Vrijdag 15 januari, over ziektekiemen en nog meer
Door: Joke/Eric
Blijf op de hoogte en volg Dave
15 Januari 2010 | Nederland, Monster
Alweer een week voorbij, de tijd gaat snel, alhoewel....deze week kon niet snel genoeg voorbij gaan. We werden namelijk een soort ziekenboeg, Dave snip verkouden, Donald aan het hoesten en Eric voorhoofdholtontsteking.
Gelukkig zijn de meeste virussen weer de deur uit. Wel merk je dat Dave zoiets echt niet erbij kan hebben. Hij moet dan extra medicijnen slikken, voelt zich beroerd, ziet witjes, heeft weinig eetlust en is moe.
Deze week was voor ons allemaal niet makkelijk. We moesten geregeld onze plannen bij stellen omdat Dave niet mee kon naar bepaalde dingen en dan nog niet eens gesproken over de emoties en frustraties die daar dan weer bij komen kijken. Emiel vraagt zich af of dit altijd zo blijft???? Moeilijk dus....en verdrietig, voor allemaal. Want Dave zou ook zo graag gewoon zijn.....en willen schaatsen, buiten spelen, met vriendjes op stap en sporten!
Deze week is er dus niet veel van Dave zijn schoolwerk gekomen, behalve de thuisjuf afgelopen donderdag en een drama-les vanmiddag. Maar....hij is wel vandaag voor het eerst alleen op de fiets naar school gegaan!!! Daar zijn we al super blij mee. Moeten we er eigenlijk niet bij vertellen dat hij op de terugweg halverwege zo moe was dat we zijn gaan lopen....... Maar hij is geweest, en dat telt!
Woensdag is Emiel weer naar de kidsclub van het Inloophuis geweest, altijd een leuk uitje waar hij ontzettend van geniet! Dit keer heeft hij een workshop drama gevolgd, echt iets voor hem.
Nou, op dit moment is iedereen gelukkig weer op de been dus we hopen op een gezellig en leuk weekend!
Liefs,
Eric & Joke en de jongens
16 Januari 2010 - 07:48
Jacqueline En Daan:
hallo allemaal.
Gelukkig dat jullie allemaal weer op de been zijn en de ziekenboeg weer is opgeheven! Hopenlijk kan Dave volgende week wat vaker naar school, zou fijn zijn! We wensen jullie een fijn weekend en veel sterkte met alles!
gr. Daan en Jacqueline
P.S. Daan vind het "cool" dat jullie naar villa pardoes gaan -
16 Januari 2010 - 08:09
Rina:
Ik ben blij te horen dat het beter gaat omdat iedereen weer op de been is. Kan me voorstellen dat er af en toe spanning is.
Hoop dat jullie een fijn weekend hebben, en voor de aankomende week wens ik jullie veel goeds toe.
Liefs van Rina. -
16 Januari 2010 - 08:36
Diane Van Lier:
Hallo allemaal,
Soms heb je echt alles tegelijk...valt niet mee!!
Snap dat dat erg verdrietig en frustrerend is.
Hopenlijk hebben jullie een gezellig en goed weekend.
liefs Eric, Diane, Frank, Lisanne en Joost -
16 Januari 2010 - 09:10
Richard En Dinande:
Hallo lieve vrienden,
Wat een vermoeiende en emotionele week is het weer geweest voor jullie!
We hopen en bidden dat jullie een fijn en gezellig weekend hebben en hopen jullie weer snel te zien!
Lieve groetjes Dinande en Richard,Sophie en Marc -
16 Januari 2010 - 12:03
De Moortjes:
Hallo allemaal,
Hopelijk blijven de virussen nu bij jullie uit de buurt zodat jullie weer een 'normale' week zullen hebben!
Dave, super dat je naar school gefietst bent, hopelijk lukt dat deze week ook weer!
Voor nu nog een fijn weekend!
de Moortjes -
16 Januari 2010 - 18:50
Rianne Wassens:
Het is al zo moeilijk om staande te blijven als je verder geen ziektekiemen bij je heb op dit moment. Maar als je dan ook nog verkouden, griep of wat dan ook krijgt, dan wordt het wel heel zwaar. "Vroeger" was een griepje nooit een probleem, maar nu heb je daar gewoon de energie niet voor.
Heel veel sterkte voor jullie allemaal. Ik hoop dat voor iedereen het herstel weer snel mag komen. Zowel lichamelijk als emotioneel.
liefs Rianne -
16 Januari 2010 - 21:31
Fam. Heijneman:
Hallo,
Wat goed dat je op de fiets naar school bent gegaan, super om te horen. Heel veel succes en sterkte allemaal.
Liefs van onsx -
17 Januari 2010 - 07:43
Tante Neline:
Hier nog even het laatste nieuws het politiebureau is af!!We laten alles staan en hopen dat jullie nog een keertje komen spelen. wij vonden het allemaal super leuk gisteren ik hoop van jullie ook!dikke knuffels van ons en een fijne dag vandaag. -
18 Januari 2010 - 07:22
Arianne:
Dave, wat goed dat je op de fiets bent geweest. Veel sterkte met alles, ik kom binnenkort weer eens buurten!