.nu Woensdag 15 april 2009, 2e bericht - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Dave Akker - WaarBenJij.nu

Woensdag 15 april 2009, 2e bericht

Door: Eric/Joke

Blijf op de hoogte en volg Dave

15 April 2009 | Nederland, Amsterdam

Goedemorgen trouwe supporters,

Nou vannacht zij we de 30.000 bezoekers op mijn site gepasseerd (sinds november), het is ongelofelijk, menig bedrijf is jaloers op zulke bezoekers aantallen. Alleen gisteren al leefde 1800 mensen mee door even mijn verhaal te lezen.

Al dat meeleven doet me goed, ik kan jullie vertellen dat ik vannacht heerlijk geslapen heb, ben zelf een paar keer in mijn slaap omgedraaid, en volgens mijn slaapmaatje (mijn pa) ben ik zelfs een aantal keren gaan zitten in mijn slaap. Wakker worden zonder pijn is een heerlijk gevoel, de medicatie gaat het nu eindelijk winnen van de pijn 1-0 en de duizelingen gaan ook een stuk minder worden bijna 2-0 (oh!! wat een kans was dat). Ik heb net 2 lekkere boterhammen met ham en kaas uit de oven op mmmmmmmm...... lekker hoor. Met mijn pillen slikken gaat het ook steeds beter alhoewel ik daar nog wel een beetje moeite mee heb. Maar dit komt deze week wel goed.
Vanmiddag naar de Daniel den Hoed en zoals het er nu naar uitziet gaat dit zeker lukken.

Hopelijk blijft de stijgende lijn van gisteren en vanmorgen doorzetten zodat ik voldoende kracht en fut mag krijgen om straks met de bestralingen te gaan starten.

Lieve supporters tot zover even deze positieve berichten jullie begrijpen dat ik samen met mijn pa, ma en broertjes Emiel en Donald SUPERBLIJ ben.

Vanmiddag zal mijn ma het vervolg van de dag schrijven.

Groetjes en tot latersz.

Eric namens Dave

!!!!OPROEP VAN DAVE!!!!
Aanstaande vrijdag 17 april is Oma Boers jarig en wordt zij 74 jaar. Omdat ik in het ziekenhuis lig heeft ze geen zin in een feestje. Dat vind ik jammer voor haar en daarom zou ik haar willen verrassen. Mag ik u vragen om niet mij maar Oma op deze dag een kaartje te sturen?
Hopelijk moet de postbode dan wel 2 keer rijden om alle kaartjes te bezorgen!
Haar adres:
Oma Boers (C.P.Boers-van Leeuwen)
's Gravenzandseweg 8
2681 RJ MONSTER

Alvast bedankt!

18.30 uur
Missie geslaagd!
Vanaf 10 uur vanmorgen heb ik geprobeerd elk uur een paar minuutjes rechtop te zitten. Het voelt heel eng en ik word dan wel licht in mijn hoofd.
Vanmiddag ben ik voor het eerst uit bed geweest, naar de wc. Het voelt wel eng en wiebelig om te lopen maar het is gelukt! Mijn moeder was helemaal in de gloria!
Nu had ik om 15.30 een afspraak voor het maken van het masker maar de ambulance kwam niet opdagen. Om 16.45 was ik eindelijk in Daniel de Hoed en toen wilde die man die het moest maken juist zich omkleden omdat hij om 17.00 uur zelf een ziekenhuisafspraak had. Gelukkig vond hij het sneu voor mij en heeft hij zijn afspraak afgezegd en mij geholpen. Het maken viel reuze mee omdat ik op mijn rug mocht liggen i.p.v. op mijn buik zoals was verteld. Je ligt dan op een soort matras waar ze lucht in blazen en dan vormen ze het om je rug. Van mijn hoofd (toch de voorkant) hebben ze een apart masker gemaakt. Morgen moet ik weer terug om te gaan passen, hopelijk is de ambulance er dan wel op tijd! Ik ben blij dat ik weer in mijn bed lig.
Nu ga ik lekker een tosti eten en een boterham met kroket. Mijn moeder vindt dat ik dat wel heb verdiend!

Tot latersz,
Dave

• 15 April 2009 - 07:19

Fam. Berger:

Wow Dave,

Dit is geweldig om te horen! Succes vanmiddg
    Groetjes van ons allemaal.
    Ronald, Thera, Anouk, Wouter en Fieke

• 15 April 2009 - 07:23

Mario En Monique:

lieve allemaal,

super om dit bericht te lezen na al die ellende eindelijk wat beter nieuws nou dave sucses vandaag met het masker.
    veel plezier in de ambulance ik heb er met sem ook een keer ingezeten best spannend.
    nou ik hoop vanmiddag weer een berichtje van jullie te lezen.

gr aan papa en mama en liefs van mario,monique,esme,sanna en sem

• 15 April 2009 - 07:24

Dinande Van Spronsen:

Goedemorgen Dave en Eric,

Wat heerlijk om te lezen dat je zo lekker hebt geslapen!En dat de pijn zo goed als verdwenen is!
    We mogen Onze Vader in de Hemel daar voor bedanken!
    Dave, we wensen je heel veel sterkte voor vanmiddag en hopen op nog meer positieve berichten,Zet hem op!

Lieve groetjes ook aan papa en mama van
    Richard en Dinande, Sophie en Marc

• 15 April 2009 - 07:26

Marrie:

Goedemorgen!!

Wat een super nieuws zeg. Echt zo fijn om je eens een hele dag goed te voelen en niet maar een paar uur. Vandaag je masker opmeten en met de ambulance, Spannend!!

Nou.. Succes vandaag dave en ik lees je berichtje vanavond weer!

Liefs

• 15 April 2009 - 07:26

Oma En Opa:

Dag lieverd,

Ontzettend dankbaar en blij met deze mooie berichten!! Fijn dat ik je vanmorgen vroeg even aan de lijn had en je vertelde dat je je goed voelde en lekker geslapen had.

Kanjer van ons, in gedachten zijn we heel dicht bij je en gaan met je mee!
    We zijn trots op je, dat je het zo goed doet!
    Dag lieverd, een dikke kus van ons samen.

• 15 April 2009 - 07:32

Conny Post:

Hallo lieve Dave,

Wat heerlijk dat de pijn nu weg is en de duizeligheid minder! Hopelijk heb je vandaag weer zo'n goede dag en lukt het om het masker maken. Sterkte toegewenst, ook voor je papa en mama! Wij bidden voor jullie.

Hartelijke groetjes,
    Hessel en Conny, Frank, Simone, Eline en Martine Post

• 15 April 2009 - 07:33

Tante(oma)Bep:

Lieverds,super-superblij
    zijn ook wij,nu ziet de dag eropeens echt zonnig
    uit,en het gaat vandaag met jou Dave echt lukken,
    lekker geslapen,uitgerust,we gaan ervoor!!!!!
    Lieve groeten van twee
    oudjes uit de Masemude

• 15 April 2009 - 07:44

Groep 7:

Lieve Dave,
    Dit is eindelijk geweldig nieuws!! We leven met je mee!!!
    Groetjes van groep 7

• 15 April 2009 - 07:58

Dinande:

Goedemorgen Kanjers,

Wat een geweldig nieuws!!

Mijn ontbijt was trouwens een stuk minder lekker dan dat van jou.. Ik hoop Dave dat je mag genieten van het ritje in de Ambulance en dat we snel de verhalen daarover van je mogen horen.
    Ik wens je veel succes vanmiddag.

Een dikke knuffel van je nicht!

• 15 April 2009 - 08:02

Arianne:

Hier word ik zooooooooooo blij van!
    Succes vanmiddag!

• 15 April 2009 - 08:15

Juf Jessica:

Geweldig nieuws Dave! Super dat je een goede nachtrust hebt gehad. Succes vanmiddag en houd die 2-0 vast, he!

groetjes juf Jessica

• 15 April 2009 - 08:17

Juf Gera:

Lieve Dave en familie,

heel fijn om deze positieve berichten te lezen!!

• 15 April 2009 - 08:26

Irene:

Hey lieve Dave!

Wat geweldig dat het nu zo met je gaat!
    Ik zit nu op school achter de computer dus ik dacht even op jouw site kijken! Dit is echt super om te lezen!

liefs Irene

• 15 April 2009 - 09:22

Viola En Ruud:

Hoi Dave

Onzettend tov!! Deze berichten doen ons weer glimlachen. Voor vanmiddag: veel succes.

Groetjes Viola,Ruud,Vincent,Thimo,Eline

• 15 April 2009 - 09:27

Sophia:

Wat een goede berichten!
    We zijn erg blij voor je.
    Sterkte verder voor vandaag!
    De verrassing waar Koen gister over schreef, is vanmorgen op de post gedaan.
    Groeten Familie Overduin

• 15 April 2009 - 09:33

Jacqueline:

he Dave, wat fijn zeg dat de pijn minder is!!Daan zit nu op school, maar ik weet zeker dat ik je heeeel veel groetjes mag doen, hier in huis wordt erg met je meegeleefd. We zijn afgelopen weekend weggeweest en toen heeft de oma van Daan ons op de hoogte gehouden van jouw site en die blijft nu natuurlijk ook kijken hoe het met jou gaat. Je hebt inderdaad heel veel supporters zeg!! En wat een goed idee van jou om je oma te verrassen, wij zullen haar zeker een kaartje sturen! Wij hopen, duimen en bidden natuurlijk ook voor jou dat je snel met de bestralingen kunt beginnen. vanmiddag met de ambulance, spannend hoor! doe je papa, mama, Emiel en Donald weer de groetjes van ons? succes hoor vanmiddag! mazzel
    Jacqueline, Daan en de rest
    p.s. het kan zijn dat je dit bericht 2 keer krijgt,de eerste werd maar niet geplaatst, maar misschien was ik weer eens te ongeduldig...

• 15 April 2009 - 10:06

Ichthus Groep 4a:

hallo Dave,

Fijn te lezen dat het al wat beterder gaat en dat de behandeling aanslaat. Je eet wel lekker, man, zegt Emiel. Houden zo. We hopen dat het verder goed met je blijft gaan groetjes van de de groep en de school

• 15 April 2009 - 10:12

Marije:

Dave, een mop voor jou

Ruzie en sukkel spelen verstoppertje. Ruzie is hem. Sukkel verstopt zich achter de politiewagen. De politieman komt er aan en zegt mag ik er even bij,. het is mijn auto. Sukkel zegt nee... want ik speel verstoppertje. de politieman zegt hoe heet je Sukkel zegt sukkel. Politieman zegt zoek je ruzie? Nee zegt Sukkel, ruzie zoekt mij.

groetjes Marije

• 15 April 2009 - 10:17

Marcel De Jong:

he dave,

heel leuk om te horen dat het goed met je gaat!. toppie en ga zo door.. ik en me mede studenten zitten te stressen, want we moeten zometeen een belangrijke presentatie geven;)

Groetjes Marcel

• 15 April 2009 - 10:35

Frank Boers:

Hoi Dave,
    Als je weer thuis bent dan wil ik dat je weer bij mij komt spelen want ik mis je zo.
    groeten en sterkte van Frank!!!!!

• 15 April 2009 - 10:41

Jan, Esther & Jantje:

Hoi Dave,

Wat goed om te lezen dat het goed is gegaan vannacht!! We leven echt met jou en je familie mee. Heel veel succes vanmiddag. En we bidden voor je dat de positive stijgende lijn van nu door mag zetten en dat je voldoende kracht en fut mag ontvangen om straks met de behandelingen te kunnen beginnen.

Enne wij gaan oma Boers een kaartje sturen!!

Jan, Esther en Jantje

• 15 April 2009 - 10:41

Jan, Esther & Jantje:

Hoi Dave,

Enne wij gaan oma Boers een kaartje sturen!!

Jan, Esther en Jantje

• 15 April 2009 - 11:12

Daan En Nico:

Heey,

Fijn dat het weer iets beter met je gaat,
    En we gaan zeker een kaartje naar je oma sturen!

Groetjes Nico en Daan

P.S. Daan is bij mij aan het spelen vandaar Nico en Daan

• 15 April 2009 - 11:13

Corine:

Hier wordt ik ook superblij van!!
    Heel veel succes en sterkte vandaag.In gedachten en gebed met jullie verbonden.

Groetjes Corine.

• 15 April 2009 - 11:23

Luc En Leagnes:

Sterke Dave Hier worden wij ook super blij van !Wat een positief nieuws zeg ,fijn dat je zelf weer je bericht kan versturen en wat betreft die kaart voor je oma een super goed idee!Heel erg lief van je.Succes vanmiddag en ga zo door.

• 15 April 2009 - 11:25

Peter En Greta:

Dave, helemaal top. Het is fijn om te lezen dat het beter met je gaat. Succes in Daniel den Hoed.
    We houden de website in de gaten voor het 2e bericht!
    Groetjes en latersz!

• 15 April 2009 - 11:33

Pieter En Jolanda:

Wat een fantastisch nieuws! Wat zal je blij zijn, dat het eindelijk zonder pijn kan. We hopen dat het allemaal goed blijft gaan en dat het gaat lukken met je masker en korset. Dave, we vinden je een toppertje!

• 15 April 2009 - 11:39

Louise En Anneroos:

Lieve Dave,
    Wij gaan voor jouw oma een hele mooie tekening maken.Superlief van jou dat je oma zo verrast gaat worden.
    's Avonds in ons bedje bidden we samen met papa of mama of de Heere God jou beter wilt maken.
    Dikke kusje van twee zusjes!

• 15 April 2009 - 13:24

Bootje En Japiejo:

Heeeej Davie-boy,
    Wat een KNUFFEL van ons al niet kan doen,he!
    Zie je wel dat ze best goed werken...we blijven dus lekker door KNUFFELEN. Straks als je terug bent uit de Daniel de Hoed ligt er weer zo'n lekkere op je te wachten onder je dekens. Heb je 'm gevonden? Het is me er weer eentje, toch? Wat een joekel van een KNUFFEL. Hou 'm maar goed vast en KNUFFEL er maar flink op los.
    Dikke KNUF van bootje-me-nootje en Japiejooooh

• 15 April 2009 - 13:37

Margriet & Mathijs :

hoi dave!
    Wat een mooie berichten lees ik op je site.
    Hopelijk is alles goed gegaan in het daniel den hoed en voel je je nog steeds beter!
    Blijf alles volgen via je site hoor!
    sterkte en de groeten aan je vader en moeder

• 15 April 2009 - 14:22

Nelly Stolk:

Nou Dave,
    Fijn om te horen dat het nu zo goed gaat. Met het masker zal het dan ook wel lukken vandaag. Straks kijk ik weer even op je site om te zien hoe het vanmiddag gegaan is. Wij vinden het erg fijn om elke dag te kunnen lezen hoe het met je gaat, ongelofelijk hoeveel mensen met jullie meeleven! Groeten weer van ons allemaal!

• 15 April 2009 - 14:49

De Tangetjes:

Super nieuws ,Dave! Wij zijn erg blij dat je zelf ook weer lekker je site vol kan zetten!!!
    dikke kus van ons 5-jes

• 15 April 2009 - 15:00

Arie En Ria Vd Bos:

Lieve Dave,

Wat geweldig om te lezen, dat het wat beter gaat en dat je voor het masker kan gaan. Wat lief dat je zo aan je oma denkt, komt goed met die kaart.Succes met alles, sterkte en heel veel liefs van ons.
    Arie en Ria van den Bos

• 15 April 2009 - 15:57

Aad Van Noordt:

Hoi Dave,
    fijn dat je je vandaag beter voelt. Ik heb net een kaart voor je oma geschreven hoor, ze zal wel opkijken van al die post!
    Hou je goed jongen, groetjes Aad v Noordt, de moeder van Joep, Noor en Saar

• 15 April 2009 - 16:06

Michiel Bor:

hoi dave
    hoe gaat het
    ik heb hier boven gelezen dat het goed gaat ik wens je veel sterkte
    groetjes michiel

• 15 April 2009 - 16:10

Kees En Suze:

Wat heerlijk om te lezen dat je je zoveel beter voelt.
    Misschien van nu af aan beter?
    Dat zou heel fijn zijn.

Groeten van Kees en Suze

• 15 April 2009 - 16:29

Marco:

Hoi Dave,
    Wij zijn heel nieuwsgierig of het allemaal gelukt is vandaag.
    Wij hebben heel veel aan je gedacht.
    Wij danken ervoor dat het wat dragelijker voor je is.
    Liefst zouden we even bij jou om een hoekje willen kijken.

Groetjes van Marco,Sander,Frank en de rest.

• 15 April 2009 - 16:49

Juf Jolanda:

Lieve Dave, Geweldig dat het gelukt is en die tosti...ik hoop dat het heerlijk was!!! Toppie vent! Weltrusten voor straks. Liefs, juf Jolanda

• 15 April 2009 - 17:03

Koen:

hoi dave
    geluklig gaat
    het wat beter!!!!!!!
    groetjes koen overduin

• 15 April 2009 - 17:08

Yadi,moeder Van Yadi:

hoi Dave, we lezen elke dag hoe het met je is en eindelijk het is beterder
    Wat ontzettend fijn om te zien dat je zelf weer schrijft hopelijk blijf het zo
    En dat korset is ook bijna klaar, dat lucht op, denk ik
    Op naar de volgende stap!
    Zet hem op hé!

doei

• 15 April 2009 - 17:10

Fam Stolk:

Hoi Dave,

Fijn dat het gelukt is vandaag! En nu maar hopen dat het morgen allemaal goed past!
    Enne... de kaart voor oma staat al klaar. Wat zal ze veel post krijgen.

Groeten, Adrie, Nelly, Nadine, Arthur en Gerriëtte

• 15 April 2009 - 17:13

Gijs:

hoi Dave,

wat fijn dat het wat beter met je gaat.
    en dat je het masker hebt. we hebben de Heere daarvoor na het avondeten gedankt.
    en oma belde er in het eten over dat jij het masker had.
    ik hoop dat je lekker eet. en dat het eten natuurlijk blijft zitten.
    ik hoop dat ik morgen weer zo'n mooi bericht mag horen en dat je op krachten mag komen.

de mazzel je neef Gijs

• 15 April 2009 - 17:35

Frank (post):

hoi dave,
    ik hoop dat de bestalingen gaan helpen.
    ik blijf voor je bidden.
    en.... je bent mijn grootste vriend.
    veel sterkte en succes.
    frank

p.s. je kan dit berichtje 2 keer krijgen omdat hij dit berichtje niet wou plaatsen.

• 15 April 2009 - 17:49

Luc En Leagnes:

sterke Dave,
    Jongen wat zijn zo blij voor je (jullie),zo krijgt deze toch al zonnige dag nog een gouden randje.Hou dit vast en succes voor morgen.

• 15 April 2009 - 17:50

Inge En Mirthe:

Hoi Dave,Joke en Eric
    Wat fijn om te lezen dat het na al dat afzien eindelijk beter met je gaat.
    Niet alleen je moeder is in de Gloria maar wij ook hoor!
    Hou vol en we hopen nog veel meer van die positieve berichten te lezen.
    En uhh, met dat verzoek voor je oma komt het helemaal goed hoor.
    Groetjes van Peter, Sjoukje, inge en Mirthe van Staalduinen

• 15 April 2009 - 17:54

Tante Joke & De Rest:

Lieve Dave,

Wij zijn heel blij, met jou, voor deze dag.
    Fijn dat (ook al zat het niet helemaal mee), het toch gelukt is!
    Ik heb nog een mooi gedichtje wat ik je van harte toewens ook voor alles wat nog komen gaat....

JEZUS IS....
    een Vriend
    die niet teleurstelt
    die is
    en blijft
    en niet verlaat
    hoe hoog de golven mogen komen
    Hij is een Vriend die naast je staat.

Veel liefs van ons allen
    PS 1: Je idee voor oma vind ik supergoed, daar zal ze zelf versteld van staan.

• 15 April 2009 - 17:54

Schonewilletjes:

Hoi Dave,

mooi dat het beter gaat. Fijn dat het masker is gelukt, nou maar hopen dat het morgen past en dat je niet teveel bent gegroeit van dat lekkere broodje met kroket en die tosti! Slaap lekker vannacht!groetjes van Jacco, Natasja, Christian, Elianne, Ingeborg en Jedidja

• 15 April 2009 - 18:09

Cora Sta-vd Kruijk:

hehe, wat heerlijk om te lezen dat het je nu een stuk beter gaat. zelfs even gelopen, heerlijk joh! daar krijg je weer goede moed van he?! Wat een lief idee om oma een kaart te sturen, gaan we doen hoor.. zo´n lieve oma verdient dat zeker!
    Nou dave, succes morgen met passen hopelijk is alles goed op maat! De hartelijke groetjes van ons allemaal:
    marcel, cora, jari en luca!

• 15 April 2009 - 18:09

Fam. De Gast:

Hoi Dave,

Wij vinden jou echt een grote kanjer!

Gelukkig is het nu gelukt met het masker.
    Nu maar hopen dat het morgen ook nog allemaal past...
    We gaan zeker ook een kaart sturen naar je oma! Groeten voor jou, je ouders en je broertjes!

van Peter, Marianne, Daniël en Sarah de Gast.

• 15 April 2009 - 18:20

Amber:

heey dave,
    ik ben blij voor je dat het weer een beetje beter gaat! Maar wel volhouden hoor !!!

groetjez Amber

• 15 April 2009 - 18:58

Tante Neline:

Hoi lieverd super dat het vandaag zo goed is gegaan voor vannacht lekker slapen en...niet te veel voetbal kijken!een hele dikke nachtzoen en zou ik morgen weer de eerste zijn of is je ma of pa me voor??

• 15 April 2009 - 19:10

Alexander En Siska:

Hoi Dave,

Wat fijn om zulk positief nieuws te lezen, Je eet wel lekker hoor, maar dat heb je zeker verdiend. Het kaartje voor oma Boers is al verstuurd, dus ik ben benieuwd hoeveel ze er krijgt. Wat een leuk idee voor zo`n lieve oma!

• 15 April 2009 - 19:21

Bart En Ilse:

He Dave,

Super om zulk goed nieuws te lezen!!! We bidden dat dit doorzet! Je krijgt de groeten van de 4 kleine meisjes en ook wij zullen aan je oproep gehoor geven, lief van je !!!
    Nou slaap lekker!!
    groet aan je moeder.

• 15 April 2009 - 19:30

De Boersies:

Psssst Dave.....

Dit mag niemand verder vertellen hoor.....maar je kado voor oma wordt geregeld!
    De rest weet je zelf wel;-)
    Voor vannacht...slaap lekker!

• 15 April 2009 - 19:38

Simon En Ingrid:

Lieve Dave, Joke en Eric

Wat geweldig fijn dat het allemaal wat beter gaat.
    Vond je het spannend in de ambulance Dave?
    Wat een mooie apparaten hangen daar aan de wanden, vind je niet.
    Voor morgen ook veel succes.

Groetjes van Simon,Ingrid, Elise, Jauke, Christine en Eefke

• 15 April 2009 - 19:42

Anita Ramdas:

Hoi Dave
    Dit is even een goed bericht zeg!!!Doet ons zeer goed gelukkig is de reis in de ambulance goed gegaan en zit het morgen als gegoten!lief dat je die oproep doet voor je oma.Nou op naar de volgende goeie dag.groetjes van de Ramdasjes

• 15 April 2009 - 19:52

Fam. Van Geest:

Lieve Dave en Fam.

Fijn dat het allemaal gelukt is.Oom Jan was zo blij dat hij ons gelijk belde om het goede nieuws te vertellen. Dave en je slaapie we wensen je een goede nacht,en zullen de Heere God danken dat het vandaag gelukt is.

Veel liefs van de Fam.B van Geest

• 15 April 2009 - 19:57

Karin De Jong:

Hoi Dave
    Wat heerlijk om te lezen al dat goede nieuws. Ben blij voor je. Ik hoop dat dit voorlopig zo mag blijven zodat de behandelingen kunnen starten. Slaap lekker vannacht en tot de volgende keer.
    Groetjes, Tessa en Karin

• 15 April 2009 - 20:01

Econ En Wilna:

Ha die Dave,

Geweldig nieuws om te lezen!!!Wat zal oma blij zijn met al die kaarten. Hopelijk hebben ze de goede maat genomen, zodat morgen alles past. Welterusten.

• 15 April 2009 - 20:16

Ivo En Job:

Ha Dave,

Dit zijn de berichten die we willen lezen, wat een goed nieuws en fijn dat je er zelf ook weer een beetje bij bent. Succes morgen, bij het passen van het masker hoop dat het allemaal gelijk goed is. Laat je maar lekker verwennen door iedereen. Groetjes aan de rest van de familie.

Groetjes Ivo, Job,Fleur Cindy en Peter

• 15 April 2009 - 20:36

Fam Ouwendijk:

Ha Dave,
    Super zeg om een positief bericht van je te lezen.
    Sterkte morgen weer en hopelijk kunnen ze snel met de behandeling beginnen.
    We zullen je oma niet vergeten, goed idee van je.
    Groeten aan papa,mama en je broertjes.

• 15 April 2009 - 20:45

Veddertjes:

Beste Dave,
    Wat fijn dat je je beter voelt en dat je voor het masker bent geweest. Hopelijk past hij goed! We wensen je een heerlijke nacht toe.
    Groeten van de Veddertjes.
    p.s. Een toppie idee van je voor oma. We zullen ook snel een kaartje sturen.

• 15 April 2009 - 20:47

Ankie:

Super,Dave.
    Heerlijk dat het zo goed is gegaan.Hopen en bidden dat het nu steeds beter met je gaat.Groetjes Karel en Ankie Turfboer.

• 15 April 2009 - 20:53

Fam. Kuiper:

wat fijn dave dat het nu gelukt is in de daniel de hoedkliniek! dat is iets om de here voor te danken! ook dat je niet meer zoveel pijn hebt en zo duizelig bent. hopen dat het morgen weer gaat lukken. wat een goed idee van jou voor vrijdag!

groetjes en sterkte voor jou en je ouders

• 15 April 2009 - 20:55

Fam. Van Spronsen:

Lieve Dave en fam,
    Wij zijn blij voor jou en je mam en pap dat het weer beter gaat en dat je weer lekker kunt smikkelen. Wij bidden voor jou dat je er tegen op mag blijven klimmen en die kaart voor oma komt dik in orde......
    hartelijke groeten van Karin, Arie, Mark en Niels van Spronsen

• 15 April 2009 - 21:55

Richard En Dinande:

Hoi lieverd,

Wat een geweldig mooie berichten, super!
    Heel veel succes vandaag, want nu ik dit schrijf lig jij hopelijk al lekker te slapen!
    Is mama vanacht bij je geweest?

Lieve groetjes van Richard en Dinande Sophie en Marc

• 16 April 2009 - 03:56

Tante Neline:

He daar ben ik weer en heb je lekker geslapen?
    hopelijk slaap je op dit tijdstip nog en mamma natuurlijk ook.
    nou als oma eens wist van je oproep ik denk dat ze heel veel kaartjes morgen krijgt maar voor jou gaat er vandaag toch ook weer een de bus in hoor! fijne dag enne ... de zusters niet te veel plagen...dikke knuffel

• 16 April 2009 - 05:18

Marco En Co.:

Hoi Dave,

Ik ben net uit mijn bed en natuurlijk erg benieuwd hoe het met je gaat. Die andere luilakken slapen nog(behalve m'n pa en ma) We hopen dat de ambulance vandaag wel op tijd zal zijn. Ook vandaag wensen wij je weer heel veel sterkte en denken aan je!

• 16 April 2009 - 05:31

Tante Joke:

Goedemorgen Dave en Joke,

En lekker geslapen?
    Ik hoop het echt voor jullie allebei.
    En je zit trouwens wel aan het toppunt van reacties (68 zie ik staan bij woensdag 15 april)Fijn hoor...;-)Verder moet ik wel eerlijk zeggen dat in ons huis per dag wel zo'n 15 keer gekeken wordt op je site...en dat telt natuurlijk iedere keer...!
    Sterkte vandaag!
    xx xx ook twee voor je ma;-)

• 16 April 2009 - 05:52

Emielio & Donaldo:

Goedemorgen Dave,

Fijn dat het masker gelukt is en ik vind het ook fijn dat je niet zo heel veel pijn meer hebt.

Dikke kus van je broertje Emielo en Donaldo

• 16 April 2009 - 07:25

Kjell:

Hoi Dave,
    ik hoop dat het snel weer goed gaat en dat de weer helemaal weg gaat en dat de pillen ook weer er in kunnen

gr.Kjell

• 16 April 2009 - 07:32

Benjamin:

fijn dat het weer beter ging en dat je weer kon lopen .Fijn dat alles goed ging toen je naar het Daniel de Hoed ging.
    lekker eten!
    mazzzl benjamin

• 16 April 2009 - 07:39

Mitchell:

Hoi! Dave,

Goed om te horen dat het masker is gelukt, en ik hoop voor je dat de bestralingen ook goed gaan lukken. Ik hoop dat je gauw op school komt.

Groetjes Mitchell

• 16 April 2009 - 08:07

Maurice 6a:

Hoi Dave,

Wij hebben voor goede vrijdag de paasbrunch gegeten.Voor jou hebben we ook wat meegebracht heb je het opgegeten en daarna uitgespuugt of niet?Vond je het eng toen dat masker werd gemaakt?Mij lijkt dat heel erg eng.Vond je de tosti en boterham kroket lekker?Ik hoop het wel.
    Je hebt het verdient je bent flink!Ik hoop dat het gauw weer goed gaat en dat je duizeligheid en misselijkheid en al die andere dingen snel overgaat.Ik ga heel veel op je site kijken,dit heb ik geschreven op school maar thuis ga ik ook heel veel dingen Type net zoals nu.Ik hoop dat je gauw uit het ziekenhuis mag want dan kan ik gauw weer langs komen.Ik ga ook nog kaarten naar je sturen.Heb je al veel kaarten?Ik hoop het wel.Ik hoop dat de bestraling goed gaat.Ik hoop dat je snel uit het ziekenhuis komt want ik mis je heel erg.Ik hoop als jeje weer wat lekkerde voelt dat ik weer een keer langs kan komen.Met het vlotbouwen op de club is erg leuk leuk.

Groetjes Maurice

• 17 April 2009 - 07:44

Hilda:

Ha Dave,
    Gefeliciteerd met oma he! Hopelijk kan je ook een lekker gebakje eten voor haar verjaardag! Je schrijft dat je alweer aan naar huis gaan denkt, wow super! We leven met jullie mee! Vanavond hebben we sponsoravond bij de Bethlehemkerk. Voor kinderdorp Hebron in Curacao. De kinderen van de jeugclubs hebben geprobeerd zoveel mogelijk sinaasappels te verkopen en die worden dan vanavond ook allemaal opgehaald bij de kerk. Vanavond dus een oranje Bethlehemkerk!
    Hou je taai vandaag en zet hem op!!!
    Groetjes Hilda Oskam