Zondag 31 mei, Pinksterweekend
Door: Joke
Blijf op de hoogte en volg Dave
31 Mei 2009 | Nederland, Monster
Lieve allemaal,
Het gaat best goed met mij.
Vrijdag is Willeke meegeweest naar de bestraling, dat was gezellig. Daarna ben ik bij Kjell op zijn kinderfeestje geweest. We gingen patat eten en daarna ben ik naar huis gegaan en gingen de jongens zwemmen. Ja, dat kan ik natuurlijk niet maar dat geeft niet. Ik vond het heel leuk om er toch bij te zijn geweest! Papa heeft met Donald en Emiel gevist in de wijk. Ze hebben niks gevangen. Donald dacht eerst dat ze gingen vissen in onze vissenkom.... hij stond er al bij met een zeefje! Niet zo handig dus.
Zaterdag was ook leuk. 's Morgens heb ik rustig aan gedaan. 's Middags ben ik met papa een eindje wezen toeren door het Westland. Ook ben ik op het 12,5 jarig huwelijksfeest van Jan & Martine geweest. Er was een goochelaar en ik vond het heel leuk. Ik was pas om 9 uur weer thuis.
Emiel had eigenlijk een voetbaltoernooi maar hij was 's nachts niet lekker geweest (en overdag ook niet fit) en daarom mocht hij thuisblijven. Gelukkig was hij wel op het feestje 's avonds.
Het gaat dus, op de regelmatige buikpijn na, best goed. Het is wel een beetje moeilijk wat ik moet doen met het mooie weer. In de zon met mijn hoofd/rug mag ik niet en ik vind het ook niet fijn op dit moment. Maar heel de dag binnen zitten is ook niet leuk. Als iemand nog tips voor mij heeft dan hoor ik ze graag!
Allemaal hele fijne pinksterdagen en geniet van de zon!
De mazzel en tot latersz.....
Dave
Het gaat best goed met mij.
Allemaal hele fijne pinksterdagen en geniet van de zon!
De mazzel en tot latersz.....
Dave
31 Mei 2009 - 09:12
Dinan:
Hoi Dave,
Wat fijn om deze berichten te lezen. Ik begrijp best dat je je thuis af en toe verveelt. Je mag altijd een bakkie bij ons komen doen.. Dan bel je me maar.
Hoe was de sushi trouwens?!
Groetjes aan papa, mama en je broers en tot snel weer.
Dikke knuffel,
Dinande -
31 Mei 2009 - 10:27
Juf Jessica:
Lieve Dave,
Dat is wel lastig; niet in de zon mogen zitten met dit mooie weer. Ik kan me goed voorstellen dat je je wat verveelt.
Wel super dat het best goed met je gaat. En nog naar een feest geweest ook. Fijn dat dat kan.
Dave, houd jij van puzzelen? Ik kon toen ik zo jong was als jij echt uren puzzelen achter elkaar. Van die grote puzzels van 500 of 1000 stukjes. T is een ideetje.
Kanjer, ik ben blij dat je je aardig goed voelt en hoop dat t zo blijft gaan.
veel liefs, juf Jessica -
31 Mei 2009 - 11:33
Juf Jolanda:
Lieve Dave, Dit maakt mij vrolijk! Fijn dat je je wat beter voelt en dat je van die leuke feestjes bezoekt! Geniet van dit gevoel! Geniet van je weekend kanjer! -
31 Mei 2009 - 12:03
Arianne:
Nou Dave, ik vond het ook heel leuk dat je gisteren zo lang op het feestje bent geweest!
31 Mei 2009 - 19:06
Lex V Bergenhenegouw:
Hoi Dave,
Ik vind het fijn om te lezen dat het goed met je gaat en ik hoop dat het ook zo blijft. Wel vervelend dat je niet in de zon kan.Veel sterkte verder en tot latersz -
31 Mei 2009 - 19:36
Peter En Greta:
Beste Dave,
Het is al weer ff geleden dat we een reactie geplaatst hebben. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat we jouw site niet volgen!!! We kijken wel meerdere keren op een dag of er nog nieuws uit Monster is. Wij hopen dan uiteraard op goed nieuws!! Gelukkig gaat het beter met je. Fijn hoor. Ook ben je er verschillende keren erop uit geweest. Goed joh!
We duimen met je mee, dat het zo blijft gaan.
Fijne Pinksterdagen, ook voor je papa, mama, Emiel en Donald. -
31 Mei 2009 - 20:24
Fam.Nelis:
lieve Dave en fam.
Fijn om te lezen dat het beter met je gaat!En ook dat je zelfs alweer naar een feestje geweest ben. Enne... als je niet weet wat je moet gaan doen dan mag je altijd bij ons langskomen hoor (als je het niet te ver vind).
groetjes uit sommelsdijk -
31 Mei 2009 - 20:42
Diane Van Lier:
Hoi Dave,
wat fijn voor je dat je zoveel activiteiten hebt kunnen doen. Lekker even wat anders.
Voor afleiding zou schilderen wat voor je zijn?
Groetjes voor jullie allemaal. -
01 Juni 2009 - 12:41
Richard En Dinande:
Lieve Dave,
Wat fijn om te lezen dat je zo hebt kunnen genieten van allemaal leuke dingen!We hopen dat het met de buikpijn beter gaat!
Trouwens, wat een super stoere foto van jou en Donald, echt heel gaaf, ik snap heel goed dat Donald het te gek vindt!
Voor morgen wensen we je weer heel veel sterkte en we hopen en bidden dat het deze week goed zal gaan!
GROTE KANJER,Lieve groetjes van Richard en Dinande, Sophie en Marc -
01 Juni 2009 - 18:27
Frank Post:
hoi dave,
ik ben ook bij je geweest he!
voor mij ben en blijf je dezelfde dave met of zonder haar.
ik heb diezelfde avond nog voor je gezongen.
t'waren 12 zelfverzonnen
coupletten.
groetjes frank
DE MAZZEL
02 Juni 2009 - 05:13
Leoni:
Ha Dave,
Mooi, weer goed nieuws!
Voor jou is het dus niet echt erg dat de zon morgen minder aanwezig is...
Groetjes!
02 Juni 2009 - 07:21
Tietsje Vd Linden:
Hoi Dave
Fijn om te lezen dat je je weer wat beter voelt, daar gaat het toch maar om dat je ondanks alles er toch wat van kunt proberen te maken.
Veel sterkte weer de komende week.
Groetjes Tietsje -
02 Juni 2009 - 11:44
Fam. Van Geest:
Hoi Dave,
Wat goed om te lezen dat het nu best wel goed met je gaat. Ook de groeten aan papa en mama en je broertjes.
Groetjes Ben en Corlene
Gerrike Marinda Anne en Leendert