Zondag 15 augustus, klaar voor de start....
Door: Eric & Joke
Blijf op de hoogte en volg Dave
15 Augustus 2010 | Nederland, Monster
De vakantie zit er nu bijna op. De afgelopen week hebben we genoten van heel veel leuke dingen. De jongens hebben veel gespeeld en gegeten bij neefjes en opa en oma, zelf konden wij een dagje samen erop uit, we zijn met z'n allen naar Dolfinarium geweest en hebben gezellig de bbq aangestoken. Het was een leuke, afsluitende week.
Dave is gestart met fysiotherapie in het Revalidatie Centrum. Hij gaat 2 x per week, vanaf komende week onder schooltijd, hier naar toe. De ene keer doet hij oefeningen en de andere keer gaat hij zwemmen. De eerste keren vond hij het leuk, dus dat is fijn.
Gisteren was Dave in de gloria! Zijn langverwachtte labtop is gearriveerd! Door zijn aandoening kwam hij in aanmerking voor een labtop en nu kon hij hem dus gisteren ophalen. Het is een hele mooie en hij is er super trots op!
Morgen is de eerste schooldag van het nieuwe seizoen. Donald gaat voor het eerst naar de basisschool, zijn Cars-tas staat al klaar en zijn vriendenboekje is al ingevuld.....
Emiel vindt het ook spannend, hij heeft dyslexie en zal het komende jaar hier hard mee aan de slag gaan. Hij ziet er best wel tegenop, maar wie weet valt het mee.....
En dan Dave. Morgen voor het eerst naar De Piramide. Omdat hij de eerste weken maar korte dagen maakt (alleen een deel van de ochtend), ga ik (Joke) hem zelf halen/brengen. Hij vindt het best heel spannend en wij zijn dan ook, met hem, heel benieuwd hoe het morgen zal gaan!
Tenslotte....
Wij zijn helemaal vergeten om iedereen heel, heel hartelijk te bedanken voor alle kaartjes en meeleven de afgelopen weken (verjaardagen en bootongeluk)! Het was hartverwarmend! DANK JULLIE WEL!
Wij wensen iedereen die weer naar school gaat heel veel succes en plezier!
Met een lieve groet,
Eric & Joke en de jongens
15 Augustus 2010 - 17:12
Diana:
voor alle KANJERS van huize vd Akker......
heel veel plezier in het nieuwe schooljaar.
groetjes van Diana -
15 Augustus 2010 - 18:31
Anja Van Mill:
Hallo allemaal,
Goed om te lezen dat jullie de laatste week een beetje rustig en genietend hebben kunnen afsluiten. Verschrikkelijk, dat bootongeluk en wat een wonder dat het zo goed afliep!
Voor iedereen weer een spannende nieuwe start van het schooljaar. Zal wel raar zijn, Donald opeens op school! En Dave, veel succes op je nieuwe school hoor; het lukt vast!
We wensen jullie allemaal veel succes en sterkte!
groetjes,
Sebastiaan, Anja, Simone en Bastiaan.
15 Augustus 2010 - 18:59
Hanneke:
Wat een een vakantie hebben jullie meegemaakt! Gelukkig waren er ook mooie momenten.
Dave, ik wil je heel veel succes wensen op je nieuwe school, het wordt vast heel leuk!
Groetjes Hanneke -
15 Augustus 2010 - 19:08
Juf Gera:
Hallo lieve allemaal,
morgen een spannende dag!
Heel veel succes en vooral plezier gewenst!!
Ik vond het eten bij jullie in de achtertuin afgelopen maandag echt heel gezellig!!
15 Augustus 2010 - 21:35
Anita Ramdas:
He Dave succes en veel plezier op je nieuwe school Groetjes vd Ramdasjes -
16 Augustus 2010 - 05:20
Juf Jessica:
Lieve Dave,
Heel veel succes, maar vooral ook veel plezier op je nieuwe school!
Liefs, juf Jessica -
17 Augustus 2010 - 16:51
Diana:
Hallo Kanjer van huize vd Akker.
en hoe zijn de eerste dagen op school verlopen??
ik hoop dat het voor allemaal een leuk nieuw begin is geweest.groetjes Diana P. -
18 Augustus 2010 - 08:32
Heijneman:
Allemaal heel veel succes op school, we hopen dat het goed bevalt op je nieuwe school!
Groetjes van Frank, Annette en Gaby