Donderdag 9 april, 1e bericht
Door: Joke
Blijf op de hoogte en volg Dave
09 April 2009 | Nederland, Amsterdam
Lieve, trouwe supporters,
Wat is het bemoedigend om zoveel meeleven en gebed te ontvangen! Hierdoor voelen wij ons elke dag opnieuw weer gedragen....
Gisteren is de situatie van Dave niet veranderd. Vannacht heeft hij, mede door extra medicatie, rustig geslapen. Vanmorgen leek het even beter te gaan. Hij was wakker, heeft zich 1 keer omgedraaid, heeft gegeten en wilde zelfs een DVD van het A-team kijken! Helaas, na 5 minuten ging de tv weer uit, de hoofdpijn nam weer toe en zodra hij zijn hoofd draait is voelt hij zich duizelig en misselijk. De artsen willen nog een ander medicijn erbij geven en iets om rustig te blijven zodat ze vanmiddag nog een poging kunnen wagen om naar de Daniel den Hoed kliniek te gaan voor het masker. Zoals hij er nu bij ligt heb ik er een zwaar hoofd in..... maar hopen dat er snel verandering in zijn siutatie komt en hij mee kan werken vanmiddag. Daarom even dit 1e bericht. Eind van de middag zullen we even melden hoe het verder is gegaan....
Alhoewel Dave lekker lag te knorren vannacht, lag ik een poosje wakker... omdat ik moeilijk het licht aan kan doen om een boekje te gaan lezen zet ik dan maar de discman op mijn hoofd.
De liedjes van Remco Hakkert geven mij de kracht om elke dag, met vallen en opstaan, toch opnieuw met vertrouwen tegemoet te zien.
Zoals deze:
God wijst mij een weg,
als ik zelf geen uitkomst zie,
langs wegen die geen mens bedenkt,
maakt Hij mij zijn wil bekend.
Hij geeft elke dag,
nieuwe liefde, nieuwe kracht,
als ik mijn hand in Zijn hand leg,
wijst Hij mij de weg,
wijst Hij mij de weg.
Vandaag maar hopen dat onze missie lukt zodat ze Dave heel snel kunnen gaan bestralen en hij van die heftige, ellendige pijnen verlost wordt!
Veel liefs en nogmaals heeeeeel veeeeeel dank voor al jullie lieve meeleven!
Joke
Zoals deze:
God wijst mij een weg,
als ik zelf geen uitkomst zie,
langs wegen die geen mens bedenkt,
maakt Hij mij zijn wil bekend.
Hij geeft elke dag,
nieuwe liefde, nieuwe kracht,
als ik mijn hand in Zijn hand leg,
wijst Hij mij de weg,
wijst Hij mij de weg.
Veel liefs en nogmaals heeeeeel veeeeeel dank voor al jullie lieve meeleven!
Joke
09 April 2009 - 07:52
Yolanda Hartman:
Met tranen in mijn ogen en centimeters kippenvel lees ik jullie verslagen. Wij denken aan jullie succes vandaag!
Groet van de Hartmannen -
09 April 2009 - 08:16
Bo En Japie:
Lieve Dave,
We hopen dat de pijn zo snel mogelijk minder zal worden. We weten niet of onze "KNUFFEL van vandaag" jou nog op kan vrolijken maar we geven 'm toch maar. Vandaag is het een hele wollige en super-duper zachte. Het is een heel lief kleintje, want zo'n grote dikkerd wil jij nu vast niet naast je in je bed hebben liggen. Een lekker wollig,zacht en piepklein KNUFFIE dus. Maar wel een hele hele lekkere. Speciaal voor jou...niet aan een van de zusters geven, hoor!
Liefs, BOOTJE en JAPIE -
09 April 2009 - 08:18
Corine:
Wat een mooi lied is dat Joke!Wij kunnen inderdaaad niet doorgronden wat Zijn wegen zijn, het enige dat jullie en ons hoop geeft is het weten dat Hij er altijd is en er altijd zal zijn en dat Hij als geen ander weet wat lijden is.
Heeeel veel sterkte vandaag, in gedachten en gebed met jullie verbonden!!!
Groetjes,Corine. -
09 April 2009 - 08:56
Viola En Ruud:
Hoi Joke
Heel veel liefs en wij bidden dat het inderdaad mag lukken om naar het daniel den hoed te gaan vandaag. Doe de groetjes aan dave en peter en ook een knuf voor emiel en donald. Zij zullen het ook niet makkelijk hebben hun broer zo ziek te zien.
Groetjes viola,ruud,vincent,thimo en eline -
09 April 2009 - 09:18
Peter En Greta:
Wij hopen ook echt dat jullie missie voor vandaag gaat slagen. Wij denken aan jullie.
En Dave........ heel veel succes jongen! toitoi! -
09 April 2009 - 09:48
Heleen Drost:
Lieve ,lieve Dave,
Wat moet ik zeggen.....
Wanneer ik dit typ, zie ik heerlijke foto's van je, waar je pret op hebt.
Vooral die ene met dat rietje tussen neus en mond.
We denken en bidden voor jou en je familie, Dave!
Groetjes van juf Heleen. -
09 April 2009 - 10:53
Fam. Stolk:
Lieve Dave, Erik en Joke,
Veel sterkte vandaag. We hopen dat het vanmiddag gaat lukken met het masker. We blijven met jullie meeleven en meebidden! -
09 April 2009 - 12:07
Colinda:
Lieve Dave, tante en oom,
Ik denk veel aan je, Dave! We hebben ook in m'n klas voor je gebeden. Ik hoop en bid voor je. Ook hoop ik dat je naar Daniel de Hoed kan! Ik denk veel aan je en wens je veel sterkte toe! Ook aan je paps,mams en broertjes!
Veel liefs,
Colinda -
09 April 2009 - 12:17
Ome Kees:
Hier op de computer bij de Boersies vandaan een berichtje van ome Kees.
Beste Dave,
Ome Kees hoopt dat je gauw weer een beetje op mag knappen. Hij bidt ook elke dag voor je.
Dag lieve jongen. -
09 April 2009 - 12:46
Familie Bouma:
beste mensen,
geschrokken en verdrietig heb ik het bericht over dave gehoord.
anne zit in de klas bij Emiel en af en toe verteld ze iets, maar merk ook dat ze het niet helemaal snapt.
iemand op het schoolplein vertelde me van deze site.
we zijn in gedachten met jullie verbonden en wensen jullie kracht en liefde toe.
leo, bertine, sarah, lotte, anne Bouma -
09 April 2009 - 12:54
(tante) Joke:
Lieve Joke,
Wat een prachtig lied. Ik heb ook "Gebed voor mijn kinderen" van Remco Hakkert geluisterd (via youtube) Ook heel mooi!
Wat geweldig dat we door zulke mooie liederen weer kracht kunnen putten als we zelf soms geen uitweg zien.
Lieve Dave,
Jij moet het allemaal doormaken: heel zwaar. Je weet dat er heel veel mensen als een gebedsmuur om jou heen staan. God kan en wil je doorhelpen. Zeker weten, vertrouw op Hem!
Lieve Eric, Emiel en Donald,
Ook voor jullie bidden wij of de Heere God heel dicht bij jullie wil zijn.
09 April 2009 - 13:03
Arianne:
Hallo lieve allemaal
Vanmorgen hoorde ik hetzelfde lied op de radio, Joke en moest (wanneer niet) meteen weer aan jullie denken.
Ken je ook:
"om mij heen, ikweet dat U bij me bent...als ik geen kracht meer heb wordt ik gedrageb, gedragen door Uw geest".
Dave, kanjer, ik hoop dat de rit naar de Daniel den Hoed vandaag wel lukt! Veel sterkte hoor! -
09 April 2009 - 13:07
Meester Martijn:
Hoi Dave,
Vandaag hebben we Pasen gevierd in de klas. De tafels hadden we in een grote kring gezet, want we gingen ook wat eten. Jouw tafel hebben natuurlijk ook in de kring gezet, ook al was je er niet bij.
De juf heeft tijdens het gebed met ons voor je gebeden.
Er was een meisje met lang donker haar dat zo lief was om voor jou ook wat in te pakken. (wie zou dat zijn?
Met de meesters en juffen praten we ook veel over je. We leven met je mee.
Groeten van je klas -
09 April 2009 - 13:26
Juf Jolanda:
Lieve Dave, Het is niet te bevatten wat jij mee moet maken! Ik krijg er tranen van in mijn ogen en een brok in mijn keel. We hebben vandaag ook met de klas (handengebed) voor jou gebeden! Ik wens ook je ouders en de rest van je familie alle kracht en sterkte om jou te steunen. Dave ik hoop zo dat de pijn snel minder zal worden! Liefs van juf Jolanda -
09 April 2009 - 13:43
Juf Gera:
lieve Dave en familie,
ik zit hier op school achter de computer met tranen in mijn ogen de berichten te lezen.
We hebben vanmorgen over je gepraat en voor je gebeden in de klas. Heel veel sterkte, ik hoop dat de pijn snel minder wordt. -
09 April 2009 - 13:57
Juf Kloosterman:
Lieve Dave, Joke, Erik, Emiel en Donald.
We denken veel aan jullie allemaal, we lazen vanmorgen in het Paasverhaal, dat de Here Jezus bij je wil zijn, ook als je pijn hebt, we wensen je Zijn nabijheid toe.
We bidden voor jullie.
Harry, Dini en de kinderen. -
09 April 2009 - 14:16
Ingeborg Schonewille:
Beste Dave
Heel heel veel sterkte met alles hopelijk gaat het een stukje beter !!!
We denken allemaal heel veel aan je
groetjes Ingeborg !!! -
09 April 2009 - 14:45
Joey Kettlitz:
hoi dave
jamer dat je zo ziek bent anders hadje er vandag bij kunes. maar je krijgt ale lekere dingen nog van janinke er zitten heelen lekere ding tusen corvlees met cjokeladen is van dat is egt heeel leker.
ik hoop voor je dat je de paas dagen en dat je nog de paas eijtjes kan zoeken in het zieken huiz nog fijnen paas daagen.
gr joey -
09 April 2009 - 14:55
Cora Sta - Vd Kruijk:
Wat kan ik jullie nog schrijven na al die vreselijke verhalen gelezen te hebben? Niet voor te stellen hoe het moet zijn om je kind zo te zien lijden, en hoe het voor jou moet zijn dave om je zo ziek te voelen.. We wensen jullie alle sterkte toe, en hopen dat het snel beter mag gaan. Ook wij bidden elke dag voor jullie!
groeten van marcel,cora, jari en luca -
09 April 2009 - 15:15
Mitchell:
Hey Dave
Gaat het nu beter met de pijn of heb je nog net zoveel pijn als gisteren?
Doei, Mitchell -
09 April 2009 - 15:43
Gijs:
hoi dave,
toen ik begon te lezen je berichje toen dacht ik: gelukkig je hebt geen hoofdpijn maar toen ik weer verder leesde dacht ik o wat jammer dat je weer hoofdpijn kreeg toen. ik hoop van middag te horen hoe de dag verder afgaat lopen.
ik hoop dat de pijn gaat wegnemen.ik hoop zo snel mogelijk weer wat te schrijven
groetjes van je neef gijs
09 April 2009 - 15:52
Frank:
lieve dave,
wat fijn dat je vannacht goed kon gaan slapen!
ik hoop dat het gaat lukken bij daniel den hoed kliniek.
groetjes frank!!!
09 April 2009 - 15:57
Lotte:
Hey Dave hoe gaat het met je?
heeeeeel veel sterkte toegewenst.
Gr.Lotte -
09 April 2009 - 15:59
Kjell:
Hoi Dave, ik hoop dat je je snel weer beter gaat voelen! Als het kan kom ik een keer bij je op bezoek!
Groetjes Kjel:p -
09 April 2009 - 16:12
Marije:
Hai Dave,
Ik ben verdrietig om jou en hoop je snel weer te zien.
Dag Dave, groetjes Marije -
09 April 2009 - 16:15
Floris:
Dag grote stoere neef,
ik wil zo graag weer bij je komen spelen, maar dat kan niet want je bent ziek.
Dikke kroel van je grote vriend Floris
09 April 2009 - 16:17
Janienke:
Hoi Dave,
Ik weet niets meer te zeggen, maar hoop zo dat je je snel beter voelt.
Janienke -
09 April 2009 - 16:23
Frank (post):
hoi dave,
ik had al een paar berichtes gestuurd maar mijn achternaam stond er niet bij.nu weet je het dus.en wat jammer dat je na een tijdje weer hoofdpijn kreeg!!!sterkte en beterschap!!!! -
10 April 2009 - 04:32
Oom Jan:
Goedemorgen Dave
Wij hopen dat je vannacht toch nog wat geslapen heb ondanks de spanning voor de operatie.Wij bidden voor je dat het voor jou en je ouders vandaag toch nog een goede vrijdag mag worden en dat de operatie mag slagen en de druk in je hoofd weer af mag nemen.
Wij wensen je veel sterkte toe en Gods zegen toegebeden.
Groeten Boersies M''weg