Vrijdag 3 juli, bijna feest - Reisverslag uit Monster, Nederland van Dave Akker - WaarBenJij.nu Vrijdag 3 juli, bijna feest - Reisverslag uit Monster, Nederland van Dave Akker - WaarBenJij.nu

Vrijdag 3 juli, bijna feest

Door: Dave

Blijf op de hoogte en volg Dave

03 Juli 2009 | Nederland, Monster

Hallo allemaal!
Met mij blijft het hetzelfde gaan. Ik moet regelmatig spugen, ben moe, krijg minder trek in eten, ben lusteloos en vandaag zei ik zelfs dat ik chagerijnig was.
Ondertussen is iedereen thuis druk bezig met de voorbereiding van ons feestje morgen. Dan vier ik, samen met Emiel en Donald onze komende verjaardagen. We zijn nu eenmaal allemaal in juli jarig en dat wilde ik graag in 1 keer vieren. We mogen met zijn allen naar ome Ary en tante Neline, daar komt ook de familie en onze school- en korfbalvrienjes. Een druk feestje maar het duurt niet zolang dus ik hoop dat ik erbij kan zijn.
Vanmorgen kwam Marrie onverwachts langs, dat vond ik leuk alleen zat Donald zijn teen tussen de deur (dom Mama) dus die zorgde een hele poos voor geluidsoverlast.... Vanmiddag heb ik weer lekker geslapen en toen papa en mama met Emiel weg waren was Colinda gezellig bij Donald en mij.
Nu lig ik weer lekker op bed en ga ik me heel rustig houden zodat ik misschien morgen van ons feestje kan genieten.
Fijn weekend allemaal en tot laterszzz,
Dave

• 03 Juli 2009 - 16:47

Bastiaan Wassens:

He Dave,
    Alvast heel erg gefeliciflapstaart! Ik heb vanmorgen ook getrakteerd omdat ik in juli jarig ben. Morgen moet ik weer een week naar leiden, dus dit was de laatste keer dat ik kon trakteren. Ik hoop dat je morgen het een en ander mee kan maken van het feest en dat je een beetje kan genieten.
    Doei Bastiaan

• 03 Juli 2009 - 16:54

Diane Van Lier:

Hoi Dave,

Bij deze willen wij jullie alvast een gezellige verjaardag toewensen.
    Enne...ik kan mij goed voorstellen dat je je af en toe chagerijnig voelt. Dat mag ook best.

Gezellig weekend voor jullie allemaal.

• 03 Juli 2009 - 17:01

Jacqueline En Daan:

he Dave, wij wensen je een heeeeeeel leuk feestje en hopen echt dat jij er ook van kan genieten. Heel jammer dat Daan niet kan komen, maar die komt snel eens dat spelletje uitleggen!voor jullie allemaal een fijn weekend gewenst! groetjes Kosse, Jacqueline, Daan, Fleur, Merel, Bo (die heeft het best vaak over jou na die bbq) en Lisa

• 03 Juli 2009 - 17:12

Colinda:

Heee Dave,

Wel jammer dat je je niet zo lekker voelt. En licht in je hoofd wordt als je loopt. Maar ik vond het gezellig vanmiddag. Met Donald die een papagaai na deed :D

Hopen dat je morgen lekker kan genieten van je feest samen met emiel en donald. En natuurlijk kom ik jou helpen!

Liefs,
    Colinda

• 03 Juli 2009 - 17:12

Fam.Nelis:

hoi Dave, en fam.
    Ook wij willen jullie alvast van harte feliciteren met alle verjaardagen.We hopen en bidden dat je er bij kan zijn en dat je er van kan gennieten.(we hopen ook dat jullie veel kado's krijgen!).Heel begrijpelijk dat je weleens boos bent hoor!Je maakt ook zoveel mee en steeds die buikpijn.
    We wensen jullie een goed, fijn en gezellig weekend toe.
    groetjes uit sommelsdijk

• 03 Juli 2009 - 19:48

Fam. Van Staalduinen:

Hoi Dave + fam.
    We hopen dat je jezelf morgen beter voelt zodat je kunt genieten van jullie verjaardagsfeestje. Veel plezier morgen en hou jullie taai.
    Groetjes van Peter, Sjoukje, Inge en Mirthe van Staalduinen

• 03 Juli 2009 - 20:27

Arianne:

Hoi Dave en de anderen.
    Ik hoop dat je morgen je zo voelt dat je ook kan genieten van jouw feestje.
    Tot morgen!

• 03 Juli 2009 - 20:49

Leoni:

Ha Dave!

Was een tijdje geleden, maar ben weer helemaal bij met lezen. Balen dat je nog zo misselijk bent. Kan mij best voorstellen dat je het zat bent.
    Hoop dat je morgen er een beetje goed aan bent zodat je lekker kunt genieten!

Veel plezier!

Leoni

• 04 Juli 2009 - 06:44

Willy:

Lieve Dave, Emiel en Donald

Veel plezier op jullie feestje vandaag!

Groetjes Willy

• 04 Juli 2009 - 07:20

Juf Jessica:

Lieve Dave, Emiel en Donald,

Gefeliciteerd alle drie en heel veel plezier vandaag! Geniet ervan!
    Dave, ik hoop dat je een topdag hebt!

Liefs, juf Jessica

• 04 Juli 2009 - 10:21

Juf Jolanda:

Lieve Dave en familie,
    Hopelijk kunnen jullie vandaag een leuk feestje vieren en Dave ik hoop dat je er de hele tijd bij kan zijn!
    Geniet er van! Veel liefs

• 04 Juli 2009 - 10:21

Juf Jolanda:

En natuurlijk allemaal alvast gefeliciteerd!!!!

• 04 Juli 2009 - 13:37

Juf Marieke:

Hey Dave,

wanneer ik dit bericht achter laat is het inmiddels zaterdag. Dave, Emiel en Donald alvast gefeliciteerd met jullie verjaardagen. Ik hoop dat jullie vandaag een hele fijne en leuke dag hebben. Aan het weer zal het niet liggen. Liefs Marieke

• 04 Juli 2009 - 15:34

Pauline:

heey Dave gefeliciteerd ook al is het nu al Zaterdag

• 04 Juli 2009 - 15:37

Pauline:

Feliciteer je broertjes ook maar!!!
    pauline©

• 04 Juli 2009 - 16:58

Cora Sta:

Wat ontzettend balen dat het nu niet een klein beetje beter met je gaat, natuurlijk wordt je daar chagerijnig van zeg! Hoop echt dat jullie vandaag een leuk feestje hebben (gehad), en dat dat je dan weer een beetje opbeurd. We blijven veel aan je denken, en voor je bidden!
    groetjes van marcel, cora, jari en luca Sta