Zondag 16 november 2008
Door: dave
Blijf op de hoogte en volg Dave
16 November 2008 | Nederland, Amsterdam
Het blijft leuk, al die reacties op deze site.
Ik heb heerlijk geslapen tot bijna half 8. We hebben de zusters niet gehoord (ze zijn wel geweest hoor).
Na een ontbijt met bruine boterhammen (thuis ben ik het iets anders gewend op zondag) kwam al snel de dokter langs. De drain is eruit gehaald, het viel gelukkig erg mee. Ik had wel van te voren aan Sarita (mijn zuster) gevraagd of de dokter het eerst goed wilde uitleggen wat hij ging doen. Ze hebben er eerst nog wat hersenvocht (luqor) uitgehaald om mee te gaan kweken en toen het slangetje eruit gehaald. De pleisters eraf halen deed nog meer zeer dan het slangetje zelf. Er zat zo'n 15 cm slang in mijn rug. Nu mag ik dus weer bewegen en zit ik in mijn stoel achter de labtop te MSN-en. Ik vind het erg leuk om met zoveel mensen contact te hebben. Als ik me goed voel zit ik zelf achter de labtop en anders doen mijn vader en moeder het voor mij. Ook kreeg ik nog een chocolade Sint van het ziekenhuis, altijd lekker natuurlijk. Gisteren kreeg ik mijn naam in witte chocolade, ik lig er watertandend naar te kijken...
We aten vandaag patat met shoarma. Ik heb maar 5 patatjes op, de rest mocht mijn vader hebben. Ik heb niet zoveel trek in eten. Alleen mijn infuus wordt vandaag nog uit mijn hand gehaald anders loop ik kans op een infectie. Dit doet vast niet zo zeer dus ik zie het wel.
Vanmiddag ben ik voor het eerst even alleen. Papa en Mama gaan met Emiel en Donald een middagje naar huis. Om 2 uur komen opa en oma en daarna tante Neline en Ome Ary. Daarna komt papa weer terug om bij mij te c(r)amperen.
Ik heb er zin in vandaag want ik voel me aardig (ongeveer net zoals vorige week toen ik nog thuis was). Ik weet wel dat het probleem nog in mijn hoofd zit maar zolang ze niet weten wat de oorzaak is zal ik geduld moeten hebben en hoop ik dat de klachten niet zo erg terugkomen.
Allemaal een leuke dag toegewenst en tot morgen of op de msn!
Laterz,
Dave
16 November 2008 - 12:54
Mama:
Lieve Dave,
Ik heb net het laatste bericht van jou erop gezet. Nu wij thuis zijn vind ik het maar niks dat jij alleen daar bent... Het is zo stil in huis zonder jou. Ik hoop dat je lekker gerust hebt en voor straks... veel gezelligheid met opa en oma en Ary en Neline!
Tot later kanjer!
16 November 2008 - 13:03
Lenie Valstar:
Hoi Dave,
Ik heb net je bericht gelezen. Fijn voor je dat je weer even mag bewegen.Doe iedereen de groete vanmiddag en wij denken aan je. groetjes Fam. Valstar -
16 November 2008 - 13:39
Jacqueline:
goeiemiddag buurman
hai fijn dat je je vandaag weer een beetje de oude voelt !! Het is stil hier in de straat hoor, en ik hoop je ook weer snel hier bij de buren te zien rondstruinen. Gisteren kwam ook de sint in het dorp aan. Olivier vond het prachtig en was als sint verkleed, wel spannend want ze mochten gisteren ook hun schoen zetten. Een heel kort nachtje want ze gingen pas om 23.00 naar bed en om 07.00 uur wilde ze al naar beneden !! Veelste kort geslapen van de spanning. Vandaag maar rustig aan doen anders wordt het de rest van de week niet veel soeps !!
Nou dave dikke kus van de buurvrouw, hou je haaks -
16 November 2008 - 13:42
Timber:
hee die dave, hoe gaat het met je ? Het is zo stil in de straat als jij er niet bent.
ik had al eerder geprobeert je een berichtje je te sturen maar volgens mij ging er wat mis en daarom probeer ik het maar opnieuw.
De groetjes aan de zusters doeiii
timber -
16 November 2008 - 13:55
Jens:
deef gaahet een beetje magje bweege wij maken ons zorgen. uur in bat gzeeten met olivier goetjes de bruintjes -
16 November 2008 - 14:04
dag -
16 November 2008 - 14:14
Bo En Jaap:
haai davie van ons,
Echt wel erg fijn dat het nu wat makkelijker bewegen is nu alles eraf mag. Lekker even op msn met je makkers van school enzo! fijn hoor!
Dinande neemt straks een kadootje mee van ons dan heb je wat te doen daar!
Hoop dat je het dokie (zo zei Bo dat vroeger) nog niet hebt en leuk vindt.We hadden een gameboy van ons mee willen geven maar Dinande vertelde ons dat je al wat te gamen hebt daar. Wij geven even door aan de zusters dat je wel graag een eitje en een lekker warm broodje en versgeperst sappie gewend bent op zondag, misschien kunnen ze er wat mee....hi hi!
Ja daar komt ie weer....je dagelijkse knuf van DE Bo en DE Japie!!!
mmmmm...da's wel een hele lekkere!!! -
16 November 2008 - 15:13
De Tangetjes...:
Hoi Dave,
je bent wel weer erg gemist hoor, vanmorgen moest Gijs anderen inschakelen, maar zo'n hulpmees als jij bent.....die had hij niet gevonden!;-)
we lezen iedere dag je verhaal, we vinden het heel goed van je hoe je alles beschrijft!
Er is vanmorgen en door de kinderen en door heeeeel de gemeente weer voor je gebeden....! iedereen leeft met jou en je ouders en broertjes mee, hoor....!
heel veel liefs van ons,
De Tangetjes...:-) -
16 November 2008 - 16:43
Rick Dekker + Fam:
Hoi Dave,
Kun je je verder een beetje vermaken in het ziekenhuis. Het is wel super dat je een laptop hebt en dat je berichtjes kunt lezen. Hou je taai he en we hopen je dat je snel weer beter wordt.
groetjes van ons allemaal -
16 November 2008 - 17:31
Kees En Suze:
Hallo Dave,
Fijn dat je nu weer wat meer bewegingsvrijheid hebt. Dan kun je al je spieren weer even losmaken.Wij vinden dat je veel geduld moet hebben, maar dat kun je goed, als wij het goed begrijpen.Je kunt nu ook af en toe computeren als je niet meer vast zit aan allerlei slangetjes.
Wij lezen elke dag hoe het met je gaat.
Hopelijk slaap je straks weer lekker met papa vlakbij je.
Sterkte en hartelijke groeten van Kees en Suze
16 November 2008 - 18:13
Amber:
heey dave,
ik hoop dat je niet al te veel pijn hebt en dat je snel uit het ziekenhuis mag en mag korfballen.
ik wens je heel veel sterkte toe.
groetjes Amber -
16 November 2008 - 18:18
Laurens:
mohge dave,
nou het is goed om te lezen dat het vandaag goed met je gaat. zo het is zeker fijn dat je vandaag weer lekker uit bed mocht en lekker achter je laptop te zitten. Nou zet hem op en hou je taai
later
16 November 2008 - 18:21
Familie Boers:
Lieve Dave,
Gelukkig deed het niet zo'n pijn dat de drain eruit ging. En fijn dat je je weer een beetje kan bewegen en nu ook op de laptop kan:D. We gaan nu wel vaker MSN'en, hé!! Dan heb je weer een beetje afleiding. Weer veel sterkte voor morgen. Enne.. is je kubus al af? Want jij moet natuurlijk wel met ome Ar op vakantie;). We hopen dat het probleem in je hoofd gauw gevonden zal worden. En wat ze eraan gaan doen mee zal vallen. We denken elke dag aan je (ook in ons gebed)!
Veel liefs en een dikke knuffel van
Ome Gerrit, Tante Joke
Arie, Leon, Colinda en Gijs (L) -
16 November 2008 - 18:25
Marije:
Hallo Dave,
Fijn dat het vandaag wat beter gaat. Vanmiddag is er een vriendinnetje wezen spelen. Ze zit in een grote electrische rolstoel. Toen kon ze niet naar binnen. Toen gingen we achterom en heeft papa van de zandbakplanken een soort wipwap gemaakt over de drempel en toen kon ze toch naar binnen. Het was leuk.
Heb je een gezellige dag gehad met al het bezoek?
Slaap lekker voor straks.
Groetjes Marije
16 November 2008 - 18:56
"ar-oma":
hi dave,
hier weer ff berichtje van oma en ome ar...gelukkig dat de drain eruit halen niet zoveel pijn en deed en dat je weer wat kan en mag bewegen, de hele dag op bed liggen is wel erg zwaar.
Wehebben net Donald op bed gelegd, die komt hier "lapen". Net zoals jij slaapt hij dus ook niet in z'n eigen bedje...
van oma en ar heeeelll veeeeellll liefs!
16 November 2008 - 19:41
Van Rumptjes:
Hoi Dave,
Wat balen allemaal voor je joh!We hebben je gemist vandaag in de kerk.
We hopen dat je toch nog kan genieten van wat leuke dingen! Heel veel sterkte en beterschap van ons alle 5!
Ronald, Maaike, Anna, Bram en Maartje -
16 November 2008 - 19:49
Mama:
Dave, je bent een kanjer dat je vanavond voor het eerst alleen in het ziekenhuis slaapt. Welterusten en tot morgen vroeg! -
18 November 2008 - 20:53
Jacqueline:
Ha buurman, ik hoop dat je ligt te slapen want het is al behoorlijk laat. Ik ben net bij mamma geweest om even bij te kletsen en gehoord wat er donderdag gaat gebeuren. We gaan voor je duimen !! En hopen dat je snel weer hier thuis bent.
Nou dave zet hem op morgen op school,
wens omar een fijne verjaardag,
groetjes ook van Ron -
23 November 2008 - 13:08
Timber:
haa die dave hoe gaat het
met je ik.heb net ge snobort en ik heb me diploma gehaalt
Groeten van TIMBER