Zaterdag 29 augustus, met vallen en opstaan.....
Door: Joke
Blijf op de hoogte en volg Dave
29 Augustus 2009 | Nederland, Monster
Het is al weer een paar dagen geleden dat we op de site een stukje hebben geschreven. Weet je hoe dat komt? Omdat we het soms best moeilijk vinden om de situatie van Dave weer te geven. Het gaat een beetje met vallen en opstaan. Vooral met dat opstaan zijn we natuurlijk heel blij!
Deze week is de Juf thuis geweest. Dave heeft liggend geknutseld (hij maakt symbolen voor de digibeter). Toen we vervolgens 's middags naar de fysio gingen, zijn we niet verder dan een half intake gesprek gekomen (en Dave niet verder dan de wc...). Twee van dit soort acties op een dag is dus teveel.
Maar ja, de volgende dag gingen we voor controle naar de neurochirurg (geen nieuws over te melden, hij was tevreden) en heeft Dave zowel tijdens de heen- als tijdens de terugreis alleen maar keihard mee zitten zingen met allerlei liedjes... reuze gezellig! Ook hebben we nog even een boodschap gedaan. Bij thuiskomst duikt hij dan snel zijn bed in om een paar uurtjes te slapen maar dat is logisch.
Na zijn dutje kwam zijn nieuwe juf (Gera)spontaan langs. Dat was gezellig. Dave heeft vooral zin in de Engelse les die zij geeft en die hij met de digibeter wil gaan volgen.
De nachten zijn wisselend, soms slaapt hij door, soms is hij in de weer met buikpijn of spugen. Er zit geen regelmaat in en dat is voor ons weleens vermoeiend...... maar goed, we zijn blij dat het gaat zoals het gaat!
Vandaag vierde Oma haar 60ste verjaardag! We zijn gezellig met z'n allen naar het feest geweest en hebben er van genoten!
Emiel heeft vandaag zijn eerste voetbalwedstrijd van dit seizoen gespeeld en gewonnen met 4-3. Een super start van het seizoen! Dat er nog maar vele doelpunten mogen volgen...
Donald heeft een nieuw woord ontdekt: "sukkel". Emiel is de dupe....die wordt nu de hele dag zo door hem aangesproken. We zullen het hem maar niet kwalijk nemen.....
Tot zover weer even een berichtje van ons. Iedereen een heel fijn weekend toegewenst!
Eric, Joke en de mannen
29 Augustus 2009 - 19:17
Familie Post:
Lieve allemaal,
We vinden het ook moeilijk om iets te schrijven. We zijn natuurlijk heel blij dat Dave ook z'n goede momenten heeft; dat er daarvan maar veel mogen volgen!
Weet dat we met jullie mee leven en voor jullie blijven bidden!
Hartelijke groet,
Hessel & Conny, Frank, Simone, Eline en Martine Post -
29 Augustus 2009 - 20:26
Kees En Suze:
Hoi Dave,
Leuk, engelse les!
Nog even en de berichten op deze site gaan in het engels.
Moeten wij ook allemaal bijspijkeren.
Is de digibeter nu goed geinstalleerd?
Fijn dat je bij de verjaardag van oma bent geweest met de anderen.
Vond oma toch zeker ook wel super?
Groeten van Kees en Suze -
29 Augustus 2009 - 21:05
Wim En Sareke :
Heeee Dave . wij vonden het zo geweldig dat wij je bij oma aan troffen en ook je andere broers heel gezellig wij hebben er van genoten hartelijke groet doei doei -
30 Augustus 2009 - 10:16
Rina:
Wat de fam. Post ook al schrijft klopt ook voor mij.
Wat moet je schrijven iedere keer?!
In ieder geval dat ik heel erg blij ben met positieve berichten, en
verdrietig wordt van mindere berichten.
Maar dat spreekt vanzelf.
Alle liefs van mij voor jullie, Rina. -
30 Augustus 2009 - 19:09
Irene:
Hee Dave!
Wat fijn dat je zin hebt om lessen te gaan volgen! Hopen dat het nu allemaal goed gaat met de Digibeter! Veel succes!
Liefs Irene -
31 Augustus 2009 - 20:30
Juf Jessica:
Lieve Dave,
Heb je nog niet voor bij zien komen op school, maar ik weet dat je al wel bent geweest, hoor.
Vervelend dat je het rustig aan moet blijven doen, dat twee intensieve dingen op een dag te veel is, maar ach daar pas jij je wel weer aan aan.
Leuk dat je juf effe kwam buurten! Jij boft maar en dan komt juf Hanneke ook nog bij je thuis. Wie maakt dat nou mee?
Lieverd, ga zo door en hoop je toch gauw weer eens te zien.
Liefs, juf Jessica -
01 September 2009 - 06:04
Janneke:
Beste familie,
Ik ken jullie wel niet persoonlijk, maar ik zit ook in de Bethlehemkerk en lees jullie weblog af en toe. Maar sinds er afgelopen week bij mijn broertje van 18 een kwaadaardige tumor is gevonden en hij gelijk met chemo's is begonnen, nu pas kan ik me enigszins indenken wat jullie mee maken en hoe heftig dat is.
Ik wil jullie veel sterkte wensen de komende tijd maar bovenal God's zegen.
Groeten, Janneke -
01 September 2009 - 06:45
Tante Neline:
hoi kanjers van de s`gravenzandseweg ik heb alweer zin in morgenavond jullie ook?????? hopelijk wel dan wordt het weer een gezellig avondje!nog suggesties wat ik mee moet nemen laat het me dan via de mail weten
ben wel benieuwd of de digibeter het nu wel doet maar dat hoor ik morgen wel. vandaag gaat laurens kijken of hij jullie pa tegenkomt hij gaat voor het eerst naar de nieuwe school. nou ik stop ermee maak er een leuke dag van en tot morgen!
dikke knuffel voor alledrie de mannen!