Zaterdag 17 juli, onze vakantie duurde 1 uur
Door: Eric & Joke
Blijf op de hoogte en volg Dave
17 Juli 2010 | Nederland, Monster
Verslagen, verdrietig en nog in shock moeten wij vertellen dat wij gistermiddag om 16.30 uur, na 1 uur varen, een frontale aanvaring met een 110 meter lang binnenvaartschip op het Prinses Margriet kanaal hebben gehad. Het is een wonder dat wij deze klap overleefd hebben. Wij hebben met elkaar de dood in de ogen gezien en hebben op dit moment geen woorden meer......
Met een lieve groet,
Eric & Joke en de jongens
17 Juli 2010 - 12:57
Willy:
Lieve familie van den Akker
Wat een drama voor jullie, denk je dat je kan gaan genieten overkomt jullie dit! Ik wens jullie heel veel sterkte om dit weer te verwerken en ik hoop dat jullie de moed weer hebben, toch iets anders te gaan doen op vakantie!
liefs Willy -
17 Juli 2010 - 13:08
Fam.Heijneman:
Wat vreselijk dat jullie dit mee moeten maken, veel sterkte!
We hopen dat jullie er ondanks deze tegenslagen toch nog een fijne vakantie van kunnen maken.
Sterkte !!! -
17 Juli 2010 - 13:08
Esther VanBo En Jaap:
Jeetje, wat een verschrikkelijk moment moet dat voor jullie zijn geweest. Heel veel sterkte met het verwerken van deze nare ervaring. De kids vast ook enorm geschrokken en nu de teleurstelling van de plots afgebroken vakantie.
Kus van ons -
17 Juli 2010 - 14:04
Koos En Marieke Bos:
Lieve Familie,
Niet te bevatten zeg!
Heel,veel sterkte hoor.
In onze gebeden dragen wij jullie op aan onze Almachtige God, Hij zij jullie nabij en is een Toevlucht in gevaren.
Ondanks alles..hoe moeilijk het ook zal zijn, hopen wij, dat jullie deze vakantie nog mooie momenten mogen gaan meemaken! -
17 Juli 2010 - 18:46
Wim En Sareke:
Wat een moeite ,is er nu ook nog bij gekomen. jullie hebben al zo veel te dragen . maar toch dankbaar. dat jullie allemaal gespaard zijn gebleven . en hopen dat jullie toch nog fijne dingen kunnen doen in de vakantie sterkte hoor allemaal, liefs Wim en Sareke -
17 Juli 2010 - 20:49
Cindy:
Jeetje wat een verhaal, zit niet echt mee. Hoop dat jullie de schrik snel te boven komen en dan nog een beetje kunnen genieten van de vakantie. Sterkte! -
17 Juli 2010 - 21:05
Bart En Ilse:
Eric, Joke en jongens,
Niet te geloven dat dit jullie moet overkomen, maar wat had dit anders kunnen aflopen!
We hopen dat jullie toch ook nog leuke momenten in deze zomervakantie mogen beleven.
Groeten bart,ilse en de meiden -
18 Juli 2010 - 09:03
Rianne Wassens:
Lieve mensen,
Het is toch vreselijk! Het was jullie zo gegund om even lekker weg te gaan. Veel sterkte met "de verwerking". Hoop dat er toch nog een mogelijkheid is voor jullie om er even uit te gaan.
Liefs Rianne en alle mannen