Dinsdag 9 juni 2009, de bestralingen zijn voorbij!
Door: Dave
Blijf op de hoogte en volg Dave
09 Juni 2009 | Nederland, Monster
Vandaag is het zover!!! De bestralingen zijn achter de rug. Wat een heerlijk gevoel! Vandaag zijn we met het hele gezin naar het ziekenhuis geweest. Emiel had een gesprek met de verpleegkundige zodat hij allemaal vragen kon stellen en Donald wilde ook graag mee. Hij is het zat om telkens weggebracht te worden en hangt als een klit aan papa. Na afloop hebben we lekker iets bij de Mc Drive gehaald, dat hadden we wel verdiend vonden we.
Een nieuwe periode breekt aan. Ik ga mijn medicijnen deels afbouwen. We zijn benieuwd wat er dan gaat gebeuren en hoe ik mij dan voel. Nu ben ik in ieder geval zo moe dat ik naar bed ben geweest om een middagdutje te doen. Ik blijf onder controle in het ziekenhuis maar eigenlijk kunnen ze over een half jaar pas met een scan zien of de behandeling is aangeslagen. We moeten dus nog veel geduld hebben. Ik wil iedereen heel hartelijk bedanken voor al het meeleven in de afgelopen weken! We blijven op deze site stukjes schrijven maar het zal, zoals gewend, niet dagelijks zijn.
Tot laterszzzzzzzzzzzz,
Dave
Tot laterszzzzzzzzzzzz,
Dave
09 Juni 2009 - 13:42
Bastiaan Wassens:
He Dave,
Wow super man!!! Je bent "klaar". Echt goed. Je hebt het fantastisch gedaan. Een hele prestatie zo elke dag die je hebt moeten leveren. Ik ben nu wel benieuwd naar je kralenketting, hoor. Volgens mij heb je allemaal mooie blauwe eraan toch?
Enne...ik hoop dat je haar weer snel en mooi aan gaat groeien. Als je nog een keer een kaal koppie wil voelen, dan kom je maar langs. :) -
09 Juni 2009 - 14:45
Tante Neline:
hoi kanjer,
super fijn dat het bestralen nu helemaal klaar is dat mag je best vieren!
hadden wij niet samen nog een afspraak staan om kipnuggets te gaan eten bij de mac donald?
ik hoor wel van je als je er een keertje zin in heb dan gaan we ok?!
groetjes en een hele dikke kus van ons allemaal!!! -
09 Juni 2009 - 15:17
Willy:
Lieve Dave
Wat fijn voor je dat de bestralingen achter de rug zijn. Niet meer elke dag op en neer naar Rotterdam.
Nu maar hopen dat de bestralingen zijn werk hebben gedaan!
Liefs Willy -
09 Juni 2009 - 15:44
De Tangetjes:
Yes! de vlag uit....nu maar rustig aan doen en hopelijk veel gaan genieten!!!! en verwend worden natuurlijk ; dat hebben jullie allemaal wel heel erg verdiend! wij blijven de site volgen natuurlijk ennuh....ik ga je moeder bellen om een keer langs te komen...;-)
grtz,
dikke zoen,
Gijs,Nicline, Julia, Lars en Jesse -
09 Juni 2009 - 16:57
Tante Joke,:
Lieve Dave en alle andere Akkertjes....
Heerlijk dat die periode voorbij is. Jullie hebben je daar op een geweldige manier "doorgewerkt".
We blijven bidden en hopen dat het alles gezegend mag worden.
Geniet van de rust die nu hopelijk bij jullie mag komen.
En als je weer in de zon mag bel je maar weer eens voor een boottochtje ;-)!
Heel veel liefs van alle Boersies van de Kersenlaan.
PS: 't Was echt leuk gisteren bij je moeder op de hightea. Hopelijk heb jij het ook nog een beetje naar je zin gehad tussen die kakelende vrouwen;-).
09 Juni 2009 - 17:00
Fam. Vogelaar:
Hoi Dave,
Wat ontzettend fijn dat de bestralingen nu achter de rug zijn, super. Je hebt het ontzettend goed en fantastisch gedaan, jongen, wat een power en doorzettingsvermogen heb jij! En natuurlijk je ouders en broertjes, zij leven ieder moment met je mee en vingen je op wanneer het echt even niet ging. Heel goed gedaan!
Sander, Heleen, Mike & Lucie -
09 Juni 2009 - 17:17
Fam. Heijneman:
Ha Dave en fam.
Wat fijn dat de bestralingen achter de rug zijn. Doe het rustig aan en we hopen dat je je goed voelt, we leven met jullie mee!
Gr. van ons doeg -
09 Juni 2009 - 18:08
Oom Bram Tente Bep:
Lieve allemaal,vooral Dave,fijn dat het bestralen achter de rug is,nu gaan we ervanuit dat er een betere tijd aankomt voor jullie allemaal,Joke nog gefeliciteerd,en jullie samen met die 14 jaar,niet te geloven!!
Hoop jullie snel eens even te zien.Lieve groeten van ons samen. -
09 Juni 2009 - 19:03
Wim En Sareke:
Gefeliciteerd jongen hopen dat het goed mag blijven gaan .we blijven voor je bidden hoor Dave Joke gef met je verjaardag en jullie ook gef met je 14 jarig huwelijk gaat snel he groet liefs -
09 Juni 2009 - 19:43
Van Der Ven:
hoi hoi
joepie eindelijk klaar met al die nare dagtochtjes naar rotterdam.ga nu maar proberen te genieten van de hopenlijk mooie zomer die er aan komt.
en kom gerust aan als we op jullie route liggen
veel liefs van ons allemaal gr Teonette -
09 Juni 2009 - 20:03
Cindy:
Ha Dave,
Wat heerlijk voor je en natuurlijk ook voor je ouders en je broertjes, dat de bestralingen achter de rug zijn. Geniet van de tijd die komen gaat. Joke, nog gefeliciteerd met je verjaardag en je huwelijksdag. Hoop dat jullie een leuke dag hebben gehad. Groetjes en tot horens.
Cindy, Peter, Ivo, Job en Fleur -
09 Juni 2009 - 20:26
Diane Van Lier:
Hallo dave, Emiel, Donald, Joke en Eric,
Heerlijk de laatste bestraling gehad. Niet meer op en neer naar het zkh. Geeft vast een stukje meer rust. Wij vinden dat jullie het hartstikke goed hebben gedaan.
Dave hoop van harte dat het afbouwen van de medicijnen zal lukken.
Hoe is het met Emiel? Balen joh, dat je nu niet de 4-daagse mee kunt lopen!!!
Gefeliciteerd met jullie trouwdag.
Fijn dat jullie ons op deze manier op de hoogte hebben gehouden. Wij leven met jullie mee en denken aan jullie.
liefs Eric, Diane, Frank, Lisanne en Joost
09 Juni 2009 - 21:46
Tietsje:
Zo heerlijk zeg!
even klaar met alle ellende, nu hopelijk weer gaan opbouwen.
Veel sterkte de komende tijd!
Lieve Groet Tietsje -
09 Juni 2009 - 22:32
Jan En Edith:
Hoi Dave,
Gefeliciteerd! Jullie hebben het allemaal héél goed gedaan. We hebben veel bewondering voor de manier waarop jullie deze periode met elkaar doorgekomen zijn.
Sterkte met afbouwen van de medicatie.
Groetjes van Jan en Edith
10 Juni 2009 - 07:32
Juf Jolanda:
Jippie!!! Top! Super!!! De bestralingen zitten er op! Nu duimen dat het afbouwen van de medicijnen ook goed zal gaan... (vast wel).
Heerlijk dat jullie met z'n allen naar MC geweest zijn! Geniet nu maar van de rust, dat hebben jullie hard nodig! Veel liefs, Juf Jolanda -
10 Juni 2009 - 10:51
Cora Sta:
he,he.. KLAAR met je bestralingen.. heerlijk jongen!
We hopen dat je snel opknapt, weer meer energie en minder klachten krijgt nu je de medicijnen af gaat bouwen. Dat er nu voorlopig maar eens een rustig (redelijk) ontspannen half jaar mag volgen en straks een heel mooie uitslag. We blijven je volgen...!
groetjes marcel, cora, jari en luca -
10 Juni 2009 - 11:03
Luc En Léagnès:
Hoi Dave,
Super Dave,wat een barre foto van jouw.Je straalt kracht en overwinning uit,na een hele intensieve tijd van bestralen.Wij blijven aan jullie denken. Ga nu samen met papa mama Emiel en Donald
genieten met en van elkaar.Wij weten dat jullie dat heel goed kunnen.veel sterkte en we blijven hopen dat het zo goed met je blijft gaan. -
10 Juni 2009 - 17:34
De Moortjes:
Hey Dave!
Wat fijn dat de bestralingen nu voorbij zijn en wat knap dat je het vol hebt kunnen houden! Hopen dat je voorlopig even kunt genieten zonder allemaal ziekenhuisbezoeken.. We zullen bidden dat de bestralingen hun werk mogen doen!
liefs de Moortjes -
10 Juni 2009 - 19:55
Bergers:
Hey Dave,
Dat is toch een grote "GEFELICITEERD!" waard! Eindelijk rust, niet naar dat ...ziekenhuis, maar thuis bijkomen, en misschien wat dingen weer oppakken. We wensen en bidden jullie heel veel geduld toe de komende tijd. Natuurlijk ook nog steeds veel moed, hoop en kracht!
Hou je goed joh!
Ronald, Thera, Anouk, Wouter en Fieke -
11 Juni 2009 - 07:32
Diana Ponse:
heej Dave,en fam.
wat leuk dat jullie de lopers van de avond 4daagse aanmoedigde.ondanks dat jullie zelf niet mee konden doen.ik heb nog naar jullie gezwaaid.
En dave.....?????
alles goed?