Vrijdag 26 juni, geen Porsche dag maar...
Door: Dave
Blijf op de hoogte en volg Dave
26 Juni 2009 | Nederland, Monster
Soms kruip ik (Joke) achter de computer en denk ik "wat zal ik wel/niet vertellen?". Zo ook vandaag. Elke keer hetzelfde (buikpijn, klachtjes en kwaaltjes) wordt soms een beetje eentonig.
Gisternacht was zo'n "rampnacht", gelukkig staat er nog een bed beneden en daar heeft Eric dan maar gebruik van gemaakt zodat ik "lekker" de ruimte had met Dave...(voor zover wij in bed hebben gelegen).
Gelukkig is dit nu weer voorbij.
Dave is erg gezellig thuis en past zich gelukkig gemakkelijk aan de situatie aan. Gisteren ging de hele school naar Duinrell, eerst was het de bedoeling dat wij apart met Dave zouden gaan maar Dave gaf al aan dat hij dat niet zag zitten. Dus bleef hij thuis (kreeg nog les ook) en Emiel mocht lekker naar Duinrell. Hij kwam terug met heerlijke verhalen over de nieuwste attractie die zo lekker hard gaat... Super leuk. Voor Donald en mama had hij zelfs nog een kadootje gekocht, echt lief van hem! (Dave had genoeg kadoos dus die hoefde niets dit keer)
Morgen hebben we eigenlijk een rondrit met Porsches op een circuit bij Lelystad met het hele gezin. Maar jullie voelen het al aankomen... Dave ligt de hele dag nog dus een uitje zit er echt niet in. We hebben dus gewoon afgezegd en nu gaan Eric en Emiel een dagje naar Walibi (was nog een kadootje omdat iedereen zo meegewerkt heeft tijdens de bestralingen). Ook leuk voor hun dus! Dave vindt het allemaal prima... als hij maar niet mee hoeft!
Vanmiddag kwam Dave met buikpijn uit bed...oef! Dat is jammer, want we hebben vanavond een bbq van de korfbal met zijn team en daar willen we graag heen. Gelukkig... de pijn neemt af misschien kunnen we toch nog!
Ondertussen speelt Donald dagelijks met zijn konijntje.... hij loopt soms los in de tuin en dan lopen wij erachter aan om hem te vangen...een komisch gezicht kan ik vertellen.
Het afbouwen van de medicijnen blijft goed gaan, het einde is over 10 dagen in zicht!
We hopen op een rustig weekend want maandag wordt een bijzondere dag. Dan wordt de Digibeter door KPN thuis en op school geïnstalleerd.
's Middags is de officiële overhandiging, het schijnt een echt feest te worden dus Dave moet in een super conditie zijn! Maandag zullen we er een stukje over schrijven.
Een mooi, zonnig, weekend allemaal!
Dave en de rest
26 Juni 2009 - 15:22
Bastiaan:
He Dave,
Krijg jij maandag al je digibeter? Gaaf hoor. Ik ben benieuwd. Ik sta nu nog op de wachtlijst. Ik krijg hem pas in september, geloof ik. Ik blijf alles volgen hoor van je, want dan weet ik alvast wat me te wachten staat.
Nou sterkte weer, en hopelijk ben je snel wat minder moe en kan je weer wat leuks gaan doen.
Doei Bastiaan -
26 Juni 2009 - 17:13
Fam.Berger:
Hey Dave, en anderen,
Wat leuk dat maandag de digibeter al komt. We hadden afgelopen woensdag van je lieve tantes gehoord dat je hieraan mee ging doen. Het lijkt met erg leuk voor je om zo wat vaker 'in'de klas te zitten! Enneh, de berichten over hoe het met je gaat worden we nooit zat hoor! Uiteraard hopen we met jullie mee dat je je binnenkort toch wat beter gaat voelen. Misschien als het afbouwen van al die nare pillen klaar is. We blijven hopen en bidden. Voor nu hopen we maar dat je aan de BBQ bij de korfbal zit.
Lieve groeten uit Zwijndrecht! -
26 Juni 2009 - 18:52
Luc En Léagnès:
Hoi Dave,
Even rustig aan is heel slim van je.Zeker als je je af en toe niet zo lekker voelt.Gelukkig gaat het afbouwen van de medicijnen goed.Een rustig weekend voor je Dave en spaar je krachten maar voor maandag dat wordt een belangrijke dag voor je.Allemaal lieve groetjes we denken aan jullie. -
26 Juni 2009 - 19:14
Juf Jessica:
Lieve Dave,
Jammer dat je niet in een porsche kan gaan rijden ( zou ik ook wel eens willen;-)), maar wat niet gaat dat gaat niet. En doe lekker de dingen die wel gaan en waar je zin in hebt! Geniet van de dag!
Ik ben heel benieuwd naar die digibeter. Als ik op school ben, zal ik er eens naar kijken.
Groeten aan papa, mama, Emiel en Donald.
Liefs, juf Jessica -
26 Juni 2009 - 19:20
Fam.van Spronsen:
Hoi Dave en allemaal,
Fijn dat het afbouwen tot nu toe zo goed gaat en dat er hopelijk snel resultaat zal zijn dat je weer wat minder buikpijn hebt, doe lekker rustig aan dit weekend zodat je er maandag van kunt genieten als de digibeter komt. We blijven aan jullie denken en vooral bidden. hartelijke groetjes van ons allen.
Jochem Wilma en de kids. -
26 Juni 2009 - 19:49
Diane Van Lier:
Hai Dave,
Hopenlijk ben je vna lekker naar de BBQ geweest. Ook leuk om je korfbal maatjes te zien. het is er in ieder geval lekker weer voor!
Wat goed dat er een digibeter komt.
kerel een rustig weekend toegewenst.
Enne...voor je vader en Emiel veel plezier morgen!
Groejes van ons 5. -
27 Juni 2009 - 07:19
Cindy:
Ha familie,
En hebben Emiel en Eric het leuk gehad in Walibi, denk het wel Ivo en Job willen ook zo graag. Maar ze moeten maar even wachten tot het vakantie is. Is de BBQ nog gelukt? Hou je verder maar lekker rustig, het is ook van dat warme plakkerige weer. Jammer van de porsche dag, had het in de krant gelezen. Maar hoe jij je voelt is het belangrijkst. Spannend maandag...ben benieuwd. We lezen wel hoe het is. Zit er nog een funniest home video in voor achter het konijntje aan rennen, Joke!! Anders kom ik graag een keer filmen HAHAHA...
Groetjes van de familie en een fijn weekend. -
27 Juni 2009 - 18:34
Gaby En Fam.:
Hejj Dave,
gelukkig was het gisteren nog gezellig ondanks de buikpijn die je 's middags had!
Hopen dat je snel weer helemaal fit bent.
Laterzz
Groetjes van Gaby -
28 Juni 2009 - 06:21
De ZWinkeltjes:
Beste Dave en familie
Toen ik de berichten las van de afgelopen week, kreeg ik een brok in mijn keel. En hoe Dave met de ziekte omgaat. Ja, het kan niet anders dan dat hij daar heel veel kracht van God voor krijgt!! Wij hebben grote bewondering voor hem, want het valt niet mee als je leeftijdgenoten om je heen ziet spelen en van alles doen. Wij hopen en blijven bidden dat het met Dave de goede kant op mag gaan! Wij wensen jullie als gezin heel veel kracht toe, en dat het morgen, met het krijgen van de digibeter een fijne dag wordt.
Groetjes van ons allemaal!!!