Zaterdag 28 november, EHBO-dag
Door: Joke
Blijf op de hoogte en volg Dave
28 November 2009 | Nederland, Monster
Dave blijft maar beroerd en gaat er met de dag slechter uitzien. Hij gaat ook weer 's morgens spugen en dat in combinatie met veel slapen doet bij ons de ALARMBELLEN rinkelen. Er zal toch weer niet iets met die drain zijn??? Je krijgt er pijn in je buik van de zenuwen van. Vandaar een telefoontje naar het ziekenhuis vanmorgen.
Je begrijpt, de jongens in tranen. Dave zag wel in dat dit zo niet door kan gaan maar de weg naar het ziekenhuis is toch altijd heel moeilijk, want wat hangt er nu weer boven je hoofd? Het blijft verdrietig. Ook Emiel had het er erg moeilijk mee, het lijkt wel of ook hij steeds meer gaat beseffen wat dit allemaal betekent voor Dave. Gelukkig werden Donald en Emiel bij Oma en Arjan lief opgevangen.
We mochten naar de EHBO komen en werden verwacht (dit om de wachttijd te beperken). Dat wachten nu eenmaal bij een ziekenhuis hoort weten we.....maar ook hier wen je niet aan. Dave is zorgvuldig onderzocht, foto's van zijn drain, CT-scan, bloedonderzoek enz. Nou, alle gekke dingen waar we bang voor waren (verstopping in drain met name) zijn gelukkig uitgesloten. Wel vonden ze wat afwijkingen van vocht rondom zijn hersenvlies maar daar kunnen zijn huidige klachten niet van zijn.
Ook zijn virus vonden ze terug in zijn bloed. Tja, al met al blijft Dave voor de dokters ook een moeilijk geval..... ze zien hoe beroerd hij is (eet en drinkt bijna niets) maar kunnen niet veel voor hem doen, behalve een infuus. Na al die uren op de EHBO (bijna 6 uur) was Dave helemaal op. Hij wilde eerst niet naar huis omdat hij er de fut niet voor had maar blijven voor een infuus was ook weer zoiets. Toen hij beloofde zijn best te gaan doen met eten/drinken mocht hij gelukkig weer mee naar huis.
Inmiddels hebben wij gegeten, Dave dus niet, en ligt Dave nu heerlijk in bed. Nu maar hopen dat het drinken gaat lukken en hij toch weer een beetje op mag krabbelen komende week. We zijn in ieder geval gerust gesteld dat er niets met de drain aan de hand is.
Allemaal een fijn weekend, wij hopen dat het hier nu rustig blijft...
Liefs,
Eric & Joke en de mannen
28 November 2009 - 19:13
Colinda:
Nou jongen, heeel veel sterkte! Ik hoop dat je weer een beetje mag gaan eten en drinken, terwijl ik begrijp dat dat best moeiljk zal zijn. Ik hoop dat je weer snel opknapt, want natuurlijk wil jij het sinterklaasfeest niet missen. Zeg maar tegen Emiel dat hij wel pingpong leraar kan worden, hij heeft het me zo goed uitgelegd! :) En Donald, is die nog lekker aan het knutselen of nu weer aan het puzzelen, sinterklaas heeft hem in ieder gevale wel verwend. Veel sterkte Dave, gelukkig is het je drain niet, maar ik hoop wel dat je senl weer op mag knappen! Ik bid voor je, jongen!
liefs,
je nicht! -
28 November 2009 - 20:41
Arianne:
Hallo lieverds...wat een zorgen weer. Jullie blijven in mijn gedachten en gebeden!
Kus -
28 November 2009 - 21:05
Rianne Wassens:
Wat erg weer al die zorgen. Heel begrijpelijk en herkenbaar dat alle alarmbellen weer gaan rinkelen, want je hebt het tenslotte allemaal al eerder meegemaakt.
Heel veel sterkte, je weet nu wat het niet is, maar nog niet wat het dan wel kan zijn. Nu maar hopen dat het snel weer beter gaat.
Liefs Rianne en alle manne -
28 November 2009 - 21:15
Familie Van Der Zwan:
lieve Dave en familie, wat ontzettend vervelend voor je Dave, ik hoop dat het drinken weer een beetje beter gaat zodat jij je ook weer wat beter gaat voelen, wij leven met je mee en bidden iedere dag voor je. Heel veel sterkte. hartelijke groetjes ,
Fred, Nelly, Tobias, Jasper, Job en Sophie -
29 November 2009 - 00:02
Cindy:
Wat een tegenslag, had zo gehoopt voor jullie dat het beter zou gaan. Schrik er toch wel een beetje van. Heel veel sterkte. Hoop dat je snel weer wat eet en drinkt en weer wat aansterkt. Wij denken aan jullie.
Groetjes van ons allemaal
Cindy -
29 November 2009 - 02:28
Oom BramTante Bep:
Lieve allemaal, wat zouden we graag helpen met de
nieuwe zorgen die er bij jullie weer zijn, heel veel sterkte en lieve groeten vanuit de Masemude -
29 November 2009 - 09:14
Willy:
Lieve Dave
wat een ellende weer voor je. Het lijkt wel of het nooit ophoudt. Ik hoop voor je dat je je snel weer wat beter mag voelen.
liefs Willy -
29 November 2009 - 12:24
Diane Van Lier:
Lieve allemaal,
Wat vervelend allemaal weer en wederom weer extra zorgen.
Dave, we hopen dat het drinken gaat lukken en dat je je gauw weer iets (beter) voelt.
heel veel kracht en sterkte!
liefs van ons 5. -
29 November 2009 - 12:42
Marrie:
Lieve allemaal!
Wat een nare berichten weer. Heel veel sterkte! Liefs Marrie -
29 November 2009 - 14:56
Renske Van Gaalen:
Wat blijven de zorgen toch steeds weer aanhouden! We leven met jou/jullie mee! Dave, veel sterkte, hopelijk gaat het eten en drinken gauw weer lukken! -
29 November 2009 - 15:12
De Tangetjes!:
Lieve allemaal,
Dave, zet m op..! Hopelijk krijg je weer wat trek en kan je weer wat eten....! Kom op he; je bent een kanjer!!!
allemaal sterkte en houd moed! Dat God jullie zal omringen en dat Hij met Zijn liefde jullie zal omarmen.
heel veel knuffels van de Tangetjes -
29 November 2009 - 15:30
Kees En Suze:
We kunnen niet anders dan jullie heel veel sterkte toewensen. -
29 November 2009 - 16:22
Rina:
Lieve mensen, wat een zorgen. Wens jullie veel sterkte toe en hoop van harte dat Dave weer een beetje zal kunnen drinken en eten.
Veel liefs van Rina. -
29 November 2009 - 18:37
Fam.Westhoff:
Wat vervelend allemaal voor je Dave, we hopen dat je je gauw weer beterder mag gaan voelen.
Wij wensen je heel veel sterkte toe!!!
Fam. Westhoff -
29 November 2009 - 19:01
Hallo Allemaal,:
Wat krijgen jullie een hoop voor jullie kiezen.
We hopen dat het snel beter gaat met Dave, we denken aan jullie.
Groetjes van Peter, Sjoukje, Inge en Mirthe van Staalduinen -
29 November 2009 - 20:08
Familie Post:
Lieve allemaal,
Wat zielig en verdrietig allemaal! Wat een weg hebben jullie te gaan en vooral Dave, jongen, wat moet je veel meemaken. We wensen jullie toe dat God de kracht geeft om dit lijden met elkaar te dragen en dat Hij jullie zal troosten!
We blijven voor jullie bidden.
Hessel & Conny, Frank, Simone, Eline, Martine Post -
30 November 2009 - 04:02
Mama:
Lieve Dave,
Het is nacht, ik kan niet slapen en denk aan jou! Omdat dit verslag in boekvorm voor jou/ons wordt geprint, schrijf ik je dit stukje. Ik wil je laten weten dat wij je ENORM bewonderen. Afgelopen zaterdag heb je ons weer laten zien hoe sterk, wijs en bijzonder jij bent! Het ziekenhuis bellen is altijd moeilijk. Je wordt dan boos en verdrietig omdat je bang bent voor de gevolgen(opname/operatie?). Maar zaterdag zag jij zelf wel in dat er geen andere keus was, je was zo beroerd! Als we jou dan zo zien, ziek en verdrietig, dan huilt ons hart met jou mee. Wat willen wij jou graag deze ellende besparen.
Maar we hebben geen keus! De rit naar Rotterdam leggen we zwijgend af, totaal in beslag genomen door onze angst en emoties. En wat ben jij dan weer sterk als je op de EHBO alle onderzoeken trouw ondergaat en nog grapjes tussendoor maakt! Je bent echt onze KANJER MET LEF! Lieve Dave, vertrouw op God, Hij blijft jou en ons nabij, hoe moeilijk de weg ook is. We houden van je!
Met alle liefde, Papa & Mama -
30 November 2009 - 09:57
Femmy Heerlien:
het is nu maandag, we hopen dat Dave zich wat beter voelt.
wat een zorgen zo voor jullie.
wees verzekerd van ons gebed voor jullie.
Femmy en de rest uit Goes. -
30 November 2009 - 09:59
Femmy Heerlien:
Hallo, het is nu maandag hoop dat het wat beter is gegaan. Heel veel sterkte.
wees verzekerd van ons gebed voor jullie.
30 November 2009 - 12:21
Fam. V.d. Kaaij:
Hoi Dave en familie,
Gisteren hoorde we op de zondagsschool dat je naar het ziekenhuis moest. Wat een moeilijke weg iedere keer weer, we bidden dat je weer snel wat opknapt. We denken en bidden voor je.
Groetjes Alexander en Siska + kids -
30 November 2009 - 13:04
Juf Jessica:
Lieve Dave,
Het zit weer niet mee. Wat een zorgen weer en het ging zo goed! Ik hoop dat je deze week weer opknapt en goed kan eten. Veel sterkte. Ik denk aan je. Liefs, juf Jessica -
30 November 2009 - 19:44
Fam. Heijneman:
Hallo allemaal,
Wat vervelend zeg dat je je zo beroerd voelt en we blijven met jullie meehopen dat je je maar snel beter zult voelen.
Heel veel liefs uit 's-Gravenzande -
30 November 2009 - 20:39
Fam. Berger:
Lieve allemaal,
Heel veel kracht en moed!
Groeten,
Ronald, Thera, Anouk, Wouter en Fieke