Woensdag 29 april, een pechdag.... - Reisverslag uit Monster, Nederland van Dave Akker - WaarBenJij.nu Woensdag 29 april, een pechdag.... - Reisverslag uit Monster, Nederland van Dave Akker - WaarBenJij.nu

Woensdag 29 april, een pechdag....

Door: Joke

Blijf op de hoogte en volg Dave

29 April 2009 | Nederland, Monster

Hallo lieve mensen,
Eigenlijk mag ik van Dave niets vertellen over vandaag.....
Nou, we zullen zijn wens respecteren en houden het dus heel kort.
Het bestralen lukte niet, het masker zat niet lekker. Gevolg: een extra afspraak in de Daniel den Hoed om het masker bij te stellen. Toen terug naar huis (inmiddels was het 6 uur later) om vervolgens na een half uur weer terug te rijden naar het Erasmus om alsnog te bestralen. Om 18.00 uur weer thuis, het is toch nog gelukt!
Dave is moe maar gelukkig niet misselijk. Morgenochtend mogen we weer!
Joke

Nog 30 te gaan...

• 29 April 2009 - 17:10

Irene:

Lieve Dave,

Wat vervelend dat het niet gelijk lukte...maar gelukkig dat het toch nog gelukt is en dat je niet misselijk bent!
    Zet hem op kanjer!

liefs Irene

• 29 April 2009 - 17:23

Willy:

Hoi Dave

Wat een pech weer voor je! Gelukkig dat je niet misselijk bent. Ik hoop voor je dat je komende bestralingen wat beter kan verdragen. Houd vol jongen!

Groetjes Willy

• 29 April 2009 - 17:31

Rianne Taal:

Nou dave, het zit je niet mee he! Succes morgen weer.

• 29 April 2009 - 17:38

Marrie:

Lieve Dave,

wat een rotdag zeg voor je. Hopelijk zit het masker nu beter. Die foto's maakte wel indruk op me zeg, jeetje!
    Nou heel veel succes morgen weer.

Liefs voor jullie allemaal.

• 29 April 2009 - 18:04

Leoni Boekestein:

Hoi Dave!

Het is een beetje lastig om iets te schrijven waar jij je beter door zult voelen.
    Heel veel succes in ieder geval bij alle moeilijke en pijnlijke dingen.
    Hoop dat het morgen allemaal een beetje beter gaat!

Groetjes!

• 29 April 2009 - 18:56

Frank Post:

lieve lieve dave,
    ik blijf voor jou de moed erin spreken hoor.
    toen ik die foto's zag dat je bestraalt werd begon ik bijna te huilen van medelijden!!blijf volhouden dave!!
    ik bid elke avond voor je, en overdag denk ik aan je.
    veel succes bij de andere
    30.
    liefs frank

• 29 April 2009 - 19:10

Peter En Greta:

Beste Dave,

Het gaat je allemaal niet makkelijk af. Maar hou vol! Toch heb je vandaag nog een bestraling gehad. Weer 1 minder te gaan! We tellen samen met jullie af. Weltrusten voor straks of misschien slaap je al?! Sterkte joh.
    Ook voor je papa en mama en je broertjes!

• 29 April 2009 - 19:28

Wim En Sareke:

Wat vervelend nou weer het houd ook niet op he Dave is het masker niet zwaar op je gezichtje .Doe de groeten aan je broers en zeker aan je pa en ma heel knap dat ze dat zo goed vol houd om het op de site te zetten.We denken aan je en blijven elke dag bidden voor je en je fam doei Dave

• 29 April 2009 - 19:36

Nico:

Hoi dave,

Vervelend dat het masker niet goed zat, hopelijk gaan de volgende bestralingen met minder problemen. We hopen dat je nog iets gezelligs van koninginnedag mee kan maken.
    mazzel Nico en de rest van de fam. Boers

• 29 April 2009 - 19:39

Bergers:

Hey Dave,

Over vandaag hebben we het niet. Je hebt er nu al 3 gehad. Heel veel sterkte morgen weer, enneh, ondanks alles wel even het Wilhelmus zingen he?
    Groetjes van ons 5-jes!

• 29 April 2009 - 21:18

Fam. Vedder:

Beste Dave,
    Wat jammer dat het vanmorgen tegen zat maar gelukkig is het uiteindelijk toch gelukt. Hopelijk heb je er nu niet te veel last van en gaat het bestralen morgen ook goed.
    We denken veel aan je en blijven voor je bidden!
    groeten voor jullie allemaal!
    De Veddertjes.

• 29 April 2009 - 21:20

Karen:

Lieve Dave!

Het zit ook allemaal niet echt mee he.. Ik hoop dat het masker nu wat beter zit en dat de komende bestralingen niet zo vervelend zullen zijn!
    Sterkte stoere vent

Liefs, Karen

• 30 April 2009 - 09:13

Juf Jolanda:

Je bent een hele grote kanjer Dave!!! Ik hoop dat het vandaag allemaal vlot verloopt! Veel liefs.

• 30 April 2009 - 20:45

Diane Van Lier:

Hallo Dave en familie,

Gewoon een berichtje dat we aan jullie denken. Hoop dat de bestralingen zonder al te veel problemen, nare bijwerkingen zullen verlopen.

liefs van ons 5. Diane

• 01 Mei 2009 - 06:19

De Tangetjes:

lieve Dave,
    vandaag weer veel succes!!! we denken aan je.
    Gijs,Nicoline, Julia , Lars en Jesse ( kusje voor Donald van Jesse!)

• 01 Mei 2009 - 16:19

OomBramentanteBepvan:

Hallo kanjer,we zijn in Frankrijk,maar lezen wel hoe het met jou(jullie) gaat,top dat het toch nog
    gelukt is,denken aan je en aan de andere vier
    lieverds,groetjes en hou vol he!!!!

• 02 Mei 2009 - 13:40

Viola En Ruud:

Hoi Dave

Even een berichtje om je te laten weten dat we elke dag voor je bidden en aan je denken. We hopen dat het een beetje gaat met de bestralingen en je je niet zo beroerd voelt. We vinden je echt super! Doe de groetjes aan je ouders en broertjes .

Viola,Ruud,Vincent,Thimo,Eline