Maandag 7 september, echte boeren.... - Reisverslag uit Monster, Nederland van Dave Akker - WaarBenJij.nu Maandag 7 september, echte boeren.... - Reisverslag uit Monster, Nederland van Dave Akker - WaarBenJij.nu

Maandag 7 september, echte boeren....

Door: Joke

Blijf op de hoogte en volg Dave

07 September 2009 | Nederland, Monster

Hallo allemaal,
Afgelopen weekend waren we met de familie van papa op een echte boerderij in Staphorst! En leuk dat dat was!!!
Dave heeft genoten van het boerenleven. De koeien van het land gehaald met de traktor, gereden op de skelter, de kalfjes gevoerd enz.
Ook Emiel heeft zich ontpopt als een echte boer. Elke morgen sloop hij zachtjes het huis uit om in overal en kaplaarzen de boer te helpen met het melken. Het hele weekend hebben we hem niet gezien, hij was een druk baasje (boertje). Donald vermaakte zich met Quirine op de step (zij mocht meeliften), voerde de kippen en speelde in de hooiberg. En ja, wat is er als ouders nu leuker dan al je kinderen te zien genieten! Dan geniet je zelf ook!

Nu zijn we weer thuis en gaat het gewone leven weer verder.
Vandaag heeft Dave een uur in de MRI scan gelegen (en dat is nooit zo'n pretje). Als ze op deze scan iets over de uitwerking van de bestralingen kunnen zien, horen we dat woensdag. We zijn benieuwd, maar rekenen nergens op aangezien het eigenlijk nog te vroeg is om conclusies te trekken (december hopen we meer te horen). Morgen gaat Dave weer een lesje op school volgen, hij heeft er zin in. Ook groeit zijn hoofdhaar weer op verschillende plekken maar er zijn ook stukken die (nog?) "kaal" zijn. Afwachten dus maar.....
Deze week horen we ook of Dave in aanmerking komt voor een rolstoel op maat, voor de lange afstanden.
Er gebeurt dus weer van alles.....

Tot zover weer,
liefs van ons allen,

Eric & Joke

PS: Bedankt namens Emiel voor het stemmen op de Willem Wever site! Hij hoort nog of hij winnaar van de week is.

• 07 September 2009 - 18:52

Diane Van Lier:

Hoi dave en familie,

wat geweldig gezellig dat jullie met zijn allen zijn weggeweest. heerlijk dat jullie zo hebben genoten.
    Veel plezier op school, succes woensdag.
    En Emiel ben benieuwd of je de winnaar van de week bent.

groetjes van ons allen

• 07 September 2009 - 18:58

Leoni:

Goed om dit weer te horen! Lekker hoor, zo'n weekend weg.
    Succes allemaal weer!

Leoni

• 07 September 2009 - 19:15

Corine:

Hallo allemaal,

Wat super fijn dat jullie zo'n heerlijk weekend met elkaar hebben gehad.Dat zijn de krenten in de pap.We weten in ieder geval wat Emiel wordt als hij groot is.Ik hoorde van Marente dat hij tijdens het melken helemaal onder de poepspetters zat en zijn vader ook, en die had zijn goeie kleren aan!Het echte boerenleven!
    Heel veel sterkte de komende dagen als jullie in afwachting van de uitslag zijn!!

Heel veel groeten vanaf de schorsmos,
    Corine.

• 07 September 2009 - 19:32

Fam.Heijneman:

Wat fijn dat jullie het zo leuk hebben gehad van het weekend. En spannend wat de uitslag is van de scan heel veel sterkte!!

Gr. uit 's-Gravenzande

• 08 September 2009 - 10:49

Rina:

Als de kinderen genieten, hebben wij ouders het ook heel erg naar ons zin, zo is dat!
    Wat fijn om over deze belevenissen te lezen.
    Heerlijk!
    En dan weer het 'gewone' leven, met een weekend om op terug te kijken..
    Sterkte morgen.

Veel liefs van Rina.

• 08 September 2009 - 18:54

Rianne Wassens:

Wat een fantastische foto's! Goed om te zien hoe iedereen zo heeft genoten. Is heel kostbaar zo'n moment! Hopelijk kan je net zo'n coole rolstoel uitzoeken straks als Bastiaan. Echt eentje die helemaal op jou maat is. Succes.

• 08 September 2009 - 19:03

Diana Ponse:

hallo allemaal,

wat heeeeeeerlijk om dit te lezen.
    gewoon weg fantastisch dat jullie dit hebben kunnen doen.
    ik hoop met heel mijn hart dat jullie hier samen vaker van kunnen genieten.
    groetjes Diana

• 09 September 2009 - 05:42

Tante Neline:

nou jongens dat ziet er leuk uit op de foto`s
    heeft je moeder toch ook nog eens een weekend met haar ''boer'' doorgebracht op een echte boerderij dat was vroeger immers haar grote droom trouwen met een boer....fijn dat jullie zo genoten hebben maar nu weer naar school ben benieuwd wat je daar allemaal weer hebt geleerd
    spannend of je vandaag nog iets hoord van de scan die gemaakt is nou jongens zie je vanavond maak er een leuke dag van groetjes ook van oom ary

• 09 September 2009 - 19:56

Juf Jessica:

Leuk weekend hebben jullie gehad en wat een supergave foto's zeg!
    Fijn dat je zoveel hebt kunnen doen Dave. En wat super dat jullie konden genieten van de kids, Eric en Joke.
    Hoop dat jullie vandaag goede berichten hebben gehoord in het ziekenhuis.
    En Emiel, weet je al of je winnaar van de week bent? Dat moet toch haast wel met al die supporters die voor jouw vraag hebben gestemd?

Veel liefs, juf Jessica