Maandag 18 mei, Helemaal kaal !! - Reisverslag uit Monster, Nederland van Dave Akker - WaarBenJij.nu Maandag 18 mei, Helemaal kaal !! - Reisverslag uit Monster, Nederland van Dave Akker - WaarBenJij.nu

Maandag 18 mei, Helemaal kaal !!

Door: Eric

Blijf op de hoogte en volg Dave

18 Mei 2009 | Nederland, Monster

Lieve allemaal,

Zondag ging lekker van start, helaas na de middag moest ik spontaan overgeven en was de rest van de middag futloos. Ik wilde alles, maar toch ook weer niets, en heb wel 100x gezegd ik verveel me, maar wist niet wat ik dan wel wilde. Uiteindelijk zijn we maar een eindje gaan toeren met de auto, maar ook dit was ik al heel snel weer zat en wilde het liefst lekker op mijn eigen bedje in de woonkamer liggen. Zo gezegd zo gedaan. Aan het begin van de avond kwam Frank nog even langs met zijn zussen en vader. Voor ons allemaal hadden ze een feestbeest meegenomen, een zakje snoep en voor mij ook nog een donald duck boek. Erg leuk en lief.

Week 4 van de bestralingen zijn vandaag weer begonnen. Vanaf morgen gaan we gelukkig aftellen nog 16 te gaan. De bestraling ging goed. Vanmiddag ben ik nog even met Donald, mijn nichtjes, neefje en tante Martine en natuurlijk mijn vader naar het strand geweest. Dit was erg leuk maar ook dit was na een kwartiertje al weer over. Vandaag zijn er veel gaten gevallen in mijn haar, na heel veel wikken,wegen en huilen is daarom vanavond de kapper geweest en heeft alles er afgeschoren. Dit was een heel maar dan ook een heel verdrietig moment. Met z'n allen hebben we het huilend er vanaf geschoren. Gelukkig hebben we een hele lieve kapster die Emiel kon troosten zodat papa en mama bij mij konden zijn. Eerst wilde ik niet in de spiegel kijken en had de behoefte om door elke spiegel een baksteen te gooien!! Dit mocht helaas niet van mijn vader. Verdrietig heb ik een uurtje op bed gelegen en daarna toch maar in de spiegel gaan kijken en een testje gedaan met de BUFF en Pet. Dit staat wel erg leuk. Mijn hoofd is nog niet helemaal egaal glad dit omdat er toch nog wat stoppels opzitten, die er binnenkort ook nog van af zullen gaan. Ik hoop dat jullie allemaal niet te veel zullen schrikken als je me van de week voor het eerst met m'n nieuwe "look" zult zien.

Morgen gaat Oma Boers mee naar de bestraling en neemt ze voor de radiologen een overheerlijke "oma boers"cake mee. Ook is het de bedoeling dat we de kadobon van bartsmit morgen gaan besteden. Daar hebben we als 3 broers wel zin in.

Tot zover vandaag, tot latersz

Dave

• 18 Mei 2009 - 23:30

Meester Aad:

hoi dave

wat moedig van je om je hoofd kaal te scheren heel knap dat je dat hebt gedaan
    ik heb een heel leuk boekje gekregen van de klas en daar stond jou pagina ook bij
    dit doet me heel veel
    ik ben blij dat je het leuk vind dat ik af en toe schrijf en dat zal ik ook zeker blijven doen
    ik hoop dat het snel weer beter met je gaat

groetjes

meester aad

• 19 Mei 2009 - 05:00

Richard En Dinande:

Goedemorgen lieve vrienden,

We hopen dat jullie lekker geslapen hebben, na deze verdrietige avond!
    Dapper hoor Dave, dat je je haar toch hebt laten weg scheren!
    Vorige week hebben we al kunnen zien dat de puff super stoer staat en die petten van je (natuurlijk niet te vergeten) zijn ook erg blitzz!

Voor vandaag wensen we je weer heel veel sterkte en leuk dat Oma Boers meegaat, lief dat zo haar heerlijke cake gaat uitdelen aan de zusters!

Dave,zet hem op!En ik hoop dat jullie iets leuks kopen van de cadeaubonnen!

Lieve groetjes van Dinande en Richard, Sophie en Marc

• 19 Mei 2009 - 06:36

Marrie:

Lieve Allemaal,

Wat een verdrietig dag voor jullie zeg gister.

Maar wel fijn dat je nu kunt gaan aftellen voor je bestralingen.
    Succes vandaag en veel plezier met het uitzoeken van een cadeau bij de Bart Smit...!!

Ik kom snel weer een x bij je langs..!

Liefs xx voor allemaal.

• 19 Mei 2009 - 07:45

Juf Jolanda:

Wat een verdrietig moment!
    Gelukkig mag je vandaag met aftellen gaan beginnen...Dave heel veel sterkte!

• 19 Mei 2009 - 11:22

Peter En Greta:

Beste Dave,

Wat een ontroerend stukje op je site. Want wat verdrietig allemaal. Heel begrijpelijk. Woorden schieten tekort. En weten dan ook niet wat we moeten schrijven. Maar reageren moet!
    We wensen jou Dave en je dierbaren heel veel sterkte en wij tellen met jullie af!

Latersz

• 19 Mei 2009 - 12:45

Fam .van Rumpt:

Hoi Dave,

Wat balen voor je dat je haar eraf moest!Maar we vinden jou heel erg stoer met of zonder haar! Ik heb je ingedeeld voor de Regenboog maar je moet zelf maar kijken of je zin/fut hebt of niet!
    Heel veel sterkte de komende tijd! Hou je haaks he!!Groeten aan je ouders en je broertjes van ons allemaal!

• 19 Mei 2009 - 12:56

Familie Post:

Lieve Dave, Eric, Joke, Emiel en Donald,

Wat verdrietig toch allemaal... We hebben het berichtje gelezen met tranen in onze ogen en een brok in onze keel.
    We kunnen heel goed begrijpen dat je het moeilijk en verdrietig vindt en je papa en mama en broertjes ook. Maar Dave we vinden je echt heel dapper en flink, een kanje! We blijven voor je bidden. Fijn dat je nu de bestralingen kunt aftellen!! We denken aan je hoor. Sterkte! Heb je nog wat leuks gekocht bij Bart Smit?

Lieve groeten van Frank, Simone, Eline, Martine en Hessel & Conny Post

• 19 Mei 2009 - 13:10

Cora Sta-vd Kruijk:

Hoi Dave,

Ik kan me voorstellen dat je het heel moeilijk vind om zonder je mooie haren naar buiten te gaan en iedereen te ontmoeten. Gelukkig gaat het niet om je buitenkant, maar dat zal je wel niet zo heel veel troosten op het moment. Ik vind het dapper van je dat je de kapper hebt laten komen, en misschien vind je het handig om mensen alvast aan je nieuwe look te laten wennen door een foto op je site te zetten? Dan heeft heel het westand (nederland?) je gelijk gezien! Nou vent, het aftellen is begonnen - hou vol! We blijven veel aan je denken en voor je bidden.

groetjes van marcel, cora, jari en luca

• 19 Mei 2009 - 14:47

Inge:

hoi dave

ik vind het echt knap van je dat je je haar er af heb laten knippen
    heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel veel succes met alles

groetjes van inge

• 19 Mei 2009 - 17:03

Fam. Stolk:

Nou Dave, je bent over de helft! Nu lekker aftellen. Ik kan me voorstellen dat je het heel moeilijk vindt om je haar kwijt te raken. Ik heb gelezen dat je hele stoere petten hebt! Is het gezellig geweest vandaag met oma Boers? Ik denk dat de mensen in het ziekenhuis hopen dat oma elke dag meekomt. (als ze tenminste zo'n lekkere cake meebrengt) Hartelijke groeten weer uit Middelharnis.

Adrie, Nelly, Nadine, Arthur en Gerriëtte

• 19 Mei 2009 - 17:56

Bootje En Japie:

We gaan jou weer een waanzinnig overheerlijk zacht KNUFFELTJE geven. Bo vindt het tijd voor een heel lief klein KNUFFELTJE, Japie voor een hele grote dikke vette KNUF. We doen er dus eentje tussen een grote dikke en een lief kleintje in. Wat zal dat een lekkere zijn!!!
    Daarrrrr is tie dan!!!
    Heb ie 'm?
    Slaap lekker voor straks, een groetje aan je pap en mam en een high five voor je broers.

• 19 Mei 2009 - 17:57

Bootje En Japie:

Daarrrrr is tie dan!!!
    Heb ie 'm?

• 19 Mei 2009 - 19:13

Diane Van Lier:

Hai Dave,

Wat verdrietig, maar ontzettend goed van je dat je haren er zijn afgeschoren. Hoe verdrietig het ook is dat je haren er nu in 1x af zijn, je hebt niet meer al die haren in je bed of onder de douche.
    Gelukkig ben je nu over de helft van je bestralingen. Wat leuk dat oma Boers is meegeweest.
    En is het ook nog gelukt om een echt broers- cadeau uit te zoeken?
    Het allerbeste voor jullie allemaal.

groetjes van ons allemaal
    ps. wat een mooi lied van Herman Boon; steun maar op mij.

• 19 Mei 2009 - 20:04

Fam Jonker:

Hé Dave! Zet 'm op jongen, met of zonder haar, we denken aan je en wensen je heel veel sterkte maar weer deze week (we zijn al weer bijna op de helft). Groeten van de Jonkers uit 's-Gravenzande

• 19 Mei 2009 - 20:13

Luc En Léagnès:

Ha die Dave,
    Wat knap van je om te besluiten om je haar er af te laten scheren.Wat goed om het met elkaar te doen.Nu zijn jullie op de helft en wij weten dat jullie er met elkaar doorheen komen.En Dave er houden zoveel mensen van je(jullie)die je nieuwe 'look'allemaal zullen accepteren ,omdat je blijft wie je bent .(trouwens ik zeg altijd alleen knappe mannen worden kaal!)Heel veel sterkte wij denken aan jullie.

• 19 Mei 2009 - 20:28

Familie Overduin:

Lieve Dave,
    We denken aan jullie allemaal!!!!!
    Sterkte.
    Groeten, Michiel & Sophia, Koen, Iris en Loïs Overduin

• 20 Mei 2009 - 08:23

Bergertjes:

Hoi Dave,

Wat een tranen zullen jullie gelaten hebben om je mooie haren.
    Maar, hoe moeilijk het ook geweest is om je haren eraf te moeten zien gaan, dat nare moment is voorbij. Hopelijk zal je verdriet hierover langzaam minder worden en krijg je er lol in om de buff stoer om te doen en wordt je verwend met de meest gave petten! Weet niet hoe laat je naar de bestraling moet vandaag, maar ik gok op nog 15 te gaan?
    Groetjes van ons 5-jes

• 20 Mei 2009 - 10:51

Zeeman:

Hoi Dave,

Woorden schieten me een beetje te kort, na het lezen van dit berichtje.
    Ik vindt het heel dapper dat je toch je haar eraf geschoren hebt, ondanks hoe moeilijk het ook is.
    Gelukkig kan je nu gaan aftellen voor die bestralingen, hopelijk is dat allemaal snel voorbij!!

Ps. Hopelijk zie ik je snel weer eens op de George Dijkstra.

Hou je taai jongen!!

Groetjes