Vrijdag 17 september, tussen studio en scan....
Door: Eric & Joke
Blijf op de hoogte en volg Dave
17 September 2010 | Nederland, Monster
Ja, het was heel leuk om samen met Oma, Juf Heleen, Arjan en het gezin de BZT show zaterdag te kijken. Dave vond het vooral leuk om te zien dat de leerkrachten zo echt verrast waren. Dat was ook zijn bedoeling! Natuurlijk kregen wij deze week vele leuke en ontroerende reactie n.a.v. de uitzending. Hartelijk bedankt hiervoor!
Zit je de ene vrijdag nog in de studio in Hilversum, de andere vrijdag lig je weer in de scan. Ja, zo is de werkelijkheid nu eenmaal. Gelukkig ging de MRI dit keer heel voorspoedig en vlot, een meevallertje dus. Nu is het wachten op de uitslag, eind deze maand.
Dave is de hele week met de taxi naar school gebracht en gehaald. Dat ging goed. Omdat hij om 12.00 uur de enige is die naar huis gaat is hij lekker snel thuis, soms sneller dan dat ik (Joke) rij, want ik blijf natuurlijk, volgens Dave, te lang kletsen..... Het gaat best goed op school, Dave moet wel wennen, vooral aan de kinderen, maar hij gaat niet met tegenzin en dat is al heel wat. Ook zijn conditie gaat vooruit, hij heeft afgelopen week maar 1 x 's middags geslapen (en toen kwam hij 's avonds natuurlijk niet meer in slaap). Dat gaat de goede kant op. Komende week gaat hij proberen vrijdagmiddag tot 15.00 uur op school te blijven en tussendoor te rusten, we zijn benieuwd of dat lukt!
Donald zit nu op de bank in te dutten, na zo'n hele week school is hij echt wel moe! Nu gaan we Emiel weer helpen met zijn dyslexie huiswerk, hij doet het trouwens met veel enthousiasme en dat zorgt ervoor dat het ook leuk is!
Tot zover weer even, een mooi weekend toegewenst,
Liefs,
Eric & Joke en de jongens
17 September 2010 - 16:20
Fam Van Der Ven:
hoi allemaal
wij hebben ook allemaal naar de uitzending gekeken
en vonden het een super wens
fijn dat emiel zijn huiswerk zonder tegenzin maakt dat scheelt al een hele hoop .
nu maar wachten op de uitslag, spannend weer.
tot horens -
19 September 2010 - 09:53
Fam.Heijneman:
Hallo,
Wat fijn om te lezen dat je het naar je zin hebt op school en dat je ook een hele dag gaat proberen, succes!
En natuurlijk ook succes voor Emiel en Donald op school!
Gr. van Frank, Annette en Gaby -
20 September 2010 - 12:56
Jacqueline En Daan:
Wij woensdagmiddag zitten voor de herhaling; was het een andere uitzending! nu gaan we een keertje voor de computer zitten hoor! wij willen het wel zien.
gr. Jacqueline en Daan -
25 September 2010 - 19:46
Juf Gera:
Hallo kanjers,
fijn om te lezen dat het al een beetje went, Dave!
Emil, leuk om je bijna elke week een uurtje in mijn klas te zien...Toneelspelen is wel wat voor jou!! :-)
En Donald: leuk om jou ook op het plein te zien!!