Vrijdag 19 februari, voorjaarsvakantie!
Door: Joke/Eric
Blijf op de hoogte en volg Dave
19 Februari 2010 | Nederland, Monster
Na een slechte start voor Dave deze week (met een slecht humeur, lusteloosheid, verdriet en geen eetlust) is dit gelukkig halverwege de week weer bijgetrokken. Woensdag kwam Kjell een middagje spelen, daar knapte hij helemaal van op! Gisteren zijn we naar school geweest om te kijken wat de jongens gemaakt hebben van het project "op weg naar...". Het zag er allemaal leuk uit.
Het was een week met heel veel "belminuten"(denk dan aan maatschappelijk werk, oncologie verpleegkundige, psycholoog etc.) en gesprekken. We hebben echter weinig nieuws te melden.
Maar vandaag begint de vakantie.....we gaan naar Villa Pardoes en vinden het best spannend. Iedereen vertelt er fantastische verhalen over dus wij zijn heel benieuwd wat ons te wachten staat.....
Ik ga dus geen lang verhaal schrijven want de koffers moeten worden gepakt!
Wij wensen iedereen een fijne (vakantie)week toe!
Met een lieve groet,
Eric & Joke en de mannen
19 Februari 2010 - 10:59
"tante"Joke:
Lieve familie,
Dan zal ik maar niet bellen....Maar vanaf de Kersenlaan: een heeeeeele fijne, gezellige, leuke, mooie vakantie toegewenst en bovenal geniet van en met elkaar!!
Van harte gegund!
Heel veel liefs van Joke en de rest van de familie;-)! -
19 Februari 2010 - 11:14
Nely:
Wens jullie een gezellige dagen in Villa Pardoes en ga er van genieten.
Dit hebben jullie dik verdiend.
19 Februari 2010 - 12:32
Fam. Heijneman:
Wij wensen jullie heel veel plezier bij Villa Pardoes, geniet ervan jullie hebben het verdiend.
Liefs van Frank, Annette en Gaby -
19 Februari 2010 - 14:23
Rianne Wassens:
Hopelijk kunnen jullie de komende week even heerlijk gaan genieten in villa Pardoes en dat jullie met net zulke enthousiaste verhalen thuis komen als al die andere ouders. Het is jullie gegund!!!
Groet Rianne -
19 Februari 2010 - 14:54
Diane Van Lier:
Ga er lekker van genieten met zijn allen!!
groetjes van ons allemaal -
19 Februari 2010 - 18:46
Koos En Marieke:
Hele fijne dagen toegewenst met elkaar.
Geniet er maar lekker van.
Hartelijke groet van ons allemaal! -
19 Februari 2010 - 19:14
Simon En Ingrid:
Beste allemaal,
Een hele fijne week toegewenst met elkaar.
We hopen dat jullie het erg goed zullen hebben.
Hartelijke groeten, Simon en Ingrid -
20 Februari 2010 - 07:47
Rina:
Dat lijkt me super, Villa Pardoes.
Het moet heerlijk zijn om te zien hoe jullie 3tal zich vermaken, fijn hoor!
Ik hoor graag hoe het geweest is.
Veel plezier.
Liefs van Rina. -
21 Februari 2010 - 14:04
De Moortjes:
Een hele fijne vakantie toegewenst!
Groetjes Marco, Kitty, Karen, Irene en Ruben -
21 Februari 2010 - 15:16
Anita Ramdas:
Lieve fam
Geniet van deze week he met zijn alle!!groetjes van de ramdasjes -
23 Februari 2010 - 22:31
Fam. Berger:
Hallo lieve mensen,
We hoorden vandaag dat jullie enorm in de watten gelegd worden. Overal is vermaak en leuke kinderdingen!
Geniet ervan!
Groeten,
Ronald, Thera, Anouk, Wouter en Fieke -
24 Februari 2010 - 14:38
Janneke Van Embden:
Eric, Joke, en jullie mannen.
Je zult wel denken, wat doet die daar op de site. dat zal ik je vertellen. Jan zit best wel vaak op de P.C en hoort af en toe ook wat van Dick.en zodoende wist hij van deze site. en liet hij het mij ook lezen. wat maken jullie veel mee.
ik hoorde af en toe wel van Jany hoe het met Dave gaat. we hopen dat het redelijk goed gaat met hem en wensen jullie met elkaar heel veel sterkte toe
het is heel mooi dat je zo ook je gevoelens ';op papier ;kan zetten.we denken aan jullie .
en we zullen de side in de gaten houden.
hartelijke groet ook namens Jan
Janneke Van Embden