Donderdag 7 mei, zonnige dag! - Reisverslag uit Monster, Nederland van Dave Akker - WaarBenJij.nu Donderdag 7 mei, zonnige dag! - Reisverslag uit Monster, Nederland van Dave Akker - WaarBenJij.nu

Donderdag 7 mei, zonnige dag!

Door: Joke

Blijf op de hoogte en volg Dave

07 Mei 2009 | Nederland, Monster

Lieve lezers,
Gister ben ik vergeten te vertellen dat Dave zijn KANJERketting in het ziekenhuis heeft gekregen. Deze ketting wordt speciaal voor hem gemaakt en bestaat uit bijzondere kralen. Elke kraal heeft een betekenis, bijv. een kraal voor bloedprikken, röntgenfoto, opname, operatie, bestraling etc. Als je eens langskomt wil hij hem graag laten zien.
Na een rustige nacht (we wisten niet meer wat het was, 7 uur achter elkaar slapen..) mocht Emiel vandaag mee naar het bestralen. Na anderhalf uur buikpijn gingen de mannen op pad. Alles verliep goed dit keer! Emiel was onder de indruk. 's Middags kwam er een vriendje van school langs, en hoewel Dave niet echt kan spelen, vond hij dit toch heel leuk. Zo leuk dat hij aan Kjell heeft gevraagd om morgen mee te gaan naar het bestralen. Een hele overwinning van Dave, vinden wij. Morgen staat weer in het teken van afspraken met allerlei instanties en bezoek aan het ziekenhuis. Na zo'n "rustige"dag als vandaag kunnen we er morgen weer tegen! Omdat ik niet weet of we morgenavond dan nog gaan schrijven wens ik jullie alvast een zonnig en fijn weekend!
Joke

• 07 Mei 2009 - 17:37

Colinda:

Hee Dave,

Gelukkig heb je weer een rustige nacht gehad! Alleen wel weer balen dat je buikpijn had :s Fijn dat Emiel ook is meegegaan, kan hij ook zien wat je allemaal meemaakt. Ik vond het toch wel leuk om even langs je te komen afgelopen maandag. En leuk ff Wii'en! Hopen dat het morgen weer goed zal gaan en ook leuk dat Kjell meegaat!

Ik denk aan je!

Veel liefs,
    Colinda

• 07 Mei 2009 - 18:11

Pieter En Jolanda:

Hoi Dave,

Wat super: een kanjerketting! Die heb je dubbeldik verdiend hoor!Fijn dat de doktoren en zusters in het ziekenhuis ook vinden dat jij een kanjer bent, want het is toch niet niks allemaal. Het is zeker wel bijzonder om je broer Emiel uit te leggen wat het bestralen inhoudt. Hij zal jou zeker weten ook een kanjer vinden! Dave, we blijven bidden en hopen dat je weer helemaal beter mag worden. Je hebt geen fijne uitslag gekregen, maar jij weet gelukkig ook dat God wonderen kan doen he! Hij krijgt heel veel gebed voor jou. Hopelijk geeft het jou kracht om door te gaan.
    Heel veel sterkte !

Je hebt weer kusjes van de kleine zusjes :)

• 07 Mei 2009 - 19:56

Bastiaan Wassens:

He Kanjer Dave!

Heb jij nu ook al zo'n stoere kanjer ketting? Die van mij is al heel lang. Zo lang, dat er nu zelfs 2 aan elkaar geknoopt zijn....
    Ik ben vandaag weer thuisgekomen en heb er weer 6 kralen bij.(ff denken: chemo, opname, narcose, prikken, infuus afhalen, beenmergpunctie en dan ben ik er wel) Ja dan gaat het wel hard he!
    Laten we hopen dat die van jou niet zo lang wordt, want dan hoef je niet zoveel handelingen te ondergaan.
    Groetjes van Bastiaan en bedank je moeder ff voor de mooie kaart.
    Doei

• 07 Mei 2009 - 20:45

Arianne:

Hoi Dave. Ik heb gisteren gelezen over de kanjerketting en vroeg me toen af of jij er ook een had. Nu wel dus. Ik hoop dat je deze nacht ook lekker slaapt. Succes weer morgen hoor!

• 07 Mei 2009 - 20:57

Meester Martijn:

Hoi Dave,

Wat dapper dat je Kjell hebt gevraagd om mee te gaan. Dat soort dingen zijn moeilijk om te vragen.

Ik hoop dat je een goede nacht zult hebben.

Succes weer morgen.
    Groetjes aan je familie.

de meester

• 08 Mei 2009 - 06:22

Juf Jolanda:

Stoer zeg Dave, dat je zelfs Kjell mee wil nemen! Fijn dat jullie lekker geslapen hebben, dat zullen jullie allemaal hard nodig hebben.
    Wees maar trots op je ketting...want een KANJER ben je zeker weten! Liefs

• 08 Mei 2009 - 07:36

Juf Jessica:

Lieve Dave,

Wat goed dat er een kanjerketting bestaat voor zo'n kanjer als jij! Die heb je dubbel en dwars verdiend. Je mag er trots op zijn. Wat goed dat Emiel een keer mee is geweest naar het bestralen. Hij is zo bezorgd om jou. En erg knap dat je Kjell mee hebt gevraagd voor vandaag. Dat zal niet makkelijk geweest zijn voor je, maar goed van je dat je het hebt gevraagd!
    Lieverd, zet em op vandaag!

groetjes juf Jessica

• 08 Mei 2009 - 09:36

Teun En Tiny:

Wij hopen dat alles goed is gegaan.
    Veel groetjes van ome Teun en tante Tiny

• 08 Mei 2009 - 09:52

Familie Stolk:

Hoi Dave en familie,

Bijzonder zeg, zo'n kanjerketting! Je moet maar een foto maken van jou met de ketting om voor op de website, want ik denk dat veel mensen die ketting weleens willen zien, maar ze kunnen niet allemaal bij je op bezoek komen. Wij waren blij ook weer eens wat positievere berichten te lezen: je hebt lekker geslapen, je vond het fijn dat er een vriendje op bezoek kwam. Goed om dat te horen. We hopen dat het vandaag weer goed met je gaat. Hartelijke groeten, ook voor je vader en moeder en broertjes.

Adrie, Nelly, Nadine, Arthur en Gerriëtte

• 08 Mei 2009 - 10:27

Neline:

He kanjer,

leuk dat je vriendje mee gaat hopelijk gaat het net zo goed als gisteren
    en ja dan zit je tweede week erop!groetjes en een dikke knuffel

• 08 Mei 2009 - 11:59

Cindy:

Ha Dave,

Wij zijn net thuis van een weekje weg geweest. Dus eerst even lezen wat er van de week is gebeurt en vooral hoe het met je gaat en met de rest van de familie. Een Kanjer ben je zeker! Heel veel succes, hoop dat jullie ondanks alles een fijn weekend hebben.

Groetjes van de hele familie den Hoed

• 08 Mei 2009 - 14:10

Juf Heleen:

Ha kanjer!

Wat een goed idee, dat je een kanjerketting hebt gekregen!
    Ik heb wel eens gehoord dat die alleen aan ECHTE kanjers uitgedeeld worden.
    Dave, ik vind jou een ECHTE KANJER!! Laten ze daar nou in het ziekenhuis ook zo over denken, das ook toevallig? ;)
    Knuf van Heleen.

• 08 Mei 2009 - 15:31

Fam.Westhoff:

Hoi Dave,

Leuk dat je zo'n ketting hebt gehad!!Want een ding is zeker en dat is dat jij een kanjer bent, dat hebben wij de afgelopen tijd allemaal kunnen lezen. wij hebben bewondering wat jij tot nu toe hebt meegemaakt en dat je dat zo moedig hebt doorstaan!!!Wij zijn in gedachten bij jullie en wensen jullie kracht en sterkte toe!!!Groetjes van fam. Westhoff

• 08 Mei 2009 - 20:06

Diane Van Lier:

Hai Dave,

Wij zijn net terug van een weekje weg en wat fijn dat we gelijk op jouw site kunnen lezen hoe het met je is gegaan.
    Dat je een kanjer bent wisten we al, bijzonder dat je een ketting ervoor hebt gekregen. Je hebt hem dubbel en dwars verdiend.
    Had gehoopt dat de artsen beter nieuws voor jullie zouden hebben...helaas. Houdt moed! Veel kracht voor jullie allemaal.

groetjs Eric, Diane, Frank, Lisanne en Joost

• 09 Mei 2009 - 05:44

De Boersies:

Lieve Dave,

Wij hoorden gisteravond van “oom Ar” dat de vrijdag redelijk goed was gegaan.
    Fijn!! Hopelijk vandaag weer zo’n dag.
    Het is vandaag 9 mei. De jaarmarkt bij de kerk in Monster. Een dag waar je ook erg veel zin in had! Zou het lukken om nog even te komen?! Wij gunnen het je echt, KANJER!
    We willen trouwens graag de ketting een keer zien.
    Enne…zagen we het goed: je nadert de 50.000 bezoekers op je site;-)!

Lieve familie, even twee dagen geen bestralingen dat is hopelijk even rust voor jullie allemaal. Een goed en fijn weekend voor het hele gezin van harte toegewenst!
    Veel liefs van (oom) Gerrit, (tante) Joke, Arie, Leon, Colinda en Gijs.

• 09 Mei 2009 - 08:54

Oom Bram Tante Bep:

Goede morgen kanjer,ja wij zijn voor jou opaBram en oma Bep(misschien een beetje) we waren even met vakantie,maar konden wel de mail binnenhalen maar niet terugmailen,dus wisten we van het bestralen,wat zijn we trots op jou,je zal zo'n kerel hebben Eric en Joke
    en Emiel en Donald niet te vergeten!!!!!!!!!!!!!
    Ook een goed week-end,groetjes

• 09 Mei 2009 - 11:13

Richard En Dinande:

Hoi grote KANJER,

Gisteren kon ik even bij je om het hoekje kijken en je kanjerketting bewonderen, heel indrukwekkend!
    Ik hoorde net van mijn zus Jeanine dat je op de voorjaarsmarkt was! Fijn voor je, even naar buiten en even iets anders! We hopen dat jullie een rustig weekend hebben, zodat je even kan bijkomen, om volgende week weer verder te kunnen gaan met de bestralingen!

Heel veel liefs en sterkte van Richard en Dinande, Sophie en Marc