Maandag 13 april 2e paasdag, 2e bericht
Door: Eric
Blijf op de hoogte en volg Dave
13 April 2009 | Nederland, Amsterdam
Zo trouwe bezoekers van Dave zijn site, een heel hartelijk goedemorgen toegewenst vanuit het ziekenhuis.
Gisteren was weer drama, maar dat hebben jullie allemaal kunnen lezen. Tot overmaat van ramp kreeg Dave gisteravond ook nog eens een infuus aan zijn been erbij, dit ter vorkoming van trombose. Hij ligt namelijk al een dag of 4 in de zelfde houding dit omdat hij zich te ziek voelt om zichzelf ook maar om te draaien. De avond en nacht waren geen pretje voor Dave, om 20:00 zijn we begonnen met een eerste poging om te slapen. Helaas na anderhalf uur werd hij weer wakker van de steken in zijn hoofd en hele erge duizelingen. Met deze frequentie van anderhalf uur is het de hele nacht doorgegaan. Om een uur of 3 werd hij weer wakker van de duizelingen en steken, hij had zich in zijn slaap omgedraaid en lag dus op zijn rug. Dit lag niet lekker en draaide zich weer om. Jammer genoeg moest hij toen direct weer overgeven van alleen die beweging om zich om te draaien. Vanmorgen om een uur of half 8 werd hij voor de zoveelste keer wakker en melde mij dat hij geen pijn had en de duizelingen minder waren. Jullie begrijpen we deden in gedachten een vreugde dansje. Helaas, op de gang hoorde hij wat gestommel en draaide alleen zijn ogen er naar toe en je raad het al. duizelingen, steken en weer overgeven. De gedachten dat dit allemaal veroorzaakt wordt door deze zeldzame tumor of vorm van kanker maakt ons heel verdrietig, we zien jouw de laatste dagen iedere keer een stapje achteruit maken ondanks alle medicatie die je toegediend krijgt.
Het woord tumor of kanker vinden wij een heel naar woord, de neurloog dr. Katsman heeft Dave gevraagd om het "beestje" een andere naam te geven. Suggesties????
Het is nu inmiddels half 11 en hij is iets rustiger heeft een paar piep kleine hapjes eten op en 3 stukjes peer, dit zit er gelukkig nog in. Vanmiddag komt Joke weer om te blijven slapen. Tot zover even. Als we nog nieuws hebben van de rest van de dag dan zullen we dat vanavond onder dit bericht plaatsen.
We blijven het zeggen maar alle reactie's in welke vorm dan ook doet Dave en ons heel goed. Dit is gewoon SUPER.
Groetjes en tot laterz.
Eric namens Dave
2e bericht
We durven het bijna niet te zeggen omdat we bang zijn dat het van tijdelijke aard is maar..... het gaat iets beter met Dave. Vanmiddag at Dave schnitzel, hij had er veel zin in maar helaas... hij spuugde het ook weer uit. Toch was hij vanmiddag iets minder duizelig en spraakzaam, hij maakte zelfs grapjes! Toen ik, Joke, binnenkwam kon ik het eigenlijk niet geloven! Daarna at hij toch weer een boterham en later een croissantje. Dit zit er nu al de hele middag in! Zou het dan toch beter gaan??? Omdat wij graag met Emiel iets gezelligs wilde gaan doen vond Dave het zelfs goed als iemand anders bij hem bleef. Tante Neline kwam "oppassen" en wij zijn gezellig met Emiel uit eten geweest en even bij de Euromast. Dit hadden we zeker niet durven dromen.....
Ook heeft Dave vandaag weer 2 pillen geslikt, dat gaat dus ook beter. Kortom, we zijn blij dat de dag beter eindigt dan dat deze begon! Nu maar hopen en bidden dat deze vooruitgang morgen doorzet en hij van de week dat masker kan laten maken!
Nog een fijne avond allemaal!
Liefs en tot latersz,
Joke namens Dave
13 April 2009 - 09:20
Leon S.:
Dave,
Heel veel sterkte! We leven met je mee en bidden voor je!
Eric, Joke, Emiel en Donald ook veel sterkte in deze moeilijke tijd!
Groeten Leon -
13 April 2009 - 09:27
Fam. Heijneman:
Hallo Dave en fam.
Heel veel sterkte vandaag en we hopen dat ze wat tegen de pijn kunnen doen. We leven met jullie mee!!!
Gr. Frank, Annette en Gaby -
13 April 2009 - 09:30
Anita Vrij:
Hey Dave,
Wat erg dat je naast alle andere ellende ook zoveel pijn hebt!!!
Heel heel veel sterkte en k hoop dat je vannavond een 0 op de pijnscore schaal kan zetten en dat 2 je maximale score wordt!!!
We denken aan jullie en bidden voor jullie!
Anita en andere Vrij'en
13 April 2009 - 09:34
Fam. Muilwijk:
Lieve Dave en familie,
Na een onrustige nacht hopen we dat je vandaag wat rust krijgt!
We wensen je heel veel sterkte toe en we leven in gedachten erg met je/jullie mee.
We bidden je toe dat je je handjes in de handen van je hemelse Vader legt, Hij houdt je vast en laat je nooit los!!
Groetjes van Christiaan, Jeanine, Laurens en Maurits. -
13 April 2009 - 09:40
Suzanne:
Ha Dave, wat gigantisch balen dat die stomme pijn en duizeligheid maar niet weg willen gaan. Ik hoop echt dat het volgende bericht weer een beetje positiever is en dat je snel weer een broodje kroket kan eten. Kom op he dave volhouden!!
Groetjes Suzanne
ps. weet je wat er linksonder in het hoekje staat, dat er al 26089 keer op je site is gekeken tot nu toe. Das wel veel zeg! Als elke keer nou een klein beetje helpt om jou beter te maken..
Doei! -
13 April 2009 - 09:42
Arjan:
Hoi Dave,
Heel, heel veel sterkte in deze ongelofelijke strijd!
We denken aan je. En hopen en bidden dat de pijn minder mag worden.
Sterkte jullie allemaal!! -
13 April 2009 - 09:46
Tante Corlinda:
Hallo Dave,
Zomaar even een klein berichtje. Fijn dat zoveel mensen meeleven met jullie. Vaak wordt er ook aan ons gevraagd hoe het met jou/jullie gaat. Ook deze dag weer heel veel sterkte en er is er Eén die altijd bij je is.
Groetjes ook aan papa en mama van Ome Jan, tante Corlinda en je 3 neefjes -
13 April 2009 - 09:54
Kees En Suze:
Wat jammer dat het zo gaat na de eerste voorzichtige vooruitgeng zaterdag.
Gisteren waren wij even bij Janie en Aad en hoorden dat het weer minder was.
Wij bidden voor jullie, voor Dave om verlichting van de pijn en voor jullie allemaal om kracht en geduld om dit allemaal mee te maken.
Heel veel sterkte,
Lieve groeten van Kees en Suze -
13 April 2009 - 10:12
Ary En Lisa De Jong:
Hallo Dave,
We hebben je site gelezen, en zijn erg onder de indruk van wat je allemaal mee moet maken. Wij kunnen alleen maar hopen en bidden dat je minder pijn krijgt.
Heel veel sterkte voor jou en je famlie.
groetjes Ary en Lisa de Jong -
13 April 2009 - 10:17
Luc En Léagnès:
Wat een machteloosheid wat zou iedereen je toch graag willen helpen..We hopen dat de artsen met goede kennis keuzes maken en je zo snel mogelijk van de pijn en duizelingen af kunnen helpen.Heel veel sterkte vandaag.Wij denken aan je(jullie) -
13 April 2009 - 10:17
Koen:
Hoi Dave,
ik vind het jammer dat je veel pijn hebt.
ik hoop dat het vandaag, 2e paasdag, beter zal gaan.
morgen moet ik weer naar school, maar ik blijf kijken op je site.
groeten van Koen Overduin
13 April 2009 - 10:36
Tante Joke & De Rest:
Lieve, lieve Dave en Eric,
We kwamen niet op je site. Maar daar zijn we weer! Je zit steeds in onze gedachten. Wat moet jij veel meemaken. Wij zijn er heel verdrietig van, en weten soms gewoon niet wat we zeggen moeten. Maar omdat we begrijpen dat je het fijn vind als er wat geschreven wordt hier onze groet: We houden van je/jullie en bidden voor je/jullie.
Ook in de kerk is er vanmorgen weer voor je gebeden.
Heel veel liefs van de Kersenlaan.
Hier komen net de harde werkers binnen waaronder ook Emiel, die vanmorgen ome Kees z'n plekkie ingenomen had;-)
DOEI
13 April 2009 - 10:52
Ivo En Job:
Ha Dave, Joke, Eric, Emiel en Donald,
Weet eigenlijk niet wat ik moet schrijven. We staan er mee op en gaan ermee naar bed. We hopen en bidden dat jullie eindelijk dat lichtpuntje eens vast mogen houden. Veel sterkte vandaag.
Liefs Cindy en de andere hoeden -
13 April 2009 - 11:29
Rianne Driesse:
hoi Dave en familie,
we lezen iedere keer op je site, hoe het met je gaat. wat erg dat je zoveel pijn hebt.
we bidden voor je en voor je familie.
groeten david-jan en rianne driesse -
13 April 2009 - 11:44
Arie:
Hoi Dave
Erg vervelend al dat overgeven. Ik hoop en bidt dat het vandaag beter mag gaan dan gisteren.
Emiel heeft vanochtend hard in de tuin gewerkt. Hij is nu met Gijs en Marco aan het voetballen.
Groeten Arie -
13 April 2009 - 12:05
OomBram Tante Bep:
lLieve allemaal,komen net bij pa en ma vandaan,willen jullie laten weten(maar dat weet je wel) dat we heel erg aan jullie denken,bidden en hopen dat er snel verbetering komt,alles zouden we voor jullie willen doen,maar dat is heel moeilijk,heel,heel veel sterkte met alles,lieve groeten,Oom Bram en tante Bep
lieve allemaal, -
13 April 2009 - 12:16
Heleen Drost:
Lieve Dave en familie,
Onze gedachten blijven bij jullie. Wel een aantal keren per dag kijken we op deze site. We leven met jullie mee en bidden voor kracht.
Liefs,
juf Heleen, Wibo, Anne en Harm.
13 April 2009 - 12:29
Mitchell:
Hoi Dave,
Elke dag als ik je verhaal lees denk ik zou het al beter gaan met jou? Maar elke keer lees ik dat de pijn nog steeds heel erg is. Ik hoop zo erg dat de pijn weg gaat, en dat de dokters je kunnen beter gaan maken.
Groetjes, Mitchell -
13 April 2009 - 13:37
Fam Dukker:
Lieve Dave,
Ook wij willen laten weten dat we aan jou, je ouders en broertjes denken! We lezen de site en hopen zo dat de pijn minder wordt!
Groetjes Jeroen, Janine en Jesse
PS: we hebben dezelfde tante Neline en Ome Ary -
13 April 2009 - 13:42
Juf Jolanda:
Lieve Dave en familie,
Het blijft heftig om dit alles alleen al te lezen...wat moeten jullie met z'n allen doormaken? Ik hoop dat er snel lichtpuntjes gaan komen en dat Dave zich wat beter gaat voelen...Allemaal heel heel veel sterkte! Liefs, juf Jolanda -
13 April 2009 - 13:46
Bo En Japie:
Lieve Dave,
Een dikke, dikke, hele, superdikke KNUFFEL van ons voor jou. Het is een hele bijzondere want niet iedereen krijgt er zo eentje als deze. Wees er dus voorzichtig mee en verzorg hem goed. Hij houdt van knuffelen en is erg makkelijk in gebruik. En een tip van ons....neem hem vooral lekker mee ver onder de dekens als je het even heel moeilijk hebt en veel pijn hebt, dat helpt soms best een beetje.
Tot morgen vriend,
Bo en Japie -
13 April 2009 - 14:12
Leendert:
Hoi Dave, vandaag je site gekeken, en Dave ik vind het heel erg dat je zoveel pijn hebt. Ik blijf aan je denken. Ik wens je heel veel sterkte en tot later!!
groetjes Leendert van Geest -
13 April 2009 - 14:29
Martine:
Lieve Dave,
Onze dagelijkse groet vanuit de Havenstraat. Je bent zo dapper terwijl het allemaal zo moeilijk voor je is. Donald heeft vandaag krokodillen en tijgers gezien. Hij heeft een kaart voor je uitgezocht, die komt eraan hoor. Wij hopen zo dat de artsen de situatie van je onder controle gaan krijgen zodat je ook weer eens mee kan naar de dierentuin. Lieve Dave, onze gedachten en gebeden zijn elk moment voor jou. Wij houden van je!
Ome Jan, tante Martine, Janienke, Marije,Floris, Quirine en een hele dikke knuffel van Donald. -
13 April 2009 - 15:19
Inge(d1):
Hoi Dave
Ik hoop dat je niet erg veel pijn hebt.
Heel veel sterkte
Groetjes van Inge+fam. -
13 April 2009 - 16:00
Fam.westhoff:
Dave,
Heel heel heel veel sterkte en kracht toegewenst voor jullie allemaal!!!
Fam.Westhoff -
13 April 2009 - 16:02
Tine:
Lieve Dave en familie,
Heel veel sterkte en we hopen zo dat je je snel een beetje beter voelt.
Hou moed en we leven met jullie mee !
groeten tine -
13 April 2009 - 16:54
Samira Helderman:
Met tranen in mijn ogen lees ik jullie berichten. Ik wens jullie alle sterkte toe! Mijn gedachten zijn bij jullie.
Liefs, juf Samira -
13 April 2009 - 17:11
Lex V Bergenhenegouw:
Beste Dave,
Vandaag lezen we voor de tweede keer jouw site in de hoop op een lichtpuntje. Gelukkig je voel je iets beter. We hopen dat het zo blijft voor je. heel veel sterkte en tot laterz.
Groetjes Lex en Fam. v. Bergenhenegouwen -
13 April 2009 - 17:15
Peter Verkade:
Hee Dave,
Wat rot joh al die pijn en narigheid. Ik hoop dat het snel weer een beetje beter met je gaat, en dat ik je weer buiten met je broertje zie spelen.
Groetjes en de Mazzel Peter ( van de overkant ) -
13 April 2009 - 17:20
Fam Weering:
Beste Dave, Joke, Eric, Emiel en Donald,
Van tante Neline kregen wij jouw site door.
We zijn gaan lezen en zijn erg onder de indruk van wat jullie allemaal mee moeten maken.
We wensen jullie heel veel kracht en sterkte doe, we denken steeds aan jullie en hopen dat het de goede kant op blijft gaan. Zet hem op Dave en houd goede moed!!
We blijven je volgen op je site!
Marcel & Edith (van Staalduinen)
Marit en Anouk
13 April 2009 - 17:38
Irene:
Hee Dave!
Wat fijn dat je je nu wat beter voelt! Hopen dat het zo mag blijven!
xx Irene -
13 April 2009 - 17:41
Tante Joke :
Hey Dave,
Wat fijn je bericht te lezen dat het nu wat beter gaat. Hopelijk mag je vannacht ook lekker slapen.
Nog even iets wat ik je al eerder wilde vertellen:
Ik was afgelopen zaterdag nog even aan de ’s-Gravenzandseweg (bij oma) toen heb ik ook nog even de “dropjes” geteld in het konijnenhok. Ik was al gauw de tel kwijt, dus ik heb ze maar weggegooid en jouw “grote smurf”een beetje nieuw stro gegeven. Ook heb ik hem nog even geknuffeld. Als ik het goed begreep van oma heeft ’t ie wel een beetje honger gehad maar nu….verzorgt oma hem nou dan weet je het wel: dan krijg je écht voldoende!
Dus dat komt goed;-)! Bij deze nog een konijnenknuffel;-).
13 April 2009 - 18:08
Viola,Ruud:
Hoi Dave,
We hebben gebeden,bidden vandaag en blijven bidden dat de pijn weggaat. Net als vele anderen. Tov,dat het vanmiddag zo goed ging! We wensen jullie een rustige nacht toe.
Groetjes Viola,Ruud,Vincent,Thimo,Eline -
13 April 2009 - 18:21
Arthur V Gaalen:
Ha JOKE EN ERIC.
EVEN EEN KLEIN BERICHTJE
VANAF DE PAPELAAN WE WORDEN VIA MIJN OUDERS EEN BEETJE OP DE HOOGTE GEHOUDEN WAT ER BIJ JULLIE AFSPEELD EN WORDEN HIER EEN BEETJE STIL VAN WE DENKEN AAN JULLIE VEEL STERKTE .
GROETJES ARTHUR& ELLEN
13 April 2009 - 18:36
Ome Jan En De Fam:
Hey Dave,
Fijn dat we mochten lezen dat het vanmiddag iets beter met je gaat.
Vanmiddag zijn Marco en Sander wezen varen met Leon maar het was best koud en mistig.
Laten we hopen en bidden dat de verbetering niet van korte duur is en dat het masker snel gemaakt kan worden. Dave kanjer heel veel kracht en sterkte toegewenst.
De groetjes van tante Corlinda,ome Jan,Sander,
Marco,Frank & ome Cees -
13 April 2009 - 18:44
Carla Van Der Sar:
Even een groet voor het slapen gaan en weet dat ik met jullie meeleef! Sterkte voor jullie allemaal! -
13 April 2009 - 19:06
Pauline & Jan Willem:
Dave,
Heel veel sterkte. We hopen dat je een rustige avond mag hebben. God zij met je.
Pauline & Jan Willem
Inez,Wytze, Merle & Suze -
13 April 2009 - 19:43
Juf Kloosterman:
Lieve Dave en familie,
Vanmorgen wist ik niet wat ik moest schrijven, jullie zijn de hele dag in onze gedachten. Ik was erg blij met het tweede bericht. Ik zal het morgen op school vertellen. We zullen ook voor jullie bidden. Welterusten.
Groeten van alle Kloostermannen. -
13 April 2009 - 19:46
Juf Jessica:
Lieve Dave,
Hier nog even een berichtje van mij. Ik hoop zo dat het vanaf nu allemaal beter gaat en je nauwelijks of zelfs geen pijn meer hebt. Het zou fijn zijn als je deze week het masker kan laten maken.
Slaap lekker kanjer!
juf Jessica -
13 April 2009 - 20:06
Jochem En Wilma:
Lieve Dave we hopen dat je deze nacht wat beter slaapt en we blijven de berichten lezen iedere dag en veel sterkte en samen bidden we veel voor jou en papa mama en je broertjes om kracht voor jou en familie.
groetjes van ons alle 4. -
13 April 2009 - 20:07
Lenie:
Lieve Dave en familie,
Super Dave dat jij je 2 pillen geslikt hebt en weer wat kon eten.
Eric en Joke wat fijn voor jullie dat je even met Emiel weg konden gaan.
Heel veel sterkste vanacht dat jullie nu een nacht door kunnen slapen.
groetjes lenie -
13 April 2009 - 20:11
Familie Post:
Beste Dave, Joke en Eric,
Wat fijn om te lezen dat het later vandaag beter mocht gaan. We hadden het bericht vanmorgen ook gelezen en hebben de hele dag aan jullie gedacht... We hadden zo te doen met Dave, maar we hopen dat deze verlichting blijvend is. We bidden voor jullie.
Hartelijke groet,
Frank + familie Post -
13 April 2009 - 20:11
Ilse&Bart-Jan:
Ha Dave&familie,
Wat een leed moet je/jullie toch mee maken. Goed om te lezen dat er wat verbetering is deze dag.
We bidden dat het niet weer voor korte duur zal zijn en dat er verder kan worden gegaan met de voorbereiding van de behandeling.
Dave, dappere vent, wij staan langs de kant en roepen naar je en moedigen je aan. Maar weet dat er één is die de weg met je meegaat en de overwinning al heeft behaalt. Dit hebben we mogen vieren met pasen.
Jezus leeft!
Groeten Ilse&Bart-Jan
Ninke,Jonna,Meike&Jette -
13 April 2009 - 20:20
Corine En Co:
Hoi Dave,
Wat heerlijk om te lezen dat je je vanmiddag wat beter voelde.En ook erg stoer dat je weer twee pillen hebt geslikt!!
We hopen dat je nu eindelijk eens rustig mag slapen (en je moeder ook).Vandaag kwam ik in een boekje het gedichtje tegen dat je ouders op jou geboortkaartje hadden laten zetten, het gaat zo:
Weet je dat de Vader je kent?
Weet je dat je van waarde bent?
Weet je dat je een parel bent,
een parel in God's hand.
Een rustige nacht!!
Groetjes vanaf de schorsmos.
13 April 2009 - 20:26
De Tangetjes:
Lieve Dave,
wat zijn dat weer een heftige dagen....!
we hopen en bidden zo dat de pijn weggaat! Gisteren nog met een overvolle kerk ( misschien wel 750 mensen) allemaal voor jou gebeden!!!! We hopen dat je gauw geen pijn meer hebt, lekker kan gaan smikkelen en veel leuke grapjes kan gaan maken! niet alleen de zusters natuurlijk steeds in het ootje nemen, he? een hele, hele , hele dikke knuffel van Gijs, Nicoline, Julia, Lars en Jesse......... -
13 April 2009 - 20:32
Sophia:
slaap lekker allemaal!!!!
we wensen jullie een rustige nacht.
Groeten, Michiel en Sophia, Koen, Iris en Loïs Overduin -
13 April 2009 - 21:16
Richard En Dinande:
Hoi dappere Dave,
Wat fijn dat het iets beter mee je gaat en wat stoer van je om alleen met tante Neline te blijven, zodat papa en mama iets met Emiel konden doen!
Hopelijk lig je nu te slapen en gaat het morgen
misschien ook wel weer wat beter, zodat ze deze week nog het masker kunnen aanmeten!
Ook wij blijven hopen en bidden voor je!
Dag lieverd, groetjes van Dinande en Richard, Sophie en Marc -
14 April 2009 - 04:12
Tante Neline:
goedemorgen knul,
en nog een beetje lekker geslapen vannacht? vond het super fijn dat ik gisteren een poosje bij je mocht zijn je voelde je ietje beter hoop dat je dat vandaag ook mag voelen.en heb je oma`s soep met ballen nog op gisterenavond? vind wel dat je een super leuke en lieve zuster daar heb ze verwend je gewoon!nou kanjer weer een dikke kus en natuurlijk een voor je slaapmaatje flatsch daar komen ze aan!ps nog geen schilpad want die maken te veel rommel volgens laurens dus dan maar vissen -
14 April 2009 - 05:52
Nelly Stolk:
Hoi Dave,
Weer een nieuwe dag in het ziekenhuis, hopelijk gaat het vandaag wat beter met je. Wij denken aan je hoor! Veel sterkte vandaag allemaal.
Adrie, Nelly, Nadine, Arthur en Gerriëtte -
14 April 2009 - 06:02
Gijs:
hoi dave,
hoe gaat tie, hebbie lekker geslapen.
ik hoop het wel maar dat zie ik vanmiddag weer op de site want ik moet vandaag weer naar school.
ik hoop je snel weer te zien. ik ga weer.
de mazzel van gijs -
14 April 2009 - 06:09
Gijs:
hoi dave,
hoe gaat tie, hebbie lekker geslapen.
ik hoop je snel weer te zien. ik ga weer.
de mazzel van gijs -
14 April 2009 - 07:26
Anita Ramdas:
Goedemorgen Dave
Hoop dat deze morgen goed begint voor jou zonder pijn en duizelingen gister avond laat je 2e bericht nog gelezen dat deed me goed!!sterkte Dave we denken vandaag ook weer aan je groetjes de Ramdasjes -
14 April 2009 - 07:50
Kjell:
Hoi Dave,
ik ben nu ziek thuis daarom kan ik je nu een berichtje sturen.
Hopelijk heb je goed geslapen, ik hoop dat het pillen slikken vandaag ook goed gaat.
sterkte!!:p -
14 April 2009 - 08:06
Anita Beukers:
Hoi Dave en familie,
Wat fijn dat het gistermiddag iets beter ging.
Hopelijk gaat dit zo door en wordt ook de pijn wat minder.
Sterkte voor jullie allemaal, we blijven aan jullie denken.
Groetjes, Kjell, Lotte, Peter, Anita, Nils, Bjorn.