Operatie - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Dave Akker - WaarBenJij.nu Operatie - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Dave Akker - WaarBenJij.nu

Operatie

Door: dave

Blijf op de hoogte en volg Dave

18 November 2008 | Nederland, Amsterdam

Hallo, daar ben ik weer.
De dokters hebben overlegd. De druk in mijn hoofd wordt te groot en daarom gaan ze donderdag een drain in mijn hoofd plaatsen. Deze loopt via mijn nek en borst zo naar mijn buik. Ondertussen weten ze nog steeds niet wat dat andere plekje in mijn hoofd is maar ze hopen dat ze, door de drain te plaatsen in eerste instantie mijn ongemakken verhelpen en misschien verdwijnt die plek dan ook...... Ze blijven mij na de operatie goed in de gaten houden.
Tot zover even de laatste berichten.
Doei,
Dave

• 18 November 2008 - 15:18

Lisette:

hoi dave
    hoe gaat het nu voel je al beter en heb je mijn kaart al gekregen ik hoop dat je snel weer beter wordt en weer naar huis kan en naar school!!

grotjes Lisette

• 18 November 2008 - 15:32

Arie, Leon En Colind:

Lieve Dave,

Nou.. dat is dan al snel! Maar hopen dat ze de pijn en het plekje weg kunnen halen. En dan hopen dat je er geen last meer van zal hebben! Oom Gerrit en Tante Joke zijn vanochtend weg gegaan! Ik ga ze zo/vanavond even opbellen en zeggen dat je geopereerd wordt. Maar we zullen aan je denken en hun denk ik ook. Ik ga want onze "verzorger" is er! ;)
    Veel liefs en kusjes van ons (Arie Leon en Colinda)

• 18 November 2008 - 15:40

Evelien Kurpershoek:

Hoi Dave!
    Wat vervelend dat je weer een operatie moet ondergaan!
    Hopelijk ga je je dan wel een stuk beter voelen als de druk minder wordt in je hoofd. Ik kan me voorstellen dat je hier een beetje moedeloos van wordt. Probeer maar aan heel veel leuke dingen te denken!!
    Weten ze al wat van de kweken of duurt dat nog even...
    In ieder geval veel sterkt gewenst en we zullen voor je duimen dat je weer heel snel beter zal worden!

Liefs, Evelien.

• 18 November 2008 - 16:54

Willy (ONDO):

Hallo Dave

Wat vervelend voor je dat je donderdag weer geopereerd moet worden. Maar misschien ben je dan wel van je hoofdpijn af.
    Wat betreft die kaartenwedstrijd die ga jij natuurlijk winnen!
    Ik wens je veel sterkte voor donderdag en groetjes Willy

• 18 November 2008 - 17:24

Fam. Stolk:

Hoi Dave,

Wel spannend hoor, dat je donderdag geopereerd moet worden. Je zult er best tegen op zien en je vader en moeder ook. Hopelijk helpt het wel goed om de druk in je hoofd te verminderen. Veel sterkte hoor!

Adrie, Nelly, Nadine, Arthur en Gerriëtte

• 18 November 2008 - 17:38

Jordi Van Den Bos:

heey dave
    ken je me nog jordi ik je makker uit groer 5
    hoe gaat ie?
    antwoord kan je geven via me mail die hieronder staat:
    karaterjordi@hotmail.com
    ik wens je veel beter schap en je kaart is onderweg
    met vriendelijke groet jordi van den bos

• 18 November 2008 - 18:04

Lex V Bergenhenegouw:

Hey Dave,
    Ik zal morgen gelijk nog een kaartje op de bus doen want op naar de 100.
    sterkte donderdag met je operatie.
    nu moet ik veder met mijn typeles groetjes
    van Lex

• 18 November 2008 - 18:22

Marijke:

hey dave

gelukkig weet je wat er nu gaat gebeuren niet leuk natuurlijk !
    maar nu hopen dat het goed gaat ! suc 6

xx marijke

• 18 November 2008 - 19:20

Anita Ramdas:

Lieve Dave
    Lees net je bericht dat is al snel he.Heel veel sterkte we denken aan je donderdag groetjes Anita

• 18 November 2008 - 19:42

Japie En Bootje:

haaai Dave,
    daar zijn we weer!!!
    We hebben de laatste berichten van je tante neline gehoord. Misschien ben je wel een beetje opgelucht dat ze nu wel wat gaan doen. Maar vast ook weer een beetje nerveus voor donderdag. Wij zijn het in iedergeval ook best een beetje voor jou: beetje blij voor je en een beetje nerveus.
    We hebben het elke dag over je en denken heel veel aan je. We hopen dat onze dagelijkse knuffel over de mail helpt.
    Hou je goed aan de bed-rand vast want daar komt weer zo'n dikke....!!!
    die knuffies van Bo en Jaap zijn zo lekker!mmmm

• 18 November 2008 - 20:30

Rick Dekker + Fam:

He Dave,

We willen je veel sterkte wensen hoor voor a.s. donderdag. Fijn dat de kweken positief waren. Je bent veel in onze gedachten en we zullen zeker weer een kaartje posten zodat je de 200 maar is moet gaan halen.
    Groetjes
    jan,francis,rick en eva

• 18 November 2008 - 20:48

Jacqueline:

ha buurman
    ik hoop dat je intussen ligt te slapen, want het is al laat. Ik ben net bij mamma geweest en ze heeft me een beetje bijgepraat. Dus we gaan voor iedereen en speciaal voor jou duimen dat

• 19 November 2008 - 07:06

Sophie Van Spronsen:

Hoe gaat het vandaag!
    vind je het leuk op school? ik hoop dat je wint met je kaarten.heel veel sterkte morgen en ik ga nu snel naar school!!
    Groetjes sophie

• 19 November 2008 - 08:14

Papa:

Zo Dave als je niet spijbelt zit je nu op school. Heb je lekker geslapen vanacht? Om een uur of 11.00 komt mama weer en papa komt om een uur of 18.00 samen met ome Jan. Papa blijft dan weer lekker bij je slapen. Gaan we weer een feestje bouwen met Buggels die jij zo lekker vindt. wat we ook even moeten doen is kijken naar Sophia kidscanal, want daar waren gisteravond opname's, heb je nog gewonnen met de quiz die daar opgenomen werd. We gaan vanavond samen kijken goed ??

Dikke knuffel en tot vanavond. En als het goed is ga je vandaag ook nog door een MRI scan. Succes vindt je het goed dat mama daar dan een keer mee meegaat.

nogmaals een dikke kus van je vader

• 19 November 2008 - 08:17

Tessa En Fam.de Jong:

Hoi Dave,
    Hou je het nog een beetje vol? Ook balen dat je donderdag geopereerd moet worden. Ik hoop voor je dat het snel beter zal gaan Ik zag in de topscorer een stukje over je staan. Je hebt zelfs de "voorpagina" gehaald! Als nou iedereen van Ondo je een kaart stuurt haal je misschien wel de 200....

Doei, Groetjes van Tessa en fam.de Jong

• 19 November 2008 - 11:10

Juf Jolanda:

Heel veel sterkte morgen van groep 7 en juf Jolanda

• 19 November 2008 - 11:25

Piet Faber:

Dave, heel veel sterkte morgen!!
    Hopelijk lost de operatie van morgen al heel wat problemen op.
    We denken aan je en bidden voor je!!

Groep 5a en meester Faber.

• 19 November 2008 - 12:00

Juf Kloosterman:

Hoi Dave,
    Ik heb net je bericht gelezen, wel heftig morgen. We hopen, dat het zal helpen. We zullen voor je bidden. groetjes, de juf.

• 19 November 2008 - 12:34

Peter En Greta:

Ha die Dave,

Wat fijn he dat je een site hebt. Maar voor zo'n site moet je wel in een ziekenhuis liggen. En dat is balen. Je kan er op kijken wanneer het jou uitkomt. Maar op deze manier kunnen we toch ff lekker bijkletsen. Maar eh..........morgen is wel een spannende dag! Wij hopen dan ook dat het tijdens en na de operatie goed met je gaat. En dat je niet al te veel pijn hebt. Volgens berichten ben je in goede handen.Hou je haaks!Ook je ouders en je broertjes veel succes! We denken aan jou Dave, maar ook aan het thuisfront.

Groetjes van Peter en Greta Schelling

• 19 November 2008 - 12:38

Nienke+ Fam (ondo):

hoi dave + familie

wij willen jullie de komende tijd heel veel sterkte toewensen.
    en hopen dat je snel weer opknapt.
    zodat we je snel weer zien op het korfbalveld

Nienke van der Kruk
    (vroeger trainster van je geweest in de fjes)

+ wim en petra van der kruk

• 21 November 2008 - 21:39

Fam. Van Spronsen:

hoi dave, fijn dat alles zo goed is gegaan vandaag en dat je nu lekker kunt slapen vannacht. voor jou en papa welterusten en sterkte toegewenst voor de komende dagen.
    groetjes jochem,wilma,joanne en gerjan.