Donderdag 8 oktober, ziekenhuisnieuws..... - Reisverslag uit Monster, Nederland van Dave Akker - WaarBenJij.nu Donderdag 8 oktober, ziekenhuisnieuws..... - Reisverslag uit Monster, Nederland van Dave Akker - WaarBenJij.nu

Donderdag 8 oktober, ziekenhuisnieuws.....

Door: Joke

Blijf op de hoogte en volg Dave

08 Oktober 2009 | Nederland, Monster

Lieve allemaal,
Zoals gezegd stond er een bezoek aan de radiotherapeut op het programma deze week. Vanmiddag zijn we geweest.

We hebben nu de MRI van september met onze eigen ogen gezien en wat zagen we ????? De grote tumor in het midden van zijn hoofd reageert op de bestralingen en is een stuk kleiner geworden!!! Heerlijk, wat een goed nieuws. Jammer is het echter dat er daarna altijd nog meer volgt.....
Om zijn hersenvlies zijn talloze witte aankleuringen te zien die er niet horen. Waarschijnlijk worden deze veroorzaakt door de afvoer van de "foute"cellen en is er kans dat deze in de toekomst verkleinen of verdwijnen. Dit heeft tijd nodig. Geduld dus maar.
In maart staat een nieuwe MRI gepland dan kijken we verder.
Verder hebben we gesproken over de beschadigingen die het gevolg zijn van de bestralingen en die in de (nabije) toekomst zichtbaar worden.
We gaan het er verder niet over hebben want Dave wil er ook niets over horen en met zorgen voor morgen schieten we vandaag niets op. Toch?
Ondertussen gaan we gewoon door met het afbouwen van de meeste medicijnen.

Deze week is Dave 2 x naar school geweest maar heeft hij zich ook al 2 x afgemeld omdat hij zich niet lekker voelde. Gelijk spel dus.
Hij vindt het wel ontzettend gezellig om naar school te gaan dus aan motivatie ontbreekt het niet. Ook de club vindt hij leuk om naartoe te gaan al moet hij het dan wel de volgende dag bezuren....

En verder........ we hebben weer iets leuks in het vooruitzicht waar we met het hele gezin naar uitkijken....... We gaan een klein weekje zeilen met de sailing kids in de herfstvakantie! Samen met andere familie's op een hele grote zeilboot met schipper, kok, activiteitenbeleider en verpleegkundige aan boord. Lijkt ons geweldig!

Tot zover maar weer.
Groetjes van ons allemaal!
Eric & Joke

• 08 Oktober 2009 - 18:01

Willy:

Lieve Dave en familie

in ieder geval goed nieuws dat de tumor kleiner is geworden! Begrijp dat het niet leuk is om te horen dat er misschien wel beschadigingen zijn. Denk daar nu maar even lekker niet over na.
    Jullie hebben in ieder geval een leuke vakantie in het vooruitzicht! Veel zeilplezier

Liefs Willy

• 08 Oktober 2009 - 18:01

Iz.born:

Hallo Dave,
    Mooi bericht. Goddank hiervoor. Leuk vooruitzicht: zeilen in de herfstvakantie. Hoop dat je er van genieten kunt en je moeheid ook langzaam maar zeker minder wordt. Groeten aan de fam. Een groet uit Rijswijk van de fam. Born

• 08 Oktober 2009 - 18:04

Rianne Wassens:

Beste familie,

Wat een prachtig nieuws om te zien dat de tumor kleiner is geworden. Een groot dankpunt! We mogen hoop blijven houden. En inderdaad we moeten ons geen zorgen maken voor de dag van morgen, maar soms is dat best moeilijk.
    Veel sterkte er weer mee. Liefs Rianne

• 08 Oktober 2009 - 19:30

De Moortjes:

Hoi Dave!
    Heel goed nieuws dat de tumor kleiner geworden is. We hopen dat je je voor de herfstvakantie nog fit genoeg voelt om een paar dagen naar school te gaan! Heel veel zeilplezier in de vakantie!
    Liefs de Moortjes

• 08 Oktober 2009 - 19:48

Leoni:

Hoi!

Wat een goed nieuws!
    Jammer dat er dan ook nog een 'maar' achter komt.

Geniet er lekker met elkaar van komende herfstvakantie!

Leoni

• 08 Oktober 2009 - 20:04

Juf Jessica:

Lieve Dave,

Wat een goed nieuws dat de tumor kleiner is geworden! En dat weekje zeilen lijkt mij ook heerlijk! Leuk vooruitzicht!

Veel liefs, juf Jessica

• 08 Oktober 2009 - 20:10

Juf Gera:

Dat is heel mooi nieuws zeg!!! En wat leuk dat jullie in de vakantie weggaan. Ik hoop je morgen weer even te zien, via de digibeter of live... Het liefst zie ik je natuurlijk live...:-)Maar ben via de digibeter ook al dik tevreden!!Tot morgen.

• 08 Oktober 2009 - 20:53

Cindy:

Ha Dave,

Wat een geweldig nieuws, daar hadden we met z'n allen natuurlijk op gehoopt. Alvast heel veel plezier met het zeilen en nu hopen dat het een beetje goed weer is, of heb je wel een beetje zeebenen?
    Ivo,Job en Fleur gaan Mickey en z'n kornuiten bezoeken in de herfstvakantie.

Groetjes van ons allemaal aan de familie.

• 08 Oktober 2009 - 21:26

Pauline & Jan Willem:

Hey Dave,
    Wat fijn dat de tumor wat kleiner is. Een hele fijne vakantie, geniet van elkaar.

Groeten
    Pauline en Jan Willem

• 08 Oktober 2009 - 21:32

Diane Van Lier:

Hallo Dave en familie,

Wat fijn om te horen dat de RT zijn werk heeft gedaan. Helaas ook een "maar"....
    Wat geweldig leuk dat jullie kunnen zeilen in de herfstvakantie. Alvast veel pleizer. het is jullie van harte gegund!!

groetjes van Eric, Diane, Frank, Lisanne en Joost.

• 08 Oktober 2009 - 21:38

David-jan En Rianne :

Mooi om te horen dat het nu wat beter gaat, en dat jullie op vakantie kunnen. Veel plezier!!

groeten van Familie Driesse

• 09 Oktober 2009 - 07:28

Arianne:

Dat is heel mooi nieuws!

• 09 Oktober 2009 - 09:05

Anita Ramdas:

He Dave wat een goed nieuws zeg.En ook heerlijk weg met de herfst vakantie met zijn alle op zo n groot zeil schip fantastisch!!Groetjes vd Ramdasjes

• 09 Oktober 2009 - 11:32

Juf Jolanda:

Dat is is in ieder geval al goed nieuws!!! En nu nog een weekje er tegenaan en dan lekker zeilen, heerlijk!!! Fijn weekend! Liefs

• 10 Oktober 2009 - 08:33

Diana P:

heej Kanjer,

wat een goed bericht joh.en over die"maar"....hebben we het gewoon niet.

Ik vondt het erg leuk je in de supermarkt te zien en gesproken te hebben.

zet em op,zou ik zeggen.je doet nu al zoveel.
    zoals je juf ook al zei, nog ff een weekje door bijten en dan lekker met je fam. genieten op een groot zeilschip.ik heb dit wel eens gezien op tv. en het lijkt mij te gek omdat mee te maken,lekker de wind over je bol en verder geen huiswerk/schoolwerk of andere verplichtingen.
    ik zal voor jullie duimen dat jullie goed weer mogen hebben die week.
    veel liefs maar weer van mij,aan jou en je fam.

• 11 Oktober 2009 - 12:36

Mariska V Eendenburg:

Hey Dave en fam.

Wat goed zeg dat de tumor een stuk kleiner is geworden. Helemaal super dus. Daar doe je het tenslotte allemaal voor. Wat een Gods wonder zeg.... En over die maar.....komt tijd komt raad!!

Heel veel plezier met de zeil vakantie...en geniet er van.

Groetjes Edward, Mariska, Nikita en Natalja.

• 12 Oktober 2009 - 10:56

Juf Hanneke:

Je zei het vanmorgen zelf al: de tumor is kleiner geworden! Dat is heel goed nieuws! Dat is absoluut nieuws wat we willen horen! En je rolstoel komt vanmiddag! Allemaal goede berichten! Blijf vooral zo doorgaan!!!!

Ik hoop dat het vanochtend heel gezellig is geweest in de klas met uitdelen! Ik vond het in ieder geval een supergoed initiatief van het 'lefbandje"

Groetjes juf Hanneke

• 12 Oktober 2009 - 11:25

Bergers:

Hey Dave,

Hebben al die bestralingen zeker zin gehad! Geweldig niews.
    En lekker zeilen volgende week. Hopen op een lekker windje!
    Blijf proberen de lichtpunten te zien op je weg! Deze houden je overeind! Groetjes van ons! Ronald, Thera, Anouk, Wouter en Fieke

• 13 Oktober 2009 - 10:46

Viola Van Veen:

Hoi Dave

Wat een fijn nieuws horen we de laatste tijd. Echt top dat je steeds meer kunt. Wij wensen jullie een fijne zeilvakantie toe en bidden dat alle minder leuke bijwerkingen in de toekomst verdwijnen of te dragen zijn.

Groetjes van Viola,Ruud,Vincent,Thimo,Eline van Veen