Zaterdag 20 maart, het weer....
Door: Joke/Eric
Blijf op de hoogte en volg Dave
20 Maart 2010 | Nederland, Monster
Lieve lezer,
Tja, hoe het hier is gegaan deze week? Nou, net als het weer. Soms somber en koud maar gelukkig af en toe ook een zonnetje en een aardige dag.
Nee hoor, Dave heeft vooral begin deze week grotendeels op de bank gehangen, lusteloos en zonder eetlust. Vooral 's morgens is het moeilijk om wat binnen te krijgen. Inmiddels slikt hij nu een paar dagen zijn nieuwe medicijnen. Hopelijk helpt dit ook tegen de vermoeidheid. Later in de week ging het gelukkig iets beter. Hij is met de klas zelfs gisteren meegeweest naar de Druiventuin, dat vond hij leuk. En dat dat veel inspanning kost, merkten we 's avonds toen hij niet kon eten, misselijk was en weer met een spuugbak op de bank zat... Dat is helaas de prijs die hij dan moet betalen voor een (te) drukke dag.
Verder is hij deze week weinig op school geweest. Wel heeft hij een prachtig, geschreven, rapport van zijn leerkrachten gehad waarin zij zijn inzet en houding mooi hebben beschreven. Hier zijn we blij mee.
De dagen duren soms lang voor hem. Want ja, tv kijken en computeren word je na zo'n lange tijd ook weleens zat. En ik (Joke) kan hem ook niet de hele dag gaan vermaken, al doe ik wel mijn best hem zoveel mogelijk af te leiden, mee naar buiten te nemen enz. We zijn er inmiddels achter dat er weinig in onze regio wordt georganiseerd voor zieke kinderen, dat is jammer. Daarom gaan we ook proberen om ons in te zetten voor het op te richten inloophuis voor kankerpatiënten en hun naasten in het Westland. Wellicht kan dit een plek worden waar ook activiteiten voor zieke kinderen kunnen worden georganiseerd. Dat zou mooi zijn!
Nou, hier laten we het even bij voor dit moment.
Een fijn weekend weer allemaal!
Liefs,
Eric & Joke
Nou, hier laten we het even bij voor dit moment.
Een fijn weekend weer allemaal!
Liefs,
Eric & Joke
20 Maart 2010 - 09:33
Rina:
Lieve mensen.
Het zonnetje buiten, en 'zonnetjes' in huis.
Helaas niet altijd zo, maar als we 'zonnestraaltjes' krijgen, genieten we dubbel en dwars!
Ik wens jullie een goed weekend met elkaar. Sterkte lieve Dave, en fijn dat je leerkrachten zo mooi voor je hebben geschreven in je rapport.
Veel liefs van Rina. -
20 Maart 2010 - 11:35
Wim En Sareke:
hallo mensen . jammer dat je elk leuk uitje moet bezuren / Dave . wij vinden jou heel sterk. en fijn dat je toch ook weer naar de druiventuin geweest ben wij denken en bidden voor jou (jullie ) heel veel liefs van ons -
20 Maart 2010 - 12:07
Diane Van Lier:
Hallo allemaal,
Allereerst Eric nog gefeliciteerd met je verjaardag!!
Ups en downs. Je hoopt zo dat het elke dag goed gaat. Fijn Dave dat er een mooi rapport voor je is gemaakt.
Enne...met lekker weer zien we jullie vast weer buiten.
Gezellig weekend,
groetjes van ons 5.