Zaterdag 6 februari, wat een week!!
Door: Joke/Eric
Blijf op de hoogte en volg Dave
06 Februari 2010 | Nederland, Monster
Wat kan er veel gebeuren in een week! Dave ging meer medicatie slikken maar dat had begin van de week nog geen echt resultaat. Hij was, vooral 's morgens, moe, lusteloos en zonder eetlust. Daarbij kwam dat hij zich gaat vervelen, het duurt allemaal ook zolang..... Tja, en wat moet je dan zeggen om te troosten? Kom op? Niet de moed verliezen? Misschien gaat het straks weer beter? Allemaal woorden die hem niet echt helpen. Afleiding is het enige wat wij hem nu kunnen bieden. Dat proberen we dan ook volop alhoewel onze creativiteit en inspiratie (want wat kun je nu thuis doen wat niet al te veel inspanning kost?) soms weleens op is.
Maar gelukkig, woensdag ging het ineens beter, zou zijn lichaam dan nu weer gewend zijn aan de hogere dosering? Maakt niet uit, in ieder geval ging hij 's morgens naar school en 's middags nog 2 uur bij zijn neefjes spelen. Het leek bijna een gewone dag.......ik wist niet meer hoe dat voelde maar het was heerlijk! Zelf (Joke) heb ik toen Dave weg was met Emiel en Donald gefietst, dat was lang geleden. Donald weet niet eens wat het is om een fietstochtje mee te maken! Hij wilde alleen maar naar huis. Echt genieten dus!
Donderdag ging het weer goed, weer naar school en 's middags een vriendje te spelen. En vrijdag? Hij heeft (eindelijk!) zijn boekbespreking met powerpoint presentatie gehouden en kreeg een...8! En als toetje ging hij 's middags met de hele klas zwemmen als afsluiting van de Cito van groep 8. Nou, wij staan er versteld van en Dave heeft ervan genoten!!! (alhoewel hij ook geconfronteerd werd met vervelende opmerkingen maar die wil hij snel vergeten..)
En alsof dit alles niet genoeg was... mochten wij (Eric & Joke) een nachtje/dagje samen uit! Tante Neline en Dinande kwamen in huis bij de jongens. Zij hebben ze vermaakt, verwend en verzorgd, echt bijzonder lief! Echt heel veel dank hiervoor! En wij? Wij hebben genoten van de rust op de Veluwe.
Het is nu zaterdagmiddag en Dave ligt "moe maar voldaan" op de bank. Emiel is met Eric aan het klussen. De ijshockey wedstrijd van vorige week was trouwens voor Emiel ook een echt uitje! De puck die hij heeft meegenomen ligt nu als een schat in onze vriezer...
Dit was weer een greep uit de gebeurtenissen van deze week,
een mooi weekend toegewenst!
Liefs,
Eric & Joke en de jongens
06 Februari 2010 - 17:58
Pauline &Jan Willem:
Wat fijn dat het weer wat beter gaat, een goed weekend,
de Veddertjes -
06 Februari 2010 - 18:12
Juf Jessica:
Lieve Dave,
Na een moeizaam begin van de week is die week toch goed geeindigd! Wat fijn dat het weer wat beter gaat en dat je hebt kunnen genieten van de leuke dingen deze week. Ik wens jullie een goed weekend en weer zo'n topweek toe!
Liefs, juf Jessica -
06 Februari 2010 - 19:17
Cindy:
Wat heerlijk weer een paar van deze laatse topdagen! Kom je toch ook weer een beetje bij.
Een heel fijn weekend en op naar nog meer goeds.
Groetjes Ivo, Job, Fleur, Peter en Cindy -
06 Februari 2010 - 20:41
Simon En Ingrid:
Fijn dat jullie samen weg zijn geweest en dat de jongens zich ook vermaakt hebben. We wensen jullie ook een goed weekend met elkaar.
Groeten van Simon en Ingrid -
06 Februari 2010 - 20:44
Rianne:
He dave,
Jammer hoor, dat onze afspraak niet door kon gaan. Ook Bastiaan verveeld zich soms vreselijk al die dagen thuis zitten en vaak niets kunnen doen. Dus ik snap dat het soms heel moeilijk is. Misschien moeten jullie je dan maar samen vervelen?
Ik hoop snel voor volgende week een nieuwe afspraak te maken.
groetjes en fijn dat je medicijnen helpen. -
06 Februari 2010 - 22:33
Rina:
Lieve Dave,
Een 8! Jongen wat super!
Je bent een kanjer, echt waar.
Geniet maar van de lieve mensen om je heen, jij bent heel speciaal.
Veel liefs en warmte, ook voor je broertjes,en je paps en mams. -
07 Februari 2010 - 08:45
Gertine:
Hey Dave,
Wat een leuke week, ondanks het rotte begin. Een 8, helemaal super! Dat zal vast heel goed gevoelt hebben.
Hopelijk heb je net zo'n leuk weekend!
Liefs Gertine -
07 Februari 2010 - 09:58
Fam. Heijneman:
Hallo,
Wat knap Dave dat je een 8 hebt gehaald super! We hopen dat de medicatie goed blijft aanslaan en dat jullie nog zo'n goede week hebben. Als je zin hebt en je goed voelt dan kunnen wij je altijd ophalen als je bij een wedstrijd wil kijken en als je het zat bent brengen we je gewoon weer terug!
Liefs van Frank, Annette en Gaby -
07 Februari 2010 - 14:07
Diana Ponse:
Heej Kanjer,
ik vond het al super om je op school tegen te komen.En dan haal je "gewoon"een 8 voor je boek bespreking!!!!
zelfs je broertje is trots op je.
ik hoop voor jullie allemaal dat het nu zo positief door mag gaan,vooal voor jou Dave.
ik hoop dat ik je nu veel op school tegen mag komen.fijne zondag verder.
veel lieve groetjes..... -
07 Februari 2010 - 14:16
Diane Van Lier:
Lieve allemaal,
Wat heerlijk voor jullie dat jullie zo'n goede week hebben gehad. daar krijg je dan echt weer energie van. Super. Fijn Eric en Joke dat jullie samen zo hebben kunnen genieten. Hou dit fijne gevoel vast.
Veel plezier de komende week.
groetjes Eric, Diane, Frank, Lisanne en Joost -
07 Februari 2010 - 20:50
Femmy Heerlien:
Goed om te lezen dat het uiteindelijk toch wat beter ging met Dave.
11 Februari 2010 - 17:05
Fam Van Der Ven:
he fam
fijn om te lezen dat jullie ook veel mooie en fijne momenten met elkaar mogen beleven.
wij lezen en leven met jullie mee
dikke kus
vanuit poederoijen