Donderdag 10 september, van alles en nog wat... - Reisverslag uit Monster, Nederland van Dave Akker - WaarBenJij.nu Donderdag 10 september, van alles en nog wat... - Reisverslag uit Monster, Nederland van Dave Akker - WaarBenJij.nu

Donderdag 10 september, van alles en nog wat...

Door: Joke

Blijf op de hoogte en volg Dave

10 September 2009 | Nederland, Monster

Lieve allemaal,
Dit is de eerste week waarin Dave al zijn schoolse verplichtingen (tot nu toe) nakomt! Hij heeft ook een les op school gevolgd en vond dat heel leuk.

De neuroloog hebben we gesproken over de MRI van maandag. De uitslagen zijn nog niet met alle artsen besproken maar voorlopig kunnen ze zeggen dat er nog weinig veranderingen te zien zijn. Hier kunnen we geen conclusies uit trekken (dat wisten we al).
In december maken we een nieuwe MRI waarop de invloeden van de bestralingen hopelijk beter te zien zijn. Geduld dus....
Dave is nog geregeld aan het spoken 's nachts (buikpijn en spugen). Gelukkig gaat het overdag beter. De medicijnen gaan we weer een klein beetje verder afbouwen. Als de ene kwaal gaat komt de andere eraan, zoals een "bromvlieg"geluid in je oor of trillende handen waardoor er van alles uit je handen valt.... Gelukkig komt de fysio thuis en probeert zij van alles met Dave te trainen. Hopelijk komt het allemaal weer goed.

De rolstoel is inmiddels aangevraagd, de levering zal nog wel een paar maandjes op zich laten wachten maar Dave mag hem gelukkig wel zelf uitzoeken en dat is al heel wat!

Dave is van plan om zaterdag naar een wedstrijd van zijn korfbal team te gaan kijken. Emiel gaat dan naar de voetbal, hopelijk gaat hij weer winnen net als alle vorige wedstrijden. Ook is er een leuke fietstocht van school waar Emiel met Donald aan mee wil doen, misschien dat Dave na afloop dan ook nog even komt.

En dan natuurlijk nog de DOE EEN WENS-dag..... Dave zit bijna dagelijks naast de telefoon omdat hij zo graag wil horen wanneer zijn wensdag is! Maar ook hiervoor geldt....geduld!

Hier laten we het weer even bij...
Een hartelijke groet van ons allen!
Eric & Joke

• 10 September 2009 - 14:27

Marrie:

Heej dave!

Wat leuk dat je zaterdag misschien komt kijken op de korfbal! Het is dan ook opendag met allemaal leuke spelletjes.

Hopen dat het snachts ook wat beter met je mag gaan!

Tot zaterdag! xxx

• 10 September 2009 - 15:44

Willy:

Hoi Dave

wat goed dat je deze week alle schoolse zaken hebt kunnen doen. Ik hoop voor jou ook dat er heel snel gebeld gaat worden voor de doe-een-wensdag. Ik hoop dat het je lukt om zaterdag even naar de korfbal te komen. Jammergenoeg ben ik er zelf helaas niet (ben een weekend), maar hopelijk kom je nog vaker kijken.

Liefs Willy

• 10 September 2009 - 17:17

Rina:

Wat fijn Dave, dat je de lessen dan wel thuis, dan wel een keertje op school, kunt volgen.
    Veel plezier met je uitstapjes, en hopelijk hoor je snel van je doe een wens dag. Iets om naar uit te kijken.
    Groetjes, ook aan je broers en ouders van Rina.

• 10 September 2009 - 17:50

Bart En Ilse :

Hoi Dave en de rest!

Goed dat je zoveel schoollessen volgt! (ook al zijn ze misschien niet altijd leuk;))
    We hopen dat je doe een wensdag snel komt!!! Maar uit zo,n helikopter hangen lijkt mij maar eng!!
    Nou we volgen je op de voet, en bidden nog steeds voor je, soms zegt Jonna opeens: we moeten nog voor Dave bidden...En dan denken we aan je!!
    Hou vol en weet je/jullie gesterkt door Onze Hemelse Vader!!!!
    Liefs Bart en Ilse en de meiden.

• 10 September 2009 - 18:30

Juf Jessica:

Lieve Dave,

Fijn dat je toch steeds meer dingen weer kunt meemaken. Weekendje weg, naar school gaan, misschien naar de korfbal, misschien naar de fietstocht. Echt super!
    Ik hoop je zaterdag even te zien!

groetjes juf Jessica

• 10 September 2009 - 18:57

Ha Dave:

Hartstikke fijn dat je steeds meer dingen kan doen en zeker dat je je overdag ook beter voelt. Leuk weekend gehad op de boerderij, gelukkig dat je er een beetje van kan genieten. Wel spannend wat je gaat doen met je wensdag....ben benieuwd. Ivo vindt het nog steeds erg leuk om je site te lezen. Veel plezier met de dingen die je de komende dagen gaat doen en alvast een fijn weekend! Groetjes aan je vader, moeder, Emiel en Donald.

Ivo, Job, Fleur Peter en Cindy

• 10 September 2009 - 18:59

Cindy:

Lekker slim van mij om je naam bij de afzender te zetten, gelukkig had ik onze namen eronder gezet.

• 10 September 2009 - 19:51

Fam. Heijneman:

Hallo,

Ik zag dat jullie van plan waren om zaterdag te komen kijken naar de wedstrijd dus ik wilde even doorgeven dat de tijd is veranderd. Ze spelen al om 9 uur!
    We hopen jullie te zien zaterdag Gr. van ons doeg

• 10 September 2009 - 20:36

Tante Joke:

Lieve Dave en familie,

Eindelijk weer eens een berichtje van ons op de site.
    Natuurlijk lezen we wel telkens jullie berichtjes maar dan heb ik niet direkt tijd om te reageren. En....ook kom ik er wel eens niet op (dan heb je vast heel veel bezoekers op de site);-)!
    't Is wel leuk dat we nu een echte "boer Akker" in de familie hebben.(die foto kwam net voorbij;-)!
    Gelukkig geniet jij ook weer van meer dingen, Dave. Je moet zaterdag zelfs vroeg uit bed begrijp ik (9 uur!) Maar daar heb je tegenwoordig weer een beetje ervaring mee, dus 'k hoop dat dat gaat lukken.
    Zeg ik hoop gauw weer eens om een hoekje te kijken.
    Lieve groet van tante Joke en de rest.

• 12 September 2009 - 07:23

OomBram Tante Bep:

Ha die Dave en de andere Akkertjes,heb jullie Staphorstfeest gelezen ,daar wordt je helemaal blij van,wij waren ook even weg,vandaar zo laat gezien,fijn dat alles is gelukt en dat school ook in beeld is Dave,de komende week ook zo hopen we!!!!
    Lieve groetjes !!!

• 13 September 2009 - 13:25

Fam.Berger:

Hallo allmeaal,

Er is weer van alles te lezen op de site. En gelukkig allemaal bezigheden waar jullie mee bezig zijn. Leuk dat er weer wat andere dingen op het programma staan dan een aantal maanden geleden. Hoewel dingen niet te vergelijken zijn met vorig jaar, is het fijn dat je weer aan wat meer dingen mee kan doen Dave!

We denken nog steeds veel aan jullie!
    Ronald, Thera, Anouk, Wouter en Fieke

• 13 September 2009 - 18:08

ESMEE:

HE [DIT MOEST IK VAN MIJN MOEDER ZEGGEN]ZE VIND DIE FOTO'S VAN JOU EN JE BROERTJES LEUK[VIND IK ZELF OOK]
    GROETJES ESMEE
    HOOPEN DAT JE SNEL BETER
    WORDT DAVE

• 13 September 2009 - 18:54

Teonette:

hey

zo ik moest effe bij lezen hoor maar gelukkig vooral goede berichten.
    wij zijn vorige week pas weer gestart op school
    dus wij zaten nog in vakantie sferen.
    vanaf nu volgen we je w
    eer op de voet.