vrijdag 3 april weer in het ziekenhuis !! - Reisverslag uit Monster, Nederland van Dave Akker - WaarBenJij.nu vrijdag 3 april weer in het ziekenhuis !! - Reisverslag uit Monster, Nederland van Dave Akker - WaarBenJij.nu

vrijdag 3 april weer in het ziekenhuis !!

Door: Dave

Blijf op de hoogte en volg Dave

03 April 2009 | Nederland, Monster

Lieve allemaal,

Helaas ben ik vanmiddag weer plotseling opgenomen in het ziekenhuis. Ik had hele heftige pijnaanvallen die veroorzaakt werden door de ziekte die ook mijn zenuw uiteinden aantasten. Gelukkig lig ik nu aan het infuus dat er voor moet zorgen dat er de nodige pijnbestrijders mijn lichaam in gepompt worden. En jawel ik kan nu al zeggen dat ze hun werk goed doen. De pijn is nu dragelijk. Maandag heb ik samen met papa en mama een gesprek met de radioloog en artsen, en dan horen we welke behandel methode ze in gaan zetten.

Tot zover,

Groetjes van Dave

• 03 April 2009 - 19:45

Arianne:

Dave, ik denk heel veel aan je! Fijn dat de pijnstilling zijn werk doet. Sterkte met alles en we mailen hoor!

• 03 April 2009 - 19:49

Irene:

Lieve Dave,

Gelukkig dat je nu wat minder pijn hebt!
    Ik denk veel aan je...!

liefs Irene

• 03 April 2009 - 21:11

Tante Corlinda:

Hallo Dave,

Wat ben ik blij dat de medicijnen werken. Ik was vanavond even bij oma en later belde ze dit nieuws door. Ik hoop dat jij en je moeder vannacht goed kunnen slapen. Groetjes ook aan mama.

• 03 April 2009 - 21:14

Corine:

Hoi Dave,

Heel fijn om te weten dat de pijnstilling zijn werk doet.Ik hoop van harte dat je een paar uurtjes lekker kan slapen vannacht.Ik neem nu ook een duik in mijn bed,welterusten!!
    Tot gauw!!

Groeten,Corine.

• 04 April 2009 - 00:02

Opa En Oma:

dag lieverd!!
    dikke kus van opa en oma
    we komen gauw hoor.

• 04 April 2009 - 06:51

Jacqueline/Daan:

He Dave, balen hoor! maar gelukkig wel iets tegen de pijn. Heel veel sterkte en we denken aan jullie hoor!!
    groetjes Daan en fam.

• 04 April 2009 - 07:04

Tante Joke:

Lieve Dave,

Was dat even schrikken. Belde ik je gisteren middag om te vragen hoe het zo met je was en hoor ik een uur later dat je naar het ziekenhuis bent gegaan. Wel fijn om te lezen dat de pijnbestrijding goed werkt. Er zijn iedere keer mensen die naar je vragen. Echt er denken heel veel mensen aan je. Mama moet maar gauw je adres op de site zetten want dan kunnen ze allemaal een kaart sturen en dan krijg jij weer een hele berg post. Dat heb je wel verdiend en....dat kan jou en je kamer een beetje opvrolijken.;-)
    Lieve Dave, hier vandaan een dikke knuffel ook één voor je moeder. Want ook voor mama en papa is het allemaal heel spannend omdat ze zoveel van je houden!!! ;-)
    Ook een groet van de andere Boersies.('t Is hier een beetje druk dus ze zijn nu allemaal in de tuin aan't werk!)
    DOEI!

• 04 April 2009 - 08:28

Bo En Japie:

Lieve vriend Dave,
    We gaan jou weer
    een KNUFFEL bezorgen....daaaaar kommmmt ie!
    Kan je nog een beetje vangen want voor je het weet ligt ie zo bij de zuster in d'r haar.(hi, hi)
    Wij zien dat hier wel een beetje voor ons...zo'n zuster met een dikke vette plakkerige knuffel van Bo en Jaap in haar haardos.
    Lieve vriend, hou je taai.
    liefs van BOOTJE en JAPIE

• 04 April 2009 - 10:57

Margriet & Mathijs :

Dave, we hopen dat de pijn snel minder wordt.
    Ook wij denken veel aan je
    heel veel sterkte

• 04 April 2009 - 15:19

Colinda:

Hee Dave,

Fijn dat de pijnstilling zo goed werkt! Ik denk echt super veel aan je! Ik hoop dat de behandelingen die je krijgt meevallen.

Liefs en een hele dikke knuffel van..
    Colinda

• 04 April 2009 - 16:51

Dinande:

Heey stoere neef,

Robert en ik vonden het gezellig net in het ziekenhuis. We hopen dat we je weer snel thuis mogen komen opzoeken.
    Niet in 1x die zak snoep leeg eten he!! :)

Dikke knuffel,
    Dinande

• 04 April 2009 - 19:47

Hallo Dave,:

We denken erg veel aan je en leven met je mee. Fijn dat je nu niet meer zo'n pijn hebt. We hopen en bidden dat de behandelingen mogen helpen. We wensen jou en je vader en moeder en broers veel sterkte toe!
    Groetjes van Benjamin en fam.