Donderdag 11 maart, helaas minder goed nieuws...
Door: Joke/Eric
Blijf op de hoogte en volg Dave
11 Maart 2010 | Nederland, Monster
Lieve lezer,
Waren we gisteren nog zo "in de wolken" met het goede nieuws dat we te horen kregen, vandaag werden we weer met beide benen op de grond gezet. De uitslag van Dave zijn bloed geeft afwijkingen van zijn schildklier aan. De oorzaak hiervan is het begin van de uitschakeling van zijn hypofyse. We hadden dit eigenlijk pas zo rond het einde van dit jaar verwacht maar helaas.... het is al begonnen. Dit betekent dat Dave meer medicatie gaat krijgen en nu geregeld naar het ziekenhuis moet om zijn bloed te laten onderzoeken. Een domper op de vreugde van gisteren dus.
Maar goed, Dave maakt er geen probleem van (gelukkig), een pil meer of minder vindt hij (nog) niet erg. Hopelijk blijft hij in de toekomst ook zo positief hierover denken!
Nou, dat was het even voor dit moment. Allemaal weer een fijn weekend toegewenst!
Met een hartelijke groet,
Eric & Joke
Met een hartelijke groet,
Eric & Joke
11 Maart 2010 - 21:03
Cora Sta:
He bah, de vreugde had wel even langer mogen duren! Maar aan de andere kant.. het goede nieuws kunnen ze jullie ook niet afpakken! Sterkte dan toch maar weer met deze domper en ook vast een fijn weekend!
12 Maart 2010 - 00:02
Jan Willem & Pauline:
Heel veel sterkte!!!
12 Maart 2010 - 06:12
Willy:
Lieve Dave en familie
heel vervelend dat jullie gisteren geen goed nieuws hebben gekregen. Sterkte maar weer!
liefs Willy -
12 Maart 2010 - 07:13
Rina:
Ik was zo blij, en nu, ja, wat moet ik zeggen?
Diep ademhalen en glim- lachen?
Dappere Dave.
Veel liefs van mij, ik leef met jullie mee.
Rina. -
12 Maart 2010 - 07:38
Femmy Heerlien:
Wat jammer, dat deze uitslag is gekomen.
Heel veel sterkte en wij zullen zondagmorgen in onze bidstond voor de samenkomst aan voor jullie gezin bidden.
Heel veel liefs, van uit Goes. -
12 Maart 2010 - 07:56
Rianne Wassens:
Dave wat ben jij toch een dapper ventje. Een pil meer of minder maakt niet uit. Echt knap hoe je je door al die "shit" heen beweegt. Maar we mogen blijven vertrouwen op een goede God die nog steeds wonderen doet. Die jou nooit loslaat. -
12 Maart 2010 - 08:17
Lamers:
Lieve Dave,
Heel veel sterkte met alles!! Je bent een kanjer!! We denken aan je en bidden voor je! groetjes Bart en Ilse -
12 Maart 2010 - 10:03
Diane Van Lier:
Ik kan alleen maar zeggen dat ik jullie kanjers vind.
groetjes Diane -
12 Maart 2010 - 20:45
Fam Overduin:
hallo allemaal,
wat jammer nou...heel veel sterkte verder. Knap dat jij al die pillen zomaar neemt! Zou ik niet kunnen hoor!
Emiel, goed zeg die powerpoint, in groep 6 moet je er een spreekbeurt mee maken en nu weet jij alvast hoe dat moet!
Fijn weekend met elkaar!
groeten uit de Molenstraat! -
13 Maart 2010 - 09:28
Gertine:
Jeetje, wat is dit naar zeg. Dave, ik vind het geweldig hoe jij erover denkt.
Heel veel sterkte allemaal!
Kuz Gertine -
14 Maart 2010 - 10:31
Karel En Ankie Turfb:
Lieve Familie,
Heel veel sterkte en kracht van God toegewenst.Wij leven met jullie mee en bidden voor jullie. -
14 Maart 2010 - 13:35
Monique Meijer:
Wat een energie zullen die emoties allemaal kosten.
Het leven zit vol ups en downs. Ik hoop dat jullie weer voor de volgende UP kunnen gaan.
Groetjes Monique