donderdag 13 november - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Dave Akker - WaarBenJij.nu donderdag 13 november - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Dave Akker - WaarBenJij.nu

donderdag 13 november

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Dave

13 November 2008 | Nederland, Amsterdam

Hallo allemaal!
Daar ben ik dan eindelijk weer. Het was een lange dag (en nacht). Ik lag wakker want ik was zenuwachtig voor vandaag. Vanmorgen mocht ik alleen ontbijten en daarna tot 12 uur alleen drinken. Daarna nuchter omdat ik onder narcose (slapen) moest. Vanmiddag hebben ze een slangetje in mijn rug geplaatst. Hierdoor loopt mijn hersenvocht in een zakje dat aan een paal naast mijn bed staat. Omdat dit allemaal heel precies moet mag ik me alleen maar omdraaien in bed en niet zomaar gaan zitten of zo, want dan kan er teveel hersenvocht weglopen. De verpleegkundigen moeten mij nu dus veel helpen want ik mag niet van bed. Dit duurt totdat ze de uitslag van de kweken van gisteren binnen hebben en dat kan nog wel even duren. Ik kan nu (nog)niet op de pc dus mijn moeder plaatst de berichtjes namens mij. Ik krijg ontzettend veel lieve briefjes, kaarten, tekeningen en berichtjes. Dat maakt het hier iets leuker.
Mijn vader slaapt 's nachts bij mij en dat vind ik wel leuk.

Zo, nu komen opa en oma op bezoek en ga ik stoppen.
Groetjes van Dave

• 13 November 2008 - 17:58

Emiel:

hoi dave hoe gaat het met jou ik hoop dat je snel weer beeter word ik hoop dat je snel weer naar huis komt wij missen jou heel erg groetjes emiel en donald

• 13 November 2008 - 18:02

Donald, Emiel En Ar:

hi dave, bovenstaande berichtje heeft emiel net zitten tikken....donald zit hier ook achter de computer iets te tekenen voor "dave den akker"...toen wij hem net vroegen wat zullen we voor dave tikken wilde hij op de deur gaan tikken...hij heeft je net getekend. tot snel...en laat de zusters maar lekker voor je werken!
    dikke knuffel van ons

• 13 November 2008 - 18:48

Alexander Van Oost:

hoi dave,
    hoe gaat het nu met je. Je bleef wel lang weg zeg. Hebben we het wel netjes achtergelaten. Je vader kan vannacht in ieder geval in een gemakkelijker bed slapen en je hebt nu meer ruimte op de kamer.
    a.s. dinsdag moet ik voor controle terug, als het van het ZH mag kom ik even bij je langs.
    de groeten en veel sterkte. Snel weer beter worden hoor.
    groeten alexander

• 13 November 2008 - 18:49

Janienke:

Hoi Dave,
    Hoe gaat het? De meester heeft MSN op de computer in de klas geinstalleerd. Dan kunnen we lekker MSNen.
    Groetjes, Janienke

• 13 November 2008 - 19:31

Kokshoorntjes:

hoi grote dappere vriend, wil je niet vergeten dat wij allemaal de hele dag aan je denken? beloof jezelf maar dat je zo sterk mogelijk zal blijven, je weet wel, zoals je altijd al bent!!
    komt allemaal goed vriendje, echt waar.
    zodra het kan en mag komen we wat moois brengen bij je!!
    weltrusten voor straks en droom maar over mooie dingen! we love you maatje..xx

• 13 November 2008 - 20:19

Opa:

KANJER,

Wat zijn we blij dat we weer thuis zijn uit Bali, en dat we vanavond even om een hoekje mochten kijken bij je.
    We zijn beretrots op je hoor! Zo goed als je het doet!! Al die onderzoeken
    en behandelingen, die zeker niet meevallen.

Je broer ligt al op 1 oor en wij gaan nu ook hoor want het is in ons hoofd al 4 uur 's nachts.

Dag lieverd, ik hoop dat jij en ook papa lekker kunnen slapen, 't is nu allemaal best een beetje eng met zo'n slangetje in je rug, maar dat zal morgen best al wel weer wat betergaan.
    Ik hoor opa fluisteren dat hij morgen weer even om een hoekje bij je wil kijken.
    een dikke kus en slaap lekker! xxxxopa en oma

• 13 November 2008 - 20:20

Bo En Japie:

Hallootjes,
    Wij vinden jou echt een waanzinnig dappere en stoere vent. We zitten hier verschrikkelijk met onze duimpjes te duimen voor jou en duimen voor hele goede uitslagen. Misschien kun je vannacht wat beter slapen. Anders maak jij je papa maar wakker en dan moet hij je maar een paar hele goede mopjes vertellen.
    lieve dave, weer een heel lief klein knuffie van japie en bo

• 13 November 2008 - 20:34

• 13 November 2008 - 20:35

• 13 November 2008 - 20:35

• 13 November 2008 - 20:47

Christine Lodder:

Heeeey Dave!
    Hoe gaat het met je?
    Nou ik was wel geschrokken hoor toen ik dit hoorde! Ik hoop dat het snel weer goed met je gaat!
    Maar jij houd je wel sterk hé kleine?:)
    liefs Christine

• 13 November 2008 - 20:51

Papa:

Super kanjer van me, het valt allemaal niet mee he, je doet het super. op dit moment zit ik op mijn "camping bedje" welke naast jouw bed staat. en wat jij niet weet maar ik lekker wel, dat is dat jij heerlijk ligt te snurken.

Ik hoop dat je lekker slaapt vannacht, en dat je niet wakker wordt om het uur van de zusters die je komen controleren op bloeddruk, met een lampje in je ogen schijnen, en kijken of je hersen vocht niet te hard wegloopt via het slangetje uit je rug.

Waar ik ook heel blij mee ben, dat is dat je net staande geplast heb en weet je wat je zei toen ik vroeg, gaat het, ïk voel helemaal niets van pijn" nou daar was ik zo blij mee dat je dat vertelde

Dave slaap lekker en ik hoop dat mama, emiel en donald thuis ook lekker slapen.

een dikke knuf van je vader.

• 13 November 2008 - 21:27

Arie:

Dave je bent een kanjer!!! Als ik al die verhalen hoor van jouw dan moet jij wel een hele dappere gozer zijn. Het valt niet mee als je je heel de dag zo rustig moet houden, en overal bij geholpen moet worden.

Ik hoop en bid dat je snel weer beter mag worden. Hou je taai makker!

Ik hoop je snel weer eens te zien

Groeten Arie

• 13 November 2008 - 21:37

Familie Van Der Tang:

Ha lieve Dave,

wat zijn wij geschrokken zeg...! Zondag zagen we je nog in de kerk en dan dit! Daar ben je zeker ook heel erg van geschrokken! Geen school enzo en ineens geopereerd worden en alles. Poeh, we zijn supertrots op jou! Wij zijn ook blij dat we nu even zo met je kunnen "praten"...! Op dit moment lig je volgens je paps te snurken...lekker hard doen hoor! Laat iedereen het maar horen daar! Hopelijk kan je vannacht goed blijven slapen en kan je paps dat ook ( een beetje)..!
    We gaan iedere keer je berichtjes lezen hoor en Julia zal jou ook een berichtje gaan sturen, hoor!
    nou lieve Dave, wij bidden hier voor je en dat wordt op heeeeel veel plekken voor jou gedaan, dat is mooi he! ook voor Emiel en Donald die jou missen en natuurlijk ook voor papa en mama, die om jou heen staan en bij je zijn!
    allemaal een dikke kus,
    Gijs, Nicoline , Julia , Lars en kleine Jesse...!

• 13 November 2008 - 21:56

Fam Van Der Ven:

HE Dave
    we horen net van je vader dat je in het ziekenhuis ligt. we hopen dat je snel goede uitslagen krijgt en snel weer beter bent.Hier slaapt alles al dus ik geef namens melanie en martijn jou een dikke knuffel als jij er dan een geeft aan je vader moeder en broertjes dan is iedereen weer geknuffeld. He we houden je site in de gaten en we hopen snel goed nieuws te lezen
    groetjes hans en Teonette

• 14 November 2008 - 06:32

Emiel En Donald:

hoi dave ik hoorden mmaandag
    dat je in het ziekenhuis ligt, we missen je heel erg, misschien kom ik vanmiddag met opa even bij je langs, wat wil je dat we voor je meenemen, groetjes emiel donald opa en oma

• 14 November 2008 - 07:11

Neline:

He kanjer nog een beetje geslapen vannacht of heb je je vader wakker gehouden?? Vandaag komt er als het goed is nog een leuk postpakketje van je grote nicht dinande spannend.....
    Hopelijk heb je geen pijn en zijn de zusters een beetje extra lief voor je want dat heb je wel verdiend! groetjes en een heleboel dikke knuffels van ons allemaal!!

• 14 November 2008 - 07:17

Arianne:

Hoi Dave
    Wat leuk dat we je nu meteen een berichtje kunnen sturen. Het is allemaal wel spannend he?
    Ik hoop dat je veel berichtjes krijgt en snel bij de pc kan.

groetjes van Arianne

• 14 November 2008 - 07:50

Heleen Drost:

Ha Dave,
    Jongen, wat zul jij geschrokken zijn dat je opeens naar het ziekenhuis moest.
    En nu, begrijp ik van mama, lig je aan allemaal toeters en bellen.
    Mooi dat je een computer hebt, dat geeft een beetje afleiding.
    Misschien dat de dagen daardoor iets minder lang zijn. Gisteren had mama al dit adres van jou gegeven, maar suffie die ik ben, ik snap dat natuurlijk weer niet. Fijn dat we op deze manier een beetje contact kunnen houden!

Dikke knuf van juf Heleen. :)

• 14 November 2008 - 07:54

Fam Kruithof:

Hallo Dave,

Hiet even een berichtje van je achterburen.We zijn erg onder de indruk van wat jij allemaal mee moet maken.We zagen natuurlijk al langer dat het niet zo lekker met je ging, maar zoiets verwacht je toch niet.We hopen en bidden dat je weer helemaal beter mag worden.
    Lig je alleen op een kamer of met nog meer kinderen? Hopelijk mag je binnekort weer meer bewegen, want zo plat in bed dat zal zeker geen pretje zijn.Héééééééél veel sterkte Dave, we denken veel aan je.
    Toi,toi,toi!!!!

Groetjes van,Han,Corine,Nadine,
    Annemijn en Marente.

• 14 November 2008 - 08:02

Fixetmannen:

Moggeehhh Akkertje,
    ben je al wakker?
    Dat was wel ff schrikken toen we hoorden dat je naar het ziekenhuis moest.Laten we hopen dat je weer snel naar huis mag en dat je snel weer kan korfballen.Hier gaat alles goed.Wel een beetje stil zonder die herrie van jou dus kom maar gauw weer langs.

de mazzel,

Fixetmannen en Mieke

• 14 November 2008 - 08:28

Cathy:

Môh Dave, zo moet dat toch op z'n weslans?Dat zijn we nog niet vergeten hoor.Fijn dat het gisteren allemaal goed gegaan is. Je hebt ons wel laten schrikken man! We hopen en bidden dat de dokters snel zullen vinden wat er aan de hand is en dat je weer beter wordt. Gelukkig is de pijn in je been minder. Hoe voel je je vandaag? De meiden zullen vandaag ook wel wat typen. Gisteren was het hier een beetje een gekkenhuis en kwam het er niet van.
    Nou tot mails en heel veel sterkte. Doe papa en mama ook de groeten.
    Cathy

• 14 November 2008 - 09:32

Koos En Marieke Bos:

Beste Dave,

Heel,Heel veel sterkte Dave!Wij hopen dat het beter met je mag gaan.
    Helemaal niet leuk hé in zo'n ziekenhuis, maar zet hem op!Je bent super flink! Hopelijk mag je weer snel naar huis.Wij denken aan je en bidden voor je.Doe ook maar de groetjes aan iedereen daar,van: Koos,Marieke Leendert,Philip en Jochem Bos.

• 14 November 2008 - 11:21

Piet Faber:

Hallo Dave,
    Heel veel sterkte jongen.
    Het zal niet meevallen om
    lang stil te moeten liggen.Ik hoop je gauw weer in school te zien!!
    Wat fijn dat we op deze manier op de hoogte gehouden worden over hoe het met je gaat.
    Hou je taai!!!!
    groetjes van een oude
    meester.

• 14 November 2008 - 11:41

Wim En Sareke:

Hoi dave hoe is het nu met je .wij denken en praten veel over jou hoe het nu met je gaat. maar wij bellen ook vaak met oma dus we blijven op de hoogte hopen dat je weer vlug beter mag worden groetjes wim en Sareke

• 14 November 2008 - 11:57

Annemijn:

hey annemijn hier weer
    ff zeggen dat ik het gaaf vind dat we reacties kunnen plaatsen!
    groetjes anno

• 14 November 2008 - 11:57

Jacob-jan Nelis:

hoe gaat het met je?
    ik hoop dat je snel weer op mag knappen.

de groeten ook van de rest

• 14 November 2008 - 12:12

Juf Jolanda:

Lieve Dave,

Heel veel sterkte!! En blijf genieten van alle berichtjes.

Groetjes, juf Jolanda

• 14 November 2008 - 13:08

Jessica Van Geest:

hoi dave,

wat een bericht zeg! vorige week stond je nog naar me te zwaaien terwijl ik met de kleuters aan het gymmen was en nu lig je in het ziekenhuis!
    je zorgt toch wel dat dit niet te lang duurt he? ik zie je liever weer lachend door de school lopen!
    tot gauw kanjer, hou je haaks!
    juf jessica

• 14 November 2008 - 15:00

Anita Ramdas:

Hoi Dave ik wist niet wat ik hoorde..ashley vertelde dat je een eigen site heb we zullen geregeld je berichtjes lezen en reageren heel veel sterkte dave we denken aan je.groetjes van de ramdasjes

• 14 November 2008 - 15:14

Steffi,fam.honders:

Eey Dave ,jammer hoor!!!!!
    We hebben met de hele klas tekeningen gemaakt. Heb je ze al gekregen????
    nou veel beterschap ,
    groetjes van Steffi en haar familie.En het is wel makkelijk dat we zo op de hoogte kunnen blijven van jou ziekenhuisverblijf.

• 07 Juli 2012 - 16:00

Lotte Krens:

hoi Dave,
    Ik ben lotte van de vorge groep 7 misschien ken je me nog wel.In ieder geval ben ik na de zomer vakantie in eerste middelbaar onderwijs.Ik zie je nog wel in de start week.denk ik.
    nog een fijne fakantie groetjes lotte