Dinsdag 25 november...ONTSLAGEN!
Door: Dave
Blijf op de hoogte en volg Dave
25 November 2008 | Nederland, Amsterdam
Nu ga ik lekker thuis verder opknappen.....
Als je een keer langs wilt komen mag dat wel maar bel even van te voren anders wordt het misschien te druk voor mij.
Heel veel dank voor al jullie meeleven, zowel op deze site als met alle kaartjes en kadootjes die ik heb gekregen. HEEL VEEL DANK!!!
ook namens mijn vader en moeder,
TOT ZIENS,
DAVE
25 November 2008 - 15:41
Rick Dekker + Fam:
Hoi Dave + fam,
Wat een geweldig nieuws ! Dat is toch ineens lekker snel gegaan en thuis kun je beter zijn dan in zo'n ziekenhuis. Rust lekker uit en doe vooral rustig aan. Fijn te horen dat het zo lekker gaat.
Groetjes
jan, francis, rick en eva -
25 November 2008 - 15:50
Colinda:
Hee Dave,
Dat is fijn ben je lekker bij je pa en ma, Emiel en Donald thuis!! Heerlijk!!! Je broertjes vinden het zeker ook helemaal TOP! Ik hoop dat je weer helemaal verder opknapt. En dat je 5 december (ook al duurt het nog wel even) lekker sinterklaas kan vieren! Veel liefs en Kusjes Colinda:) -
25 November 2008 - 16:13
Joanne Van Spronsen:
echt leuk voor je dave!
gelukeg gaat het wel goet met je.
groetjes joanne van spronsen -
25 November 2008 - 16:24
Neline:
dat is echt super!!!!!!goed nieuws.fijn dat je nu vanavond in je eigen bedje kan slapen dat ligt toch het lekkerst ook voor papa natuurlijk want mama zal hem best hebben gemist of heeft je moeder geen koude voeten ?? doe rustig aan en wordt maar weer snel beter. een hele dikke knuffel voor jullie allemaal! -
25 November 2008 - 16:25
Fam. Stolk:
Hoi Dave,
Ik weet niet wat ik lees.... Dat had ik zeker niet verwacht!
Fijn hoor, weer lekker thuis, in je eigen bed vanavond. Ook fijn voor je vader en moeder, niet meer al dat heen en weer gereis.
Groeten van ons allemaal. -
25 November 2008 - 16:39
Mieke En De Rest:
dan is het nu zeker goed over met al dat mac donalds voer?!!
oma rent de straat vast
met eigen gemaakte soep
en suddervlees. alle gekheid op een stokje, fijn dat je weer thuis bent, ook voor je broertjes en je pa en ma.
nu nog verder blijven oefenen in GEDULD !
als je weer zo gezond bent dat je weer de pad op mag, kom je maar gauw eens buurten bij ons.
groetjes van mieke en alle mannen hier. -
25 November 2008 - 17:02
Gijs:
Heerlijk om te lezen dat je weer thuis bent. nu snel weer aansterken.
groetjes Gijs en Nic. -
25 November 2008 - 17:25
Alexander Van Oost:
Hoi Dave,
hartstikke fijn dat je nu weer thuis bent. In het ziekenhuis liggen is ook niet alles. Ik hoop/wens dat je snel zult opknappen en gewoon weer de dingen kunt doen die jongens van onze leeftijd horen te doen: gewoon kind zijn en plezier maken!
De groeten aan je vader en moeder.
groeten uit oud gastel
van alexander, john en yvonne. -
25 November 2008 - 18:04
Lisette:
hoi Dave
fijn dat je weer thuis bent hopeijk kom je nel weer op school
groetjes lisette -
25 November 2008 - 18:27
Sem,sela,karin,mark:
wat een mooi bericht,weer lekker thuis,geweldig en weer snel opknappen groetjes:sem,sela,karin en mark -
25 November 2008 - 18:41
Silvia Van Den Bos:
hoi dave,
wat geweldig dat je weer thuis bent!!!!!!!!
ook voor je ouders en je broertjes
groetjes silvia de moeder van jordi -
25 November 2008 - 18:57
De Buren:
Hai,
van harte allemaal !! Heerlijk weer met elkaar,
zeg kan er een stukkie taart over de schutting !
kus van de buren -
25 November 2008 - 20:05
Fam Kruithof:
Hallo Dave,
Dit nieuws mag van ons op de voorpagina van de krant.Echt geweldig!!!
Heerlijk dat je weer thuis mag zijn, wat zal jij lekker slapen vannacht.Doe voorlopig nog even rustig aan en laat je nog maar lekker verwennen.
Groetjes van,
Han ,Corine,Nadine,
Annemijn en Marente. -
25 November 2008 - 20:56
Bart-Jan + De Rest:
Ha Dave,
Heb ik je eindelijk via de digitale snelweg gevonden, ben je weer thuis!
Echt ongeloofelijk goed nieuws! Hoorde gisteren nog dat het niet zo goed ging en dan nu dit bericht. Je zal wel heel blij zijn weer in je eigen bed te kunnen slapen en je ouders en je broers om je heen te hebben.
Ik hoop je snel weer te zien op zondag in de kerk ( kan je weer eens op m'n tenen gaan staan).
Groeten (ook aan je ouders),
Ilse,Bart,Ninke,Jonna,
Meike en Jette
25 November 2008 - 21:10
Diane:
Hai Dave,
Wat een verrassing om te lezen dat je weer thuis bent. Heelijk voor jullie allemaal. En alle zusters en dokters waren vast heel lief voor je, maar thuis knap je toch het snelste op!
Geniet lekker van het weer thuis zijn enne...die taart zal vast lekker gesmaakt hebben...
groetjes, Frank, Lisanne, Joost, eric en Diane -
25 November 2008 - 21:30
Dinande:
Hoi, hoi,
Wat een super bericht zo net voor het slapen gaan!
Fantastisch dat je weer thuis bent!
We bellen morgen even hoe het gaat!
Groetjes en een dikke knuffel van Richard en Dinande, Sophie en Marc -
26 November 2008 - 06:25
Willy:
Hallo Dave
Wat een enorme verrassing na de laatste berichten dat je thuis bent. Wel heerlijk voor jou en je ouders! Knap lekker op thuis en laat je lekker verwennen!
Groetjes Willy -
26 November 2008 - 07:10
Janienke:
Hoi Dave
Te gek dat je weer thuis bent!:):)
Ik ga het op school vertelen.
Groetjes Janienke -
26 November 2008 - 07:52
Juf Jolanda:
Wat een goed nieuws...hopelijk heb je heerlijk geslapen in je eigen bed!! Ik ben heel blij voor je, maar natuurlijk ook voor je ouders en broertjes. Veel beterschap verder!! Groetjes, juf Jolanda
26 November 2008 - 08:04
Econ En Wilna:
Hoi Dave,
Fantastisch zeg, dat je weetr thuis bent.Hopelijk knap je verder snel op. Wat een leuke foto.De taart ziet er lekker uit.
Groeten ook aan papa,mama en je broertjes -
26 November 2008 - 09:36
Madelon:
heey ken je me nog :P
huuuu hed jij oke msn ?als je hed moet je aleen als je wil even je msn naam naar dit anderes stuuren hordijk@casema.nl
oke
madelon -
26 November 2008 - 11:41
Tessa:
heej dave,
ik vind het heel leuk dat je weer thuis bent!
suppr.
groetjes tessa en het hele team!!! -
26 November 2008 - 12:14
Andre + Anja Muilwij:
Hoi Dave,
Wat heerlijk dat je weer thuis bent.We hopen dat je snel verder opknapt. Die taart ziet er wel erg lekker uit, zeg! Doe ook de groeten aan papa, mama en je broertjes. Wij zijn de tante en oom van o.a. Rick, Frits, Laurens, dan weet je vast wel wie we zijn.
Dag. -
26 November 2008 - 13:21
Anita Randas:
Hey Dave
Super nieuws zeg ben erg blij voor jou en je pa en ma en je broertjes.Nou goed aansterken hoor goetjes van de ramdasjes -
26 November 2008 - 13:29
Dick:
Hoi Dave + DE rest van de fam.
Wat is dat een goed bericht lekker weer in je eigen bed slapen.En lekker thuis weer eten .Van de taart die ik op de foto zag.
En nu de familie maar commanderen . Dat doen ze vandaag nog wel voor je. Dave de groetjes van de ballen boer -
26 November 2008 - 13:31
Gaby Heijneman:
Hoi Dave,
Fijn dat je weer thuis bent hoor en doe het rustig aan. groetjes Gaby -
26 November 2008 - 14:36
Linda, Mick En Bobby:
Nou, wij zijn lekker snel met het lezen van je site, en óók met het reageren!!! Ha ha... Maar dan kunnen we nu ook uitbundig reageren: TOPPIE!!!!! rest volgt -
26 November 2008 - 15:27
Dinande:
Heey Stoere Neef,
Ik zit nu op m'n werk, heb het eigenlijk heel erg druk maar dacht ik zal eens kijken hoe het met m'n neefje is.. En wat lees ik! Je bent gewoon al ruim een dag thuis!!!!!!
Ik zou zeggen doe rustig aan vriend! En ik kom gauw weer even bij je langs.
Groetjes en veel liefs,
Dinande -
26 November 2008 - 15:28
Evelien Kurpershoek:
Hey Dave!
Echt super dat je weer lekker thuis bent!
Gefeliciteerd! Dan ben je ineens snel opgeknapt zeg!
Ik bel je ouders snel voor een afspraak!
Sterkte en succes met je herstel!
Groeten van ons allemaal!
Evelien. -
26 November 2008 - 16:54
Arie En Ria Vd Bos:
Lieve Dave,
Wat fijn dat je weer thuis bent, ook voor je vader en moeder en uiteraard je broertjes.
Wij wensen jullie het allerbeste met elkaar.
Geniet ervan.
Groetjes Arie en Ria Vlaardingen. -
26 November 2008 - 17:52
Maud:
lekker dave!!! dat je weer thuis bend!!! nu nog steeds voor het opknappen heeeeeeell veeeeeel beterschapp!!!!
lateerrrzzz maud -
26 November 2008 - 18:01
Maud:
leuke foto`s in het foto album!!! nou ga me schoen zetten laterrz weer heel veel beterschapp!!!!!van maud en derest van me famely!!! -
26 November 2008 - 21:41
Tante Joke:
Lieve Dave,
Ik was even weg maar hoorde in Dalfsen dat je weer thuis bent. Geweldig!
Wij wensen je een spoedig herstel toe en danken de Here God dat je ondanks alles toch zo geduldig bent gebleven. Ook dat Hij je er doorheen heeft geholpen.
En verder..... geniet van alle leuke, fijne en mooie dingen die nu nog komen want zo'n kanjer heeft gewoon iets extra's verdiend. We hopen gauw een keer om een hoekje te komen kijken. Dikke knuffel van tante Joke en de rest van de Boersies. -
27 November 2008 - 17:57
Maud:
smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile
laterrzz maud -
27 November 2008 - 17:59
Maud:
namens bedankt voor het snoepje op school (hihihhahahaihihiahaha)
laterrrzzz maud -
27 November 2008 - 18:42
Lisanne:
Ha Dave,
Want fijn dat je weer thuis bent. Ik hoop dat je snel mag opknappen, bij je ouders. Groetjes uit de Betuwe ook van mijn ouders en broertje
Lisanne -
28 November 2008 - 15:25
Inge:
heey dave
echt leuk dat je weer thuis bent.
En weer snel helemaal beter worden.
groetjes van Inge+familie