Zaterdag 11 juli, kado groep 4a aan Sophia
Door: Dave
Blijf op de hoogte en volg Dave
11 Juli 2009 | Nederland, Rotterdam
Goeiemiddag allemaal,
Gisteren bleef alles voor Dave hetzelfde. Niets eten, veel slapen en doezelen, geen tv kijken, alleen maar hopen dat de dag zo snel mogelijk weer voorbij is.
En toen... kwamen Marije en Emiel met Donald en papa even langs. En niet zomaar! Nee, de klas van Emiel en Marije heeft een leuke aktie bedacht. Ze hebben met de hele klas zitten vingerbreien. De bandjes, kettinkjes en shawltjes die ze hiermee maakten hebben ze voor weinig geld verkocht. Toch hadden ze bijna 50 euro opgehaald. Dit geld was bedoeld voor het Sophia (omdat Dave hier vaak is) en voor het Leijenburg (omdat de vader van Nikita, een ander meisje uit de klas, daar vaak ligt). Nikita's moeder stelde voor om alles aan het Sophia te schenken en daarom kwamen Marije en Emiel samen mee. Ze hebben de afdeling van Dave blij gemaakt met het nieuwste Mikado spel (met knikkers) en Bunny Hop, een konijnenspel. Ze zijn er reuze blij mee! Alle kinderen van groep 4a, BEDANKT voor al het werk!
Eric sliep vannacht bij Dave maar het was opnieuw een onrustige nacht met veel controles. Vanmorgen heeft Dave 10 minuten op de stoel gezeten om vervolgens 1,5 uur te slapen om ervan bij te komen. Dit zegt wel iets over zijn conditie. Het is net een oude man, bevend en bibberend als hij iets moet doen (naar de wc lopen onder begeleiding bijvoorbeeld). Hij heeft 1 hapje brood op en zijn medicijnen en deze zitten er nog in. De lunch sloeg hij over maar hij heeft net een vierde van een appel op. Jippie! Die zit erin! Hij kijkt inmiddels een beetje tv maar is zo zwak dat hij hem telkens uitzet om bij te komen...
Nou, toch een klein stapje vooruit ten opzichte van gisteren. Ik mag vandaag weer bij hem blijven, gezellig! Emiel is vanmiddag met Dinande en Robert op stap, die wordt vast weer lekker verwend, leuk hoor! Donald is even bij Oma Boers en daarna gaat hij lekker met papa een ijsje op Hoek van Holland halen, denk ik. De jongens thuis zijn ook van slag. We zijn blij dat we samen zijn zodat we ze allemaal, voor zover dat lukt, op zijn tijd een beetje aandacht kunnen geven.
Een fijne dag nog allemaal,
Eric en Joke
11 Juli 2009 - 14:02
Bo En Japie:
Lieve Davie-boy,
Een dikke dikke megadikke,super-de-luxe, ultra zachte, buitengewoon lekkere, niet te weigeren grote KNUFFEL van Bo en Jacobus -
11 Juli 2009 - 15:41
Rina:
Wat fijn dat Emiel, Marije, en de andere kinderen van de klas, op deze manier hun betrokkenheid bij Dave (en de vader van Nikita)
'uitbeelden'. Dit houdt 'ons' mede op de been.
Toch?!
Veel liefs van Rina aan alle lieve mensen.
En voor Dave, jongen,
al ken je me niet, ik wens je oprecht veel sterkte. -
11 Juli 2009 - 15:44
Meester Ferwerda:
hallo dappere Dave,
Ik las dat je voorzichtig kleine stapjes vooruit begint te zetten, en nu hopen en bidden dat ze steeds groter en gemakkelijker voor je gaan worden. Ik zag dat Emiel en Marije kado,s kwamen aanbieden, die ze met hun aktie vingerhaken bij elkaar hadden gespaard.Hele knotten wol zijn door hun vingers gegaan, meterslange polsbandjes, sjaaltjes hebben ze in de hele school verkocht. Was fijn om te zien hoe iedereen meehielp Gelukkig zag ik op de foto je broer weer glimlachen, want ook hij had het er moeilijk mee dat je weer geopereerd moest worden worden.Ik hoop zo voor je dat je snel weer naar huis mag, zodat jullie met zijn allen, zoals ik begreep toch een beetje vakantie kunnen gaan vieren. Heel veel sterkte Dave. Via jou groet ik ook je ouders en broertjes, heel veel sterkte en voor Emiel, hou je taai. -
11 Juli 2009 - 18:24
Simon En Ingrid:
Lieve Dave en Joke,
Wat een leuke actie van de klas van Emiel en Marije. Hopenlijk voel je je snel weer wat beter Dave.
We wensen jullie samen toch een gezellige avond in het ziekenhuis. Heel veel sterkte.
Liefs van Simon en Ingrid -
11 Juli 2009 - 19:59
Tante Joke:
Lieve Dave en Joke,
Ruim twee en halve dag verder.....een klein beetje vooruitgang.
Wij hopen en bidden dat dit door mag zetten.
Een goede nacht toegewenst.
Heel veel liefs van de Kersenlaan. -
11 Juli 2009 - 20:22
De Zwinkeltjes:
Beste Dave en Joke
Dave wat ben je toch een vechtertje! Wij hopen dat jullie een beetje een rustige nacht mogen hebben. En dat het morgen dan wat beter mag gaan! Wat een goede en leuke actie van Emiel en zijn klasgenoten!!
Lieve groetjes van Petra, Peter, Rick en Bas. -
11 Juli 2009 - 20:29
Peter En Greta:
Beste Dave,
Gelukkig.........de operatie is voorbij. En hopen dat je maar weer opknapt. Voel je maar snel weer wat beter!!
We leven met je mee.
Hartelijke groetjes, Peter en Greta -
11 Juli 2009 - 20:45
Juf Jessica:
Lieve Dave,
Wat bof jij met zo'n broer en nicht!! Ook al twee kanjers!! ( Super gedaan, Emiel en Marije!!)
Lieverd, zet em op he? Al gaat t met hele kleine sprongetjes, je komt er wel weer! Voor je het weet, ben je thuis.
Liefs, juf Jessica -
11 Juli 2009 - 20:54
Familie Post:
Lieve Dave, Joke en Eric,
Wat triest toch weer als we dit allemaal lezen. We hopen dat de kleine vooruitgang mag doorzetten. We wensen jullie heel veel sterke, geduld en troost van God.
We blijven voor jullie bidden!
Lieve groeten,
Hessel & Conny, Frank, Simone, Eline, Martine Post -
12 Juli 2009 - 06:46
Richard En Dinande:
Lieve Dave en fam,
Wat een geweldig idee van de klas van Emiel, echt hartverwarmend!
Dave,heel verdrietig om te lezen dat je erg zwak bent, we hopen en bidden dat je je vandaag weer iets beter voelt!
Lieve groetjes van Richard en Dinande, Sophie en Marc -
12 Juli 2009 - 06:54
Tante Neline:
goedemorgen dave en joke
weer een nieuwe dag vandaag en wat zal die jullie weer brengen?
hoop dat de hele kleine vooruitgang gisteren vandaag mag doorzetten!emiel heeft gisteren verteld van de kado`s voor het ziekenhuis een leuk idee van de klas.
gisteren kwam je pa emiel halen en heeft donald met laurens dinande en emiel verstoppertje gespeeld en ja jij weet wel hoe dat gaat als donald gaat tellen wij hebben er verschrikkelijk van genoten het zijn twee grappige ventjes die broertjes van jou!
voor vandaag zet hem op hele dikke knuffel voor jullie allebei
groetjes de dijk -
12 Juli 2009 - 09:36
Juf Jolanda:
Lieve Dave en familie,
Wat fijn dat de kinderen uit 4a dit voor het jullie hebben gedaan! Hopelijk voel je je vandaag weer iets beter!
Sterkte, kanjer! Liefs -
12 Juli 2009 - 09:56
Diane Van Lier:
Hallo Dave,
Kleine stapjes vooruit. Goed zo! Hopenlijk zet zich dit voort....
Wat ontzettend mooi dat Emiel, Marije en hun klasgenootjes zich zo goed hebben ingezet voor het Sophia.
Dave, hopenlijk voel je je vandaag weer iets beter.
Groetjes voor jullie allemaal.
Eric, Diane, frank, lisanne en joost -
12 Juli 2009 - 10:20
Sem En Familie:
Hallo Dave,
Wat een zaterdag zeg...
en wat ben je een kanjer..
Op de foto zien we je, ondanks alles, tóch nog lachen..
Hou je taai..
We denken aan jou en je familie.
12 Juli 2009 - 12:41
Fam Van Der Ven:
hay dave en fam
Iedere keer als ik de pc aanzet en op de site kijk verwonder ik me over alles wat er steeds weer is gebeurd.Ik heb respect voor jullie allemaal ,zo dapper als jullie steeds blijven en alles ondergaan petje af hoor.
en ik hoop dan ook echt dat het vanaf nu weer de goede kant op gaat .
veel liefs Teonette -
12 Juli 2009 - 18:57
Van Eendenburg:
Lieve Dave,
ik hoop en bid dat je snel weer naar huis mag en dat je weer opknapt.
ook vinden Nikita en ik het fijn dat de kinderafdeling weer een paar leuke spelletjes hebben gekregen. Ook de papa van Nikita vond dat de kinderen de centjes beter konden gebruiken, als hij, zodat ze zich weer met iets nieuws konden vermaken als ze daar liggen. De papa van Nikita weet helaas hoe saai het is om in het ziekenhuis te moeten liggen.
Heel veel sterkte en houd moed....en wij bidden en zijn met onze gedachten ook bij jou.
Liefs Mariska, Nikita en Natalja van Eendenburg