ACTIE "KANKER? DRAAG HET SAMEN" - Reisverslag uit Monster, Nederland van Dave Akker - WaarBenJij.nu ACTIE "KANKER? DRAAG HET SAMEN" - Reisverslag uit Monster, Nederland van Dave Akker - WaarBenJij.nu

ACTIE "KANKER? DRAAG HET SAMEN"

Door: Eric & Joke

Blijf op de hoogte en volg Dave

22 Januari 2011 | Nederland, Monster

Lieve lezer,
De reacties na het krantenartikel van afgelopen donderdag zijn heel positief! We hebben inmiddels 46 plekjes op de 2e hands kinderbeurs verhuurd, we hopen natuurlijk dat er woensdagmiddag tussen 13.30 en 14.30 uur nog meer mensen zich melden! Het zou leuk zijn als we "uitverkocht" waren. Voor alle duidelijkheid, de opbrengst van alles wat op de bovenverdieping verkocht wordt (poffertjes, bloemen, workshops, foto's maken, koek, schilderijen enz.) is ook geheel voor het goede doel bestemd (sommige hadden dit uit de krant verkeerd begrepen).

Thuis zijn we tussen de bedrijven door bezig met de voorbereidingen, de jongens knutselen leuke reclameborden, de posters zijn gemaakt en worden komende week verspreid, sponsors melden zich aan en leuke activiteiten (zoals een workshop goochelen of meerijden in een Ferrari) worden bedacht en voorbereid.

Dat de stress soms (te) hoog oploopt merken wij vooral aan Dave, hij raakt dan in paniek en dat moeten we voorkomen. Soms lastig, vooral als er spontane aanbiedingen op je pad komen die eigenlijk op dat moment voor Dave niet handig uitkomen.... Maar goed, we proberen zoveel mogelijk regelmaat te houden en het is allemaal nog te overzien! De jongens genieten er ook enorm van en dat is ook wat waard!

Vandaag is er voor het eerst een klasgenoot van Dave bij ons thuis geweest en dat vonden we allemaal heel gezellig! Inmiddels hebben we ook toestemming ontvangen om groeihormonen te gaan toedienen. Over 2 weken krijgen we de instructie in het ziekenhuis. Dave ziet er best een beetje tegenop want elke dag een spuit lijkt hem geen pretje. Maar goed, hij heeft de afgelopen jaar wel meer angsten overwonnen dus dit zal ook wel weer goedkomen (nu wij nog, we zijn ook niet zulke helden in prikken, schatten we in...).

Een fijn weekend allemaal!
Groeten,
Eric & Joke en de jongens

• 22 Januari 2011 - 18:21

Rina:

Wat fijn jongens dat alles zo goed verloopt, en dat jullie er zo van genieten.
    En leuk Dave dat er een klasgenootje bij je thuis is geweest en vooral dat het gezellig was.
    Ik wens je en jullie sterkte met de spuitjes, het geven en het krijgen ervan.
    Gaat lukken.
    Liefs van Rina.

• 22 Januari 2011 - 19:03

Rianne Wassens:

Gewoon even een knuffel in deze lange, lange, lange strijd...

• 26 Januari 2011 - 11:53

Fam Heijneman:

Lieve Emiel en Dave,

Heel veel succes met de beurs en we hopen dat jullie veel op zullen halen!

Gr. van Frank, Annette en Gaby