Woensdag 11 juli, vakantietijd!
Door: Joke
Blijf op de hoogte en volg Dave
11 Juli 2012 | Nederland, Monster
De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met van alles en nog wat.
Allereerst het grote nieuws: we krijgen een hond in huis! Het is een Shiba Inu (voor de kenners onder ons), hij is 6 jaar oud en heet Shinji (spreek uit Cindjie). Op dit moment logeert hij nog bij ons maar aan het einde van de vakantie komt hij voorgoed bij ons in huis. We hebben er zo'n klein jaartje over nagedacht en toch besloten dat een hond misschien wel een hele goede aanvulling is op ons gezin. Een maatje voor de jongens, afleiding, iets om voor te zorgen (structuur)en Dave komt hierdoor meer buiten, in beweging en contact met anderen.
Sinds kort weten we dat Dave in het nieuwe schooljaar stage mag gaan lopen, 2 ochtenden per week. Hij mag mee gaan lopen bij een bakker in het Westland en heeft hier enorm veel zin in! We hopen dat dit hem weer wat positieve energie gaat opleveren. Ondertussen geniet hij ook van zijn zaterdagochtendjes bij het bouwbedrijf.
Emiel heeft voor zichzelf een vrijwilligersbaantje geregeld bij de dierenwinkel. Hij heeft het hier geweldig naar zijn zin. Het "winkelen" zit hem echt in het bloed. Leuk om hem zo gelukkig te zien als hij er vandaan komt!
Donald is inmiddels weer een jaartje ouder geworden. Hij heeft zaterdag zijn 6e verjaardag gevierd. Het was de hele dag feest en hij heeft er van genoten!
De vakantie is begonnen en dit levert nogal wat stress (geen overzicht, weinig structuur) op voor Dave. Vorige week had hij regelmatig last van zijn hoofd. Gelukkig mochten we direct bij de neurochirurg langskomen en kon hij Dave (en onze) ongerustheid wegnemen door een CT-scan te maken en de drain te checken. We kunnen dus met een gerust hart vakantie vieren!
Dit was even mijn laatste berichtje voorlopig. We gaan echt proberen te genieten de komende weken en zullen aan het einde van de vakantie weer wat op de site schrijven!
Iedereen een fijne, mooie, rustige en zonnige vakantietijd toegewenst!
Lieve groet,
Eric & Joke en de jongens
11 Juli 2012 - 21:23
Marieke Kemeling:
Ik wens jullie een hele fijne vakantie toe! -
11 Juli 2012 - 21:36
Han:
Een heel goede vakantie! -
11 Juli 2012 - 22:06
Rina:
Rest mij niets anders dan jullie een hele fijne vakantie te wensen.
12 Juli 2012 - 06:12
Koos En Marieke:
Een heerlijke vakantie toegewenst
en...veel plezier van jullie, nu nog logé, Shinji !!
Groetjes...
12 Juli 2012 - 07:15
Fam Van Der Ven:
fijne vakantie -
12 Juli 2012 - 07:32
Arianne:
Wat leuk, een hond! En een leuk ras ook nog! Volgens mij heeft Emiel het winkelen gewoon in zijn genen zitten hoor, van zijn vader en zijn opa. Super dat hij dat leuk vindt. Ik hoop dat jullie kunnen genieten van de vakantie!
groetjes
Arianne -
12 Juli 2012 - 09:13
Caecilia:
Wat schattig een hondje. Ik hoop dat het jullie veel plezier gaat brengen en natuurlijk een fijne vakantie met hopelijk wat mooier weer dan het nu is. -
16 Juli 2012 - 19:52
Fam Bleser:
Een heel fijne vakantie voor jullie allemaal.
Dave en Emiel alvast gefeliciteerd met jullie verjaardag.
Veel geluk met Shinji!