Vrijdag 10 september, de BZT-show!!!
Door: Eric & Joke
Blijf op de hoogte en volg Dave
10 September 2010 | Nederland, Monster
We lopen al maanden met een geheim rond en nu is eindelijk de dag aangebroken dat we het mogen en kunnen vertellen.......!!!!!!
Dave heeft nl. een wens ingestuurd naar de BZT-show en..... deze wens is vandaag in vervulling gegaan! Zijn oude klasgenoten en juffen/meesters van de afgelopen 2 jaar hebben we met een smoes naar Hilversum kunnen lokken (en dat viel echt niet mee!). Ze dachten dat ze voor een wens voor Dave kwamen maar het was een wens VAN Dave voor de leerkrachten! Ze werden totaal onverwacht de show ingehaald en door onze eigen burgemeester, Van de Tak, gehuldigd voor al hun lieve inspanningen voor Dave. Zij kregen het bijzondere, unieke BZT-lintje door de burgemeester zelf opgespeld!
Kortom........ het was vandaag een super leuke dag en wil je nog even met ons meegenieten, kijk dan
Morgenavond (zaterdag 11 sept) om 17.45 uur op Ned. 3 naar de BZT-show!
Moe maar HEEL VOLDAAN zijn we nu weer thuis en zitten we gezellig na te genieten.
Wil je hem nog een keer terug kijken klik dan op de link hieronder.
Een fijn weekend allemaal!
Liefs,
Joke en de mannen
10 September 2010 - 19:01
Diane Van Lier:
Hallo allemaal,
Heb aan jullie gedacht vmi. Leuk dat het een geslaagde middag is geweest.En wat een verrassing voor de leerkrachten. Hartstikke leuk. Knap dat je je mond hebt kunnen houden!! We gaan zeker kijken morgen.
prettig weekend en de groetjes van ons allemaal. -
10 September 2010 - 19:02
De Tangetjes!:
super! we zijn zo benieuwd.....het wordt wel uitzendinggemist.nl!!!
liefs van ons -
10 September 2010 - 20:58
Juf Heleen:
Wat een super-verrassing heb je ons bezorgd!!!
Het was werkelijk te gek!!!
We gaan morgen genieten van de beelden op tv.
Ik zeg het nog maar een keer:
BEDANKT!!!;) -
11 September 2010 - 05:22
Arianne:
Ik ga zeker kijken! Dave, wat ben je toch een kanjer dat je bij zo'n wens weer aan anderen denkt! -
11 September 2010 - 16:15
Jauke,Eefke, Ingrid:
Wat superleuk om je op tv te zien. Je deed het heel goed zeg.
Wat een leuke verrassing voor de leerkrachten.
Geniet maar lekker na van je televisie debuut, samen met Emiel want die zagen we ook zitten.
Groeten. -
11 September 2010 - 17:16
Diane Van Lier:
Hoi Dave en Emiel,
Wat hebben we jullie veel op tv gezien. Jullie hadden een goede plek zeg. Wat leuk dat de cast van Spangas er was.
Dave je hebt het supergoed gedaan. Gaaf hoor!! -
11 September 2010 - 17:48
Tante Joke:
Hey Dave,
Je hebt het echt super goed gedaan. Het was echt heel erg leuk gedaan. Enne...ze maken er echt een feestje van, ook nog met die mariorette erbij. Ook knap dat jullie dat zo lang geheim hebben kunnen houden.
Ook jij was goed in beeld Emiel!
Is Rick nu een klasgenoot van jullie?
't Was weer een dag om lang van na te genieten, doe dat dan maar;-)! -
11 September 2010 - 19:26
Meester Martijn:
Hoi Dave,
Wat een coole verrassing was dit!
Wat knap dat jij (en Emiel) dit zo geheim hebben kunnen houden.
Jullie hebben ons echt verrast. Toen ik in het midden van de studio stond met jou en mijn collega's, was ik erg ontroerd.
Gaaf dat je je wens op deze manier hebt gebruikt.
Dat de burgemeester zelfs langskwam maakte de verrassing compleet.
Echt heel leuk dat we dit met alle kinderen en jouw familie konden meemaken.
Enne... je hebt je verhaal knap verteld, zeg! -
11 September 2010 - 21:23
Arie:
Hey Dave,
Ik heb het gezien vandaag! Super gedaan man! Echt moedig dat je je verhaal zo durfde te vertellen voor televisie
Mazzel Arie -
12 September 2010 - 08:22
Fam.Heijneman:
Hallo,
Wij hebben vanmorgen op uitzending gemist gekeken en vinden het echt super wat je gedaan hebt!
Groetjes van Frank, Annette en Gaby -
12 September 2010 - 10:13
Fam.van Onselen:
Hallo Allemaal,
Wat een super leuke uitzending zeg! En wat lief van jullie dat jullie de leerkrachten in het zonnetje hebben gezet met zo'n grote verrassing!!
Vond het wel stoer hoor dave dat je zo goed voor de camera durfde te praten.
Adrie en Arthur waren erg enthousiast als jullie,Dave en Emiel in beeld waren! Wij hebben er zo van genoten we hopen jullie ook!
Groetjes Aad , Astrid ,Adrie en Arthur. -
12 September 2010 - 14:20
Juf Gera:
Hallo lieve allemaal,
wat was het helemaal geweldig!!!!!!!!
Ik denk er steeds aan en ben al twee dagen volop aan het nagenieten van deze superleuke verrassing!!!!Dit had ik nooit verwacht!! Heel erg bedankt!! -
12 September 2010 - 14:55
Rina:
Hoi Dave en Emiel,
Wat gaaf om jullie 2 op tv te zien!
Ik heb gisteren samen met Kirsten gekeken.
Dave, wat ben jij een kanjer. Fijn hoor dat de meesters en juffen zo bijzonder lief voor je zijn geweest, dat ze dit verdiend hebben.
En Emiel goed dat je, toen dat grote waterpistool op je gericht was, je handen omhoog deed!
Hartelijke groetjes van Rina. -
12 September 2010 - 17:07
Diana:
Heej Dave,
ik heb net via de link de uitzending gezien.wat super.........
ik heb er geen woorden voor.
en dan ook nog alles geheimhouden.knap hoor.
zoiets kan alleen jij bedenken.
super,super,super.
groetjes Diana -
13 September 2010 - 08:16
Dinande En Richard:
Ha Dave,
Wat een super gave wens!
TOP!!
We begrijpen dat je moe was na deze intensieve middag, maar je kan terugkijken op iets heel moois! Wat ben je toch een super bijzonder en lief kind!
Liefs van Sophie en Marc, Richard en Dinande