Zaterdag 4 juli, verjaardagsfeest!!! - Reisverslag uit Monster, Nederland van Dave Akker - WaarBenJij.nu Zaterdag 4 juli, verjaardagsfeest!!! - Reisverslag uit Monster, Nederland van Dave Akker - WaarBenJij.nu

Zaterdag 4 juli, verjaardagsfeest!!!

Door: Dave

Blijf op de hoogte en volg Dave

04 Juli 2009 | Nederland, Monster

Lieve, lieve mensen,

Na moeizame start vanmorgen en een lekker dutje gingen wij 's middags naar de Maasdijk om onze verjaardagen alvast te vieren. Emiel en papa hadden vanmorgen met tante Neline en ome Ary alles al klaargezet. En het was me daar een leuk feest!!!!!! Voor mij stond een lekkere bank waar ik heel veel op heb gelegen. We werden allemaal verwend met heel veel kado's, het lijkt thuis nu wel op een Bart Smit zoveel! Er kwamen heel veel vrienden en vriendinnen en familie. Iedereen vermaakte zich met de buikschuifbaan, het springkussen en vooral ook de scootmobiels waar iedereen op mocht rijden. Dat laatste heb ik zelf ook nog even gedaan! Ook kwam er nog een echte patatkraam waar we lekkers konden halen, zelf heb ik niets op want ik had geen trek. Vandaag leef ik op 1 roze koek, cola, een paar snoepjes en een paar plakjes grillworst, volgens mijn moeder is dit te weinig maar ik heb echt bijna nergens trek in en ik vind niks lekker......... Soms word ik gewoon moe van al dat eten/drinken wat me voorgeschoteld wordt. Het is vast goed bedoeld maar ik heb er gewoon geen zin in.

Het feestje was dus super leuk, lieve oom en tante BEDANKT namens ons drietjes!
Nu ga ik lekker naar bed, tot laterszz,
Dave

Van ons:
Wat een dubbel gevoel, zo'n feest organiseren terwijl je kind zo ziek is... Enerzijds gun je je jongens een leuke, onvergetelijke verjaardag, vooral omdat Dave het hele jaar al zegt dat hij het met zijn broers wil vieren. Anderzijds is het zo dubbel omdat je niet weet wat de nabije toekomst brengt en je geconfronteerd wordt met zoveel (gezonde) leeftijdsgenootjes die alles kunnen doen en eten. Dat brengt wel eens de nodige emoties met zich mee.....
Emiel zei: "dit is de mooiste verjaardag van mijn leven", nou, daar deden wij het voor!
Wij zijn ontzettend blij dat we dit voor de jongens hebben kunnen doen. Ary en Neline, mede door jullie gastvrijheid kunnen wij terugkijken op een prachtig verjaardagsfeest! Heel veel dank daarvoor.
Ook dank aan al onze lieve familie en vrienden die geholpen hebben. Jullie zijn fantastisch!
Liefs,
Eric en Joke

• 04 Juli 2009 - 20:35

Cindy:

Lieve allemaal,

Allereerst van Harte Gefeliciteerd met jullie verjaardag!! Hieper de piep hoera, hoera, hoera!Het ziet er super gezellig uit op de foto's. Deze dag kunnen ze in ieder geval niet meer van jullie afpakken. Wordt morgen vast een rustig dagje, kunnen jullie nog even nagenieten. Nog een fijn weekend.
    Groetjes Ivo, Job, Flleur, Peter en Cindy

• 04 Juli 2009 - 20:39

Rina Schouten:

Lieve mensen, wat een feest voor jullie 3 musketiers( mooie foto trouwens)Van harte gefeliciteerd.
    Kirsten is vandaag vanuit Muiden vertrokken voor een week zeilen.
    Ik herken de klachten van Dave, moe, eetlust, moeilijke buien....
    Maar, hun manier van dragen, is inderdaad een stille getuigenis van Gods kracht.
    Met al mijn liefs voor jullie, Rina.

• 04 Juli 2009 - 20:48

Richard En Dinande:

Lieve Dave, Emiel, Donald, Joke en Eric,

Wat een leuk en gezellig feest was het vanmiddag!
    Alles was tot in de puntjes verzorgd, fijn zeg zo'n oom en tante!
    Helaas konden we niet blijven totdat de patatkraam er was, maar zo te zien op de foto's was het een heel groot succes! Lekker smullen allemaal!
    Dave, wij vonden het fijn dat jij er toch lekker bij kon zijn, ondanks dat je veel hebt gelegen, zagen we toch aan je gezicht en aan je reacties dat je er van genoten hebt!
    We hopen dat je nu heerlijk ligt te slapen en dat je morgen een rustige dag zal hebben!

Nogmaals bedankt voor jullie leuke feest!

Lieve groetjes van Richard en Dinande, Sophie en Marc

• 04 Juli 2009 - 21:23

Peter En Greta:

Beste Allemaal,

Wat een feest joh!!!!! Alle drie alvast of alsnog van harte gefeliciteerd! Zo op de foto's te zien was het een gezellige dag. En ook het weer werkte goed mee. Fijn Dave, dat je erbij kon zijn, ook al was het op een bank. Je zal nu wel slapen, want dit was niet alleen een leuke dag maar wij denken ook een vermoeiende dag!
    Rust maar lekker uit en geniet nog maar lekker na. Fantastisch papa en mama, dat hebben jullie toch maar mooi geregeld! Petje af! Sterkte weer met alles!

Groetjes Peter en Greta

• 04 Juli 2009 - 22:48

Han En Corine:

Lieve Dave, Eric,Joke,Emiel en Donald.

Wat een gezellig feest was het vanmiddag.Dat was erg goed georganiseerd.Marente wilde niet mee naar huis, ze vond het buikschuiven veel te leuk.Ze zei"dat moeten we vaker doen!" Jullie familie is wel heel goed in feestjes bouwen zeg!
    Super tof dat jij, Dave er zolang bij bent geweest en dat je, ondanks de pijn, toch van het feest kon genieten!We hopen dat de nacht rustig mag verlopen en ga morgen lekker winkelen in jullie eigen Bart Smit.
    Tot gauw!

Groeten van Han,Corine,Nadine,Annemijn en Marente.

• 05 Juli 2009 - 11:11

Diane Van Lier:

Hallo Dave, Emiel en Donald,

Alvast van harte gefeliciteerd met jullie verjaardag. Wat zien de foto's er gezellig uit. En super dat het zo'n mooi weer was. Een mooie dag om op terug te kijken. Die hebben jullie met zijn allen dubbel en dwars verdiend!

groetjes voro jullie allemaal.

Eric, Diane, Frank, Lisanne en Joost

• 05 Juli 2009 - 20:44

Juf Jessica:

Lieve Dave en de rest,

Wat zal dat een gezellig feest zijn geweest zeg. Het ziet er echt super leuk uit!
    Fijn dat je erbij kon zijn Dave. Al was het vooral liggend, je had het vast niet willen missen. Ik hoop dat je vandaag weer tot rust bent gekomen, want er komt weer een nieuwe week aan!

Liefs, juf Jessica

• 05 Juli 2009 - 21:51

Familie Post:

Lieve allemaal,

Fijn dat jullie gisteren een gezellig feestje hebben gehad voor de drie verjaardagen van de drie jongens. Allemaal alvast gefeliciteerd!
    Werkt de Digibeter inmiddels al? Maar nu eerst bijna vakantie.
    Lieve Dave wat vervelend dat je zoveel last van je buik hebt en zo vaak moe bent. We vinden je echt flink hoor! We denken vaak aan je en bidden elke dag voor je!

Hartelijke groetjes voor jullie allemaal,
    Hessel en Conny, Frank, Simone, Eline, Martine Post

• 06 Juli 2009 - 10:51

Nikita Van Eendenbur:

Hoi Emiel, Dave en Donald

Ik vond het een super feest afgelopen zaterdag. Ik heb het erg naar mijn zin gehad. Ik hoop dat jullie het ook heel erg leuk hebben gevonden.

Groetjes van Nikita

• 06 Juli 2009 - 17:46

Gaby:

Hee Dave,

Ja, het was inderdaad superleuk!
    Bedankt dat ik mocht komen, ik vond het erg gezelllig!

Doegg,,
    Groetjes Gaby
    Laterszz!

• 06 Juli 2009 - 18:44

Frank Post:

hoi Dave,
    ik heb die zaterdag ook mijn feestje(met Marco)
    gevierd.
    dus jij hebt het ook leuk gehad.
    we zijn (met Marco en mij)met zijn 12e naar hoge bomen geweest.
    daarna moest Marco inderdaad maar jouw feestje.

ik schrijf dan niet veel meer op internet maar in de klas hoor ik van Marco
    en Gijs wel wat je hebt,beleefd hebt, enz, enz.

doeiii, frank

DE MAZZEL