Woensdag 8 juli, goed en slecht nieuws - Reisverslag uit Rotterdam, Nederland van Dave Akker - WaarBenJij.nu Woensdag 8 juli, goed en slecht nieuws - Reisverslag uit Rotterdam, Nederland van Dave Akker - WaarBenJij.nu

Woensdag 8 juli, goed en slecht nieuws

Door: Dave

Blijf op de hoogte en volg Dave

08 Juli 2009 | Nederland, Rotterdam

Lieve allemaal,
Inmiddels heb ik wel door dat ik niet voor niets hier lig. Ik ben dus ook niet meer boos op mijn moeder (anders bleef ze niet slapen, zei ze). Nee hoor, ik voel me gewoon beroerd als ik iets doe en daarom blijf ik maar lekker liggen. Gisteravond ging ik enthousiast mee naar Sophia TV. Daar maken ze live tv die ze in het ziekenhuis uitzenden. Had ik nu maar naar het onderwerp gevraagd... dan was ik namelijk lekker op bed gebleven. Het ging nl. over Michael Jackson en daar heb ik niet zoveel mee. Na een half uurtje was ik total loss en hebben ze mij weer naar mijn kamer gebracht. Daar ben ik eerst een uurtje gaan slapen om bij te komen...
Mama was vannacht dus bij mij en die ging om 23.00 uur een gezellig praatje met Sarita, de nachtzuster, maken. Leuk tijdstip voor een praatje, dus is werd wakker. Gelukkig gingen we snel daarna allebei onder zeil. Al vroeg maakte Sarita ons wakker voor de controles (en een ochtendknuffel, "help, red jezelf" zegt Dave dan lachtend). Hij heeft een speciaal plekje bij Sarita en daar maakt hij dan ook graag (mis-/ge-)bruik van.
En dan nu eerst het slechte nieuws (dit kan nog goed nieuws worden). Morgen wordt ik geopereerd. De drain zit waarschijnlijk verstopt in mijn hoofd. Het kan echter dat hij ook richting mijn buik dicht zit omdat hij tijdelijk niet gebruikt wordt. Dan moet er een hele nieuwe drain in en is het dus een grote operatie. We hopen dus dat het mee gaat vallen...
Het goede nieuws, eigenlijk 2 nieuwtjes, is, dat ik als eerste morgen aan de beurt ben en dus niet hoef te wachten. Gelukkig! Verder is er vanmiddag een echo van mijn buik gemaakt en die was GOED, er is geen cyste te zien (waar ze bang voor waren). Dat valt dus eens mee.
Vanmiddag is mijn vader weer gekomen, hij bracht een lekkere milkshake mee. Hij blijft gezellig slapen en gaat morgen mee naar de OK. Vandaag lag er een meisje op de kamer, zij is vanavond weer naar huis dus hebben wij het rijk alleen. Ik ben best een beetje zenuwachtig voor morgen maar na een praatje en gebed met mijn Pa voel ik me al weer wat rustiger. Nu hopen dat we snel in slaap vallen..en alles snel achter de rug is.
Tot morgen!
Dave

Van mij:
Onderweg naar huis luisterde ik naar de CD van Remco Hakkert. De volgende woorden zong ik mee met tranen in mijn ogen:

"Er is altijd Iemand om je heen
In het donker van de nacht.
Nooit laat Hij zijn kind alleen
Hij houdt de wacht.
En ik weet wel, er zijn bergen
Maar Hij leidt je er doorheen
Er is altijd Iemand om je heen.
(En die Iemand is onze God)

Dit is onze enige houvast, ook voor morgen!
Liefs,
Joke

• 08 Juli 2009 - 19:05

Richard En Dinande:

Lieve Dave,

Wat fijn dat de uitslag van de echo goed was!
    We hopen en bidden voor je dat de operatie morgen zal slagen, zodat je je snel weer wat prettiger gaat voelen!
    Heel veel sterkte voor morgen en slaap lekker samen met papa!

Joke, ook ik vind dit een prachtig lied, God is iedere dag om jullie en ons heen!Put daar de kracht maar uit! Heel veel sterkte morgen!

Lieve groeten van Rchard en Dinande, Sophie en Marc

• 08 Juli 2009 - 19:17

H.palland@chello.nl:

Beste Dave,

Ik heb zojuist je bericht gelezen.

Morgen heel veel sterkte toegewenst tijdens de operatie.

Laten we hopen en bid daar maar veel om, dat het mag gelukken en alles goed mag verlopen.

Ook voor je vader je moeder en je broertjes heel veel kracht en strkte gewenst

De Heere is ons tot hulp en sterkte, maar Hij wil er wel om gebeden worden.

Fam. Palland
    Oud-Beijerland.

• 08 Juli 2009 - 19:19

Bo En Japie:

Lieve vriend Dave,
    Wij gaan morgen zo'n enorm potje duimen voor jou, dat het allemaal mag meevallen tijdens de operatie. We hebben onze duimpjes toch niet nodig op school morgen want dit zijn de laatste dagen van dit schooljaar dus al TE veel leren we nu toch niet meer. Dat wordt dus duimen draaien morgen. Ook doen we bij dit verhaaltje weer zo'n super-duper lekker zacht, wollig, pluizig, donzig en heerlijk KNUFFELTJE voor je bij.
    Heppie 'm???
    mmmmmmmmm!!!!! heerlijk is tie, toch?
    we denken aan je, liefs van bootje-me-nootje en japie-joooooooh

• 08 Juli 2009 - 19:45

Karen:

Lieve Dave!

Heel erg veel sterkte met de operatie, hopelijk wordt het slechte nieuws goed nieuws. Gelukkig was de uitslaf van de echo goed.
    Ik zal voor je bidden morgen kanjer!

Liefs, Karen

• 08 Juli 2009 - 19:46

Frank Post:

hoi dave,
    dus jij was om 23:00 uur weer wakker geworden.
    ik word vaak wakker door de warmte.
    veel sterkte en succes toegewenst voor morgen!
    groetjes Frank
    DE MAZZEL

• 08 Juli 2009 - 19:54

Familie Post:

Lieve Dave,

Heel veel sterkte morgen voor de operatie. We hopen dat het mee mag vallen. We zullen aan je denken en voor je bidden.

Lieve groeten ook voor je papa, mama en broertjes van
    Hessel & Conny, Frank, Simone, Eline, Martine

• 08 Juli 2009 - 19:54

Peter En Greta:

Beste, Beste Dave,

Weer opereren.......maar eerst nog even dit:

De Heer is mijn herder
    Hij is alles wat ik nodig heb
    Hij brengt mij tot rust
    en Hij geeft nieuwe kracht
    Hij leidt mij steeds verder
    op de juiste weg die ik moet gaan
    De Heer is mijn herder

Al ga ik door een donker dal
    ik hoef niet bang te zijn
    Ik weet dat U mij bij zult staan
    U bent heel dichtbij

De Heer is mijn herder!

In de eerste plaats, jij Dave, heel veel sterkte morgen. Maar ook voor je dierbaren om je heen!

Groetjes Peter en Greta

• 08 Juli 2009 - 20:08

Cindy:

Heel veel sterkte morgen en zet 'm op. Ook hier gaan jullie je weer doorheen slaan. Toi, Toi,toi. En wij leven met jullie mee.

Groetjes van de jongens. Cindy en Peter

• 08 Juli 2009 - 20:08

Juf Heleen:

Ik begin nu voor de vierde keer aan dit stukje, maar weet eigenlijk niets meer te zeggen.
    Das bizonder.
    Je bent een grote bijzondere jongen, Dave!!
    Mijn gedachten zijn ook morgen weer bij je/jullie!! (L)

• 08 Juli 2009 - 20:22

Cora Sta:

Sterkte morgen allemaal weer met de operatie! We hopen dat het meevalt, en je snel klaar bent en dan heeeel snel opknapt Dave. Zet hem om dappere kerel! Gelukkig heb je een hele lieve papa en mama, en weet je van onze Grote Vader, die je overal doorheen zal helpen.

groetjes van marcel, cora, jari en luca

• 08 Juli 2009 - 20:24

Juf Kloosterman:

Lieve Dave,

Vorige week was het nog zo leuk met de digibeter, we stonden zelfs in de krant, heb je het gezien?
    Nu weer in het ziekenhuis, we hebben voor je gebeden in de klas, we doen het thuis natuurlijk ook, vooral morgen.
    Liefs, de juf.

• 08 Juli 2009 - 20:24

Econ En Wilna:

Lieve allemaal,

Heel veel sterkte voor morgen.

• 08 Juli 2009 - 20:43

Papa:

Lieve schat van mij, Je ligt heerlijk te slapen, na het verdriet en alle onmacht wat in je zit ben je gelukkig weer rustig gaan slapen. Maar o wat was je boos van de week, gelukkig zie je zelf in dat dit zo niet verder kan. Vanavond was je heel bang en verdrietig, ik heb bij je in bed gelegen om samen te bidden. Het is heel fijn dat je mag weten dat er 1 is die morgen met je mee gaat, en hij kan je rustig maken en de doktoren zegenen.

Dave wees niet bang Hij is de goede Herder in jij mag een schaapje van zijn kudde zijn.

Je bent een parel in ZIJN hand.

Lieverd ik hoop dat je rustig slaapt. Tot morgen.

Een dikke pakkerd van jouw papa.

• 08 Juli 2009 - 20:54

Fam. Lamers:

Ha Dave,

Het moet wel weer een grote tegenslag voor je zijn geweest om weer opgenomen te zijn in het ziekenhuis. We bewonderen je doorzettingsvermogen en hoe je geniet van de dingen ondanks alle tegenslagen. We zullen voor je en je familie blijven bidden Dave! Heel veel stekte morgen met de operatie.
    Hopelijk kan je dan weer snel naar huis.

Liefs van Ilse&Bart&de meiden

• 08 Juli 2009 - 21:07

Simone Pakvis:

Hoi Dave, we willen je heel veel sterkte wensen morgen. Gelukkig was de echo goed.
    Joke, wat een mooi lied! Kippenvel. We denken aan jullie morgen.
    Liefs van Frans, Simone Lars en Shanna

• 09 Juli 2009 - 01:16

Martine:

Hoi Lieverd,

Wat ben je toch een ongelooflijke kanjer om dit allemaal weer te doorstaan. Ik wens je heel veel moed en sterkte vandaag. Weet dat er ook hier heel veel mensen naar je vragen en meeleven.

Martine

• 09 Juli 2009 - 05:06

Tante Neline:

Goedemorgen dave,

En knul heb je nog een beetje kunnen slapen?
    Best weer heel spannend hoe het vandaag allemaal zal gaan.
    Onze gedachten zijn bij jou we hopen en bidden dat de operatie goed mag gaan. lieverd heel veel sterkte!!!!!
    dikke kus voor allemaal

• 09 Juli 2009 - 05:14

Leoni:

Hoi Dave,

Fijn dat je vandaag niet zo lang nuchter hoeft te blijven en dat je snel geopereerd wordt. En super van die echo.

Heel veel succes vandaag!
    Dat het allemaal maar mag meevallen en opgelost mag worden.

Veel zegen toegewenst!

Leoni

• 09 Juli 2009 - 06:54

Tante Joke :

Lieve Dave,

Jij bent heel veel in mijn gedachten....en steeds als ik dat doe bid ik voor je, dus gewoon onder het werken, eten,lopen enz. Schietgebeden noem je dat!
    Nu word je misschien wel geopereerd, Dave we houden van je en blijven voor je bidden. Ik weet zeker dat de Heere bij je is. OOk mama schreef zo'n mooi lied daarvan.
    Met dat houvast kunnen we verder.
    Heel veel liefs voor jullie allemaal, (tante) Joke

• 09 Juli 2009 - 08:02

Ichthus Groep 4a:

Lieve Dave, we willen je veel sterkte wensen , en ook je ouders in deze zo moeilijke tijd. We hopen zo en bidden ervoor dat de operatie goed zal verlopen jij weer snel daarna naar huis zal mogen gaan. Emiel is veel met je bezig en denkt aan je. hij stuurt dan ook vanuit school samen met ons een lieve groet en sterkte naar jou. hij hoopt samen met jou, zo mogelijk, straks vakantie te kunnen vieren
    Veel sterkte.

groep 4a
    meester Ferwerda

• 09 Juli 2009 - 08:15

Fam Wassens:

He, dave, als het goed is, heb je nu de operatie. Ik denk aan je.

• 09 Juli 2009 - 08:24

Thera:

Constant aan het bidden voor je. Om rust in je lijf en om zegen voor de operatie.
    We horen later hoe het gegaan is, maar een ding is zeker, deze operatie is klaar en komt niet meer terug!
    God beschermt je, waakt over je, houdt je vast, net als je pappa en mamma.
    Groeten,
    Thera