Vrijdag 15 mei, een bezoekje aan de klas - Reisverslag uit Monster, Nederland van Dave Akker - WaarBenJij.nu Vrijdag 15 mei, een bezoekje aan de klas - Reisverslag uit Monster, Nederland van Dave Akker - WaarBenJij.nu

Vrijdag 15 mei, een bezoekje aan de klas

Door: Joke

Blijf op de hoogte en volg Dave

15 Mei 2009 | Nederland, Monster

Zal ik wel... of zal ik niet.....durf ik wel... durf ik niet???
Toch heb ik het gedaan, vandaag ben ik naar school geweest, naar mijn klas en meester Martijn. Daar heb ik samen met mama verteld over mijn haarverlies en hoe vervelend dit is. De kinderen schrokken wel maar vonden het leuk dat ik er was. Een paar kinderen mochten een plukje haar pakken, dat is toch wel iets raars. Gelukkig was het heel gezellig en reageerde iedereen heel leuk en aardig. Nu hebben ze gezien hoe ik mijn haar verlies en dus kaal wordt. Behalve mijn haarverlies voel ik me verder best goed. De medicijnen en bestralingen doen vast hun best.
Vanmiddag ben ik naar de bestraling geweest met Ome Ar. Hij had lekkere snoepjes bij zich dus dat ging lekker. Er zijn nu 3 weken achter de rug, Jippie!

Daarna kwamen Sander, Marco en Frank en ook Sophie en Marc met hun moeders nog langs. Dat was gezellig.
Inmiddels zijn er al verschillende mensen langs geweest die tegen betaling een plukje haar eraf halen. Ik heb al 35 euro hiermee verdiend en spaar voor een lego doos. Op deze manier maak ik van iets verdrietigs toch nog iets leuks. Emiel heeft een plukje haar van mij ingelijst, als aandenken. Wel lief van hem.
Vanavond hebben we lekkere bami en kippenboutjes van tante Neline gegeten, het was weer heerlijk. Bedankt!
Ook kwam tante Joke nog met Gijs, ze namen lekkers mee en weer een centje voor in de lego pot. Weer een legosteen!
Het douchen blijft raar, ik ben bang dat ik mijn hoofd onder de waterstraal hou en dan al mijn haren tegelijk door het doucheputje zie spoelen.... ik douche dus heel rustig en mama dept mijn haren droog.
Na het douchen moet mijn rug in de talkpoeder gezet worden. Donald noemt dit "poedersuiker". Hij zegt elke keer, "ik heb buikpijn moet beetje poedersuiker op mijn buik"... Hierom moeten wij wel lachen.

Samen met mijn broers spaar ik nu ook de feestbeesten van Hoogvliet. Als je nog punten of beesten over hebt willen wij ze graag krijgen.
Morgen wordt het denk ook weer gezellig, dan komen Robert en Dinande 's middags oppassen.

Nou, het was vandaag een heel verhaal. Iedereen een heel fijn weekend en tot latersz...
Dave

• 15 Mei 2009 - 20:02

Frank Post:

Hoi Dave,

Wat gaaf dat je vandaag weer even op school bent geweest. Wat stoer van je! Je kan zo lekker sparen voor een lego doos. Zondag zal ik ook wat geld meenemen.. Leuk dat er visite is geweest.
    Groetjes en tot gauw, Frank

• 15 Mei 2009 - 20:44

Diane Van Lier:

Hoi Dave,

Goed van je dat je op school bent geweest. Fijn dat je je verder best goed voelt.
    Prettig weekend voor jullie allemaal en succes volgende week, De 4e week!

groetjes van ons allemaal

• 15 Mei 2009 - 20:44

Hessel En Conny Post:

Hoi lieve Dave,

Wat gezellig dat ome Ar vandaag mee geweest is. Jij bent wel een snoeperd geloof ik! Geniet er maar van hoor. Je hebt nu 3 weken van bestralen achter de rug, je bent dus bijna op de helft. We zijn blij dat je je op dit moment aardig goed voelt.
    Wat dapper en fijn dat je vandaag naar school geweest bent en met je klas hebt gepraat. We kunnen heel goed begrijpen dat het moeilijk en verdrietig is dat je je haar verliest. Heel knap dat je er toch ook nog iets grappigs van kan maken en er geld mee verdient. Kan je sparen voor een mooie legodoos. Slim bekeken van je! Als je voor iedere pageview ook geld zou krijgen, zou je helemaal rijk zijn! Er zijn wel heel veel mensen die met je meeleven en voor jullie bidden! Dat blijven wij ook doen. Dave, we vinden je een kanjer!
    Liefs van Hessel en Conny, Frank, Simone, Eline en Martine Post

• 15 Mei 2009 - 21:08

Anita Ramdas:

Hey Dave
    Ik bewonder je om hoe jij hier mee omgaat met alles wat je mee maakt geen woorden voor.Goed van je dat je op school bent geweest ashley vertelde dat ze je had gezien ze was blij dat ze je weer ff had gezien.Goed weekend ook voor paps,mams,Emiel en Donald.Op naar de 4de week denk aan je Groetjes de ramdasjes

• 16 Mei 2009 - 05:15

Michael 6a:

hoi dave.als ik die berichten lees heb ik meedeleiden met je maar aan de ander kant lees ik ook wel leuke en gezelige stukjes in voor

sterkte dave en de rest van de familie

groetjes:MICHAEL

• 16 Mei 2009 - 06:40

Bastiaan Wassens:

He kanjer Dave,

Goed joh, dat je naar school bent gegaan en alles zo hebt uitgelegd aan je klasgenootjes. Ze stonden zeker wel raar te kijken dat ze zo maar haar uit je hoofd konden trekken zonder dat het pijn deed? Ik vind het heel stoer van je hoe je ermee om gaat. Het blijft toch heel naar allemaal.
    Ik ben gisteren, sinds 3 maanden, ook pas weer een ochtend naar school gegaan. Het is wel goed, he om dat te doen. Nou kerel, houd je taai, je doet het super!!!

• 16 Mei 2009 - 06:42

Arianne:

Hoi Dave
    Op mijn armbandje staat "kanjers met lef". Nou daaar ben jij er echt een van hoor!
    Ik hoop dat je je ook dit weekend beter blijft voelen en veel leuke dingen kan doen!

• 16 Mei 2009 - 07:21

Jacqueline Jonker:

He Dave en de rest van de familie Kanjer... ehhh Akker
    Wat een berichten weer! En wat reageer je weer dapper zeg! Wij leven heel erg met jou en je ouders mee. Fijn dat je je wel iets beter voelt! wij wensen je een heel goed weekend en veel succes met de 4de week!!! groetjes van alle Jonkertjes hier

• 16 Mei 2009 - 08:04

Lex V Bergenhenegouw:

Hoi Dave,

Wat ben jij stoer zeg. De juffrouw vertelde in de klas dat je je haren verliest en dat je dan voor een pet zou kiezen. Een goed idee van dat geld ik hoop dat je gauw een heel grote doos lego kan kopen. veel sterkte met de volgende bestralingen.

Groetjes van Lex

• 16 Mei 2009 - 09:42

Fam Heijneman:

Hai Dave en fam.

Wat goed van je dat je naar school bent geweest echt top. Wij hebben ook al veel feestbeesten, welke heb je nog nodig?
    Gr. van Gaby en fam.

• 16 Mei 2009 - 09:49

Koos En Marieke Bos:

Ha Dave,

Wat heb jij ons veel te
    vertellen zeg!
    We lezen en leven met jou en de familie mee hoor!Knap van je, om van verdrietige dingen toch nog iets grappigs te maken. Je bent super flink!
    Hopelijk zit je spaarpot snel vol,
    wel jammer en moeilijk van je haar hoor,maar geniet straks lekker van de lego, we hopen dat het een super doos gaat worden!Ik hoorde net bij de EO het mooie lied van Esther Tims, met als refrein:
    Als een vriend wil Ik je dragen, alle dagen, Ik zal er zijn.
    Als een ster in donk're nachten, zal Ik wachten, Ik zal er zijn!

We bidden voor jullie.

Heel veel liefs van:
    Koos,Marieke Leendert,Philip en Jochem Bos

• 16 Mei 2009 - 10:49

Wim En Sareke:

Ha Dave wat heb jij een doorzettings vermogen heel knap . wij willen ook nog een plukje haar. voor €2.00 kan dat of is dat te goed koop ik regel het wel met Oma v.d. Akker wij blijven voor je bidden hoor liefs doei

• 16 Mei 2009 - 14:01

Colinda!:

Hee Dave,

Wat fijn dat je van iets niet leuks toch iets leuks maakt.
    Tante Joke en Gijs waren gister ook nog even geweest.
    Ze hadden ook nog een plukje haar zag ik. En volgens mij met ruil voor feestbeestjes!
    Maar.. je hebt zeker vast gehoord dat ik gister naar Frankrijk (Lille) bent geweest! Het was daar super gezellig. Als je foto's wilt zien moet je even op mijn hyves kijken ;)! Maar wat fijn dat Ome Ar ook mee ging. Lekker snoepjes smullen! Dave, ik denk aan jou en bid voor je!

Veel Liefs,
    Colinda!

Geniet van je weekend!

• 16 Mei 2009 - 19:43

Fam Berger:

Hey Dave,

Wat blijf je ons toch verrassen met je geweldige manier waarop je met de dingen omgaat!
    Je bent echt een kanjer van de bovenste plank man! Daar kunnen nog heeeeel veeeel mensen wat van leren!
    Die lego-doos komt er wel, dat heb ik al lang in de gaten. Vandaag hebben we met de kids Radio-Robbie gelezen en hebben ze een armbandje gekregen van Arianne met "Kanjers met lef". Ze zullen nu helemaal veel aan je denken, en we blijven uiteraard heel veel voor je bidden!
    Ronald, Thera, Anouk, Wouter en Fieke

(P.S. vanmiddag zaten we in de auto op de snelweg, zegt Fieke: " Kijk eens mama, keine "baby-oliflantjes"
    Wat een fantasie he?)

• 16 Mei 2009 - 19:56

Teonette :

he Dave
    wat ben jij een zakenmannetje zeg. nou die lego doos komt er vast en zeker.
    succes met je vierde week
    hou je taai
    kusjes van ons allemaal

• 16 Mei 2009 - 20:24

Fam Westhoff:

Hey Dave,

Goed van je dat je naar je klas bent geweest, wij wensen je heel veel sterkte toe deze vierde week!!!

• 17 Mei 2009 - 12:42

Peter En Greta:

Ha die Dave,

Wij vinden het wel knap van je dat je naar je klas bent geweest. Dat was toch wel een verrassing voor je klasgenootjes. Gelukkig was het niet alleen spannend, maar ook nog gezellig.
    Wij vonden het heel leuk dat je langskwam in Oud-Beijerland. En dat ik je nu net bij de visboer moet tegenkomen! Je bracht me wel op een goed idee. Kibbeling met saus. Kan je dan ineens zo'n trek in hebben!!!
    Voor van de week staan er weer bestralingen op de agenda. Heel veel toitoi. En ja, dan je haar nog.............dat is echt helemaal niet leuk. Maar wij vinden het dan weer knap van je hoe je ermee omgaat. En zoals we lezen, er toch nog iets 'grappigs' van kunt maken. Want uiteindelijk wil je er een Legodoos van kopen!!!!
    Ook al is het weer een tijdje gelden, een reactie van ons. We blijven met jullie meeleven en volgen je site op de voet! Dus tot gauw op de site dan maar weer!

Liefs en sterkte van ons, voor jullie allemaal!