Zondag 21 juni, vaderdag, een mindere dag - Reisverslag uit Monster, Nederland van Dave Akker - WaarBenJij.nu Zondag 21 juni, vaderdag, een mindere dag - Reisverslag uit Monster, Nederland van Dave Akker - WaarBenJij.nu

Zondag 21 juni, vaderdag, een mindere dag

Door: Dave

Blijf op de hoogte en volg Dave

21 Juni 2009 | Nederland, Monster

Hallo lieve lezers,

Gisteren heb ik (te?)veel gedaan. Eerst Emiel uitzwaaien bij de voetbal, die ging lekker naar Drievliet. Toen boodschappen gedaan en gerust. Tussen de middag lekker bij de KNRM frikandellen en patat gegeten (daar droom ik tegenwoordig van). Na een lekkere middagdut kwam Kjell langs en hebben we ons nieuwe konijntje opgehaald. Het is een DROPPIE! Emiel en Donald zitten de hele dag te knuffelen en te aaien. De konijnenkeutels lagens zelfs op de bank (bah, het is inmiddels wel weg hoor!).
's Avonds ging ik nog naar het feestje van Arie en Leon. Dat was leuk en lekker (vooral de bitterballen, tante Joke bedankt!). Tenslotte moe en (te)laat naar bed.

Vanmorgen (lees: vannacht) ging het al vroeg mis. Buikpijn, een raar hoofd, misselijk. Vaderdag begon dus niet zo gezellig. Wel hebben we papa verwend met een leuk KNRM-licht voor buiten, een bbq-tang, een vlieger (die super vliegt volgens Emiel) en een foto van ons drietjes. Papa was helemaal blij, vooral met die foto!
De hele dag heb ik op de bank gelegen, ik had geen fut om iets te doen, zelfs eten aan tafel was te vermoeiend. Een lange dag dus.....
Komt dit nu omdat ik gister teveel heb gedaan of door het afbouwen van de medicijnen of door de ziekte zelf???? Het blijft gissen.

Aan het eind van de middag kwam Frank nog langs met zijn vader en bracht hij weer een Donald Duck met een lekkere rol snoep. Dankjewel!
Ook stonden Erik en Cathy onverwachts op de stoep, dat was een leuke verrassing!
Vanavond gingen we even bij Oma langs maar na 5 minuten ging ik weer naar huis, het is teveel allemaal. Ik ga lekker snel naar mijn bed. Misschien morgen een betere dag???
Groetjes en tot laterszzzzzz,
Dave

• 21 Juni 2009 - 18:47

Karen:

Heee Dave!
    Hoop dat het kwam doordat je zo'n leuke drukke dag gehad had, nu maar lekker uitrusten!
    Jullie konijntje is zeker echt een droppie!!Ook een nieuw hokje toch?

XX Karen

• 21 Juni 2009 - 20:24

Richard En Dinande:

Hoi Dave,

Wat vervelend dat je precies vandaag een mindere dag hebt gehad!
    We hopen en bidden dat je nu heerlijk ligt te slapen en dat het morgen allemaal weer wat beter zal gaan!
    Wat een lief konijntje hebben jullie gekregen, echt nog heel jong zo te zien op de foto!

Groetjes aan papa en mama, Emiel en Donald!

Dikke knuffel van Sophie en Marc,Richard en Dinande

• 21 Juni 2009 - 20:36

Pieter En Jolanda:

Hoi Dave,

Dat is wel een hele leuke afleiding voor je he, zo'n schattig konijntje! Je kunt het gerust een villa noemen ja; die heeft het niet slecht getroffen bij jullie! Weet je wat lekker is van een huisdiertje? Als je je rot voelt en je hebt even geen zin om te kletsen, dan is het heerlijk om even je konijntje te pakken en 'm lekker te knuffelen. Wat ontzettend balen, dat je vandaag weer zo'n nare dag had. We hopen zo dat je je weer sterk mag gaan voelen. We zullen je gauw weer iets voor de afleiding opsturen. Het is natuurlijk geen leuke gedachte dat je vriendjes straks op vakantie gaan! Heb je nog een paar anti-verveeltips gekregen?
    Volgens mij heb jij genoeg humor om je eigen stripboekje te maken. Daar kan je zo lang over doen als je zelf wilt. De ene keer teken je iets grappigs en dan zet je er tekst bij. Hee, het allerbeste en een big hug (als je niet weet wat dat is, vraag maar of mama er een geeft)van ons uit Leidschendam!

Pieter en Jolanda
    Louise & Anneroos

• 22 Juni 2009 - 07:44

Corine:

Hoi Dave,

Wat balen zeg dat je weer zo misselijk en moe was gisteren, hopelijk vandaag weer wat beter !?
    Het konijntje vind ik schattig, Donald heeft zaterdag nog ons konijn (Roosje) gezien, maar dat is echt zo'n grote hangoor, die van jullie gaat er wel 4 keer in denk ik.Heeft hij al een naam? of heet hij echt droppie? om op te eten dus...zo lief!Die van ons is ook erg lief, maar ze gooit regelmatig haar drinkfles op de grond, een beetje ontdeugend dus.Ze mag af en toe in de kamer lopen, dat vind ze helemaal geweldig, dan springt ze alle kanten op.
    Dag Dave, hou je taai!!
    Corine.

• 22 Juni 2009 - 17:28

Cora Sta:

hoi hoi,

Balen dat je gisteren niet zo lekker in je vel zat, maar zaterdag was dan gelukkig wel weer erg leuk geweest! Hopelijk knap je snel op en kun je weer leuke dingen doen.
    Wat een schattig konijntje joh, die geeft vast ook weer gezelligheid als je je een dagje rustig moet houden!

groetjes - we denken aan je! marcel, cora, jari en luca

• 22 Juni 2009 - 19:06

Peter En Greta:

Hoi Dave,

Jammer dat het gisteren niet zo goed met je ging. Echt dan weer zo'n mindere dag. Wij hopen dan ook dat het vandaag weer beter met je gaat. En dat je van jullie schattige konijntje kan genieten. Wij hebben ook een konijntje. Als je ze veel aait en vastpakt, dan wennen ze daaraan. En kunnen ze makkelijk worden in de omgang! Maar dat gaat wel goedkomen bij jullie!!! Zo, 'droppie' heeft wel een mooi onderkomen zeg!
    Villa is niet te veel gezegd!
    We wensen je nog vele goede dagen van de week. En tot volgende week maar weer! Want dan staat er vast weer een nieuw verhaal op de site!

Groetjes, Peter,Greta & Fleur,Luuk

• 22 Juni 2009 - 20:31

Fam. Berger:

Hey Dave,

Wat een droppie, het konijn! Lekker kroelen! Een mindere dag is helemaal niet leuk, zeker als je dan alweer een tijdje veel goede dagen gehad hebt! We hopen maar dat het inderdaad een optelsom is van alle activiteiten in de dagen ervoor! Blijft lastig om een balans te zoeken elke keer opnieuw! Heel veel wijsheid daarin. Enneh, hopelijk gaat die BBQ bij de korfbal lukken, klinkt wel errug gezellig en lekker!
    Veel groetjes van ons hier in Zwijndrecht
    Ronald, Thera, Anouk, Wouter en Fieke

• 23 Juni 2009 - 07:51

Diane Van Lier:

Hoi Dave,

hoop dat je je inmiddels weer beter voelt dan afgelopen zondag. Even flink balen, maar gelukkig had je wel een hoop leuke dingen gedaan.
    Wat een schatje die Droppie van jullie. Hij verdwaalt vast in zijn hok!!

Hou je haaks en een goede week toegewenst.

groetjes Eric, Diane, Frank, Lisanne en Joost

• 23 Juni 2009 - 09:24

Juf Jolanda:

Ahh wat een droppie is jullie konijntje!!!
    Balen dat je je na al die drukte (of waar het ook door komt) niet zo goed voelt. Ik hoop dat je nu weer een beetje opgeknapt bent.
    Sterkte kanjer! liefs, juf Jolanda

• 23 Juni 2009 - 12:29

Fam. Heijneman:

Hai Dave,

Wat een schattig konijntje zeg, dat is gezellig een nieuw huisdier. Jammer dat je je in het weekend niet zo goed voelde en we hopen dat we jullie vrijdag kunnen zien bij de barbeque. Gr van Gaby en fam.

• 23 Juni 2009 - 18:15

Gertine:

Leuk dat je afgelopen dinsdag nog een kijkje kwam nemen bij de laatste training, vond het jammer dat ik al snel weg moest. Heb wel van Job vernomen dat een hele goede code voor het mastermindspel had verzonnen. Hopelijk heb je vrijdag de energie om nog even bij de barbecue te komen. Ik hoor het wel!

En wat een schattig konijntje! Ik zou hem zo willen hebben.

Liefs Gertine

• 24 Juni 2009 - 07:41

Tante Joke:

Lieve Dave,

Ik wilde nog even zeggen dat wij het erg leuk vonden dat je op het feestje kwam bij Arie en Leon. Die bitterballen zijn je van harte gegund;-)! Heel naar dat je daarna buikpijn en andere nare gevolgen kreeg van zo'n gezellige zaterdag;-(.
    Wij vinden je echt een kanjer hoe je dit alles
    draagt en er mee omgaat.

Ik vind je vader een prima "doe-het-zelver" dat 't ie zo snel die villa voor droppie in elkaar heeft gezet.
    Nu kan je gezellig thuis naar dat leuke viervoeterje kijken en hem knuffelen. Ik hoop hem gauw een keer te komen bewonderen.
    Heel veel liefs van tante Joke en de rest van de Boersies.

• 26 Juni 2009 - 16:25

Pauline:

hoi Dave,
    jammer dat het weer slecht ging gijs(zit bij me in de klas)zij ook dat je weer buikpijn had enz.maar ik hoop dat het snel over gaat en wij hebben ook 2 konijnen Floppie is van mij en Droppie van mijn zusje en ze zijn super lief jou konijn (en hij/zij is tuurlijk ook van je broer's) is denk ook super lief =)

pauline(van clupavond)