Zaterdag 11 April
Door: Eric
Blijf op de hoogte en volg Dave
11 April 2009 | Nederland, Amsterdam
Nou de foto's die gisteren na mijn operatie gemaakt zijn waren gelukkig allemaal goed, het slangetje lag goed en ik hoef gelukkig niet nog een keer onder het mes. Ik heb deze week al genoeg polonaise aan mijn lijf gehad.... even niet nog meer. Tijdens de operatie hebben ze het hele afvoerslangetje wat aan de drain vastzit vervangen. Ik heb gelukkig niet meer van die ellendige pijn in mijn hoofd. De limonade pizza en het croissantje zijn er gelukkig allemaal in gebleven, ben helemaal niet misselijk geweest van de narcose.De zusters vragen mij steeds of ik de pijn een cijfer van 0 tot 10 kan geven. Nou de afgelopen dagen was deze 8 tot 10 met uitschieters tot 11 (ik lijk Erwin Krol van het KNMI wel)en nu op dit moment is deze 1. Heerlijk gewoon. De pijn als gevolg van mjn operatie in mijn nek,schouder en buik zijn nog wel heel vervelend, dit komt door dat ze aan het porren zijn geweest. Het oude slangetje moest er uitgetrokken worden en het nieuwe slangetje er weer in. Dit noemen ze in medische termen tunnelpijn.
Vandaag kan ik gelukkig weer een beetje bezoek hebben. Vanmorgen is onze dominee even langs geweest. En vanmiddag komen als het goed is opa en oma v.d.Akker en oma Boers met ome Ar. Mama is aan het eind van de ochtend naar huis gegaan en papa blijft de rest van de dag weer bij mij. Dus mijn slaapmaatje is vannacht m'n pa. En weet je morgen is het pasen, en dan is er een hele lieve mevrouw geweest die het voor elkaar gekregen heeft om voor alle kinderen en ouders die vannacht blijven slapen een heerlijk paasontbijtje van de Albert Heijn los te peuteren mmmm....lekker. Opa en Oma zijn er inmiddels en die hadden een super gaaf kado bij zich, ik durf het zowat niet te zeggen maar het is een portable dvd speler, kan ik lekker mijn eigen dvdtjes kijken. Super gaaf.
Hopelijk blijft het nu een beetje goed gaan met me zodat ik woensdag en donderdag het masker en korset kan laten aanmeten. Ik blijf het zeggen maar alle reactie op mijn site, kaartjes en mailtjes vind ik onwijs leuk, en heb eindelijk weer een beetje de "fut" om alles te lezen.
Ik wil iedereen vanuit het ziekenhuis hele fijne paasdagen toe wensen... en geniet van het mooie weer.
Groetjes en tot latersz.
Dave en natuurlijk ook van mijn pa.
11 April 2009 - 14:12
Martine:
Lieve Dave,
Heerlijk om dit nieuws te lezen. En wat ben ik blij met die 1! (zal ik tegen de meiden nooit zeggen als ze er mee thuis komen van school hoor)We worden allemaal weer een beetje vrolijk van dit bericht. Geniet morgen van het ontbijtje samen met papa.
Groetjes van ome Jan, tante Martine, Janienke, Marije, Floris en Quirine. -
11 April 2009 - 14:24
Luc En Léagnès:
Sterke Dave
Kijk wat een goed nieuws!Fijn zeg dat je de pijn een 1 kan geven.En bezoek krijgen met een super kado, het is je gegund jongen.lekker met papa genieten en mooie films kijken. -
11 April 2009 - 14:55
Koos En Marieke Bos:
Ha Dave,
Iedere dag lezen we even mee... als je het goed vindt!!Super fijn met wat minder pijn.
Heel veel sterkte hoor
En.. ondanks alles, mooie paasdagen toegewenst, ook de groetjes aan je vader en moeder en je broertjes!
We bidden voor jullie. -
11 April 2009 - 15:20
Arjan Flikweert:
Hoi Dave,
Super om te lezen dat die verschrikkelijke pijn een heel stuk minder is geworden!! Normaal is een 1 niet zo leuk, maar nu is het een heel goed cijfer lijkt mij!Geniet van je dvd-speler. En jullie allemaal goede Paasdagen.
Dave, Heel veel sterkte met alles!!! -
11 April 2009 - 15:38
Willy:
Lieve Dave
Wat een mooi bericht van jou vandaag, dat je eindelijk na dagen van veel pijn nu je pijn maar een 1 hoeft te geven.
Susanne heeft vandaag met ONDO 1 19-19 gespeeld tegen Avanti. De D1 heeft helaas met 7-4 verloren!
Groetjes Willy -
11 April 2009 - 16:08
Lieve Dave:
Gelukkig eindelijk weer een goed bericht. Fijn, dat je nu niet zo'n pijn meer hebt. Goede Paasdagen gewenst van alle Kloostermannen. -
11 April 2009 - 16:13
Econ En Wilna:
Hoi Dave,
Wat super fijn dat de pijn zo'n eind weg is. Geweldig om te lezen na al het verdrietige dat je mee moest maken.We leven vanuit Oostenrijk met je mee.Geniet van je ontbijtje morgen.
Groeten ook aan je vader en moeder -
11 April 2009 - 16:16
Tante Neline:
Super fijn om nu eens wat betere berichten van je te horen!En morgen ochtend maar lekker genieten van je ontbijt!!
11 April 2009 - 16:27
Arie En Ria Vd Bos:
Beste Dave,
Fijn om te lezen dat het wat beter met je is.
Wij leven erg met je mee en hopen dat het de komende dagen zo blijft, zodat je volgende week het masker kan passen.
Wat leuk dat je samen met je vader morgen het paasontbijt hebt, en wij wensen jullie met elkaar het aller beste, veel sterkte en liefs van Arie en Ria uit Vlaardingen. -
11 April 2009 - 16:44
De Moortjes:
Ha die Dave!!
Zo daar worden we blij van dat je niet meer zoveel pijn hebt!
En lekker genieten van je paasontbijt hè morgen!
de Moortjes -
11 April 2009 - 17:26
Opa En Oma:
Ha lieverd,
Wat fijn dat we even op bezoek konden komen, en je zo goed geluimd was. Na afgelopen woensdag gingen we een stuk opgeruimder naar huis. Kind wat had je toen een pijn en was je erg ziek. Dit blijkt ook wel want je kunt je het je niet meer herinneren dat wij woensdag er waren en om de 10 min. steeds het washandje verwisselden met koud water op je hoofd!!
En Dave weet je wat ik het allermoooiste op je kamer vind?
DE STEMPELKAART van zr. Patricia!!
Geweldig, we zijn BERETROTS op je!!
Ga zo door kanjer. en hopenlijk zien we steeds meer stempels verschijnen.
Dag lieverd, Morgen Paasfeest, Donald zegt dan dat we halleluja zingen, heerlijk, Christus is opgestaan! Geniet morgen ook extra van je paasontbijtje samen met je trouwste supporter. Je lieve papa.
dikke kus opa en oma
11 April 2009 - 17:32
Koen:
hoi Dave
ik ben super blij dat het wat beter gaat.
was de pizza lekker?
ik heb ook zoon dvdspeler
handig he, ook voor op reis of in de auto.
je krijgt nog een tekening van Iris.
ze zijn bezig op het strand bij terhijde .gaaf jo je moet ook gaan kijken als
je beter bent. er is heel veel drijfzand en
kraanen.en heele grote
bergen
groetjes koen overduin -
11 April 2009 - 17:39
Inge En Mirthe:
Hoi Dave,
Iedere dag lezen we even je site om te weten hoe het met je gaat. Gelukkig lezen we vandaag dat je jezelf stukken beter voelt. Veel plezier met je dvd speler en geniet samen met je vader van het paasontbijtje. Morgen komen we weer even langs surfen.
Groetjes van Peter, Sjoukje, Inge en Mirthe van Staalduinen (korfbal) -
11 April 2009 - 17:39
Ivo En Job:
Ha die Dave,
Super nieuws dat je een stuk beter voelt. En dat je ook weer wat leuks kan doen. Wel heel gaaf zo'n dvd speler, maar dat heb je wel verdiend. Hele fijne paasdagen, wij gaan denk ik eieren zoeken als mijn moeder ze maar niet goed verstopt.
Groetjes Ivo, Job, Fleur Cindy, Peter -
11 April 2009 - 17:56
Frank(post):
hoi dave,
fijn dat je geen hoofdpijn meer hebt!
ik heb vandaag een kado voor je gekocht.ik hoop dat ik ook een keer kan komen...
en geniet van het paasondbijdje!!
je grote fan(en supporter) frank -
11 April 2009 - 18:24
Fam Ouwendijk:
Hoi Dave,
Ik weet niet of je ons kent maar je ouders weten wel wie wij zijn.Die moeten het dan maar uitleggen. We hebben via jou vrienden het adres van je site gekregen.We zijn erg geschrokken van alles wat we lezen.Heel erg fijn dat t vandaag beter gaat. Wij weten in ieder geval:WIJ HEBBEN ER EEN GEBEDSPUNT BIJ!!!
Doe papa en mama en je broers de groeten van Leen, Miranda,Gina,Tessa en Rhode' Ouwendijk -
11 April 2009 - 18:27
Alexander En Siska:
Wat fijn dat je je vandaag beter voelt, we leven echt met je mee! Wat leuk dat je zo`n mooi cadeau hebt gekregen, hopelijk kun je veel leuke DVD`s bekijken. Geniet morgen van je ontbijt, je hebt het echt verdiend.
Groetjes Alexander en Siska -
11 April 2009 - 19:23
Catherine Washington:
Lieve Dave, jij kent mij niet want ik woon heel ver weg in Canada. Ik ben een hele goede vriendin van je tante Martine. Ik heb van je tante Martine gehoord hoe het met je gaat. Wat een prachtig website is dit zeg! Ik vind dat je heel mooi schrijft. Ik denk vaak aan jou en je familie en ik was zeer blij te lezen dat je pijn stukken minder is. Ik zal dit website blijven lezen zodat ik altijd weet hoe het met je gaat. Groetjes van Catherine. -
11 April 2009 - 19:49
Ronald En Thera:
Dave,
Wat heerlijk om je zo te horen! Eindelijk wat lucht om bij te komen. Geniet ervan, en van je heerlijke ontbijt morgen.
Ook voor jou nu extra licht met pasen! Groeten,
Ronald, Thera en de kids. -
11 April 2009 - 20:37
Wilma:
Dave,
Zelfs ik kijk uit naar je berichten en ben nu zo blij voor je dat je je beter voelt.We zeggen vaak thuis : en al wat van Dave gehoord?Welterusten enne,,,, eet smakelijk! Fijn dat je elke nacht een slaapmaatje hebt. Je bent een kanjer hoe je dit allemaal door moet maken. Gr van wilma(moeder van inge van der wijden(ondo)) -
11 April 2009 - 21:02
Theo En Paola:
Ha Dave,
Fijn om te lezen dat het nu beter gaat met je!
Geniet van je paasontbijtje samen met je vader en van je dvd speler! Leuk dat er ook weer wat bezoek kan komen!
We blijven voor jullie bidden!
groetjes,
Theo en Paola
11 April 2009 - 21:34
Ilse&Bart:
Ha die Dave,
Fijn om te lezen dat de pijn in je hoofd zo goed als weg is en dat je weer wat fut krijgt. Daar mogen we voor danken!
Gaaf zo'n DVD speler voor je zelf. Heb je al wat films om te kijken? Anders moet je maar laten weten wat je leuk vindt dan zullen we eens kijken of die ergens te vinden zijn!
Geniet morgen van je ontbijtje en doe je vader en moeder de groeten.
Heel veel sterkte, we bidden voor je!
Ilse&Bart&demeiden -
11 April 2009 - 21:35
Juf Jessica:
Heerlijk Dave, om te lezen dat je je weer wat beter voelt!
Wat een bofkont ben jij met zo'n opa en oma. Maar daar zijn ze ook voor ( verwennen) en je hebt het dubbel en dwars verdiend!
Liefs, juf Jessica -
11 April 2009 - 21:38
Arianne:
Lieve Dave
Wat fijn dat dit goed gegaan is!Ik hoop dat je snel van de operatie-pijn af bent! Pasen is zo extra bijzonder. Eet smakelijk morgenochtend!
11 April 2009 - 21:49
AnitaRamdas:
Hey Dave
Het is al laat en jij ligt vast heerlijk te slapen maar ik moest nog even kijken hoe het met je gaat!En vandaag is dat goed nieuws en dat doet me goed.nou hou je goed en geniet van het paas ontbijt groetjes van de Ramdasjes -
12 April 2009 - 05:19
MartIne:
Nee maar, ben ik zo maar de eerste vanochtend. Was niet de opzet hoor. Hoop dat je goed hebt geslapen en dat de pijn weer te doen is. Zakt de tunnelpijn al iets? Dag lieverd, veel sterkte vandaag. -
12 April 2009 - 05:37
Sander:
Hey Dave
Vannacht goed geslapen?
Het is vandaag Pasen DE HEER IS OPGESTAAN nou dat is fijn dat we daar vandaag aan mogen denken en dat voor ons allemaal!
Ik hoop dat je van je paasontbijt heb genoten en dat je pijncijfer op 1 blijft staan.
De mazzel Sander Boers -
12 April 2009 - 06:12
H. Palland:
Beste Dave,
Wat geweldig dat de pijn zo goed als is weggevallen.
Zo zie je maar weer dat de HEERE het bidden wil verhoren.
HIJ is zo groot en machtig dat HIJ zelfs uit de dood is opgestaan.
En daar mogen wij vandaag allemaal aan denken.
Veel sterkte toegewenst
En de groeten aan je broertjes, je vader en moeder, oma's en opa.
Fam. Palland. -
12 April 2009 - 06:14
De Boersies:
Hey Dave,
Ik heb gisteren je berichtje al gelezen maar had geen tijd te reageren. Ik was heel blij voor jou toen ik dit bericht las;-). Hopelijk smaakte je ontbijtje net zo lekker als dat je er gister naar uitzag....!?En...lag er nog een croissant bij?
Vandaag is het Pasen: De Heer is waarlijk opgestaan. Ken je er een versje van? Zing het maar vandaag, dan krijg je vast een paasgevoel daar in je bed.
Een fijne dag toegewenst met hopelijk (bijna) geen pijn;-)!
Dikke kus van tante Joke en de rest van de Boersies -
12 April 2009 - 08:04
Lex V Bergenhenegouw:
Beste Dave,
ik wens je eerst fijne paasdagen ook al lig je in het ziekenhuis. Ik hoop dat het ontbijt lekker was en dat ze je maar veel verwennen.
mzzl lex