Vrijdag 20 november, over rekenen.... - Reisverslag uit Monster, Nederland van Dave Akker - WaarBenJij.nu Vrijdag 20 november, over rekenen.... - Reisverslag uit Monster, Nederland van Dave Akker - WaarBenJij.nu

Vrijdag 20 november, over rekenen....

Door: Joke

Blijf op de hoogte en volg Dave

20 November 2009 | Nederland, Monster

Lieve allemaal,
Vandaag een titel die je op meerdere manieren kunt lezen.

Laten we het eerst hebben over rekenen. Gisteren zijn de rapporten weer uitgedeeld. Dave vroeg woensdagmorgen al of hij ook een rapport zou krijgen. Gelukkig hielp meester Moerman mij uit de droom. In plaats van een rapport (dat toch niet te vergelijken zou zijn met medeklasgenootjes vanwege het gemiste jaar) heeft Dave een hele lieve, mooie en positieve brief gekregen. In deze brief omschrijven zijn 2 juffen en de meester Dave, zijn inzet per vak en zijn houding. Het gaat dus ook over rekenen maar er zijn geen cijfers maar woorden uitgedeeld. Het was een mooie brief, die ons als ouders ook ontroerde. Bedankt hiervoor!

We moeten ook nogal eens overrekenen. Zoals vandaag. Het griepvirus zweeft nog in huis en heeft nu helaas toch ook Dave te pakken. Alleen bij hem uit het zich wat anders. Hij heeft het heet (dan denk je aan koorts) maar heeft een ontzettend lage temperatuur (rond de 34-35 graden). Hij voelt zich ziek, hoest, heeft een raar hoofd en zit telkens met een spuugbak klaar...er komt alleen niets. Eten wil hij ook niet en drinken is maar mondjes maat. Kortom, we zijn weer in de verpleging en de nachten zijn weer kort. Juist dit weekend waren de kinderen voor het eerst dit jaar een nachtje uitbesteed zodat wij een nachtje/dagje weg konden gaan. Maar goed, we gaan gewoon overrekenen en verschuiven het een weekje. Voor onszelf is dat niet zo erg, voor de jongens die zich allemaal op hun logeerpartij verheugde is het iets minder.... maar goed, dit keer pakten ze het allemaal goed op, en dat is, ook voor ons, fijn. We kijken gewoon uit naar volgende week!

Emiel heeft wel zijn rapport gehad en daar zijn we allemaal blij mee. Hij doet super zijn best! Ondertussen vermaakt hij zich ook met het verzinnen en maken van surprises. Een leuke bezigheid waar hij de hele familie bij inschakelt.

Donald bouwt Sinterklaas stoomboten van lego, zingt sinterklaasliedjes, verkleedt zich als zwarte piet en kijkt Sint-films. Kortom hij is helemaal in de ban van....

Afgelopen weekend zijn we onverwachts bij een vriendje van de Boot-vakantie langsgeweest, Joost. We vonden het allemaal leuk om elkaar even te zien, vooral Dave. Hij zei laatst: "woonde Joost maar in de buurt, dan konden we vriendjes worden en vaker bij elkaar langsgaan". Helaas, dit kan niet maar gelukkig is er MSN en mail en daar proberen ze dan maar gebruik van te maken.

Dit was het weer even voor dit moment. Allemaal een heel fijn weekend toegewenst!
Liefs,
Eric & Joke en de jongens

• 20 November 2009 - 07:53

Femmy:

We hopen dat de griep gauw weg is.
    Fijn om te lezen over de brief van school.
    Een hele goede tijd e Gods zegen.

• 20 November 2009 - 08:35

Diane Van Lier:

Lieve allemaal,

Wat vervelend dat de griep nog steeds aanwezig is. Kost voor allemaal weer zoveel energie!

Fijn dave dat je zo'n lieve brief van school hebt gekregen.
    En super Emiel dat je een mooi rapport hebt.

En Donald, geniet lekker van het sinterklaas gebeuren. leuk hoor.

hou jullie haaks allemaal.

groetjes van ons 5. Diane

• 20 November 2009 - 10:15

Dinande:

Lieve Dave,

Wat ontzettend balen zeg dat je ziek bent. We hadden ons erg verheugd op je komst. Maarja niets aan te doen. Hopen dat je je snel weer goed voelt.

Hou je taai en tot snel.

Liefs,
    Dinande

• 20 November 2009 - 10:26

De Tangetjes!:

Hoi Dave ( en familie),

wat super dat je zo'n mooie en goede brief hebt gekregen! Die heb je ook verdiend, want je doet zo je best!!!! Top!
    Wel heel vervelend dat je nu ook griep hebt! we hopen dat je gauw weer opknapt en dat je je een beetje kan vermaken....Lars is ook ziek; lag gisteren de hele dag te hangen, nu gaat t wel een beetje beter! ;-)
    Zijn je broertjes al wel een beetje opgeknapt?

Sterkte allemaal daar!
    liefs,
    van ons allemaal

• 20 November 2009 - 10:52

Rianne Wassens:

Eng, he, dat gedoe met al die griep overal. En dan zo'n lage temp(34), je zorgen zijn dan gelijk nog meer aanwezig. Door alles heen wensen we jullie toch de rust toe. Letterlijk dat je weer eens lekker mag slapen, maar ook de geestelijke rust.
    Blijf vertrouwen!
    Liefs Rianne

• 20 November 2009 - 13:25

Wim En Sareke:

Hoi Dave ook dit er nog bij ja die griep slaat ook flakkee niet over hoop dat het gauw wat minder word.Dave wat een geweldige school wees blij met zo'n brief en je weet het wij blijven bidden en denken aan jou
    (jullie) iedereen de groeten en allemaal veel sterkte doei doei

• 20 November 2009 - 14:31

Tante Neline:

Hallowie....
    Jammer dave dat je ziek bent en niet komt logeren, omdat je niet komt heb ik vanmiddag maar de boodschappen gedaan en ja hoor er ligt weer een pietje voor je klaar. Hopelijk gaat de logeerpartij volgende week door en kan je mee naar de plus.
    Ja dan moet je wel helpen sjouwen hoor!!
    Fijn dat je zo``n mooie brief heb gehad en je broer zo``n mooi rapport ga vooral zo door.Nu maar hopen dat de griep huize van den akker snel verlaat enne vergeet niet te mailen
    groetjes en laat je door ''zuster''[moeder] Joke maar lekker verwennen want daar is ze een kanjer in! een dikke knuffel van ons allemaal

• 20 November 2009 - 15:14

Fam D EJong:

Hoi Dave,

Balen dat je nu de griep hebt...hopen dat het virus snel verdwijnt. We vonden het erg leuk je te zien bij Valto afgelopen zaterdag. Je teamgenoten reageerden ook blij verrast zoals je zag!!
    Groetjes, Karin, Edwin en Tessa

• 22 November 2009 - 10:13

Fam. Heijneman:

Hoi Dave,

We hopen dat je alweer een beetje opgeknapt bent en dat je volgend weekend wel kan logeren bij je tante. Gisteren 5-4 gewonnen het was erg spannend. Als je een keertje zin hebt om mee te gaan naar een wedstrijd, geef je gewoon een belletje dan halen we je op.

Gr. van Frank, Annette en Gaby

• 23 November 2009 - 22:17

Fam Van Der Ven':

hoi Dave en fam
    WIj lezen nog steeds trouw jullie stukjes en zijn blij met ieder positief bericht
    en nu maar snel de griep de baas worden he
    veel liefs Hans Teonette Melanie en Martijn