Vrijdag 5 maart, houd er de moed maar in.... - Reisverslag uit Monster, Nederland van Dave Akker - WaarBenJij.nu Vrijdag 5 maart, houd er de moed maar in.... - Reisverslag uit Monster, Nederland van Dave Akker - WaarBenJij.nu

Vrijdag 5 maart, houd er de moed maar in....

Door: Joke/Eric

Blijf op de hoogte en volg Dave

05 Maart 2010 | Nederland, Monster

Lieve lezer,
Het weekend staat weer voor de deur dus tijd voor een krabbeltje op Dave zijn site.
Het was niet echt een gezellige boel in Huize Akker, deze week. Dave zijn gedrag is erg wisselend, maar weinig naar school geweest, 's morgens geen eetlust, elke dag weer slapen overdag (terwijl hij ook de hele dag lekker knort), chagerijnige buien, verveling, spanning en tussendoor gelukkig ook af en toe iets leuks zoals het bezoekje van Lars en het uitje naar het Prinsenbos met de klas. En dan vanvond het uitje voor alle 3 de jongens....de verjaardag van Ome Ar(jan). Alle neefjes/nichtje gaan daar eten dus dat wordt, Ar kennende, gezellig! Dave en Donald liggen nu op bed en zijn aan het "voorslapen" zodat ze vanavond wat later kunnen.

Ook Emiel had geen "top"week. Hij mist Pim en Esmee (uit Villa Pardoes). Ook had hij zelf powerpoint presentatie gemaakt over Villa Pardoes voor in de klas, alleen vielen de reacties hem tegen dus was hij verdrietig.... Tja, het zit niet altijd mee, helaas.

We gaan weer een spannende week tegemoet. Dinsdag gaat Dave voor een MRI en een gesprek met de endicrinoloog naar het Sophia. Woensdag krijgen we de uitslag. Dave ziet er best tegenop (en wij zijn ook benieuwd wat we te horen krijgen...). Het blijft spannend.

Mijn toetsenbord laat het afweten dus eindig ik dit bericht ddddoor ieddddddereen een fijjjjjjn weekend ttttttoe te wenssssssen ((((((( zo typtt hij dussssss echhhhhht!)))))))

GGGGGGroetjes,

Eric & Joke en de jongens

• 05 Maart 2010 - 15:16

Rina:

Gefeliciteerd met de verjaardag van ome Ar!
    Ik hoop dat jullie een gezellig en lekker etentje hebben!

Emiel kan je mij je presentatie niet toesturen?, ik wil die wel graag zien.

Een fijn weekend, en succes volgende week.

Liefs van Rina.

• 05 Maart 2010 - 16:05

Jacqueline En Daan:

he Dave,
    succes en heel veel sterkte komende week! we denken aan je.

• 06 Maart 2010 - 13:22

Fam. Heijneman:

Hallo,

Wij wensen jullie deze week heel veel sterkte en succes! We leven met jullie mee!

Doeg, groetjes van ons

• 07 Maart 2010 - 17:51

Tante Neline:

Hallo luitjes,
    Nou mannen van van den akker ik wist niet dat jullie moeder/vrouw zo geweldig kon zingen en niet te vergeten ome jan
    die twee gaan misschien nog wel eens een andere carriere tegemoet????
    Ik hoop dat jij dave, en je pa net zo genoten hebben als wij het was een geweldig concert!nu op naar de komende dagen best wel heel spannend voor jou dave, neem maar een mooie cd mee om naar te luisteren misschien een van je ma of heeft ze die nog niet? nou dat komt vast nog wel! dan wil ik er ook een hoor!
    sterkte de komende dagen en een dikke knuffel
    van ary en mij

• 07 Maart 2010 - 18:14

Diane Van Lier:

Lieve allemaal,

Wij willen laten weten aan jullie te denken. We hopen dat deze week veel en veel beter verloopt!!!
    Succes Dave deze week.
    En Emiel, super knap dat je een powerpoint presentatie kunt maken.

Hou jullie haaks.

Groetjes van ons 5. Diane

• 08 Maart 2010 - 12:55

De Postjes:

Heel veel sterkte morgen en woensdag. Spannend hoor. We bidden voor jullie!!

Hessel & Conny, Frank, Simone, Eline en Martine

• 10 Maart 2010 - 14:15