Vrijdag 23 juli, nieuwe vakantie poging en jarigen
Door: Eric & Joke
Blijf op de hoogte en volg Dave
23 Juli 2010 | Nederland, Monster
Enigszins bekomen van de eerste "vakantie-schrik" hebben we toch besloten een 2e poging te gaan wagen. Dit keer niet op het water maar gewoon op de grond! We hopen op deze manier de nare herinneringen snel in te wisselen voor positieve vakantie-verhalen..... Naar omstandigheden gaat het gelukkig best goed met ons allemaal.
Iedereen die de afgelopen week zo hartelijk met ons heeft meegeleefd op allerlei manieren, willen wij heel, heel hartelijk BEDANKEN! We beseffen ons steeds meer dat het echt een wonder is dat wij allemaal ongedeerd zijn!
Vandaag is Emiel 10 jaar en zondag wordt Dave 12 jaar. Beide verjaardagen hebben we al gevierd maar toch zullen we ze deze dagen nog wel een beetje extra verwennen.
Wij wensen opnieuw iedereen die op vakantie is of gaat een fijne tijd. In gedachten denken we ook in het bijzonder aan de mensen die wij kennen en die ook met ziekte te kampen hebben en die hierdoor niet met vakantie kunnen.... heel, heel veel sterkte toegewenst!
Met een lieve groet,
Emiel van harte.....
En een fijne dag.
23 Juli 2010 - 04:40
Tante Neline:
Lieve Emiel van harte gefeliciteerd met je verjaardag! leuk vandaag met z`n allen naar de camping hopelijk laat de zon jullie niet in de steek de komende twee weken geniet er maar lekker van!!!!dikke knuffel van ons allemaaal -
23 Juli 2010 - 07:21
Richard En Dinande:
Goedemorgen,
Emiel van harte gefeliciteerd met je verjaardag en een hele gezellige dag!
We wensen jullie heel veel plezier en hopen dat jullie lekker kunnen genieten van deze wel verdiende vakantie!
Groetjes van Sophie en Marc, Richard en Dinande -
23 Juli 2010 - 09:35
Juf Jessica:
Lieve Emiel,
Van harte!!! Gezellige dag vandaag!
En allemaal een fijne vakantie gewenst. Geniet ervan!
Liefs, Jessica -
23 Juli 2010 - 10:04
Cindy:
van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag Emiel!
Een hele gezellige dag en laat je maar lekker verwennen.
Grtjs van Ivo, Job, Fleur, Peter en Cindy -
23 Juli 2010 - 10:18
Lenie Valstar:
Hoi Email,
Van harte fefeliciteerd met je verjaardag en allemaal een fijne vakantie toe gewenst.
dikke kus van ons allemaal. -
23 Juli 2010 - 16:14
Marrie:
Emiel, van gefeliciteerd met je verjaardag! Laat je maar lekker verwennen vandaag.
Allemaal een hele fijne vakantie gewenst, het is jullie zo gegund!
Liefs
23 Juli 2010 - 19:43
Mariska V Eendenburg:
Emiel van harte gefeliciflapstaart met je verjaardag....
Ik hoop dat je vandaag een leuke dag hebt gehad.
Allemaal vanuit het diepst van mijn hart een hele fijne vakantie met vele mooie en blijvende herinneringen......
Joke en Eric dank je wel voor de laatste lieve zinnen. En we weten dat jullie ondanks jullie eigen problemen ook aan ons denken.....
liefs de Eendenburgjes -
24 Juli 2010 - 15:21
Diane Van Lier:
Lieve allemaal,
Als eerste beide mannen (alvast)gefeliciteerd met jullie verjaardag.
Met tranen in onze ogen hebben we jullie zeer slechte start van de vakantie gelezen. Ongelofelijk, wat zullen jullie bang zijn geweest.
We hopen van harte dat jullie een fijne vakantie krijgen.
geniet ervan het is jullie van harte gegund!
veel liefs, Eric, Diane, Frank, Lisanne en Joost -
25 Juli 2010 - 15:12
Anita Ramdas:
Lieve Fam
Ik lees net al de gebeurtenissen...........Om stil van te worden,geniet deze week dubbel en dwars!!Groetjes vd Ramdasjes -
25 Juli 2010 - 18:27
Juf Jessica:
Lieve Dave,
Van harte gefeliciteerd!!!
Hoop dat je een leuke dag hebt!
Liefs, juf Jessica -
26 Juli 2010 - 08:26
Juf Gera:
Lieve allemaal,
net terug uit Italie en in de onderstelling dat jullie een fijne week hebben gehad op de boot, lees ik met tranen in mijn ogen de laatste berichten. Afschuwelijk. Heel heftig moet dit geweest zijn. Dankbaar dat dit zo goed is afgelopen. Sterkte om dit weer een plaatsje te geven. Ik hoop dat jullie deze week zullen genieten, jullie hebben het enorm verdiend. -
26 Juli 2010 - 08:32
Pieter En Jolanda:
Hee, Dave en Emiel!!
Van harte gefeliciteerd met jullie verjaardagen. We hopen dat het hele gezellige dagen waren en dat jullie het bootongeluk weer een beetje konden vergeten.
Wat super dat jullie toch nog lekker op vakantie zijn gegaan. En nu ECHT even genieten met z'n allen.
Dikke knuffel van de kleine meisjes en liefs van ons allemaal.
de groeten aan jullie vader en moeder en aan Donald.