Maandag 6 april
Door: Dave
Blijf op de hoogte en volg Dave
06 April 2009 | Nederland, Amsterdam
Daar ben ik weer! Vannacht heerlijk geslapen en al vroeg kwam Sarita om mij een beetje wakker te plagen (maar ik plaag terug hoor!). Mijn moeder lag wakker maar die heeft braintraining op de DS gespeeld dus die blijft in vorm...
Vandaag een kennismaking en gesprek op de afdeling radiologie. Daar werd verteld hoe, hoevaak, hoelang ze mij moeten gaan bestralen en wat de gevolgen zijn. Dit viel niet mee (zachtjes uitgedrukt). Ik zie er best tegenop. Vandaag komen nog andere artsen en speciale verpleegkundigen langs om dingen over mijn ziekte te vertellen. Mama is vanmiddag naar huis en papa blijft gelukkig weer bij mij. Morgen wordt besloten met welke behandeling ze binnenkort gaan starten. Heel spannend en eng allemaal. Ik hoop dat er nog bezoek komt want dat is een leuke afleiding. Nou, veel groetjes uit Rotterdam allemaal!
Tot latersz,
Dave
Tot latersz,
Dave
06 April 2009 - 12:37
Juf Jessica:
Hoi Dave,
Wat moet jij toch allemaal weer meemaken, man. Heftig hoor. Ik denk veel aan je en aan alles wat nog komen gaat. Maar ik weet zeker dat je er door heen komt. Zo'n stoere sterke vent als jij kan het aan! Je schrijft steeds dat je het zo leuk vindt om bezoek te krijgen. Vind je het ook leuk als je juffie van groep 3 langs komt? Die heeft namelijk alle tijd, want ik heb nog verlof tot na de zomervakantie!! Ik bel mama wel even of er nog een plekje is in het bezoekschema.
groetjes juf Jessica -
06 April 2009 - 14:44
Dinan:
Hoii Kanjer!
Vanaf een drukke kantoorstoel stuur ik je een dikke knuffel!!
Zet hem op.
Dinande -
06 April 2009 - 15:10
Arie Schellevis:
Dave ONDO boy,
Ik heb op de ONDO_site je adres gezet van jouw eigen site dus, dan kan iedereen het makkelijk vinden zodat ze ook een berichtje achter kunnen laten.
Groetjes ook van Nely Schellevis
06 April 2009 - 15:26
Emiel:
lieve dave,
ik hou heel veel van je,ik hoop dat je snel weer thuis komt, ik wens je heel veel sterkte xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
van emiel
06 April 2009 - 15:35
Gertine:
Hey D1-topper,
Heftig allemaal hoor. Ik vind je een stoere vent. Zet 'm op en ik kom snel nog een keertje bij je op bezoek als je het leuk vindt?!
Liefs Gertine -
06 April 2009 - 17:33
Bootje An Jacobus:
Haai Dave,
We kunnen ons goed voorstellen dat je best nerveus bent over wat er allemaal gebeuren gaat. Zij ze wel een beetje lief daar voor je? Anders komen wij even langs...zeg dat maar tegen ze! Zit of lig je er weer helemaal klaar voor want daaaarrrr komt ie weeeerrr...u dagelijkse potie KNUFFEL van de Nollaan. Zet je tenen schrap aan het voeteneind en hou de beugels van je bed maar goed met beide handen vast want het is weer zo'n hele dikke zachte.
FLOPPPP....daar kwam die!
mmmmm....lekkerrrr, he!!
Niet samen delen hoor, hij is alleen voor jou.
Speciaal voor jou.
Tot morgen,
Bo en Japie
06 April 2009 - 18:50
Sander En Marco:
Hey Dave,
Hoe gaat het?
we hebben net gelezen dat het iets beter met je gaat.
Dat vinden we heel erg fijn.
Fijn dat je vannacht goed geslapen hebt.
We hopen dat alles goed mag gaan.
We komen nog langs,dus misschien vindt je het leuk.
Doe je nog wat in het ziekenhuis?
We schrijven morgen nog wel wat.
De mazzel van je twee neven!!!
06 April 2009 - 19:29
Job:
Topscorer!
We missen je man in ons team! We hopen met ze allen dat je snel terugkomt om de nodige wedstrijden te winnen, want dat is weer eens hard nodig!
Nou zet 'm op en tot snel!
Groeten,
Job -
06 April 2009 - 19:44
Bart&Ilse:
Ha Dave,
Fijn voor je dat je 's nachts weer goed kan slapen! Spannend wat je de komende tijd te wachten staat, logisch dat je daar een beetje tegenop tegenop ziet!
Kom je de dag een beetje door, Dave? Veel aan het DSen zeker?
Heel veel sterkte de komende tijd!
Doe je vader de groeten.(hopelijk snukt tie niet teveel vannacht!)
De Mazzeltov! -
06 April 2009 - 20:17
Heleen:
Hoi Dave,
Ook al ken je me niet zo goed, toch wil ik je langs deze weg heel veel sterkte wensen met deze spannende periode en tijd die er nog komen gaat. Wel goed dat de artsen goed overleggen over de behandelingen, het is natuurlijk wel de bedoeling dat je weer helemaal beter wordt. Hebben ze daar bij jou in het ziekenhuis ook een Kanjerketting?
Groetjes, Heleen Vogelaar
06 April 2009 - 20:25
Henk Vd Wijden:
Hoi Dave (en familie),
het ziet je ook niet mee. Hopenlijk gaan ze inderdaad snel starten met de behandeling, want wachten is ook vervelend. Inge, Amber en Gaby willen graag een keer langskomen. We vragen aan papa/mama wel wanneer dat een keer uitkomt en of 3 meiden niet te druk is. Zelf moet ik volgende week donderdagmiddag in het EMC zijn, dus wie weet steek ik ook nog even mijn hoofd om de deur.
Sterkte allemaal!
Henk vd Wijden
06 April 2009 - 21:36
Leoni Boekestein:
Hoi Dave,
Ik las in het ondokrantje dat je weer in het ziekenhuis verbleef. Heavy!
Veel succes met de behandelingen die komen!
Leoni -
07 April 2009 - 08:16
Groep 6a:
Hoi Dave,
Gisteren zijn we met z'n vieren en de juf bij de meester op kraamvisite geweest, ze vonden de klok erg leuk.
We hebben vandaag de toets van Noord-Holland.
We zijn ook met de voorbereiding voor Pasen bezig. We hebben al twee nieuwe liederen geleerd.
heb je het paasstukje al gemaakt? Doei we spreken je nog wel laterrzzz groep 6a -
07 April 2009 - 08:20
Jacqueline Jonker:
Hey Dave, hoe gaatie vandaag? spannend hoor allemaal...we lezen elke dag je stukje en er wordt hier en daar ook naar je adres gevraagd, is dit hetzelfde als vorige keer?? misschien kan je het anders op je site zetten?? nou jongen veel sterkte maar weer vandaag en de groetjes, ook aan je ouders natuurlijk! -
07 April 2009 - 10:45
Dinande Van Spronsen:
Hoi Dave,
Ik heb een berichtje gestuurd maar die staat op een andere pagina, moet je nog maar even opzoeken!
We gaan nu snel naar school, want we gaan met Marc z'n klas naar het Prinsenbos!
Mazzel, Dinande