Zaterdag 7 november, bijna een jaar geleden...
Door: Joke
Blijf op de hoogte en volg Dave
07 November 2009 | Nederland, Monster
Het was weer even stil op de site maar dat heeft een reden. Ik (joke) kan mijn rechterarm niet zo goed gebruiken en dan gaat het computeren zo lastig. Typen duurt nu 3 x zo lang dus dit wordt een kort berichtje.
Dave had een goede week. Naast de fysio is hij deze week ook gestart met kunstzinnige therape in de hoop dat dit hem helpt om alles te verwerken en zich te uiten. Hij moet nog enthousiast worden....
Gisteren zijn we met het hele gezin bij ome Kees op verjaardag geweest. Dat was leuk.
Emiel heeft vanmorgen met 7-1 gewonnen!
A.s. maandag is het een jaar geleden dat Dave met spoed werd opgenomen...in gedachte beleven we deze film weer. We zijn blij dat hij nu is zoals hij is!
Ik laat het even hierbij, volgende week misschien een langer verhaal.
groetjes van ons allen!
07 November 2009 - 15:41
Simon En Ingrid:
Hallo allemaal,
Wat een hectisch jaar waar jullie op terug kijken. We wensen jullie veel kracht en sterkte toe. Wat lastig Joke dat je je arm niet zo goed kan gebruiken, sterkte.
Hartelijke groeten, Simon en Ingrid -
07 November 2009 - 16:57
Rina:
Hallo Joke en mannen,
Ondanks een heftig jaar blij dat het nu gaat zoals het gaat, inderdaad.
Fijn te lezen dat Dave een goede week had.
Ik heb trouwens last van mijn linker arm Joke!
Liefs van Rina. -
07 November 2009 - 20:14
Cora Sta:
Super Emiel, van harte jongen! Dat is nog eens met vlag en wimpel...!
Joke sterkte met je arm, hopelijk snel beter.
En verder.. fijn dat deze week goed verlopen is, hopelijk krijgen jullie daar weer lekker energie en goede moed van! -
08 November 2009 - 19:44
Juf Jessica:
Hoi Dave,
Ik vond het leuk om je vanmiddag even tegen te komen en te spreken. Wat een geweldig weer was het he? Jij kon lekker even een ritje maken met ome Ar en ik was even aan het luchten met Sem die helemaal onder de waterpokken zit. Fijn dat je een goede week hebt gehad en ik hoop op weer zo'n goede week voor je!
Liefs, juf Jessica -
08 November 2009 - 21:11
Diane Van Lier:
Hallo allemaal,
Wat een heftig jaar is het voor jullie geweest.
Fijn om te lezen dat het deze week goed is gegaan.
Enne...Emiel 7-1. Super!
groetjes van ons allemaal -
09 November 2009 - 10:07
Fam. Berger:
Emiel, goed gedaan man! Dat zijn de betere scores!
Lieve allemaal,
een heel heftig jaar, maar met nu gelukkig elke week wat vooruitgang onder de omstandigheden.
Veel sterkte voor elke dag, en Joke, sterkte ook met je arm!
Groetjes van ons,
Ronald, Thera, Anouk, Wouter en Fieke -
10 November 2009 - 15:55
Fam. Westhoff:
Hallo allemaal,
Afgelopen jaar is een veel bewogen jaar voor jullie geweest en dat het komende jaar maar in teken van herstel en vooruitgang mag zijn!!!
Groeten fam Westhoff -
10 November 2009 - 18:02
Alexander Van Oost:
beste dave en familie,
lees af en toe nog eens je site om te kijken hoe het met je gaat.
Morgen, 11 november is het voor mij ook een jaar geleden dat ik met spoed werd opgenomen. We lagen samen op een kamer. Op de 12e hebben we prinses Maxima ontmoet.
We zijn deze week in ieder geval ook in gedachte bij jullie, want het staat ook bij ons als gisteren op ons netvlies geschreven.
Dave, je bent een echte kanjer, top jongen, ga zo door.
Voor je ouders en broers ook heel veel sterkte gewenst. Jullie doen het allemaal super. Uit ervaring weten wij dat het niet altijd meevalt!
Nogmaals heel veel sterkte en kracht gewenst!
alexander van oost en zijn papa en mama