Maandag 24 augustus 2009, de eerste schooldag
Door: Joke
Blijf op de hoogte en volg Dave
24 Augustus 2009 | Nederland, Monster
Hij is anderhalf uur naar school geweest om kennis te maken met de meester en de klas. Hij keek er echt naar uit en vond het leuk. Na afloop was hij wel zo moe dat hij 2 uur sliep maar daarna was hij weer heel de middag gezellig.
Morgen gaan we op school praten over de inzet van de digibeter, het bijwonen van de lessen, de bijlessen thuis etc. Als het volgens planning verloopt gaat Dave woensdag voor het eerst met de digibeter aan de slag. Ook starten we deze week met fysiotherapie om te kijken in hoeverre zijn spieren een beetje hulp kunnen gebruiken... Spannend!
Ook Emiel heeft zijn eerste dag erop zitten. Hij vond het ook leuk bij zijn nieuwe Juf. Morgen gaat ook Donald weer naar de Kabouters, hij is de enige die er geen zin in heeft.... het is een echt papa/mama- kindje. Gelukkig heeft hij lieve juffen dus als hij er eenmaal maar is dan zal het vast wel weer goed gaan. Na afloop heeft hij het toch altijd weer leuk gehad.
Tot zover even de eerste schooldag...
liefs,
de Akkertjes
24 Augustus 2009 - 19:22
Fam. Nelis:
lieve allemaal,
Heel erg fijn dat we zulke positieve dingen van jullie lezen!Laten we hopen dat het zo door mag blijven gaan. Ook hier zijn de jongens weer naar school geweest, behalve Lisa die is nog een weekje thuis.groeten en het allerbeste toegewenst vanuit een schuur vol met zonnebloemen! -
24 Augustus 2009 - 19:23
Familie Post:
Wat fijn te lezen dat het vandaag weer goed ging. Hopelijk mag het morgen ook weer goed gaan met je Dave! Succes met school mannen!
We denken aan jullie.
Hartelijke groet,
Frank + de andere Postjes -
24 Augustus 2009 - 19:37
Willy:
Hallo Dave en familie
Wat fijn om te lezen dat het nu eindelijk wat beter gaat. Laten we hopen dat de vooruitgang zich blijft voortzetten.
Liefs Willy -
24 Augustus 2009 - 19:45
Peter En Greta:
Beste jongens,
Wat leuk om te lezen dat het vandaag toch allemaal goed is gegaan. Ga zo door!!! Fijn hoor.
Weltrusten en morgen mogen jullie allemaal weer!!!! Succes. -
24 Augustus 2009 - 19:50
Marrie:
Lieve allemaal,
wat een goed nieuws allemaal vanuit jullie kant!
Succes allemaal op school mannen..!
Liefs -
24 Augustus 2009 - 22:06
Richard En Dinande:
Lieve vrienden,
Wat fijn voor jullie, dat Dave weer wat energie heeft! Geweldig,Dave, je bent en blijft een superkanjer!
Lieve groetjes Dinande en Richard, Sophie en Marc -
25 Augustus 2009 - 06:00
Tante Joke & De Rest:
Goedemorgen allemaal,
We danken de Heere dat we zulke fijne berichten lezen. Ik begrijp best dat jij, Dave, echt zin hebt om naar school te gaan. Goed hoor dat je je er zo voor inzet. Al die pillen naar binnen voor die tijd.....En alle namen uit je hoofd geleerd.....
Ook voor vandaag: een goede en fijne dag toegewenst;-)!
Enne...hopelijk gaat het nu wel lukken met de digibeter.
Doei, de Boersies van de Kersenlaan. -
25 Augustus 2009 - 08:19
Jacqueline:
Hallo allemaal
Wat een fijne berichten! Lekker he die regelmaat weer een beetje in huis, ieder kan zijn ding doen en zelfs Dave is al op de eerste schooldag geweest, SUPER!
groetjes van Daan, Jacqueline en de rest -
25 Augustus 2009 - 11:52
Familie V.d Kaaij:
Wat fijn om te lezen dat het de laatste dagen zo goed gaat met je Dave. Wij hopen nog vaak zulke goede berichten te lezen. Succes met school allemaal.
groetjes Alexander, Siska + kids -
25 Augustus 2009 - 12:19
Pieter En Jolanda :
Hee Dave,
Wat zijn dat allemaal goede berichten joh! Hiermee ben je nog niet beter, maar het is wel heel fijn, dat je dingen ziet zitten om te doen en het vol kan houden. Daar hebben heel veel mensen voor gebeden en gelukkig laat de Heere God je merken, dat Hij jou er doorheen helpt.
In welke groep zit je nu? Is het moeilijk, denk je? Hopelijk heb je allemaal leuke kinderen in de klas. Succes met de digibeter; ben benieuwd hoor of dat goed werkt; dat zou wel superhandig zijn he!
Hee grote kanjer, heel veel sterkte en succes op school en thuis als je voor school werkt! -
25 Augustus 2009 - 12:23
Rina:
Wat heerlijk om deze goede berichten te lezen.
Liefs van Rina. -
25 Augustus 2009 - 20:56
Meester Aad :
yoyo dave man
ik lees dat het goed gaat
en dat je zelf al weer even naar school bent geweest leuk man ga zo door echt knap hoe je je er door heen slaat
ga zo door
groetjes meester aad -
26 Augustus 2009 - 05:47
Rianne Wassens:
Gaaf hoor Dave dat je lekker even naar school kon. Ook al was het "maar" anderhalf uur, voor jou was het een een hele opgaaf. Fijn dat je zo bij het begin van het schooljaar aanwezig kon zijn. Heerlijk weer even de "normale" dingen te kunnen doen.
Het doet me zo goed om deze positieve berichtjes te lezen. Hopelijk blijven ze nog lang zo positief.
groetjes en sterkte en genieten van deze momenten!