Zondag 5 april
Door: Dave
Blijf op de hoogte en volg Dave
05 April 2009 | Nederland, Amsterdam
Hallo allemaal!
Ik heb lekker geslapen, alhoewel de verpleegkundigen beweren dat ik heb liggen dromen over hun....zouden ze wel willen natuurlijk! Vanmorgen ben ik niet zo lekker maar dat komt denk door de medicijnen. De pijn is goed te doen op dit moment. Nou, het wordt dus een rustig dagje. Ik lig op een kamer alleen, dat heeft ook zijn voordeel, ik kan nu zo laat opblijven en tv kijken als ik zelf wil. Vanavond komt mijn moeder weer, dan gaat papa met Emiel weer lekker thuis slapen. Opa en Oma zijn ook weer thuis, die komen vanmiddag langs (als ze niet vast komen te staan in het verkeer). Nou, een fijne dag allemaal en tot latersz,
groeten,
Dave
groeten,
Dave
05 April 2009 - 11:38
Bo En Japie:
Hallootjes,
Goed te lezen dat je lekker geslapen hebt en wij denken dat je vader gewoon een potje heeft liggen dromen over al die nachtzusters...!
Was het gisteravond nog gezellig? Tante Neline is bij je op visite geweest,toch? Onze mama leest elke dag jou berichtje vanuit het ziekenhuis aan ons voor maar we horen ook vaak van tante Neline hoe het met je gaat. We vinden het fijn om eens bij je langs te komen, we zullen je moeder eens bellen om te vragen of dat kan. Gezellig dat jou opa en oma vanmiddag proberen bij je langs te komen. Natuurlijk hebben we weer een lekkere knuffel voor jou in aantocht....dus opgelet!!!
FLETSCH...daaaaar is tie weeeeerrr!!!
Gevangen?...oh,nou dan gooien we er gewoon nog eentje tegenaan hoor!
FLEDDERRRR! Heb je 'm nu wel?...en hoe is tie? Beetje lekkere vandaag? Zeg,Davieboy je zult het er mee moeten doen, morgen krijg je er zeker te weten weer eentje van ons.
Tot latersz, Bo en Japie
05 April 2009 - 16:02
Marco:
Hai Dave,
Fijn dat je lekker heb geslapen.
Maar gelukkig dat je niet over de verpleegkundige heb gedroomd.
Anders had je vannacht misschien een hele grote nachtmerrie.
Hoopelijk knap je snel weer op en word je snel weer de oude.
En we zitten hier allemaal maar te hopen dat alles goed met je mag gaan.
Dan kunnen we weer FIJN met elkaar spelen.
En werken of rommelen in
de tuin.
Ik zal morgen weer een berigje sturen.
Doe iedereen de groeten van me en tot later. -
06 April 2009 - 05:26
Arianne:
Hoi Dave. En zijn opa en oma nog geweest? Succes weer vandaag!
groetjes -
06 April 2009 - 05:38
Viola:
Hoi Dave
Wat een bericht zeg,daar ben ik echt door van de kaart. Ik ben blij dat de pijn nu dragelijk is.Heb je vannacht goed geslapen? Ik ben in gedachte veel bij jullie en aangezien je graag bezoek wil, komen wij graag langs. We bellen nog wel met je vader en moeder.
Groetjes Viola,Ruud,Vincent,Thimo,eline -
06 April 2009 - 05:42
Tante Joke:
Goedemorgen Dave en Joke,
Zo en...hoe was de afgelopen nacht? Toch niet weer gedroomd hé? Want daar hou je ook je moeder maar mee wakker! En die ligt daar toch al op zo'n heel hard bedje!Oom Gerrit en tante Joke waren gisteravond nog even bij oma en daar kwam ook papa, dus we hebben nog even de laatste nieuwtjes gehoord! En...'s middags zagen we tante Martine en oma v.d.Akker nog met...Donald. Ze waren aan het wandelen in Monster. Donald deed een beetje verlegen toen hij mij zag maar naar Gijs had hij wel gezwaaid. Verder laat ik nog even weten dat gistermorgen ook in de grote kerk voor je is gebeden.
Zeg, grote vriend heel veel sterkte weer hé vandaag....en van hier natuurlijk ook voor je moeder een lieve groet. -
06 April 2009 - 10:19
Groep 6a:
Hoi Dave,
We hoorden dat je weer in het ziekenhuis bent, met zo'n infuus gaan de medicijnen vanzelf naar binnen, hoef je nu geen pillen te slikken?
We denken veel aan je en hebben ook met de klas voor je gebeden, veel sterkte!
groetjes van de hele groep en de juf. -
06 April 2009 - 11:00
Bergertjes:
Hoi Dave,
Alweer een spannende dag vandaag! We denken veel aan je. En er is gisteren zelfs in de overvolle kerk voor je gebeden. Hopelijk geeft het je steun! Veel sterkte, en niet al te laat de series volgen op tv he?
Groetjes van Ronald, Thera, Anouk, Wouter en Fieke! -
06 April 2009 - 11:21
Groep 8 :
Hoi Dave
We willen even laten weten dat we aan je denken en we willen je beterschap wensen!!
gr groep 8 en juf Gera -
06 April 2009 - 11:31
Marrie:
Lieve Dave..
Ik denk ook heel veel aan je, en ik hoop dat de zusters lief voor je zijn!
Laat je maar lekker verwennen daar.. en heel veel sterkte!
Dikke Knuffel..