Vrijdag 9 september, "Made by D" - Reisverslag uit Monster, Nederland van Dave Akker - WaarBenJij.nu Vrijdag 9 september, "Made by D" - Reisverslag uit Monster, Nederland van Dave Akker - WaarBenJij.nu

Vrijdag 9 september, "Made by D"

Door: Eric & Joke

Blijf op de hoogte en volg Dave

09 September 2011 | Nederland, Monster

Lieve lezer,

De afgelopen weken is er veel gebeurd in ons gezin. Leuke en minder leuke dingen. De hele situatie in ons gezin is Eric op dit moment wat teveel geworden. Hij werkt daarom voorlopig halve dagen en krijgt begeleiding om weer uit dit dal omhoog te kruipen. Dit valt voor hem en voor ons allemaal niet mee, maar dat hoef ik vast niet verder uit te leggen....
Ook heb ik deze week besloten om mijn zaterdagmiddag baantje in de kledingverkoop op te zeggen. Jammer, maar helaas bracht het mij niet de ontspanning en afleiding die ik zocht. Ik voelde mij aan alle kanten "tekort" schieten en liep de hele morgen te rennen om 's middags te kunnen gaan werken. Dit voelde niet goed. Ik wil graag tijd hebben om Emiel aan te moedigen bij de korfbal, Eric zijn hobby te laten uitoefenen bij de KNRM, voor Donald en Dave te zorgen en zelf ook nog een beetje "weekend" gevoel overhouden. Over een paar weken ben ik dus weer op zaterdagmiddag thuis.

Gelukkig hebben we ook leuk nieuws! Zoals de komst van Boris in ons gezin. Boris is volgens Dave een "beste gozer" van 27 jaar die Dave op zaterdag, om de week, een paar uurtjes komt begeleiden. Morgen komt hij voor de eerste keer dus dat is best spannend. Wij hebben er het volste vertrouwen in dat dit wel goed zal gaan.

En verder zijn we druk aan het werk want Dave gaat starten met zijn eigen "bedrijfje". Zie de uitnodiging hieronder.
Het is ontzettend leuk om dit met/voor hem te doen maar ook heel vermoeiend. Want er mag geen stress ontstaan dus alles moet heel beperkt worden besproken, goed worden voorbereid en er moeten niet teveel werkdruk voor Dave ontstaan. Iets dat niet gemakkelijk is, vooral omdat wijzelf zo enthousiast over zijn werk zijn. Ben je benieuwd, kom dan even kijken!

Met een hartelijke groet,
ook namens de jongens,
Eric & Joke

UITNODIGING

Op vrijdag 16 september 2011 is het zover….

Dan ga ik voor de eerste keer de door mijzelf gemaakte houten artikelen verkopen onder de naam:
“MADE BY D”

“Made by D” staat voor: gemaakt door Dave en gemaakt bij de Dag (omdat ik nu eenmaal een ziekte heb waardoor ik bij de dag moet leven).

Door de hersentumor kan ik niet hele dagen naar school. Gelukkig mag ik bij “De Zaagbaak” mijn hobby, figuurzagen, uitoefenen. Ik heb inmiddels veel dingen gemaakt, zoals fotolijstjes, voetballers, sleutelhangers en zelfs, speciaal voor deze fair, een inklapbaar taartplateau!
De opbrengst van de verkoop is gedeeltelijk bestemd voor de goede doelen van de Najaarsfair, waaronder Inloophuis Carma.

Vind je het leuk om mijn artikelen te komen bekijken en wellicht iets te kopen?
Dan ben je van harte welkom op

De Najaarsfair op vrijdag 16 september van 15.00 tot 21.00 uur in gebouw “De Haven”, Havenstraat 1 te Monster.

Je kunt hier ook terecht voor brocante, kleding, hoeden, speelgoed, (woon)accessoires, kinderworkshop, zelfgemaakte jam, advocaat en nog veel meer!
De toegang is gratis.

Tot dan!

Dave

• 10 September 2011 - 05:56

Tante Joke:

Hey Dave,

Gaaf Dave dat je nu al een eigen bedrijfje gaat beginnen. Net zo iets als je "schilderijen-maak-vriend",[ik weet niet meer hoe hij heet];-)!
    Enne...jij maakt goeie reclame joh voor de najaarsfair!
    Ik hoop dat je het goed kan vinden met Boris!

Emiel jij succes weer hé met de korfbal.

Lieve groet

• 10 September 2011 - 06:45

Rina:

Lieve mensen,

Zoals altijd vind ik het moeilijk de juiste woorden te vinden.
    Eric wat 'fijn' dat je de mogelijkheid hebt om halve dagen te gaan werken, en hopelijk brengt de hulp je weer wat op kracht.
    Jammer Joke dat het niet ging met je baantje,het is belangrijk dat ook jij oplaadpuntjes vindt.(makkelijker gezegd dan gedaan!)
    Vandaag je maatje, Dave, wat goed!
    Geniet ervan.
    En dat je je zelf gemaakte spullen gaat verkopen vind ik erg stoer.
    Liefs van Rina.

• 10 September 2011 - 21:02

Juf Gera:

Ha die lieve van den Akkertjes,

geweldig Dave, het verkopen van die mooie spullen van je! Ik heb al iets gezien, en dat belooft wat voor vrijdag! Ik ben zeker van plan even te komen kijken! Ben benieuwd hoe het vandaag was!!

• 11 September 2011 - 11:21

Familie Van Der Ven:

jammer dat het zo ver is dave anders kwamen we zeker kijken .
    groetjes van ons allen en een stevige knuffel voor je pa

• 11 September 2011 - 14:25

Fam.Heijneman:

Dave wat leuk dat je zoveel leuke houten spullen hebt gemaakt en dat je daar zoveel plezier in hebt. Heel veel succes met de verkoop!
    Liefs van Frank, Annette en Gaby

• 13 September 2011 - 08:52

Familie Van Essche:

Super Dave, zo een bezigheid is goed voor je!
    Veel sterkte voor Erik, het is logisch dat het je soms teveel wordt en Joke zorg voor ontspanning want wat is dat belangrijk in de strijd met zieke kids.

Liefs uit Haarlem Caecilia en Michel en de kinderen

• 13 September 2011 - 15:22

Fam Bleser:

Dave wat een leuk idee om je eigen gemaakte spulletjes te verkopen. Het is jammer dat we zo ver weg wonen anders kwamen we kijken. Heel veel succes.
    Veel sterkte Eric fijn dat je halve dagen kan werken en Joke denk je ook wel aan jezelf.

Lieve groetjes van Ron, Petra, Pim en Esmee uit Leusden